کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
چرا هیچ کس جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
پاسخ
تشکر کنندگان:
fatemehtm نوشته: چرا هیچ کس جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

اگر منظورتون پیشنهاد کاری است که در صفحه 9 نامه دوم نوشته :

EMPLOYMENT
An applicant relying on an offer of prearranged employment to meet the public charge provisions of
the law should have the prospective employer submit a notarized letter of employment on the
letterhead stationery of the employing business. The letter should:
1. Contain a definite offer of employment;
2. Give a description of the job offered to the alien and an explanation of skills, which
qualify alien for the position;
3. State the rate of compensation to be paid and, if pertinent, additional information
detailing other benefits to be included in lieu of cash payment;
4. Specify the location, type, and duration (whether seasonal, temporary, or indefinite) of
the employment offered; and
5. Specify State whether the employment will be immediately available upon the
applicant’s arrival in the United States.
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin ، To USA
اگر شما ترجمه سند زمين ياخانه يا پرينت حساب بانكي براشون ببريد ديگه نيازي به اسپانسر نيست آنها فقط مي خواهند مطمئن شوند كه شما سربار جامعه نيستيد و به قولي دستتون به دهنتون ميرسه
اينقدر نگران نباشيدSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
ميترا نوشته: اگر شما ترجمه سند زمين ياخانه يا پرينت حساب بانكي براشون ببريد ديگه نيازي به اسپانسر نيست آنها فقط مي خواهند مطمئن شوند كه شما سربار جامعه نيستيد و به قولي دستتون به دهنتون ميرسه
اينقدر نگران نباشيدSmile

دوست عزیز شاهد از غیب رسید.
بنده با داشتن سند ملکی و صورت حساب بانکی خودم اسپانسر خودم شدم و ویزا هم گرفتم.جالب اینکه تو مصاحبه از من اصلا در مورد اسپانسر سوال نکرد.آخه کی نو امریکا حاضره برای 4 نفر اسپانسر بشه؟
من و همسر و دو تا بچه هامون تیر ماه امسال مصاحبه داشتیم وبه لطف خدا ویزا هم گرفتیم.
اصلا نگران نباشید. فقط فرمهاتون رو درست پر کنید واز مصاحبه هم اصلا نترسید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، R.F ، hamed_gh ، babakped ، seravin ، Monica ، king_of_sky
سلام،
من دو تا سوال دارم از دوستانی كه سالهای گذشته برنده شدن،... راستش من متوجه شدم كه هر سفارت قانون های خاص خودش رو داره ،...
مثلا نامه دوم من با نامه دوم اونایی كه توی سفارت آنکارا مصاحبه دارن متفاوته ، ( مال من سر جمع
۶ برگه هم نبود!!!)
به هر حال، توی نامه دوم از من میخواد كه یه مدرک نشون بدم كه اسپانسرم با من فامیل هست !!
( اینجا میذارمش كه خودتون هم ببینید )
-->
کسی تاحالا همچین مشکلی داشته؟ اگه آره چی کار باید بکنم؟ یه ایمیل از اسپانسرم کافی هست؟

یه سوال دیگه هم داشتم اینکه توی مدارک سری اول ازم خواستن یه سری از فرم ها رو به سفارت آمریکا بفرستم، وقتی فرستادم بهم برگردوندن و گفتن الان وقتش نیست!!!( با اینکه اصولا هیچ اشاره ایی به زمان نشد بود!)
وقتی نامه دوم اومد، میل زدم كه مدارک رو بفرستم، گفتن نه اصلا نیازی نیست هیچ مدرکی بفرستی!!
اگه اشتباه نکنم، سفارت آمریکا توی آنکارا مدارک رو زودتر از تاریخه مصاحبه میخواد، آیا سفارتی هم هست كه اینجوری باشه و مدارک رو نخواد قبل از تاریخ مصاحبه؟

راستش نمیدونم چطوری باید تشکر کرد، واقعا خیلی لطف میکنین كه با حوصله به سوال های ما جواب میدین.
یک دنیا ممنونم.

وقت همگی خوش .
Borqa3

شماره کیس: 2010AS000007XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:15/5/2009
کنسولگری : Paris
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 6/6/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: August
تاریخ دریافت نامه دوم: End of September
تاریخ مصاحبه: Mid November
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها
پاسخ
تشکر کنندگان:
borqa3 عزیز الزاماً همه جا کپی مدارک نمیخوان مثلاً ابوظبی هم اینجوری که احتیاجی نیست کپی مدارک بفرستی ولی در مورد آنکارا کپی مدارک باید جلوترفرستاده بشه بعد اصل مدارک ارائه بشه پس نگران نباشید
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: Borqa3
maryam5 نوشته: borqa3 عزیز الزاماً همه جا کپی مدارک نمیخوان مثلاً ابوظبی هم اینجوری که احتیاجی نیست کپی مدارک بفرستی ولی در مورد آنکارا کپی مدارک باید جلوترفرستاده بشه بعد اصل مدارک ارائه بشه پس نگران نباشید

مرسی زیاد مریم جان، خیالم از این بابت راحت شد!
فقط مونده سوال اولم,...

بازم یه دنیا ممنونم.
Borqa3

تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها
پاسخ
تشکر کنندگان:
Smile 
Borqa3 جان
در مورد سوال اول...من تجربه ندارم ولی اون چیزی که من از این نامه متوجه شدم اینه که شما باید مدرکی ارائه بدی که با اسپانسرت رابطه داری نه اینکه لزوما فامیل باشین...در واقع اینا میخوان مطمئن بشن که اسپانسرت واقعی است.... مدرکی که میتونی ارائه بدی ایناست....نامه یا ایمیلهائی که با طرف ردو بدل شده.. یا عکسی از اسپانسر (مخصوصا اگر با هم عکس دارین)...یا هر چیز دیگه که فکر میکنی خوبه...
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
سلام دوستان!
کیس نامبر من حدود 4500 است. نامه اولم 12 آگوست به دست کی سی سی رسیده. ولی تا امروز که بیش از دو ماه شده جواب درست و حسابی به من ندادن. فقط گفتن که فرمهای منو دریافت کردن ولی هنوز باید منتظر باشم. کم کم دارم نگران میشم. چون گفته بودن که باید 8 تا 12 هفته بعد از ارسال مدارک منتظر باشیم الان من تو هفته 9 هستم. لطفا اگه در این مرد اطلاعاتی دارید جواب بدید. با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان یه سوال دیگه!
کسی هستش که مثل من کارنت شده باشه ولی هنوز جواب درستی از کی سی سی دریافت نکرده باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
drkamrani1 نوشته: سلام دوستان!
کیس نامبر من حدود 4500 است. نامه اولم 12 آگوست به دست کی سی سی رسیده. ولی تا امروز که بیش از دو ماه شده جواب درست و حسابی به من ندادن. فقط گفتن که فرمهای منو دریافت کردن ولی هنوز باید منتظر باشم. کم کم دارم نگران میشم. چون گفته بودن که باید 8 تا 12 هفته بعد از ارسال مدارک منتظر باشیم الان من تو هفته 9 هستم. لطفا اگه در این مرد اطلاعاتی دارید جواب بدید. با تشکر
ملاک کی سی سی برای تعیین تاریخ مصاحبه تاریخ ارسال فرمهاست جای نگرانی نیست دوستانی هستند که از شما زودتر هم فرستادند اما هنوز تاریخ مصاحبه نگرفتن.
2010AS3xxx
پاسخ
Hamid55 نوشته: Borqa3 جان
در مورد سوال اول...من تجربه ندارم ولی اون چیزی که من از این نامه متوجه شدم اینه که شما باید مدرکی ارائه بدی که با اسپانسرت رابطه داری نه اینکه لزوما فامیل باشین...در واقع اینا میخوان مطمئن بشن که اسپانسرت واقعی است.... مدرکی که میتونی ارائه بدی ایناست....نامه یا ایمیلهائی که با طرف ردو بدل شده.. یا عکسی از اسپانسر (مخصوصا اگر با هم عکس دارین)...یا هر چیز دیگه که فکر میکنی خوبه...

مرسی حمید خان، آره، اینو فهمیدم كه چی میگه و چون این دوستم باهم نسبت فامیلی دور داره و توی مدارک نوشته Relative منم گفتم حالا چطور ثآبت کنم فامیلیم؟!
و متاسفانه اصلا عکسی باهاش ندارم! حالا یک کم دیگه صبر میکنم و فوقش بهشون میل میزنم میپرسم كه چی بعنوان مدرک میخوان، ایمیل میتونم ببرم؟، فکر میکنم چاره دیگه نیست !

بازم ممنونم از جواب،
Borqa3

تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها
پاسخ
تشکر کنندگان: Hamid55
seravin نوشته:
drkamrani1 نوشته: سلام دوستان!
ملاک کی سی سی برای تعیین تاریخ مصاحبه تاریخ ارسال فرمهاست جای نگرانی نیست دوستانی هستند که از شما زودتر هم فرستادند اما هنوز تاریخ مصاحبه نگرفتن.

آقای کامرانی، با تشکر از Seravin عزیز باید بگم كه من نامه ام رو ۶ June فرستادم، و بیشتر از ۳ ماه طول کشید تا نامه دوم دستم رسید، و شمارم هم زیره هزار هست ، تازه تاریخ مصاحبه افتاده اواسط نوامبر !!
نگران نباشید، ان شا آلله میرسه.

Borqa3
پاسخ
تشکر کنندگان:
ممنون از سراوین و Borqa3 عزیز
پاسخ
سلام دوستان!
هنوز کسی از مصاحبه برنگشته تا تجربیاتشو در اختیار دیگران قرار بده؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان