کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
msnazi نوشته:
alirezasf نوشته:
payman R نوشته:
majidshirzadeh نوشته:
reza22 نوشته: دوستان عزیز راهنمائی کنید.
در تاپیک خلاصه پیشرفت برندگان 2010 من مدتهاست سه صفحه بیشتر ندارم (تا پست 45) دلیل چیه ؟

دوست عزیز برای خیلی از دوستان این اتفاق افتاده من به ادمین عزیز گفتم
من هم همین مشکل را دارم
manam hamin tor
دوستان عزیز، تاپیک خلاصه پیشرفت به این صورت است که همه یک پست خالی در آن ارسال می کنند (فقط 1 پست) تا امضای ایشون در تاپیک دیده بشه و با پیشرفت پروسه لاتاری و تغییر امضا ها این تاپیک اطلاعاتش به روز میشه. لطفاً شما هم اینقدر پست به این تاپیک ارسال نکنید! با تشکر[/size]
msnaziعزیز اخرین پستی که در فهرست می بینم مربوط به ساشا است در صورتی که در تاپیک که می بینم ساشا هیچ پستی ندارد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
کسی‌ هست اینجا که نامهٔ دوم گرفته باشه؟ از دوستانی که current شدن منظورمه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
According to “INSTRUCTIONS FOR IMMIGRATION VISA APPLICANTS” available in the website of U.S Embassy in Ankara, Turkey:
“Any child aged 16 or older who is included on his or her parents’ passport but whose photograph is not included in such passport, must obtain a separate passport”.

بر اساس "راهنماي درخواست كنندگان ويزاي مهاجرت" موجود در سايت سفارت آمريكا در آنكارا تركيه :
"فرزندان با سن 16 سال يا بيشتر كه گذرنامه مستقل ندارند و همراه گذرنامه پدر يا مادر خود مي باشند درصورتي كه عكس آنها در گذرنامه پدر يا مادر وجود ندارد ، بايد گذرنامه جدا و مستقل دريافت كنند".
به نظر من :
بر اساس اين جمله مي توان نتيجه گرفت كه اشكالي ندارد كه فرزندان گذرنامه مستقل نداشته باشند و به عنوان همراه در گذرنامه والدين ثبت شده باشند . خوشبختانه در ايران عكس فرزندان در صورتي كه گذرنامه مستقل ندارند و همراه گذرنامه مادر يا پدر مي باشند ، در گذرنامه مادر يا پدر وجود دارد.
اما بطور كل بهتر است كه فرزندان هم گذرنامه جدا داشته باشند كه در شرايط خاص و استثنايي بتوانند به تنهايي و يا همراه فردي غير از والدين مانند عمو ، عمه ، خاله و غيره سفر كنند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
reza22 نوشته:
msnazi نوشته:
alirezasf نوشته:
payman R نوشته:
majidshirzadeh نوشته:
در تاپیک خلاصه پیشرفت برندگان 2010 من مدتهاست سه صفحه بیشتر ندارم (تا پست 45) دلیل چیه ؟

من هم همین مشکل را دارم
manam hamin tor
دوستان عزیز، تاپیک خلاصه پیشرفت به این صورت است که همه یک پست خالی در آن ارسال می کنند (فقط 1 پست) تا امضای ایشون در تاپیک دیده بشه و با پیشرفت پروسه لاتاری و تغییر امضا ها این تاپیک اطلاعاتش به روز میشه. لطفاً شما هم اینقدر پست به این تاپیک ارسال نکنید! با تشکر[/size]
msnaziعزیز اخرین پستی که در فهرست می بینم مربوط به ساشا است در صورتی که در تاپیک که می بینم ساشا هیچ پستی ندارد.

خواستم تایید کنم منم آخرین نوشته ای که میبینم نوشته ساشاست اما میرم توش هیچی نیست!
اگه واسه بیشترامون اینجوریه لطفا مدیر سایت یه لطفی کنه و دوباره تاپیکی به همون نام باز کنه.
خود من اکثر پست هارو میخونم و نمی خوام چیزی رو از دست بدم!چون بلاخره تو سوال ها و حرف های بچه ها ی دیگر مشکل های ما هم هست و با خوندنشون برطرف میشه.
مدیر عزیز سایت اگه میشه یه ترتیب اثری بده.مرسی
چشم انتظاری جاذبه ای قوی دارد. منتظر چیزهایی باش که می خواهی شان, نه چیزهایی که نمی خواهی

شماره کیس: 2010AS000016XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه: May 2010  
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
joseph نوشته: کسانی که در سپاه خدمت کردن توی مصاحبه به مشکل برنمیخورن؟
چون شایعاتی در اینمورد به گوش میرسه. می خواستم بدونم صحت داره؟
بستگی داره
چه خدمتی ؟
سربازی یا شاغل و خادم سپاه بودن؟ و چه سالی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
javan134 نوشته:
بستگی داره
چه خدمتی ؟

سربازی سال 77
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام و خسته نباشید ، من یک بار توی یکی از تاپیکها فرم ثبت نام اولیه رو دیدم که ترجمه فارسی هم داشت الان هر چی دنبالش می گردم نمی دونم کجا بود کسی می تونه راهنمایی کنه ؟؟؟
ممنون !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
alirezasf نوشته:
javan134 نوشته:
بستگی داره
چه خدمتی ؟

سربازی سال 77

ببین علیرضا جان،سوابق نشون می ده که چک به اونایی که سرباز سپاه بودن می خوره(خاطرات سفر و مصاحبه رو بخون) اما باعث نمی شه که ویزا رو ندن. بنابراین نگران نباش. ضمن اینکه سفارت هیچ چیزش 100% نیست.پس احتمال اینکه چک بهت نخوره هم هست اما کمتر از 40%
موفق باشی
شماره کیس:2010AS00012xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:June-29 -2009
کنسولگری:Ankara ولی تقاضای ابوظبی کردم
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July-11-2009
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من به تازگی عضو این سایت شدم و از برندگان 2010 هستم.یک سوال داشتم دختر من هنگام ثبت نام اولیه 20 سال داشت ولی الان که مصاحبه ی ما در october هست 21 سالش شده.در یکی از topicهای 2009دیدم که 2 نفر با کیس مشابه ما موفق به دریافت ویزا نشدند آیا کسی بوده که با این caseویزارو دریافت کرده باشه؟به این ترتیب این که گفتند افراد زیر 21یعنی 20 سال هم میتونند با خانواده اقدام کنند کلـأ نفی میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
javan134 نوشته:
alirezasf نوشته:
javan134 نوشته:
بستگی داره
چه خدمتی ؟

سربازی سال 77

ببین علیرضا جان،سوابق نشون می ده که چک به اونایی که سرباز سپاه بودن می خوره(خاطرات سفر و مصاحبه رو بخون) اما باعث نمی شه که ویزا رو ندن. بنابراین نگران نباش. ضمن اینکه سفارت هیچ چیزش 100% نیست.پس احتمال اینکه چک بهت نخوره هم هست اما کمتر از 40%
موفق باشی
کنسولگری:Ankara ولی تقاضای ابوظبی کردم

ممنون از شما
پاسخ
تشکر کنندگان:
اليزا نوشته:
alirezasf نوشته:
payman R نوشته:
majidshirzadeh نوشته:

من هم همین مشکل را دارم
manam hamin tor

و همچنين من

---------------------------------------------
جالبه همینطوره ولی تو قسمت پیش نویس که بریم میتونیم پست های جدید رو هم ببینیم!
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
به نظر شما چرا وقتها را دارن تو نوامبر میدهند، مگه ما تو اکتبر کارنت نشدیم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
arshiya نوشته: دوستان عزیز سلام و خسته نباشید ، من یک بار توی یکی از تاپیکها فرم ثبت نام اولیه رو دیدم که ترجمه فارسی هم داشت الان هر چی دنبالش می گردم نمی دونم کجا بود کسی می تونه راهنمایی کنه ؟؟؟
ممنون !

فرم فارسی ثبت نام اینترنتی
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها این لینک بچه های 2009 هستش که بیشتر از یک ساله تویه ماراتونه لاتاری هستند ولی هنوز سفارت بهشون جواب نداده بنظرم بد نیست ما2010 ها برای تقویت این همه صبر کمکی کنیم و دلگرمی بدیم بهشون.
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1473&page=4
شماره کیس: 2010AS00016XXX
کنسولگری:آنکارا
درود
بچه ها مثل اینکه kcc قاط زده!
من یه ماه پیش واسه Visa Bulletin عضو شده بودم که زودتر از سایت کارنت شدن ها بهم اعلام بشه، اما kcc تازه امروز ویزا بولتن اکتبر رو واسم ایمیل کرده !!! Big Grin
چرا اینا اینقدر آی کیو شدن؟؟

کنسولگری: ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان