2009-10-13 ساعت 10:16
چرا هیچ کس جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سوال های مطرح شده برندگان 2010
|
2009-10-13 ساعت 10:16
چرا هیچ کس جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
2009-10-13 ساعت 10:42
fatemehtm نوشته: چرا هیچ کس جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟// اگر منظورتون پیشنهاد کاری است که در صفحه 9 نامه دوم نوشته : EMPLOYMENT
An applicant relying on an offer of prearranged employment to meet the public charge provisions of the law should have the prospective employer submit a notarized letter of employment on the letterhead stationery of the employing business. The letter should: 1. Contain a definite offer of employment; 2. Give a description of the job offered to the alien and an explanation of skills, which qualify alien for the position; 3. State the rate of compensation to be paid and, if pertinent, additional information detailing other benefits to be included in lieu of cash payment; 4. Specify the location, type, and duration (whether seasonal, temporary, or indefinite) of the employment offered; and 5. Specify State whether the employment will be immediately available upon the applicant’s arrival in the United States.
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009 کنسولگری : Ankara تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009 تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009 تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009 تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009 تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009 ورود به آمریکا: 14feb , 2010
2009-10-13 ساعت 10:49
اگر شما ترجمه سند زمين ياخانه يا پرينت حساب بانكي براشون ببريد ديگه نيازي به اسپانسر نيست آنها فقط مي خواهند مطمئن شوند كه شما سربار جامعه نيستيد و به قولي دستتون به دهنتون ميرسه
اينقدر نگران نباشيد
2009-10-13 ساعت 21:13
ميترا نوشته: اگر شما ترجمه سند زمين ياخانه يا پرينت حساب بانكي براشون ببريد ديگه نيازي به اسپانسر نيست آنها فقط مي خواهند مطمئن شوند كه شما سربار جامعه نيستيد و به قولي دستتون به دهنتون ميرسه دوست عزیز شاهد از غیب رسید. بنده با داشتن سند ملکی و صورت حساب بانکی خودم اسپانسر خودم شدم و ویزا هم گرفتم.جالب اینکه تو مصاحبه از من اصلا در مورد اسپانسر سوال نکرد.آخه کی نو امریکا حاضره برای 4 نفر اسپانسر بشه؟ من و همسر و دو تا بچه هامون تیر ماه امسال مصاحبه داشتیم وبه لطف خدا ویزا هم گرفتیم. اصلا نگران نباشید. فقط فرمهاتون رو درست پر کنید واز مصاحبه هم اصلا نترسید.
2009-10-14 ساعت 03:29
سلام،
من دو تا سوال دارم از دوستانی كه سالهای گذشته برنده شدن،... راستش من متوجه شدم كه هر سفارت قانون های خاص خودش رو داره ،... مثلا نامه دوم من با نامه دوم اونایی كه توی سفارت آنکارا مصاحبه دارن متفاوته ، ( مال من سر جمع ۶ برگه هم نبود!!!) به هر حال، توی نامه دوم از من میخواد كه یه مدرک نشون بدم كه اسپانسرم با من فامیل هست !! ( اینجا میذارمش كه خودتون هم ببینید ) --> کسی تاحالا همچین مشکلی داشته؟ اگه آره چی کار باید بکنم؟ یه ایمیل از اسپانسرم کافی هست؟ یه سوال دیگه هم داشتم اینکه توی مدارک سری اول ازم خواستن یه سری از فرم ها رو به سفارت آمریکا بفرستم، وقتی فرستادم بهم برگردوندن و گفتن الان وقتش نیست!!!( با اینکه اصولا هیچ اشاره ایی به زمان نشد بود!) وقتی نامه دوم اومد، میل زدم كه مدارک رو بفرستم، گفتن نه اصلا نیازی نیست هیچ مدرکی بفرستی!! اگه اشتباه نکنم، سفارت آمریکا توی آنکارا مدارک رو زودتر از تاریخه مصاحبه میخواد، آیا سفارتی هم هست كه اینجوری باشه و مدارک رو نخواد قبل از تاریخ مصاحبه؟ راستش نمیدونم چطوری باید تشکر کرد، واقعا خیلی لطف میکنین كه با حوصله به سوال های ما جواب میدین. یک دنیا ممنونم. وقت همگی خوش . Borqa3 شماره کیس: 2010AS000007XX تاریخ دریافت نامه قبولی:15/5/2009 کنسولگری : Paris تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 6/6/2009 تاریخ کارنت شدن کیس: August تاریخ دریافت نامه دوم: End of September تاریخ مصاحبه: Mid November تاریخ دریافت کلیرنس: جمع تقریبی هزینه ها
2009-10-14 ساعت 13:45
borqa3 عزیز الزاماً همه جا کپی مدارک نمیخوان مثلاً ابوظبی هم اینجوری که احتیاجی نیست کپی مدارک بفرستی ولی در مورد آنکارا کپی مدارک باید جلوترفرستاده بشه بعد اصل مدارک ارائه بشه پس نگران نباشید
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28 کنسولگری: Ankara ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009 ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009 ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23 ت. مصاحبه:FEBRUARY ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز ت. دريافت ويزا: 14 اپریل نامه تمام تشکر کنندگان: Borqa3
2009-10-14 ساعت 22:01
maryam5 نوشته: borqa3 عزیز الزاماً همه جا کپی مدارک نمیخوان مثلاً ابوظبی هم اینجوری که احتیاجی نیست کپی مدارک بفرستی ولی در مورد آنکارا کپی مدارک باید جلوترفرستاده بشه بعد اصل مدارک ارائه بشه پس نگران نباشید مرسی زیاد مریم جان، خیالم از این بابت راحت شد! فقط مونده سوال اولم,... بازم یه دنیا ممنونم. Borqa3 شماره کیس: 2010AS000007XX تاریخ دریافت نامه قبولی:15/5/2009 کنسولگری : Paris تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 6/6/2009 تاریخ کارنت شدن کیس: August تاریخ دریافت نامه دوم: End of September تاریخ مصاحبه: Mid November تاریخ دریافت کلیرنس: جمع تقریبی هزینه ها
2009-10-14 ساعت 22:30
Borqa3 جان
در مورد سوال اول...من تجربه ندارم ولی اون چیزی که من از این نامه متوجه شدم اینه که شما باید مدرکی ارائه بدی که با اسپانسرت رابطه داری نه اینکه لزوما فامیل باشین...در واقع اینا میخوان مطمئن بشن که اسپانسرت واقعی است.... مدرکی که میتونی ارائه بدی ایناست....نامه یا ایمیلهائی که با طرف ردو بدل شده.. یا عکسی از اسپانسر (مخصوصا اگر با هم عکس دارین)...یا هر چیز دیگه که فکر میکنی خوبه...
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008 کنسولگری: Mumbai تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009 تاریخ مصاحبه: May 2010 دریافت ویزا: 9June 2010 ------------------------------- تشکر کنندگان: Borqa3
2009-10-15 ساعت 00:27
سلام دوستان!
کیس نامبر من حدود 4500 است. نامه اولم 12 آگوست به دست کی سی سی رسیده. ولی تا امروز که بیش از دو ماه شده جواب درست و حسابی به من ندادن. فقط گفتن که فرمهای منو دریافت کردن ولی هنوز باید منتظر باشم. کم کم دارم نگران میشم. چون گفته بودن که باید 8 تا 12 هفته بعد از ارسال مدارک منتظر باشیم الان من تو هفته 9 هستم. لطفا اگه در این مرد اطلاعاتی دارید جواب بدید. با تشکر
2009-10-15 ساعت 00:36
دوستان یه سوال دیگه!
کسی هستش که مثل من کارنت شده باشه ولی هنوز جواب درستی از کی سی سی دریافت نکرده باشه؟
2009-10-15 ساعت 00:38
drkamrani1 نوشته: سلام دوستان!ملاک کی سی سی برای تعیین تاریخ مصاحبه تاریخ ارسال فرمهاست جای نگرانی نیست دوستانی هستند که از شما زودتر هم فرستادند اما هنوز تاریخ مصاحبه نگرفتن.
2010AS3xxx
تشکر کنندگان: Borqa3
2009-10-15 ساعت 00:43
Hamid55 نوشته: Borqa3 جان مرسی حمید خان، آره، اینو فهمیدم كه چی میگه و چون این دوستم باهم نسبت فامیلی دور داره و توی مدارک نوشته Relative منم گفتم حالا چطور ثآبت کنم فامیلیم؟! و متاسفانه اصلا عکسی باهاش ندارم! حالا یک کم دیگه صبر میکنم و فوقش بهشون میل میزنم میپرسم كه چی بعنوان مدرک میخوان، ایمیل میتونم ببرم؟، فکر میکنم چاره دیگه نیست ! بازم ممنونم از جواب، Borqa3 شماره کیس: 2010AS000007XX تاریخ دریافت نامه قبولی:15/5/2009 کنسولگری : Paris تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 6/6/2009 تاریخ کارنت شدن کیس: August تاریخ دریافت نامه دوم: End of September تاریخ مصاحبه: Mid November تاریخ دریافت کلیرنس: جمع تقریبی هزینه ها تشکر کنندگان: Hamid55
2009-10-15 ساعت 00:53
seravin نوشته:drkamrani1 نوشته: سلام دوستان!ملاک کی سی سی برای تعیین تاریخ مصاحبه تاریخ ارسال فرمهاست جای نگرانی نیست دوستانی هستند که از شما زودتر هم فرستادند اما هنوز تاریخ مصاحبه نگرفتن. آقای کامرانی، با تشکر از Seravin عزیز باید بگم كه من نامه ام رو ۶ June فرستادم، و بیشتر از ۳ ماه طول کشید تا نامه دوم دستم رسید، و شمارم هم زیره هزار هست ، تازه تاریخ مصاحبه افتاده اواسط نوامبر !! نگران نباشید، ان شا آلله میرسه. Borqa3 |