کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
babakped نوشته:
اليزا نوشته:
alirezasf نوشته:
payman R نوشته:
majidshirzadeh نوشته:
reza22 نوشته: دوستان عزیز راهنمائی کنید.
در تاپیک خلاصه پیشرفت برندگان 2010 من مدتهاست سه صفحه بیشتر ندارم (تا پست 45) دلیل چیه ؟

دوست عزیز برای خیلی از دوستان این اتفاق افتاده من به ادمین عزیز گفتم
من هم همین مشکل را دارم
manam hamin tor

و همچنين من

---------------------------------------------
جالبه همینطوره ولی تو قسمت پیش نویس که بریم میتونیم پست های جدید رو هم ببینیم!

pish nevis kojast?
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان:
payman R نوشته:
babakped نوشته:
اليزا نوشته:
alirezasf نوشته:
payman R نوشته:
majidshirzadeh نوشته:
reza22 نوشته: دوستان عزیز راهنمائی کنید.
در تاپیک خلاصه پیشرفت برندگان 2010 من مدتهاست سه صفحه بیشتر ندارم (تا پست 45) دلیل چیه ؟

دوست عزیز برای خیلی از دوستان این اتفاق افتاده من به ادمین عزیز گفتم
من هم همین مشکل را دارم
manam hamin tor

و همچنين من

---------------------------------------------
جالبه همینطوره ولی تو قسمت پیش نویس که بریم میتونیم پست های جدید رو هم ببینیم!

pish nevis kojast?

------------------------------------------
در قسمت "خلاصه پیشرفت کار برندگان 2010" ، پائین صفحه پیش نمایش رو بزنید. در قسمت پائین صفحه جدید "بازنگری موضوع (جدید ترین شروع کننده)" رو ببینید
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: payman R ، merdax ، reza22
joseph نوشته: سلام دوستان
ممنون از اینکه به سوال من جواب دادید. در پیرو سوال قبلی می خواستم سوالم رو کاملتر بپرسم.
من در آموزش و پرورش به عنوان سرباز معلم خدمت سربازیم رو به پایان رسوندم و کارت پایان خدمتم رو از سپاه دریافت کردم.
می خواستم بدونم با توجه به اینکه من یه سرباز امریه بودم ولی فقط کارت پایان خدمتم رو سپاه صادر کرده باز هم در مصاحبه روی من حساسیت بخرج میدن؟

دوست عزیز نگران نباش! اونها خیلی خوب میدونن که سربازی تو ایران اجباری است و خیلیها هم مثل من و شما بر اساس قرعه سپاه افتادن. شما خودب اگر حساس نباشی اونا هیچ حساسیتی نسبت به این موضوع ندارن.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان:
faramarz نوشته: سلام دوستان من به تازگی عضو این سایت شدم و از برندگان 2010 هستم.یک سوال داشتم دختر من هنگام ثبت نام اولیه 20 سال داشت ولی الان که مصاحبه ی ما در october هست 21 سالش شده.در یکی از topicهای 2009دیدم که 2 نفر با کیس مشابه ما موفق به دریافت ویزا نشدند آیا کسی بوده که با این caseویزارو دریافت کرده باشه؟به این ترتیب این که گفتند افراد زیر 21یعنی 20 سال هم میتونند با خانواده اقدام کنند کلـأ نفی میشه.

به سایت خوش اومدید. من قطعا نظری ندارم ولی فکر می کنم منظورشون زمان مصاحبه نباشه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من محل تولد مادر و پدرم را اشتباه نوشتم.
یعنی توی شناسنامه اسم روستا ثبت شده ولی من فقط به اسم شهر اکتفا کردم.این اشتباه باید تصحیح شه و باید ایمیل بدم؟
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
اگه خدا بخواد مادرم برنده شده مدرک تحصیلیش کارودانش کامپیوتر هست بابامم دیپلم نداره البته زمان پرکردن فرمهای اول مدرک مامانم vocational diploma یعنی همین دیپلم کاردانش قید کردم حالا کمک کنید ببینم شانسی برا ویزا داره یا نه تشکر

شماره کیس:2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:JUL-20 -2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUL-25-2009
تاریخ رسیدن نامه ها به کی سی سی: AUG-18-2009
پاسخ
تشکر کنندگان:
niopdc نوشته: سلام به همه دوستان
اگه خدا بخواد مادرم برنده شده مدرک تحصیلیش کارودانش کامپیوتر هست بابامم دیپلم نداره البته زمان پرکردن فرمهای اول مدرک مامانم vocational diploma یعنی همین دیپلم کاردانش قید کردم حالا کمک کنید ببینم شانسی برا ویزا داره یا نه تشکر

شماره کیس:2010AS00015xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:JUL-20 -2009
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: JUL-25-2009
تاریخ رسیدن نامه ها به کی سی سی: AUG-18-2009

دوست عزیز پس بنابراین مادر شما دیپلم 11 ساله داره شما باید 2 سال سابقه کار رسمی برای ایشون جور کنی این تنها راهه
شماره کیس:2010AS00007xxx

پاسخ
تشکر کنندگان:
msnazi نوشته:
faramarz نوشته: سلام دوستان من به تازگی عضو این سایت شدم و از برندگان 2010 هستم.یک سوال داشتم دختر من هنگام ثبت نام اولیه 20 سال داشت ولی الان که مصاحبه ی ما در october هست 21 سالش شده.در یکی از topicهای 2009دیدم که 2 نفر با کیس مشابه ما موفق به دریافت ویزا نشدند آیا کسی بوده که با این caseویزارو دریافت کرده باشه؟به این ترتیب این که گفتند افراد زیر 21یعنی 20 سال هم میتونند با خانواده اقدام کنند کلـأ نفی میشه.

به سایت خوش اومدید. من قطعا نظری ندارم ولی فکر می کنم منظورشون زمان مصاحبه نباشه.
ممنون که بلاخره یک نفر جوابمو دادWinkما هم امیدواریم منظور زمان مصاحبه نبوده باشه.امیدوارم دوستانی که octoberمصاحبه دارند همه با دست پر برگردند و اطلاعاتشان را در اختیار ما بگذارند.ما که برای octoberکارنت شدیم ولی همچنان تاریخ مصاحبهمونو نگفتند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
2 سال سابقه کار شامل چه کارایی میشه لطفا کمک کنید تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
niopdc نوشته: سلام

دو سال سابقه ی کار جور کردن به این آسونی نیستSadSad
باید حتما براشون بیمه رد کرده باشند تو این دو سال.....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان:

----------------
kavoshgarnet:
دوست گرامی در رابطه با سابقه کار من پست تقریبا مفصلی گذاشته ام که تکرار آن در اینجا ضروری به نظر نمی رسد. حتما این پست را مطالعه بفرمایید. (سابقه کار)
پاسخ
تشکر کنندگان:

در مورد سابقه کار باید بگم چیزی که مهمه اینه که امور خارجه و دادگستری تاییدش کنن، شما اگر برای ترجمه نامه اشتغال به کار و اساسنامه شرکت رو داشته باشید معمولاً دارالترجمه هر دو تایید رو میگیره نهایتا اگه دیدی ناز کردن یکم سبیلشون رو چرب کنید!!! ولی خیلی راحت تایید میشه
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
پاسخ
تشکر کنندگان:

دوست عزیز
من این ماجرا رو یکبار دیگه هم گفتم ، ببین اون دونفر تومی و بی بی خاتون هردوشون آنکارا مصاحبه داشتن و ظاهرا اصلا داخل سفارت راه نداده بودن !! ولی...
یکی از دوستان من امسال ژوئن مصاحبه داشتن دخترشون یک ماه بود که 21 سالش شده بود و وارد سفارت شدن اولش افسر گفته اسمش نیست و نمی تونیم ویزا بدیم و بعد پدرش گفته که من نمی تونم دخترم رو تنها بذارم و اگه ممکنه از کنسول بپرسید میتونه با ما بیاد وگرنه من نمی تونم و از این حرفا. بعد افسر گفته منتظر بشینید اینا هم بدون جر و بحث و صحبت خاصی نشستن و بعد از نیم ساعت گفتن اشکال نداره می تونیم بهش ویزا بدیم چون فقط یک ماه گذشته( می بینید که منت هم گذاشتن!!!) خلاصه اگه ابوظبی هستین احتمالاً میتونین برین داخل سفارت اونجا هم مخ افسر رو یجوری بزنید!!Smile
جالبه که خودشون گفتن زمان ثبت نام مهمه ولی ظاهرا قضیه چیز دیگه ای و زمان مصاحبه رو در نظر می گیرن!!!
ایشالا که ویزا میدن به همتون
واسه ما هم دعا کنیدSmile
Hope Never Die

شماره کیس: ***31
تاریخ دریافت نامه قبولی:may 2008
کنسولگری:abudhabi
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: july 2008
تاریخ کارنت شدن کیس:May 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:31 may
تاریخ مصاحبه:14 july
دریافت ویزا: 30 september (روز آخر)
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی یکم این موضوع زیر 21 سالگی پیچیده شده و منم به شک انداخته
راستش من در حال حاضر 19 سالمه و مادرم برنده اصلی 2010 هستش و انکارا هم مصاحبه داریم با این حساب نکنه منم برم انکارا و توی سفارت راه ندن یا اینکه بهم ویزا ندن !!؟؟ امکانش هست که بگن اصلا اسمش نیست ؟؟
شماره کیس: 2010AS00021XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 2009-June-12
کنسولگری: Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 2009-July-22
تاریخ کارنت شدن کیس: 2010-May-11
تاریخ دریافت نامه دوم: 2010-May-27
تاریخ مصاحبه: 2010-July-6
تاریخ دریافت کلیرنس: 2010-Aug-6
تاریخ دریافت ویزا:2010-Aug-12
پاسخ
تشکر کنندگان:
matrix نوشته:

دوست عزیز
من این ماجرا رو یکبار دیگه هم گفتم ، ببین اون دونفر تومی و بی بی خاتون هردوشون آنکارا مصاحبه داشتن و ظاهرا اصلا داخل سفارت راه نداده بودن !! ولی...
یکی از دوستان من امسال ژوئن مصاحبه داشتن دخترشون یک ماه بود که 21 سالش شده بود و وارد سفارت شدن اولش افسر گفته اسمش نیست و نمی تونیم ویزا بدیم و بعد پدرش گفته که من نمی تونم دخترم رو تنها بذارم و اگه ممکنه از کنسول بپرسید میتونه با ما بیاد وگرنه من نمی تونم و از این حرفا. بعد افسر گفته منتظر بشینید اینا هم بدون جر و بحث و صحبت خاصی نشستن و بعد از نیم ساعت گفتن اشکال نداره می تونیم بهش ویزا بدیم چون فقط یک ماه گذشته( می بینید که منت هم گذاشتن!!!) خلاصه اگه ابوظبی هستین احتمالاً میتونین برین داخل سفارت اونجا هم مخ افسر رو یجوری بزنید!!Smile
جالبه که خودشون گفتن زمان ثبت نام مهمه ولی ظاهرا قضیه چیز دیگه ای و زمان مصاحبه رو در نظر می گیرن!!!
ایشالا که ویزا میدن به همتون
واسه ما هم دعا کنیدSmile
سلام دوست خوبم.ما هم سفارت ابوظبی هستیم اما متاسفانه دخترم 21سال 6 ماه دارد ولی ما هم 2 نفر هستیم من و دخترم و اگر به دخترم ویزا ندند من هم نمیرم.من زندگیم این جا کردم و بخاطر اون میخواستم برم.به هر حال خیلی خیلی از شما ممنونم و امیدوارم به زودی خبر گرفتن ویزای شما را هم بشنویم.به دوست 19 سالمونم باید بگم که شما حتی اگر پروستون طولانی بشه باز هم از نظر سنی فاصله دارین و از این بابت نگران نباشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: ramin2010

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان