کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام ودرووووود
منم اسپانسرم okشد
ارزوی okبرای همه
case:19###
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی، آیا اگر برنده لاتاری یک مرد 68 ساله باشد، باز هم نیاز به بردن مدرک خدمت سربازی هست یا نه؟ درجواب اگر سایت مناسبی را برای پاسخ به این سؤال می شناسید لطفاً معرفی نمایید. متشکرم
شماره کیس:***2010AS00023
تاریخ دریافت نامه قبولی: June 2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: July 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: June 2010
تاریخ دریافت نامه دوم: July 2010
تاریخ مصاحبه: August 25, 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:13 September
جمع تقریبی هزینه ها:نه ميليون براي دو نفر و دو بار سفر به تركيه
پاسخ
تشکر کنندگان:
Taraneh نوشته: سلام به همگی، آیا اگر برنده لاتاری یک مرد 68 ساله باشد، باز هم نیاز به بردن مدرک خدمت سربازی هست یا نه؟ درجواب اگر سایت مناسبی را برای پاسخ به این سؤال می شناسید لطفاً معرفی نمایید. متشکرم

در نامه اول و دوم ننوشته باید کارت پایان خدمت یا معافی داشته باشین ولی اگر تو فرمها نوشتین که خدمت سربازی انجام دادن یا معافی دارن خوب طبیعتا" مدارکش رو در صورت لزوم باید بتونین ارائه بدین.
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: Taraneh
سلام به همه دوستان
با ارزوی موفقیت براتون میشه بگید فرم سابورترو ایا زن و شوهر باید هر دو امضا کنن؟ در چه صورت؟
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
farnaz.f نوشته: سلام به همه دوستان
با ارزوی موفقیت براتون میشه بگید فرم سابورترو ایا زن و شوهر باید هر دو امضا کنن؟ در چه صورت؟
مرسی

سلام
بله اگر اسپانسر متاهل باشه هر دو نفر حتما" باید امضا کنند
تو نامه دوم به صراحت نوشته

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: king_of_sky
توی فرم اسپانسر جایی نداره که متاهل یا مجرد بودن اسپانسر مشخص بشه
نامه اول: May-2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 2009
ارسال مدارک: October 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: August 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: October 2009
تاریخ مصاحبه: 27th October
تاریخ دریافت کلیرنس: 20th November
پاسخ
تشکر کنندگان:
یه سوال! آیا امسال هم فرم اسپانسر همون I134 هست؟ مطمینید که تغییر نکرده؟ اگه کسی میدونه ممکنه لینک مربوط به اون رو توی سایت اصلی کی سی سی اینجا بذاره؟ یا نامه ی سری دوم رو که صراحتا اعلام کرده باشه فرمهای مربوط به اسپانسر چی هست؟ ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
يكم اكتبر اولين مصاحبه شونده لاتاري 2010 مي ره سفارت. اگه اينجا رو مي خونه از ابوظبي يا آنكارا بدونه كه ما دعاش مي كنيم و قول بده وقتي بدون اف بي آي چك ويزا رو گرفت اينجا رو فراموش نكنه. بچه ها موفق باشين.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام:
در فرم اسپانسر جایی که نوشته باشه متاهل هستن یا نه نداره فقط نوشته اگه کسی رو ساپورت میکنن و کار و این چیزها که اسپانسر من اسم دختر 8 سالشو نوشته و شوهرش هم امضا نکرده و نیخواد و جایی برای امضا اون نداره
پوریا جان من خوبم درگیر کارهها هستم تو چطوری؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من تو لاتاری 2010 برنده شدم (تو سایت چک کردم ) ولی نامه به دستم نرسید فرمها رو از سایت دانلود کردم و پر کردم حالا نمی دونم به چه ادرسی باید بفرستم لطفا هر چه زودتر بهم جواب بدین اگه ممکنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
Kentucky Consular Center-3505 N.Highway 25W
Williamsburg, KY 40769
به این آدرس همین امروز بفرست تا 30سپتامبر (8 مهر) بیشتر وقت نداری
تاپیک سرویس های پستی و بخون
شماره کیس:2010AS000165xx
تاریخ دریافت نامه قبولی:-2009-4-Aug
کنسولگری:Ankara
تاریخ کارنت شدن :may
تاریخ مصاحبه: 17 june
تاریخ دریافت ویزا: فردای روز مصاحبه

پاسخ
تشکر کنندگان:
mojdeh نوشته: یه سوال! آیا امسال هم فرم اسپانسر همون I134 هست؟ مطمینید که تغییر نکرده؟ اگه کسی میدونه ممکنه لینک مربوط به اون رو توی سایت اصلی کی سی سی اینجا بذاره؟ یا نامه ی سری دوم رو که صراحتا اعلام کرده باشه فرمهای مربوط به اسپانسر چی هست؟ ممنونم

این لینکش :
http://travel.state.gov/visa/frvi/glossa..._1363.html

که گفته :
Affidavit of Support: A document promising that the person who completes it will support an applicant financially in the United States. Family and certain employment immigration cases require the I-864 Affidavit of Support, which is legally binding.All other cases use the I-134 Affidavit of Support. Go to our I-864 information to learn more. All other cases use the I-134 Affidavit of Support.

راستی این لینک هم راهنمائی نحوه تکمیل فرم i-134
http://www.uscis.gov/files/form/i-134instr.pdf
پاسخ
تشکر کنندگان: mojdeh
mahyar نوشته: سلام
من تو لاتاری 2010 برنده شدم (تو سایت چک کردم ) ولی نامه به دستم نرسید فرمها رو از سایت دانلود کردم و پر کردم حالا نمی دونم به چه ادرسی باید بفرستم لطفا هر چه زودتر بهم جواب بدین اگه ممکنه

بهتون تبریک میگم. شما نیاز به کیس نامبر دارین که اونارو بالای فرمهای پرشده بنویسن. اگه کیس نامبر دارین یعنی به کی سی سی میل زدین و گفتین برنده شدین و نامه نرسیده اونا براتون نامه اول رو ایمیل می کنن و در اون کیس نامبرتون هست. کیس نامبرها هم به صورت 2010ASXXXX هست که در نامه اول قید شده. اگر هنوز اطلاع ندارین همین الان ایمیل بزنین تا جوابتونو امروز فردا بدن.
اینو می تونین به عنوان متن نامتون بزنین.
Dear Sir/Madam,
I checked my information in DV Lottery site and I’m one of DV2010 Selectee, but I haven’t received the first package from KCC. I would appreciate you to send my first package via email. These are my information:
Confirmation Number:
Birth date:
Main applicant:
Looking forward to receiving your response soon, And Thank you in advance for your kind cooperation,
Yours Truly

ایمیل کی سی سی هم اینه: KCCDV@state.gov
ایشالا که کارتون درست میشه.
کیس نامبر: 2010AS00002xxx
دریافت ویزا: روز مصاحبه (17 نوامبر)
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin ، ALIREZA205 ، ساسان
با سلام به همه دوستان
می خواستم بدونم اف بی آی چک شدن برای همه ما ایرانی ها انجام میشه یا اینکه نه؟ چی باعث میشه بری برای اف بی آی چک؟
شماره کیس: 2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:may23
کنسولگری:Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: june 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: Sep 2009
تاریخ دریافت نامه دوم:october 2009
تاریخ مصاحبه: Jan 2010
تاریخ دریافت کلیرنس:Feb 5 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.5 ميليون تومان
پاسخ
تشکر کنندگان:
yousefi نوشته: با سلام به همه دوستان
می خواستم بدونم اف بی آی چک شدن برای همه ما ایرانی ها انجام میشه یا اینکه نه؟ چی باعث میشه بری برای اف بی آی چک؟

سلام
سایت سفارت در آنکارا پاسخ مختصر مفیدی داده ببخشید ترجمه اش هم نمی کنم شاید بعضی وقتها برداشتها از جملات متفاوت باشه:

Important Notice

All non-immigrant and immigrant visa applicants (including 'K' visa applicants) may require administrative clearances based upon their biographical and background information.

While most administrative clearance procedures occur prior to the final immigrant visa interview, in some instances additional administrative procedures may be required after the interview.

The administrative clearance process takes between four (4) and six (6) months and, unfortunately, cannot be expedited. Applicants should plan their schedules accordingly.

منبع : http://turkey.usembassy.gov/niv_security.html
پاسخ