کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
f.o جان احتمالا ً واسه همین اشتباه در نوشتن اسمت این جوابو دادن. کیس نامبر - نام و نام خانوادگی و تاریخ دقیق تولد برنده اصلی به میلادی رو توی هر میلت باید بنویسی ( بر اساس نامه اولی که میاد اینهارو بنویس)
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
پاسخ
تشکر کنندگان:
عماد جان شما هم به نظر من زنگ بزن اونجا یا اگه خودت نمیتونی بده کسی که میتونه زنگ بزنه. پای تلفن این مشکلها بهتر حل میشه. اطلاعات بر اساس مشخصاتی که اونها تو نامه اول فرستادن بگو حتی اگه اشتباه است چون اون مشخصات تو سیستم اونها ضبط شده. مشکل بزرگی نیست حتما ً حل میشه.
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
پاسخ
تشکر کنندگان:
Anybody help me?
كسي نيست به من كمك كند ترا خدا آرزو دارم آمريكا را ببينم، اسپانسر مي خواهم كمك كنيد دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان:
من از يك دارالترجمه در شيراز در مورد حساب بانكي پرسيدم گفت بيشتر از 3 ميليون تومان را ترجمه نمي كند چون ارزش ندارد! گفتم براي گرين كارت امريكا
مي خوام ،گفت: ترجمه سند خانه كافي است.
ايا پرينت حساب بانكي حتما بايد ترجمه بشود؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
ميترا نوشته: من از يك دارالترجمه در شيراز در مورد حساب بانكي پرسيدم گفت بيشتر از 3 ميليون تومان را ترجمه نمي كند چون ارزش ندارد! گفتم براي گرين كارت امريكا
مي خوام ،گفت: ترجمه سند خانه كافي است.
ايا پرينت حساب بانكي حتما بايد ترجمه بشود؟

شما لازم نیست پرینت و ببری دارالترجمه...... همه بانکها امور بین الملل دارن آدرسشو بهتون میدن میبری نیم ساعته براتون ترجمه میکنند و مهر میزنند و تمام.................
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
براي گرفتن گواهينامه بين المللي چگونه بايد اقدام كرد؟ از شيراز هم ميشه، يا فقط از تهران بايد گرفت؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها بعضی از آژانس های مسافرتی هم گواهینامه بین المللی صادر میکنن. مثل آژانس مهرپیشه پایین تر از پارک وی

پاسخ
تشکر کنندگان:
این در جواب ایمیلی که برای مچ نبودن اطلاعاتم به من دادن
Your forms have been received and are currently processing.

Interviews for the DV 2010 program will begin in October 2009 and conclude on September 30, 2010. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2009, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter. If you are scheduled for an interview, KCC will send a notification letter via the address you provided on question three of the DSP 122.

یعنی دیگه منتظر مصاحبه ام باشم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
javan134عزيز
دوستم اون سندها در صورتي مورد تاييد سفارت هستن كه يا به نام برنده اصلي باشن يا وكالت نامه داشته باشه البته اونم وكالت تام شما وقتي مدارك ماليتونو ميبرين سفارت اونا اول دنبال اسم برنده اصلي مي كردن
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
لينك زير مربوط به وقت مصاحبه دوستانيست كه قراره در انكارا مصاحبه بشوند
فقط مطلبي كه عجيبه اين هست كه اينها از الان تا آخر سال رو پر كردند
و شماره پرونده من با وجود زير 5000 بودن در اين ليست نيست
لطفا دوستان نگاه فرموده و نظر بدهند
http://turkey.usembassy.gov/schedule_dv.html
پاسخ
تشکر کنندگان:
f.o نوشته: این در جواب ایمیلی که برای مچ نبودن اطلاعاتم به من دادن
Your forms have been received and are currently processing.

Interviews for the DV 2010 program will begin in October 2009 and conclude on September 30, 2010. KCC cannot provide information as to when an interview date may become available for your case. Appointments are scheduled numerically according to assigned case numbers. The Department of State designates how many interviews will be scheduled each month according to visa availability. After August 15, 2009, you may refer to the visa bulletin at www.travel.state.gov for the list of current numbers being processed. This information is updated on the 15th day of each month thereafter. If you are scheduled for an interview, KCC will send a notification letter via the address you provided on question three of the DSP 122.

یعنی دیگه منتظر مصاحبه ام باشم؟

سلام ميشه دوستان توضيح بدهند كه به چه دليل نامه فوق دليل مچ نبودن اطلاعاتشان هست؟

چون عين همين نامه براي من هم اومد و البته بعد از اينكه ظاهران مشكل رو حل كردم چون قبل از اون يك روز تاريخ رو اشتباه وارد مي كردم و ان موقع مي گفت كه اطلاعان مچ نيست ولي حالا اين ايميل رو براي من هم زده و نگفته كه اطلاعات مچ نيست
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. من می خواستم بدونم میشه بعد از مصاحبه یه نفر دیگه رو بفرستم تا ویزای من رو بگیره ؟ اینم بگم که من تنها برنده هستم و همراه ندارم. یه جا تو همین تاپیک خونده بودم که ویزای مهاجرت رو فقط به خود برنده یا همراهانش میدن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
arminm85 نوشته: سلام. من می خواستم بدونم میشه بعد از مصاحبه یه نفر دیگه رو بفرستم تا ویزای من رو بگیره ؟ اینم بگم که من تنها برنده هستم و همراه ندارم. یه جا تو همین تاپیک خونده بودم که ویزای مهاجرت رو فقط به خود برنده یا همراهانش میدن.

آرمین جان

اگر خوش شانس باشی که همون روز مصاحبه ویزاتو میگیری دیگه نیازی نیست یه نفر دیگه رو بفرستی...اما اگر بهت FBI چک بخوره یا کلییر شدنت طول بمشه میتونی بعد که ویزات آماده شد یه نفر دیگه رو بفرستمی تا ویزاتو بگیره....بچه های 2009 اینکارو انجام داده بودن....کلیرنس گرین کارد 2009 اینجارو بخون.....
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: arminm85
من هم برنده شدم یک یار می خواهم کسی هست پول هم ندارم پسر هم هستم تاریخ دریافت نامه هم 23 خرداد بود یادش بخیر چیکار کنم دانشجو هم هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
یکی بیاد یار ZZR باشه دیگه!
Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان