کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
دوستان پست ups تو ایران هم هست یا باید با یه پست دیگه بفرستیم؟ ممنون میشم کمک کنید.
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
پاسخ
تشکر کنندگان:
amirhessam نوشته: دوستان پست ups تو ایران هم هست یا باید با یه پست دیگه بفرستیم؟ ممنون میشم کمک کنید.

سلام

نه تو ايران UPS نداريم... مي تونين از DHL استفاده كنين...Wink
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان: amirhessam
سلام دوستان!
آیا کسی تا به حال از آنکارا برگشته؟ منظورم اینه که برنده 2010 بوده باشه و مصاحبه شده باشه. لطفا اگه کسی هست اطلاعاتشو در اختیار ما هم بذاره. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها merdax امروز 3 صبح پرید به سمت آنکارا......دعاش کنید

پاسخ
تشکر کنندگان: Monica ، shabnam286 ، hamed_gh
Monica نوشته:
amirhessam نوشته: دوستان پست ups تو ایران هم هست یا باید با یه پست دیگه بفرستیم؟ ممنون میشم کمک کنید.

سلام

نه تو ايران UPS نداريم... مي تونين از DHL استفاده كنين...Wink

دوستان TNT ارزونتره.قیمت پست معمولیش که 5 روزه میرسه 39000 تومنه و ویژه که حداکثر 3 روزه میرسه 47000 تومن.
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان: javan134
ALIREZA205 نوشته: بچه ها merdax امروز 3 صبح پرید به سمت آنکارا......دعاش کنید

امیدوارم با ویزا برگردهSmile
همینطور تمام ایرانیهایی که میرن واسه ویزا گرفتنSmile
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
یه سوال :
کسی میدونه واسه Job Offer چه مدارکی و فرمهایی هست و چی واسه مصاحبه باید آماده کنیم ؟
کسی که Job Offer داره دیگه نمی خواهد اسپانسر داشته باشه ؟
راستی با این روند کارنت شدن 1000 تا 1000 تا فکر کنم تا دو سال دیگه طول بکشه مصاحبه و به ما که کیس نامبرمون 27xxx و بالاست ویزا نرسه ؟ دیدید که 8250 اعلام کرد !!!!
یکی منو راهنمایی کنه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
fatemehtm نوشته: سلام
یه سوال :
کسی میدونه واسه Job Offer چه مدارکی و فرمهایی هست و چی واسه مصاحبه باید آماده کنیم ؟
راستی با این روند کارنت شدن 1000 تا 1000 تا فکر کنم تا دو سال دیگه طول بکشه مصاحبه و به ما که کیس نامبرمون 27xxx و بالاست ویزا نرسه ؟ دیدید که 8250 اعلام کرد !!!!
یکی منو راهنمایی کنه .

اگه در مورد Job Offer اطلاعات موثقي کسب کردين، منو هم در جريان بذارين. ممنون ميشم. در مورد ويزا رسيدن يا نرسيدنم جوابتونو دادم. به شما هم ميرسه.
برنده گرین کارت لاتاری 2010.
ساکن لوس آنجلس، کالیفرنیا.
پاسخ
تشکر کنندگان:
fatemehtm نوشته: سلام
یه سوال :
یکی منو راهنمایی کنه .

دوست عزیز به دو سال نمیرسه...............مهلت لاتاری تا پایان سپتامبر همون ساله............احتمالا ماههای آخر تعداد بیشتری کارنت میشن
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان

در مورد اين سوال كه چندبار تو لاتاري شركت كرديم من دقيق يادم نيست پنج بار بوده يا 6 بار! حالا اگه آفيسر پرسيد چندبار شركت كردين چي بايد بگيم؟

مي شه گفت: درست يادم نيست! 5 بار يا 6 بار بوده!
پاسخ
تشکر کنندگان:
esmail نوشته: سلام دوستان

در مورد اين سوال كه چندبار تو لاتاري شركت كرديم من دقيق يادم نيست پنج بار بوده يا 6 بار! حالا اگه آفيسر پرسيد چندبار شركت كردين چي بايد بگيم؟

مي شه گفت: درست يادم نيست! 5 بار يا 6 بار بوده!

این جور سؤال ها دلیلش چیه؟
چرا این سؤال ها رو می پرسید؟ به نظر من بخاطر استرس بیش از حده! زیاد نگران نباشید عزیزان من! شما به آفیسر می تونید اصلاً جواب این جور سؤال ها رو ندید و بگید به خودمون مربوطه! مثل سؤالی که می پرسند که کجای آمریکا می خواهید برید؟ این سؤالات رو می پرسند که جو دوستی و صمیمت برقرار کنند و شما مختارید جواب بدید یا ندید. اگر گفتند چند بار لاتاری شرکت کردید و خودتون هم مطمئن نیستید چند بار شرکت کردید خوب خیلی راحت بگید خاطرم نیست! یعنی شما فکر می کنید بخاطر این جور چیزا به شما ویزا نمی دن؟؟
البته حق هم داریم! من برای یک مصاحبه کاری رفتم و اون آقای مصاحبه کنند از من خواست جلوش دو رکعت نماز بخونم تا ببینه بلدم یا نه؟ بعد اشکال گرفت که چرا موقع قنوت دستهات بهم نچسبیده بود؟ بعد منم به شوخی گفتم این شرط استخدام شما تو این سازمانه؟!!! (اون سازمان نیروی خدمتگذار انتظامی بود...)....
یا دوست من رفته بود اداره گذزنامه برای گرفتن پاسپورت، چون کپی کارت ملی و شناسنامه اش تو یک برگه بود بهش گفته بودند «برو خونه اینارو قیچی کن فردا بیا».....!!!

بخاطر این میگم حق داریم به همه چیز شک کنیم و بدبین باشیم و نگران! اینجا به همه چیز گیر میدن، اما اونجا منطق و تساهل حاکمه. نگران نباشید. خواهش می کنم! اینطوری من و بقیه هم نگران می کنید!
پاسخ
تشکر کنندگان: Monica ، esmail ، Hamid55 ، R.F ، laili ، indmehdi ، farshidkhalafi ، s..setare ، king_of_sky ، upm2006
سلام
باشه indmehdi حتما این کار را می کنم ولی مثل اینکه هیچ کس در این مورد چیزی نمی دونه !!!!!!!!
آخه من تو نامه دوم که بچه ها گذاشته بودن ندیرم جزو مدارک که خواسته بود از تقاضای کار حرفی بزنه و یا شاید من متوجه نشدم . خلاصه اگه کسی راجع به این موضوع چیزی میدونه به منم بگه آخه ما که اسپانسر نداریم و امیدمون به خودمونه باید دنبال مار باشیم و روی اون حساب باز کنیم .
به امید موفقیت همه مون .
راستی از اولین کسی که رفت آنکارا چه خبر فکر کنم اسمش merdix بود .
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز سلام
من می خوام بدونم ما که برنده 2010 هستیم و هنوز کارنت نشدیم می تونیم توی لاتاری 2011 شرکت کنیم ( البته توی تاپیکهای مربوطه جستجو کردم و اتفاق نظر بر این بود که می تونیم اما می خوام بپرسم آیا کسی می تونه با ذکر یه منبع موثق در این مورد منو راهنمایی کنه ؟
و آیا از برندگان 2010 کسی هست که برای 2011 ثبت نام کرده باشه ؟؟؟؟
پیشاپیش ممنون
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
ارشيا جان
طبق كفته ي يكي از اعضا كه يادم نيست كي و كجا بود اين مطلب رو نوشته بود
كه ميتونيم شركت كنيم امسال هم اما به كفته ي يك وكيل مهاجرتي شركت كردن مجدد ما بعد از برنده شدن
تو روند كار ما بي تاثير نيست
به نظر من ما كه امسال خدا بهمون لطف كرده و برنده شديم بهتر نيست طمع نكنيم و قدر همين امساليمونو بدونيم بد اكه 1% بهمون زبونم لال ويزا ندادن خوب سال اينده شركت ميكنيم
بازم نظرها متفاوته شايد شما اينجوري فكر نكنين
موفق باشي دوستم
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها این سایت ها
قیمت ارزانترین خودرو هستش
http://amindriver.blogfa.com/post-487.aspx