کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
نه من اوایل june فرستادم و 25 اگوست رسیده.
پاسخ
تشکر کنندگان:
یا حضرت عباس . مگه با چاپار فرستادی که 1 ماه و نیم تو راه بوده ؟ معمولا از وقتی که مدارک سری اول میرسه 8 تا 12 هفته وقت میبره که پروسس بشه .

پاسخ
تشکر کنندگان:
ehsansd نوشته: نه من اوایل june فرستادم و 25 اگوست رسیده.

با سلام

کیستون واسه اکتبره یا نوامبر ؟

اگه تونستید 10 -12 روز دیگه یه ایمیل بزنید .
بزرگترین شجاعت صبر است .
پول خورده درشت.
پاسخ
تشکر کنندگان:
hoss نوشته: من 2009 هستم.
خانوم و بچه هام تیر ماه ویزا گرفتن. من منتطر اف بی آی چک هستم.
لطفا دعا کنید تا قبل از سی سپتامبر منم ویزام رو بگیرم. هر سوالی هم داشتین بفرمایید. در خدمتم. ضمنا من آنکارا بودم.

سلام
من محل تولد مادر و پدرم را اشتباه نوشتم.
یعنی توی شناسنامه اسم روستا ثبت شده ولی من فقط به اسم شهر اکتفا کردم.این اشتباه باید تصحیح شه و باید ایمیل بدم؟
آخه توی بقیه مدارک مثل گواهینامه یا پاسپورت فقط اسم شهر اومده.
ممنون میشم راهنمایی کنید
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
اره من کیسم واسه اکتبره.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ehsansd نوشته: چرا من هرچی ایمیل میزنم kcc فقط این جوابو میده
Your forms have been received and are waiting to be processed. Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
تا حالا 3 ایمیل زدم همینو میگه.

2010AS0001242

احسان جان اینطور که پیداست مدارک به ترتیبی که دریافت میشن پروسس میشن نه بر اساس شماره کیس:
Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner
شما هم که نسبتا مدارکت دیر رسیده مثل من. من خودم دیر فرستادم ولی مال شما چرا اینقدر طول کشیده؟ مگه با چه پستی فرستادی؟ شماره کیست هم که برای اکتبر یا نوامبر کارنته ولی شما تا سپتامبر سال دیگه فرصت داری ویزا بگیری. نگران باش! به هر حال مدارکتو اماده داشته باش....
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان:
من با DHL فرستادم ولی مثل اینکه مشکل داشته دیر رسیده.نگرانیمم از اینه که من خارج از ایران درس میخونم و اگر بیفته واسه بعد نوامبر یخورده کارم سخت میشه.بحر حال ممنون از راهنماییت حمید جان...
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
یک نکته :
از هر30 نامه که با DHL فرستاده می شه یک دونش را قرنتینه می کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من با TNT فرستادم 4 روزه رسید. به احتمال زیاد شما مصاحبتون بعد از نوامبر می افته دوست عزیز .

پاسخ
تشکر کنندگان:
من با dhl فرستادم 5 روزه رسید،25 اگوست هنوز پروسس نشده
پاسخ
تشکر کنندگان:
شک نکنید و نگران نباشید . خود کی سی سی به من گفت که از 8 تا 12 هفته بعد از ارسال مدارک پروسه بررسی طول میکشه و بعد اون کانفیرمیشن قابل قبول بودن مدارک رو میدهند .

پاسخ
تشکر کنندگان:
farshidkhalafi نوشته:
hoss نوشته: من 2009 هستم.
خانوم و بچه هام تیر ماه ویزا گرفتن. من منتطر اف بی آی چک هستم.
لطفا دعا کنید تا قبل از سی سپتامبر منم ویزام رو بگیرم. هر سوالی هم داشتین بفرمایید. در خدمتم. ضمنا من آنکارا بودم.

سلام
من محل تولد مادر و پدرم را اشتباه نوشتم.
یعنی توی شناسنامه اسم روستا ثبت شده ولی من فقط به اسم شهر اکتفا کردم.این اشتباه باید تصحیح شه و باید ایمیل بدم؟
آخه توی بقیه مدارک مثل گواهینامه یا پاسپورت فقط اسم شهر اومده.
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام.
نگران نباش. بیشتر به تاریخ تولد برنده گیر میدن که تقلب نکرده باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: farshidkhalafi
ALIREZA205 نوشته: شک نکنید و نگران نباشید . خود کی سی سی به من گفت که از 8 تا 12 هفته بعد از ارسال مدارک پروسه بررسی طول میکشه و بعد اون کانفیرمیشن قابل قبول بودن مدارک رو میدهند .

من 7july مدارکم رو با DHL فرستادم 10july رسید اما هنوز هم جواب میدن کیس شما تو نوبته!
شماره کیس: 2010AS00027XXX
کنسولگری: Ankara
مصاحبه: Aug-2-2010
دریافت ویزا:روز مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان:
اقایان – خانمها x , y ,z و ..... اگر می خواهید کیس نامبر شما مخفی بماند روز دقیق مصاحبه را اعلام ننمایید
.عنوان کردن هفته اول – هفته دوم و ... ماه .... کافی است .
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه های 2010

من امروز فرم اسپانسرم رو گرفتم.خیالم راحت شد.برای همتون ارزو می کنم کارهای اسپانسر شما هم درست بشه
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان