کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
1) بچه ها کسی رو میشناسید از بچه های سالای قبل که تو اکتبر مصاحبه داشته و همون روز(یا دو روز بعد) ویزا گرفته باشه؟
2) آخه بر اساس اینکه تو نامه دوم نوشته همه ایرانیا نیاز به extensive administrarive processing دارند من به این نتیجه رسیدم ماهایی که تو اکتبر مصاحبه داریم چون ماه اولیم بعید به نظر میرسه که تا زمان مصاحبمون فرصت کافی باشه که جواب کلیرنس به سفارت برسه، پس احتمال دریافت ویزا در روز مصاحبه یا دو روز بعدش برامون خیلی کمه. لطفاً در مورد این نتیجه گیری من نظر بدید خیلی دلم میخواد این نتیجه گیری غلط باشه Smile
شماره کیس: 2010AS5000
نامه اول: May-2009
کنسولگری:ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: May 2009
ارسال مدارک: October 2009
تاریخ کارنت شدن کیس: August 2009
تاریخ دریافت نامه دوم: October 2009
تاریخ مصاحبه: 27th October
تاریخ دریافت کلیرنس: 20th November
پاسخ
تشکر کنندگان:
Laya2010 نوشته: 1) بچه ها کسی رو میشناسید از بچه های سالای قبل که تو اکتبر مصاحبه داشته و همون روز(یا دو روز بعد) ویزا گرفته باشه؟
2) آخه بر اساس اینکه تو نامه دوم نوشته همه ایرانیا نیاز به extensive administrative processing دارند من به این نتیجه رسیدم ماهایی که تو اکتبر مصاحبه داریم چون ماه اولیم بعید به نظر میرسه که تا زمان مصاحبمون فرصت کافی باشه که جواب کلیرنس به سفارت برسه، پس احتمال دریافت ویزا در روز مصاحبه یا دو روز بعدش برامون خیلی کمه. لطفاً در مورد این نتیجه گیری من نظر بدید خیلی دلم میخواد این نتیجه گیری غلط باشه Smile

به نظر من بستگی به تاریخی داره که فرمها به دستشون رسیده....فرمها به ترتیبی که دریافت میشن پروسس میشن...پس اونهائی که فرمهاشونو زودتر فرستادن مراحل administrative process و کلیرنس زودتر در موردشون انجام میشه....شایدم اونهائی که ماه اول هستن الویت داشته باشن....اگر کسی همون روزای اول مدارکشو فرستاده باشه احتمال اینکه تو همون اکتبر ویزا بگیره بیشتره...
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان:
Hamid55 نوشته:
arminm85 نوشته: سلام. من می خواستم بدونم میشه بعد از مصاحبه یه نفر دیگه رو بفرستم تا ویزای من رو بگیره ؟ اینم بگم که من تنها برنده هستم و همراه ندارم. یه جا تو همین تاپیک خونده بودم که ویزای مهاجرت رو فقط به خود برنده یا همراهانش میدن.

آرمین جان

اگر خوش شانس باشی که همون روز مصاحبه ویزاتو میگیری دیگه نیازی نیست یه نفر دیگه رو بفرستی...اما اگر بهت FBI چک بخوره یا کلییر شدنت طول بمشه میتونی بعد که ویزات آماده شد یه نفر دیگه رو بفرستمی تا ویزاتو بگیره....بچه های 2009 اینکارو انجام داده بودن....کلیرنس گرین کارد 2009 اینجارو بخون.....

ممنونم حمید جان از جوابت , خیلی کمک کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
arminm85 نوشته:
Hamid55 نوشته:
arminm85 نوشته: سلام. من می خواستم بدونم میشه بعد از مصاحبه یه نفر دیگه رو بفرستم تا ویزای من رو بگیره ؟ اینم بگم که من تنها برنده هستم و همراه ندارم. یه جا تو همین تاپیک خونده بودم که ویزای مهاجرت رو فقط به خود برنده یا همراهانش میدن.

آرمین جان

اگر خوش شانس باشی که همون روز مصاحبه ویزاتو میگیری دیگه نیازی نیست یه نفر دیگه رو بفرستی...اما اگر بهت FBI چک بخوره یا کلییر شدنت طول بمشه میتونی بعد که ویزات آماده شد یه نفر دیگه رو بفرستمی تا ویزاتو بگیره....بچه های 2009 اینکارو انجام داده بودن....کلیرنس گرین کارد 2009 اینجارو بخون.....

ممنونم حمید جان از جوابت , خیلی کمک کرد.

دوستان دقت کنید هرکسی نمی تونه بره ویزای شما رو بگیره !

In family cases, one family member may come to our office to submit passports for all family members. However, if the medical reports need to be renewed all family members would need to travel to Turkey.

مرجع :سایت سفارت آنکارا
http://turkey.usembassy.gov/immigrant_security.html
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من یه پسر مجردم برنده گرین کارت شده ام میخام داداش مجردم رو هم با خودم ببرم . چکار میتونم برای داداشم انجام بدم ؟ آیا راهی وجود داره؟

15### - 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:

Only 8250 for VISA BULLETIN NOVEMBER 2009,

http://travel.state.gov/visa/frvi/bullet..._4576.html
پاسخ
تشکر کنندگان: javan134
هاشم جان
البته این 8250 واسه December هست Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Hashem
javan134 نوشته: هاشم جان
البته این 8250 واسه December هست Wink
نه دوستان این 8250 نفر برای نوامبر هست چون من که زنگ زدم KCC گفت 15 نوامبر زنگ بزن تا واسه بولتین ماه بعد یعنی دسامبر رو بگم
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
پاسخ
تشکر کنندگان:
توی نامه دوم که بچه ها گذاشته بودن رو سایت نوشته برای آنکارا باید مدارک 10 روز قبل مصاحبه با پست UPS توی سفارت باشه. سوالم اینه پست ups توی ایران داریم؟ یا باید بریم از ترکیه بفرسیم؟
To process a diversity immigrant visa, beneficiaries are required to courier their documents via United
Parcel Service (UPS) to the Immigrant Visa Unit, American Embassy in Ankara at least 10 days before
their appointment date.
There are no other alternatives for submitting diversity immigrant visa documentation. You should follow the
instructions below and submit the required forms via UPS.
case no: 2010AS00020xxx
همچنان منتظر نامه دوم
پاسخ
تشکر کنندگان:
amirhessam نوشته: توی نامه دوم که بچه ها گذاشته بودن رو سایت نوشته برای آنکارا باید مدارک 10 روز قبل مصاحبه با پست UPS توی سفارت باشه. سوالم اینه پست ups توی ایران داریم؟ یا باید بریم از ترکیه بفرسیم؟
To process a diversity immigrant visa, beneficiaries are required to courier their documents via United
Parcel Service (UPS) to the Immigrant Visa Unit, American Embassy in Ankara at least 10 days before
their appointment date.
There are no other alternatives for submitting diversity immigrant visa documentation. You should follow the
instructions below and submit the required forms via UPS.

تو نامه دوم من نوشته :

To process a diversity immigrant visa, beneficiaries are required to courier their documents via
United Parcel Service (UPS) to the Immigrant Visa Unit, American Embassy in Ankara at least
15 days before their appointment date. If there are no UPS services in your country, you
may use any reliable courier service to send your documents to our office.
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
کسی از شیراز داریم که امسال برنده شده باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان من سوالم رو توی تاپیک مرتبط مطرح کردم بعد از گذشت چندین روز هیچ راهنمایی نشد برای همین مجبور به طرح اون در اینجا شدم اولا ببخشید ثانیا لطفاً راهنمایی بفرمایید :
دوستان عزیز پیرو پست قبلی این توضیح رو بدم که من می دونم که اونجا باید جزوه بخونم و امتحان بدم و ........
اما سوالم اینه که برای شرکت در امتحان اونجا از من گواهی بین المللی می خوان ! یا با ترجمه همین گواهی نامه ای که الان دارم می تونم توی آزمون رانندگی اونجا شرکت کنم ؟
از لینکهایی که دوستان گذاشتن خیلی اطلاعات خوبی دستگیرم شد اما متوجه حواب سوال بالا نشدم !
ببخشید اگه دوزاری خوب کار نمی کنه !!!!!!
البته انگلیسیم هم خوب نیست ها !!1
لطفاً کمممممممممک !!!
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان:
arshiya نوشته: دوستان من سوالم رو توی تاپیک مرتبط مطرح کردم بعد از گذشت چندین روز هیچ راهنمایی نشد برای همین مجبور به طرح اون در اینجا شدم اولا ببخشید ثانیا لطفاً راهنمایی بفرمایید :
دوستان عزیز پیرو پست قبلی این توضیح رو بدم که من می دونم که اونجا باید جزوه بخونم و امتحان بدم و ........
اما سوالم اینه که برای شرکت در امتحان اونجا از من گواهی بین المللی می خوان ! یا با ترجمه همین گواهی نامه ای که الان دارم می تونم توی آزمون رانندگی اونجا شرکت کنم ؟
از لینکهایی که دوستان گذاشتن خیلی اطلاعات خوبی دستگیرم شد اما متوجه حواب سوال بالا نشدم !
ببخشید اگه دوزاری خوب کار نمی کنه !!!!!!
البته انگلیسیم هم خوب نیست ها !!1
لطفاً کمممممممممک !!!
من فکر می کنم چون شما می خواهید امتحان بدید هیچ مدرکی نمی خوان، حتی اگه اینجا گواهینامه نداشته باشید هم می تونید اونجا امتحان بدید. اگه گواهینامه بین المللی تون رو اینجا بگیرید بسته به ایالتی که میرید می تونید چند ماهی رو با اون رانندگی کنید.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
انرژی نوشته: سلام به همه دوستان
کسی از شیراز داریم که امسال برنده شده باشه؟

دوست عزیز
این تاپیک را بخون در کدام شهر ایران زندگی میکنید

http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=1478
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان: