کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
farshidkhalafi نوشته: دوستان من می خوام مطلبی را بنویسم که توی این سایت بهش رسیدگی نمیشه.همه ما دغدغه فکریمون اینه که بریم.اما بعد از رفتن باید چه کاری اونجا کنیم؟من با یکی از آشناها که اونجاست صحبت کردم و میگفت که بیکاری بیداد میکنه.واسه ما ایرانیها هم که کار بد پیدا میشه و مدارک دانشگاهیمون رو هم که به درستی قبول ندارن.
بهتر نیست توی این سایت در مورد این مسائل هم بحث بشه تا بقیه که وقت دارن تصمیم بگیرن توی این مدت یه حرفه مفید یاد بگیرن؟
این آقا به من گفت نجاری-آهنگری و رفوگری قالی خیلی خواهان داره اونجا.گفت جوشکاری هم بد نیست.اگه بقیه دوستان اطلاعات مفیدی دارند بگن تا بقیه هم استفاده کنن.
با تشکر
دوست عزيز شما اگر انتظار كمك داريد اول بايد شرايط خود را بگوييد
رشته تان- علاقتون- سن- كجاي امريكا ميريد- سطح زبان ...
با اينهمه بعد از 6 ماه كه باشيد ممكن است جواب بخشي از سوالاتون
را بدست بياريد. اينطور نيست كه اينجا همه همه چيز را ميدانند ولي
نميگند!!
بنده چند سال پيش 1 ماه در امريكا بودم ولي باور كنيد 10 درصد هم
متوجه نشدم كه كار و زندگي در انجا دقيقا چطور بايد باشد.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: farshidkhalafi
دوستان سلام
من به KCC میل زدم که تاریخ خدمت سربازیم رو درست کنم، جواب دادن پرونده شما رفته سفارت آنکارا و به اونا درتماس باشید و تاریخ مصاحبه ام رو نوشته بودن 24 نوامبره (3 آذر)،من کیس نامبرم ***5 هست و گفته بودن نامه دوم به دست شما خواهد رسید. همچنین نامه 15 سپتامبر فرستاده شده (24 شهریور)، با حساب اینکه نامه 2 تا 3 هفته در راه باشه، باید هفته سوم مهر برسه. من که فکر میکردم چون سپتامبر بولتن اعلام شده باید تو همین ماه هم نامه دوم بیاد و نگران بودم. خواستم تاریخ نامه رو بگم تا دوستانی که کیس نامبرشون نزدیک منه هم نگران نباشن !
و یه سوال: ای میل سفارت آنکارا webmaster_ankara@state.gov یا CA-Ankara@state.gov هست و یا باید در قسمت CONTACT US سایت رفت، بعد قسمت ویزاهای مهاجرتی و صفحه مربوطه رو باز کنیم و با انتخاب SUBJECT ای میل بزنیم ؟ یه ایمیل میخوام بزنم ولی نمی دونم کدوم درسته!
پاسخ
تشکر کنندگان: babakped ، reza22
برای برقراری ارتباط با سفارت آمریکا در آنکارا از آدرس های زیر استفاده کنید:

CA-Ankara@state.gov

http://turkey.usembassy.gov/iv-form2.html
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: king_of_sky
با سلام ، اگر نقص مدارک بزنند چه مراحلی داره و چقدر مهلت می دهند؟ و آیا به ریسکش می ارزه؟ امکان داره اصلا به خاطر نداشتن اسپانسر ردمون کنند...ممنون می شم جواب بدید. (چون می خواهم بدونم اسپانسر بخرم یا صبر کنم اگه با حسابو سند قبول نکردند اون موقع با اسپانسر صحبت کنم؟)
شماره کیس: 2010AS10300
تاریخ دریافت نامه قبولی: 18 Jun 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 25 Jun 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Viza Bulletin Jan 2010
تاریخ دریافت فرستادن نامه دوم: Dec 2009
تاریخ مصاحبه:Feb 2010
تاریخ دریافت کلیرنس: March2010 2
جمع تقریبی هزینه ها:
پاسخ
تشکر کنندگان:
behroozm نوشته: با سلام ، اگر نقص مدارک بزنند چه مراحلی داره و چقدر مهلت می دهند؟ و آیا به ریسکش می ارزه؟ امکان داره اصلا به خاطر نداشتن اسپانسر ردمون کنند...ممنون می شم جواب بدید. (چون می خواهم بدونم اسپانسر بخرم یا صبر کنم اگه با حسابو سند قبول نکردند اون موقع با اسپانسر صحبت کنم؟)

همون طور که بقيه بچه ها هم قبلاً توي پستهاي قبلي اشاره کردند، خريد يا اجاره اسپانسر اصلاً به صرفه نبوده و از درجه ريسک بالايي برخوردار است.
ضمن اينکه شما بايد بنحوي ثابت کني که تمکن مالي براي اداره خود در کشور امريکا را داري و سربار دولت نخواهي شد. پس همون حساب و سند ملکي کفايت ميکنه. طبيعي است که شما برنده لاتاري شده باشي و هيچکسي را در ايالات متحده نداشته باشيد.
(باطلاع ميرساند اينجانب نيز از داشتن اسپانسر محروم ميباشم) Cool
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان: behroozm
سلام

ایا اسپانسر مالی باید کپی citizenship را همراه با بقیه مدارکش بفرستد؟ایا با ایمیل هم می تواند مدارکش را بفرستد؟

متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
nima_moz
سلام دوستم
بله اسپانسر کپی سیتیزن شیپیش لازمه
دوستم با ایمیل خیر نمیشه باید با پست برات بفرستن
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
اخه اسپانسز میگه کپیش یک چیز خیلی شخصی هستش و نمی تواند بفرسته
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

داشتن اسپانسر حتما ضروری نیست. اثبات تمکن مالی مهمه. من کلی سند ملک فرستادم. حساب بانکی هم بردم و بدون هیچ مشکلی قبول کردن. ضمنا یه دختر خانوم 23 ساله هم که فرم اسپانسرش مشکل داشت رو بهش گفته بودن برو حساب بانکی بیار . وقتی آورد بهش ویزا دادن. نگران اسپانس نباشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: behroozm
hoss نوشته: سلام

داشتن اسپانسر حتما ضروری نیست. اثبات تمکن مالی مهمه. من کلی سند ملک فرستادم. حساب بانکی هم بردم و بدون هیچ مشکلی قبول کردن. ضمنا یه دختر خانوم 23 ساله هم که فرم اسپانسرش مشکل داشت رو بهش گفته بودن برو حساب بانکی بیار . وقتی آورد بهش ویزا دادن. نگران اسپانس نباشید.

وای چه خبر خوشحال کننده ای. مرسی
میشه بپرسم شما 2010 هستی یا 2009 و کدوم سفارت؟ آنکارا یا ابوظبی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی‌ دوستان،

من یک ایمیل زدم برای اینکه مطمئن بشم تغییرات در پرونده‌ام مورد قبول بوده که اونها هم بهم یک روزه جواب دادند. نمونه اش را برای اطلاع می‌‌گذرم. امیدوارم همه کارهاشون تا آخر به خوبی‌ پیش بره.

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 7200 for your region for the month of November. If your case number is current, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من 2009 هستم.
خانوم و بچه هام تیر ماه ویزا گرفتن. من منتطر اف بی آی چک هستم.
لطفا دعا کنید تا قبل از سی سپتامبر منم ویزام رو بگیرم. هر سوالی هم داشتین بفرمایید. در خدمتم. ضمنا من آنکارا بودم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز

خیلی مراقب تاریخها باشید .بخصوص تاریخ تولد. چون خیلی ها رو با تاریخ تولد رد کردن.
پاسخ
تشکر کنندگان: ALIREZA205 ، king_of_sky
masih نوشته:
sh-b نوشته: nima_moz
سلام دوستم
بله اسپانسر کپی سیتیزن شیپیش لازمه
دوستم با ایمیل خیر نمیشه باید با پست برات بفرستن

ایا واقعا کپی سیتیزن شیپ ضروریه؟؟؟
حالا اگه حتما باید باشه حتما کپیش لازمه و اسکنش قبول نیست؟؟؟

دوستان کپی سیتیزن شیپ لازم نیست.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: ALIREZA205
با سلام

اسپانسر حتما نباید سیتیزن باشه حتی کسی که گرین کارت داره هم می تونه اسپانسر باشه !!

موفق و سربلند باشید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان