موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
f.o جان احتمالا ً واسه همین اشتباه در نوشتن اسمت این جوابو دادن. کیس نامبر - نام و نام خانوادگی و تاریخ دقیق تولد برنده اصلی به میلادی رو توی هر میلت باید بنویسی ( بر اساس نامه اولی که میاد اینهارو بنویس)
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
عماد جان شما هم به نظر من زنگ بزن اونجا یا اگه خودت نمیتونی بده کسی که میتونه زنگ بزنه. پای تلفن این مشکلها بهتر حل میشه. اطلاعات بر اساس مشخصاتی که اونها تو نامه اول فرستادن بگو حتی اگه اشتباه است چون اون مشخصات تو سیستم اونها ضبط شده. مشکل بزرگی نیست حتما ً حل میشه.
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
Anybody help me?
كسي نيست به من كمك كند ترا خدا آرزو دارم آمريكا را ببينم، اسپانسر مي خواهم كمك كنيد دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من از يك دارالترجمه در شيراز در مورد حساب بانكي پرسيدم گفت بيشتر از 3 ميليون تومان را ترجمه نمي كند چون ارزش ندارد! گفتم براي گرين كارت امريكا
مي خوام ،گفت: ترجمه سند خانه كافي است.
ايا پرينت حساب بانكي حتما بايد ترجمه بشود؟
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
ميترا نوشته: من از يك دارالترجمه در شيراز در مورد حساب بانكي پرسيدم گفت بيشتر از 3 ميليون تومان را ترجمه نمي كند چون ارزش ندارد! گفتم براي گرين كارت امريكا
مي خوام ،گفت: ترجمه سند خانه كافي است.
ايا پرينت حساب بانكي حتما بايد ترجمه بشود؟
شما لازم نیست پرینت و ببری دارالترجمه...... همه بانکها امور بین الملل دارن آدرسشو بهتون میدن میبری نیم ساعته براتون ترجمه میکنند و مهر میزنند و تمام.................
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
براي گرفتن گواهينامه بين المللي چگونه بايد اقدام كرد؟ از شيراز هم ميشه، يا فقط از تهران بايد گرفت؟
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها بعضی از آژانس های مسافرتی هم گواهینامه بین المللی صادر میکنن. مثل آژانس مهرپیشه پایین تر از پارک وی
موضوعها: 2
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
javan134عزيز
دوستم اون سندها در صورتي مورد تاييد سفارت هستن كه يا به نام برنده اصلي باشن يا وكالت نامه داشته باشه البته اونم وكالت تام شما وقتي مدارك ماليتونو ميبرين سفارت اونا اول دنبال اسم برنده اصلي مي كردن
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد
شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرک
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2009-10-09 ساعت 13:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-10-09 ساعت 13:05 توسط arminm85.)
سلام. من می خواستم بدونم میشه بعد از مصاحبه یه نفر دیگه رو بفرستم تا ویزای من رو بگیره ؟ اینم بگم که من تنها برنده هستم و همراه ندارم. یه جا تو همین تاپیک خونده بودم که ویزای مهاجرت رو فقط به خود برنده یا همراهانش میدن.
رتبه:
24
2 تشکر در 0 ارسال
arminm85 نوشته: سلام. من می خواستم بدونم میشه بعد از مصاحبه یه نفر دیگه رو بفرستم تا ویزای من رو بگیره ؟ اینم بگم که من تنها برنده هستم و همراه ندارم. یه جا تو همین تاپیک خونده بودم که ویزای مهاجرت رو فقط به خود برنده یا همراهانش میدن.
آرمین جان
اگر خوش شانس باشی که همون روز مصاحبه ویزاتو میگیری دیگه نیازی نیست یه نفر دیگه رو بفرستی...اما اگر بهت FBI چک بخوره یا کلییر شدنت طول بمشه میتونی بعد که ویزات آماده شد یه نفر دیگه رو بفرستمی تا ویزاتو بگیره....بچه های 2009 اینکارو انجام داده بودن....کلیرنس گرین کارد 2009 اینجارو بخون.....
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هم برنده شدم یک یار می خواهم کسی هست پول هم ندارم پسر هم هستم تاریخ دریافت نامه هم 23 خرداد بود یادش بخیر چیکار کنم دانشجو هم هستم