کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام
دوستان یه سوال!کسایی که رفتن سفر و اومدن یه لطفی کنن بگن واسشون چقدر خرج شد؟هزینه رفت و آمد.معاینه و واکسن ...
البته میدونم واسه هرکس فرق میکنه اما اگه چند نفر هزینه هاشون رو بگن میشه یه میانگین گرفت.با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-01 ساعت 13:35)silver123 نوشته:  سلام
دوستان یه سوال!کسایی که رفتن سفر و اومدن یه لطفی کنن بگن واسشون چقدر خرج شد؟هزینه رفت و آمد.معاینه و واکسن ...
البته میدونم واسه هرکس فرق میکنه اما اگه چند نفر هزینه هاشون رو بگن میشه یه میانگین گرفت.با تشکر

دوست عزیز
پیشنهاد میکنم تاپیک سفرنامه وتجربه مصاحبه ها رو یه نگاه بندازی اینا مربوط به اون قسمته که خیلی ها لطف کردن نوشتن
ما هم وطیفه داریم برای اگاهی دیگران بعد از مصاحبه بنویسیم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان: babakped ، sh-b
سلام دوستان!
کیس نامبر من حدود 4500 است. در آخرین ای میلی که زدم دیروز کی سی سی این جوابو به من داد:Your forms have been received an are currently processing. If you are scheduled for an interview, You will receive a notification letter via postal mail from KCC. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed
به نظر شما حالا باید چه اقدامی بکنم؟ و مصاحبه من چه وقت خواهد بود؟ پیشاپیش از جواب های شما کمال تشکر را دارم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-03 ساعت 09:02)drkamrani1 نوشته:  سلام دوستان!
کیس نامبر من حدود 4500 است. در آخرین ای میلی که زدم دیروز کی سی سی این جوابو به من داد:Your forms have been received an are currently processing. If you are scheduled for an interview, You wil receive a notification letter via postal mail from KCC. Interviews are scheduled numerically based on case numbers that have completed processing.

Please refer to the visa bulletin on our website at www.travel.state.gov after the 15th of each month to locate the current numbers being processed
به نظر شما حالا باید چه اقدامی بکنم؟ و مصاحبه من چه وقت خواهد بود؟ پیشاپیش از جواب های شما کمال تشکر را دارم.

سلام دکتر جان
شما در حال حاضر کارنت هستید.
شما باید به سفارت کنسولگریتون ایمیل بزنید تا ببینید وقت مصاحبه دارید یا نه؟
نمونه مکاتبه را می تونید تو این سایت پیدا کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان سلام
من زمان مصاحبه ام 3 آذر (24 نوامبر ) هست، ولی هر چی داخل سایت سفارت آنکارا میرم نوشته Diversity Visa appointment date list is not available at this moment. Please check back later

این تاریخ 3 آذر رو در نامه دوم گرفتم، من بلیط هم رزرو کردم می خواستم ببینم باید چیکار کنم، راستی یه میل هم ماه قبل زده بودم به انکارا گفته بودن 3 اذر هست
ولی الان نگرانم تغییر کرده باشه !
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-03 ساعت 21:04)king_of_sky نوشته:  دوستان سلام
من زمان مصاحبه ام 3 آذر (24 نوامبر ) هست، ولی هر چی داخل سایت سفارت آنکارا میرم نوشته Diversity Visa appointment date list is not available at this moment. Please check back later

این تاریخ 3 آذر رو در نامه دوم گرفتم، من بلیط هم رزرو کردم می خواستم ببینم باید چیکار کنم، راستی یه میل هم ماه قبل زده بودم به انکارا گفته بودن 3 اذر هست

مطمئن باشید تاریخ مصاحبتون همینه چون اگه تغییری داشت تا حالا از طریق ایمیل بهتون اعلام میکردن.
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: babakped ، king_of_sky ، mohsen324
(2009-11-04 ساعت 01:38)seravin نوشته:  
(2009-11-03 ساعت 21:04)king_of_sky نوشته:  دوستان سلام

مطمئن باشید تاریخ مصاحبتون همینه چون اگه تغییری داشت تا حالا از طریق ایمیل بهتون اعلام میکردن.
سراوین عزیز ممنون از راهنمایی به موقع ات، نگران بودم !
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-10-31 ساعت 00:48)farhad_free نوشته:  
(2009-10-30 ساعت 18:32)javan134 نوشته:  
(2009-10-30 ساعت 13:51)farhad_free نوشته:  سلام به همه دوستان. من توی وضعیت بدی قرار گرفتم وخواهش میکنم از دوستان اگر راهی وجود داره راهنمایی کنن و اگر نه خیلی راحت بگن که من کیسمو ببوسم بزارم کنار!
من تو فرمهای پاکت اول در قسمت مدرک تحصیلی گزینه hi school diploma رو زدم و قرار بود تا خرداد 88 دیپلم 11 ساله فنی وحرفه ای در رشته حسابداری رو دریافت کنم که به دلیل قبول نشدن در یکی از 6 مهارت حسابداری دیپلمم صادر نشدو به دلیل اماده شدن همون یک مهارت در بهمن 88 (تازه در صورت قبولی)حتی دردیماه هم دیپلمم صادر نمیشه و بر فرض صادر شدن هم اصل مدرک اماده نمیشه برای مصاحبه.در اینصورت مدرک دیپلم من در این پروسه به طور کل منتفیه.
در رابطه با اشتغال به کار هم من 3سال سابقه کار حسابداری در یک شرکت خصوصی دارم ولی بدون بیمه! با در نظر گرفتن همچین وضعیتی از همه دوستان خصوصا مدیران عزیز میخوام که راهنمهایی کنن و بگن که ایا امیدی هست برای ادامه این پروسه؟ ضمنا" کیس نامبر من 20000 هست.
ممنون از همه عزیزان.
سلام
اصلاً نگران نباش
1-گواهی موقت فارغ التحصیلی هم قابل ترجمه و قابل قبوله. اما شما باید پیش دانشگاهی هم داشته باشی که نداری فعلاً
2- می تونی تاریخ مصاحبه رو عقب بندازی تا اونجایی که جا داره و ممکنه مدرکت رو بگیری اما اگه زمان نداشته باشی هم مهم نیست.
3-سابقه کار بدون بیمه هم قبوله و شما گواهی سابقه کار رو با کپی روزنامه ثبت شرکتی که تو ش کار کردی ببر دارالترجمه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه و تمام.که اون مهر ها هم خود دارالترجمه می بره و میزنه برات.
4- مبارکه، برو حالش رو ببر.Smile

ممنون جوان134 فقط میخوام بدونم اگر سابقه کار ببرم نمیگن دیپلمی که تو فرمهات نوشتی کجاست؟ و چرا در مورد سابقه کاری که داشتی تو فرمها چیزی ننوشتی؟
مرسی

سلام و یعنی اگه یه نامه از شرکتی که توش2 سال کار کردم (((بیمه هم نشدم!!! )))ببرم دادگستری و وزارت امور خارجه مهر میزنن ؟؟ اونوقت اگه مهر بزنن این مدرک ارزش داره و قبولش میکنن موقه interview؟؟ (البته دیپلم دارم ولی چون تو فرم اول نوشتم 2 سال سابقه کار دارم نمیخام فکر کنن خالی بستم )قبلا هم اینو پرسیده بودم ولی راهه حلی پیدا نشد.
شماره کیس: Rolleyes 2010AS00028xxx
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
انکارا تاریخ مصاحبه ها را اپدیت کرد
پاسخ
تشکر کنندگان: king_of_sky
سلام دوستان
میخواستم واسه خانواده ثبت نام کنم به نظرتون اشکالی بیش میاد اگه همون عکسایی که بارسال براشون فرستادم دوباره بفرستم؟
از شما برنده ها کسی هست که موقع ثبت نام اینترنتی عکسیو که سال قبلش فرستاده بوده دوباره فرستاده باشه؟
واسه همتون از ته دل ارزوی موفقیت میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
من پیشنهاد میکنم این کار را نکنید.
ممکنه اونها سیستمی برای مطابقت فایلها از نظر حجم و تاریخ داشته باشند. ضمنا همه فایلهای JPG در داخل خود فایل دارای امضا هستند. بنا بر این قانون که عکس نباید بیشتر از شش ماه گذشته باشه، ممکنه که به طور خودکار شرمنده شما بشن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان!
چند تا سوال داشتم:
تو نامه دوم یه برگه هست که باید اطلاعات تماس رو پر کنیم. یه جای گفته
Local Mailing Address منظور تو ترکیه است یا ایران؟ بعد شماره تلفن خواسته این چطور تو ترکیه یا ایران؟ بعد از اون c/o Name خواسته منظور از این چیه؟
ممنون از جواب هاتون!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-09 ساعت 08:07)drkamrani1 نوشته:  سلام دوستان!
چند تا سوال داشتم:
تو نامه دوم یه برگه هست که باید اطلاعات تماس رو پر کنیم. یه جای گفته
Local Mailing Address منظور تو ترکیه است یا ایران؟ بعد شماره تلفن خواسته این چطور تو ترکیه یا ایران؟ بعد از اون c/o Name خواسته منظور از این چیه؟
ممنون از جواب هاتون!

آدرس و تلفن و نام محلی در آمریکا رو میخوان
شماره کیس: 2010AS5000
تاریخ دریافت نامه قبولی: May/2009
کنسولگری : Ankara
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : 2nd June/2009
تاریخ کارنت شدن کیس: sep/2009
تاریخ دریافت نامه دوم: 1st oct
تاریخ مصاحبه: 21Oct 2009
تاریخ دریافت کلیرنس:6Nov , 2009
تاریخ دریافت ویزا: 14Nov , 2009
ورود به آمریکا: 14feb , 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-06 ساعت 11:45)masih نوشته:  سلام به همه دوستان
يه سوالي كه واسم پيش اومده اينه كه در سايت انكارا شماره ها براي مصاحبه اينطور اعلام شدن:
CASE NUMBER VISA CATEGORY INTERVIEW DATE & TIME
2010EU8333 DV 11/5/2009 08:30:00
2010EU5940 DV 11/5/2009 08:30:00
2010EU4981 DV 11/5/2009 08:30:00
2010EU1255 DV 11/5/2009 08:30:00
2010AS2438 DV 11/9/2009 08:30:00
ولي تو سايت ابوظبي معلوم نيست چي به چيه من هرچي مي گردم كيس نامبرا رو پيدا نمي كنم فقط يه همچين چيزي هست:
The below list was updated on November 1, 2009 8:00

ABD1997740001
ABD1998582004
ABD2002790028
ABD2003551022
من كه از اين اعداد و ارقام سر در نميارم شما مي دونين اينا چين؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Sad

ابوظبي عملكردش با آنكارا فرق داره اين شماره هايي كه تو وب سايت ابوظبي هستن مربوط به كيسهاي ديگري هستند غير از لاتاري و نمي دونم چرا سفارتها اينقدر با هم فرق دارن . مثلابراي آنكاراكپي مدارك رو بايد قبل از مصاحبه با پست فرستاد ولي ابوظبي نمي خواد و همون روز مصاحبه همه رو مي بينن
اي كاش ابوظبي هم وقت مصاحبه هاي لاتاري رو روي وب سايتش مي گذاشت
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
آقا من آدرس جایی که میخوام دفعه اول برمو داده بودم و آتلانتا بود،حالا طرف اسباب کشی کرده واشنگتن!،منم باید آدرس جدیدو اعلام کنم،درسته؟ من چیکار باید بکنم؟ ویزامم که دستمه،کجا ایمیل یا نامه بفرستم؟
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان