کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
nima_moz نوشته: سلام

ایا اسپانسر مالی باید کپی citizenship را همراه با بقیه مدارکش بفرستد؟ایا با ایمیل هم می تواند مدارکش را بفرستد؟

متشکرم

سلام اسپانسر فقط باید فرم i-134 و برگه مالیاتی خودش رو بفرسته همین..
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
پاسخ
تشکر کنندگان: king_of_sky
poorya.poorhosini نوشته:
Hashem نوشته: سلام به همگی‌ دوستان،

من یک ایمیل زدم برای اینکه مطمئن بشم تغییرات در پرونده‌ام مورد قبول بوده که اونها هم بهم یک روزه جواب دادند. نمونه اش را برای اطلاع می‌‌گذرم. امیدوارم همه کارهاشون تا آخر به خوبی‌ پیش بره.

Thank you for your inquiry.

Your forms have been received and are acceptable for the continuation of your visa processing. KCC is currently scheduling visa numbers below 7200 for your region for the month of November. If your case number is current, KCC will send a notification letter to you via postal mail. Please refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov to locate the current numbers being processed. This bulletin is updated after the 15th day of each month.
ميشه متني رو كه شما براي اونا فرستادين و بزارين

Dear Madam/Sir,

Case Number:
PA Name:
Birth date:
Preference Category: DV DIVERSITY
Foreign State Chargeability: IRAN

I appreciate if you inform me on whether you have received my documents, and also my child birth notification and the latest status of my file.

Sincerely yours,
پاسخ
تشکر کنندگان: ساسان
سلام به همگی،بخصوص دوستانی که مشکلی مشابه من داشتند.
من به جهت اطمینان بیشتر و رفع اشتباهات جزیی دیگه ای که در فرمهای ارسالیم بود و البته بنا به در خواست خود کی سی سی فرمهای DS230 ,DSP 122 رو مجددا پر کردم . البته در فرمهای جدید باز هم تاریخ تولد صحیح رو وارد کردم. ولی در یک کاغذ اضافه توضیح دادم که این اشتباه چرا پیش اومده.بعد هم اونا رو با DHL پست کردم. یک هفته بعدش هم ایمیل زدم و درباره ی وضعیتم سوال کردم. جوابم این بود که فرمهای شما ارسال شده و تاریخ مصاخبه ات 17 نوامبره. بقیه اش دیگه با خداست.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ميشه يه نفر بگه چه جوري بايد بفهميم كيس نامبر ما كارنت شده يا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
ميترا نوشته: ميشه يه نفر بگه چه جوري بايد بفهميم كيس نامبر ما كارنت شده يا نه؟

15 هر ماه توی بولتن ویزا شماره هایی که کارنت شدند رو اعلام می کنه. تا حالا برای 2010 کسایی که کیس نامبرشون زیر 7200 هست برای آسیا کارنت شدند. بعدش که فهمیدی کارنت شدی می تونی به کی سی سی ایمیل بزنی و تاریخ مصاحبه ات رو بگیری.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
ميترا نوشته: ميشه يه نفر بگه چه جوري بايد بفهميم كيس نامبر ما كارنت شده يا نه؟

سلام

از این لینک میتونید پیدا کنید.
http://travel.state.gov/visa/frvi/bullet..._4575.html
پاسخ
تشکر کنندگان:
faramarz نوشته:
matrix نوشته:
faramarz نوشته: سلام دوستان من به تازگی عضو این سایت شدم و از برندگان 2010 هستم.یک سوال داشتم دختر من هنگام ثبت نام اولیه 20 سال داشت ولی الان که مصاحبه ی ما در october هست 21 سالش شده.در یکی از topicهای 2009دیدم که 2 نفر با کیس مشابه ما موفق به دریافت ویزا نشدند آیا کسی بوده که با این caseویزارو دریافت کرده باشه؟به این ترتیب این که گفتند افراد زیر 21یعنی 20 سال هم میتونند با خانواده اقدام کنند کلـأ نفی میشه.

دوست عزیز
من این ماجرا رو یکبار دیگه هم گفتم ، ببین اون دونفر تومی و بی بی خاتون هردوشون آنکارا مصاحبه داشتن و ظاهرا اصلا داخل سفارت راه نداده بودن !! ولی...
یکی از دوستان من امسال ژوئن مصاحبه داشتن دخترشون یک ماه بود که 21 سالش شده بود و وارد سفارت شدن اولش افسر گفته اسمش نیست و نمی تونیم ویزا بدیم و بعد پدرش گفته که من نمی تونم دخترم رو تنها بذارم و اگه ممکنه از کنسول بپرسید میتونه با ما بیاد وگرنه من نمی تونم و از این حرفا. بعد افسر گفته منتظر بشینید اینا هم بدون جر و بحث و صحبت خاصی نشستن و بعد از نیم ساعت گفتن اشکال نداره می تونیم بهش ویزا بدیم چون فقط یک ماه گذشته( می بینید که منت هم گذاشتن!!!) خلاصه اگه ابوظبی هستین احتمالاً میتونین برین داخل سفارت اونجا هم مخ افسر رو یجوری بزنید!!Smile
جالبه که خودشون گفتن زمان ثبت نام مهمه ولی ظاهرا قضیه چیز دیگه ای و زمان مصاحبه رو در نظر می گیرن!!!
ایشالا که ویزا میدن به همتون
واسه ما هم دعا کنیدSmile
سلام دوست خوبم.ما هم سفارت ابوظبی هستیم اما متاسفانه دخترم 21سال 6 ماه دارد ولی ما هم 2 نفر هستیم من و دخترم و اگر به دخترم ویزا ندند من هم نمیرم.من زندگیم این جا کردم و بخاطر اون میخواستم برم.به هر حال خیلی خیلی از شما ممنونم و امیدوارم به زودی خبر گرفتن ویزای شما را هم بشنویم.به دوست 19 سالمونم باید بگم که شما حتی اگر پروستون طولانی بشه باز هم از نظر سنی فاصله دارین و از این بابت نگران نباشید.

فرامرز عزیز
این شانس رو از دست نده.اگر به دختر خانومت هم ندادن شما ویزا رو بگیر ویه سر برو و بعد از گرفتن گرین کارتت برای دختر خانومت اقدام کن.لازم نیست که تو این مدت شما تو امریکا زندگی کنی.میری اونجا یه دالی میکنی و بر میگردی .تا وقتی که به اون هم ویزا بدن. این شانس کوچیکی نیست .بهتره اونو از دست ندید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
قابل توجه ana, elham, laili, air و ... :

آیا شماره SSN ما هنگامی که وارد فرودگاه شدیم و از گیت رد شدیم، یا زمانی که به دفتر SSN مراجعه کردیم و رسید دریافت کردیم، قبل از رسیدن خود کارت SSNمان مشخص میشه؟
in other hands من فقط میخوام که زودتر از رسیدن خود SSN، از شماره اون با خبر بشم.

چون قصد دارم برای re-entry اقدام کنم و برای اقدام این فرم، نیاز به شماره ssn داره. و میخوام تا آمدن ssn، برای re-entry هم اقدام کنم که در زمان صرف جویی بشه
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان: To USA
دوستان ایا بهتر نیست که همه دوستان برنده کیس نامبرهای خود را در امضا خود قرار دهند که با توجه به پستهای ارسالی هر کسی از ردیف کیس ایشان مطلع شویم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، payman R ، ALIREZA205 ، yas ، seravin ، MajidShirzadeh ، Hashem ، king_of_sky
سلام دوستان
یه سوال ... من وقت مصاحبه ام اکتبر افتاده ولی تا فوریه اصلا نمی تونم خارج بشم . به سفارت که ایمیل زدم و درخواست دادم که مصاحبه ام در فوریه باشد این جواب را برای من فرستادند :

Please contact us in January to re-schedule an appointment in February.
حالا به نظرتون مشکلی نیست که مصاحبه اولم که اکتبره رو نمیرم ؟
اونا راحت بعدا وقت مصاحبه دوم میدن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
hamed_gh نوشته: سلام دوستان
یه سوال ... من وقت مصاحبه ام اکتبر افتاده ولی تا فوریه اصلا نمی تونم خارج بشم . به سفارت که ایمیل زدم و درخواست دادم که مصاحبه ام در فوریه باشد این جواب را برای من فرستادند :

Please contact us in January to re-schedule an appointment in February.
حالا به نظرتون مشکلی نیست که مصاحبه اولم که اکتبره رو نمیرم ؟
اونا راحت بعدا وقت مصاحبه دوم میدن ؟

حامد عزیز

اگه سفارت قبول کرده و شما ایمیل دریافت کردی مشکلی نیست.
خیلی ها بدلیل مشکلات وقت مصاحبشون رو عوض میکنن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
چرا من هرچی ایمیل میزنم kcc فقط این جوابو میده
Your forms have been received and are waiting to be processed. Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
تا حالا 3 ایمیل زدم همینو میگه.

2010AS0001242
پاسخ
تشکر کنندگان:
ehsansd نوشته: چرا من هرچی ایمیل میزنم kcc فقط این جوابو میده
Your forms have been received and are waiting to be processed. Due to the large volume of mail processed at KCC on a daily basis, confirmation of receiving your correspondence may not be feasible at this time. Mail is processed in the order of the date received, thus the importance of submitting your forms in a timely manner.
تا حالا 3 ایمیل زدم همینو میگه.

2010AS0001242

مشکلی نیست.منظورش اینه که صبر کنید. ولی اگه عجله دارید تلفن بزنید. خیلی سریع جواب میدن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من نامه اولم 25 اگوست رسیده kcc میل زدم جواب اومد که رسیده و باید منتظر باشی.الان که زنگ زدم گفت که 8 هفته دیگه زنگ بزن تا تاریخ مصاحبه رو بهت بگیم.من نفهمیدم اینا بر چه اساسی هستش اخه کیس نامبرمم کارنت شده.اگر یکی راهنمایی کنه ممنون میشم.

2010AS000012xx
پاسخ
تشکر کنندگان:
احتمالا یا خیلی دیر مدارکتون رو فرستادین کی سی سی . یا اینکه اشتباه متوجه شدید دوست عزیز .

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان