کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام
من بالاخره job offer را گرفتم
کسی تا به حال با job offer ویزا گرفته یا نه که بتونه کمکم کنه ؟
راستی میشه با تو جه به این موقعیت زمان مصاحبه را جلو انداخت ؟
اگه در این مورد هم بحث کنیم بد نیست .
راستی از مهرداد merdax چه خبر هنوز نیومده ؟
یه عالمه سوال داریم ازش .
پاسخ
تشکر کنندگان:
Toungue 
سلام دوستان یه سوال دارم که خیلی جوابش واسم ضروری و فوری. وقتی گرین کارت میگیریم حداقل باید 6 ماه در هر سال توی آمریکا باشیم میخواستم بدونم این 6 ماه باید پیوسته باشه؟ یعنی میشه توی سال چند بار از آمریکا خارج شد جوری که جمع ماههایی که توی آمریکا هستیم 6 ماه بشه؟ من که خودم نفهمیدم چی نوشتم p-: ولی اگه کسی فهمید جوون من زودتر جواب بدین.
همچنان منتظر نامه دوم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-10-22 ساعت 10:06)amirhessam نوشته:  سلام دوستان یه سوال دارم که خیلی جوابش واسم ضروری و فوری. وقتی گرین کارت میگیریم حداقل باید 6 ماه در هر سال توی آمریکا باشیم میخواستم بدونم این 6 ماه باید پیوسته باشه؟ یعنی میشه توی سال چند بار از آمریکا خارج شد جوری که جمع ماههایی که توی آمریکا هستیم 6 ماه بشه؟ من که خودم نفهمیدم چی نوشتم p-: ولی اگه کسی فهمید جوون من زودتر جواب بدین.
نه شما نباید 6 ماه از سال رو توی امریکا باشید شما باید هر 6 ما یک بار وارد آمریکا بشید و مهر ورود توی پاسپورتتون بخوره، وارد آمریکا که شدید هر چقدر دلتون خواست بمونید مثلا یک هفته...دوباره بر می گردید ولی بیشتر از 6 ماه نمی تونید خارج از آمریکا باشید و دوباره بعد از 6 ماه باید وارد آمریکا بشید
شماره کیس:2010AS00006XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:May 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:1 Jun
تاریخ کارنت شدن کیس: Oct
تاریخ دریافت نامه دوم:28sep
تاریخ مصاحبه:oct
تاریخ دریافت کلیرنس:1 June 2010
جمع تقریبی هزینه ها:
پاسخ
تشکر کنندگان: amirhessam ، king_of_sky
دوستان
این 6 ماه قانون جدید؟؟ شما منبع خاصی در این مورد دارید؟
اون چیزی که تا حالا مورد بحث بوده سر 1سال بوده...یه سری به تاپیک سفر به آمریکا 2009 بزنید بحث های خوبی در این مورد شده....پستهای leili را با دقت بخونید....
http://www.mohajersara.com/showthread.ph...28&page=18
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
پاسخ
تشکر کنندگان:
هنوز نامه دوم نرسیده است. شماره 6500 شما نظرتان چیست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-10-22 ساعت 23:08)چنگیز نوشته:  هنوز نامه دوم نرسیده است. شماره 6500 شما نظرتان چیست

خیلی هم خونسرد نباشید نامه دوم من بعد از مصاحبه رسید و اگر با ایمیل نگرفته بودم از مصاحبه جا مونده بودم.
پس حتما" یک ایمیل به kcc بزنید و یا تلفن بزنید و تاریخ مصاحبه و نامه دوم رو بخواهید.
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: king_of_sky
سلام دوستان!
لطفا یکی بگه چه مدارکی رو باید برای سفارت تو ترکیه بفرستیم؟ آیا باید کپی مدارک رو بفرستیم یا اصل مدارک رو؟ آیا باید ترجمه مدارک رو بفرستیم؟ آیا باید کپی برابر اصل بشه؟ اگه باید برابر اصل بشه کجا باید این کارو بکنیم؟ من که فقط یه سری ترجمه از مدارک انجام دادم. آیا باید از مدارک بیش از یه سری ترجمه داشته باشیم؟ ممنون از جواب های شما.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-10-23 ساعت 00:50)drkamrani1 نوشته:  سلام دوستان!
لطفا یکی بگه چه مدارکی رو باید برای سفارت تو ترکیه بفرستیم؟ آیا باید کپی مدارک رو بفرستیم یا اصل مدارک رو؟ آیا باید ترجمه مدارک رو بفرستیم؟ آیا باید کپی برابر اصل بشه؟ اگه باید برابر اصل بشه کجا باید این کارو بکنیم؟ من که فقط یه سری ترجمه از مدارک انجام دادم. آیا باید از مدارک بیش از یه سری ترجمه داشته باشیم؟ ممنون از جواب های شما.

مدارکی که باید فرستاده بشه تو نامه دوم ذکر شده:
1- فتوکپی کل پاسپورت از صفحه اول تا آخرین صفحه
2-ترجمه شناسنامه
3- ترجمه مدرک تحصیلی
3-ترجمه عقد نامه
4- کپی فرم ساپورت مالی
5- کپی برگ تمکن مالی
6- برای سفارت آنکارا فرم اطلاعات تماس و سفرهای خارجی
7- دو قطعه عکس

شما بهتر بود دو سری از مدارکت ترجمه میکردی که یکسری رو برای سفارت بفرستی و یکسری هم روز مصاحبه با خودت ببری گرچه تو فزستادن مدراک به سفارت اختلاف نظرهای زیادی وجود داره اما اون چیزی که برای ما مهمه پایین آوردن هر چه بیشتر ریسکه بهتره که یکسری از اصل ترجمه ها که یک برگ کپی هم از اصل مدرک پیوستشه رو برای سفارت بفرستید نیازی به کپی برابر اصل نمودن مدارک نیست اما اگه خواستید این کارو بکنید میتونید به دارالترجمه بگید اونا این کار رو براتون انجام میدن ضمنا خودتون هم میتونید با بردن کپی به علاوه اصل مدارک به دادگستری این کار رو انجام بدبد
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F ، king_of_sky ، sh-b
درود به دوستان خوب مهاجرسرا
بچه ها کسی میدونه مهمه که گذرنامه چقدر اعتبار داشته باشه؟
اعتبار مال من تا فروردین 1390 هستش. به نظرتون کافیه یا تمدیدش کنم؟
IN GOD WE TRUST
شماره کیس: 2010AS118XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: 20/6/2009
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن: مارس
تاریخ دریافت نامه دوم: فوریه
تاریخ مصاحبه: 18/3/2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 7/5/2010
تاریخ دریافت ویزا: 24/5/2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-10-23 ساعت 11:15)summery_armin نوشته:  درود به دوستان خوب مهاجرسرا
بچه ها کسی میدونه مهمه که گذرنامه چقدر اعتبار داشته باشه؟
اعتبار مال من تا فروردین 1390 هستش. به نظرتون کافیه یا تمدیدش کنم؟

summery_arminجان
اره دوستم حتماً اين كارو بكن براي اينكه اكه خدا بخواد ويزا بدن بهتون اون وقت تو دردسر ميوفتي
حتماً همين فردا برو تمديدش بكن
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-10-22 ساعت 08:59)gilat نوشته:  دوستان اشتباه در فرمها فقط مختص به اسم و زمان تولد نيست بعد از ترجمه مدارك كلي مغايرتها پيش مياد مداركو حتما اونجا با فرمها تطبيق ميدن اينجور اشتباهات كه معمولا بيش از دو تا است چكار كنيم ؟؟؟؟؟شما فرمهاي ارسالي رو با ترجمه مداركتون چك كنيد تا عمق فاجعه رو ببينيد
كسي نظري نداره دوستان يا رييسس فرووم؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
بچه ها از MERDAX خبری نشد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

از بچه‌هایی که تاریخ و محل مصاحبشونو گرفتند می‌خواستم بپرسم، آیا کسی‌ بوده که درخواست تغییر محل مصاحبه رو داده باشه و اونها هم ترتیب اثر داده باشند یا تو فرم نوشته باشه که مثلا من ابو ظبی را به آنکارا ترجیح میدم و اونها هم مصاحبه را ابو ظبی گذشته باشن.
شماره کیس: 2010AS87XX
تاریخ دریافت نامه قبولی: می ۲۰۰۹
کنسولگری: تغییر از آنکارا به ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: ۵ جون ۲۰۰۹
تاریخ کارنت شدن کیس:دسامبر ۲۰۰۹
تاریخ دریافت نامه دوم:تا الان هم دریافت نکردم
تاریخ مصاحبه: ۱۵ ژانویه ۲۰۱۰
تاریخ دریافت کلیرنس: بعد از ۶۴ روز
تاریخ دریافت ویزا :۲۸ مارچ ۲۰۱۰

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
ایا در ترجمه سند ملکی که در رهن بانک هست بدلیل گرفتن وام ایا این عبارت نیز در ترجمه مدرک میاد یا نه؟
دوم اینکه اگه میاد ایا واسه سفارت اینکه سند در رهن بانک باشه مهمه یا نه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-10-24 ساعت 13:12)payman R نوشته:  سلام

از بچه‌هایی که تاریخ و محل مصاحبشونو گرفتند می‌خواستم بپرسم، آیا کسی‌ بوده که درخواست تغییر محل مصاحبه رو داده باشه و اونها هم ترتیب اثر داده باشند یا تو فرم نوشته باشه که مثلا من ابو ظبی را به آنکارا ترجیح میدم و اونها هم مصاحبه را ابو ظبی گذشته باشن.

سلام پیام جان
من دقیقا اینکارو کردم
من تو فرم های اولم نوشته بودم آنکارا ولی بعدا دیدم سفر به ابوظبی واسم راحتتره
من این کارهارو کردم و بدون مشکلی قبول کردن
موقعی که کارنت شدم به KCC میل زدم که شماره من کارنت شده و می خوام وقت مصاحبه ام در سفارت ابوظبی باشه اونا هم راحت میل زدن وقت مصاحبه تو ابوظبی دادن
فقط یه پیشنهاد تو متن ایمیلت زیر کلمه سفارت ابوظبی خط بکشه
بازم سوالی بود در خدمتم
به امید ویزا ...
پاسخ
تشکر کنندگان: payman R

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان