موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
بايد به دوستمان بگويم اين بستگي دارد به اينكه چقدر مبلغ وام باشد و ارزش ملك چقدر باشد ولي مي توانيد در ترجمه آن را كم رنگ نشان بدهد.
نگران اينها نباش اگر اسپانسر داري سخت نمي گيرند و تنها باشي.
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
برای مصاحبه ابوظبی بهتره یا انکارا ؟
من تو فرم زدم انکارا ولی اینطوری که می بینم ابو ظبی راحت تره چون تو دبی تنوع هتل ها بیشتره و لازمه فقط روز مصاحبه بری ابوظبی توی زمستان هم هوا خوبه
راستش دودلم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان!
از آقا مهرداد و مونیکا خانم چه خبر؟ چرا نمیان گزارش مفصل مصاحبشونو به دیگران هم بگن؟ آقا مهرداد چند روز پیش گفتی که همین امروز مصاحبمو براتون مینویسم. پس چی شد؟
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2009-10-30 ساعت 13:51)farhad_free نوشته: سلام به همه دوستان. من توی وضعیت بدی قرار گرفتم وخواهش میکنم از دوستان اگر راهی وجود داره راهنمایی کنن و اگر نه خیلی راحت بگن که من کیسمو ببوسم بزارم کنار!
من تو فرمهای پاکت اول در قسمت مدرک تحصیلی گزینه hi school diploma رو زدم و قرار بود تا خرداد 88 دیپلم 11 ساله فنی وحرفه ای در رشته حسابداری رو دریافت کنم که به دلیل قبول نشدن در یکی از 6 مهارت حسابداری دیپلمم صادر نشدو به دلیل اماده شدن همون یک مهارت در بهمن 88 (تازه در صورت قبولی)حتی دردیماه هم دیپلمم صادر نمیشه و بر فرض صادر شدن هم اصل مدرک اماده نمیشه برای مصاحبه.در اینصورت مدرک دیپلم من در این پروسه به طور کل منتفیه.
در رابطه با اشتغال به کار هم من 3سال سابقه کار حسابداری در یک شرکت خصوصی دارم ولی بدون بیمه! با در نظر گرفتن همچین وضعیتی از همه دوستان خصوصا مدیران عزیز میخوام که راهنمهایی کنن و بگن که ایا امیدی هست برای ادامه این پروسه؟ ضمنا" کیس نامبر من 20000 هست.
ممنون از همه عزیزان.
سلام
من نمی خوام شما رو مایوس کنم ولی با این چیزایی که گفتید فکر کنم شرایط رو ندارید چون یا دیپلم باید داشته باشید یا سابقه کار البته جایی گفته نشده که حتما باید بیمه بوده باشید من فکر کنم در مورد سابقه کارتون حسابی محکم کاری کنید و حتی اگه ئوره ای رفتید هم مدارکشو نشون بدید
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من روز دوشنبه هفته گذشته از مصاحبه در انکارا آمدم بسیار راحت بود سخت نگیرید و تنها و مهمترین مورد اسپانسر است و وضعیت مالی شما .
موضوعها: 2
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ادرس صفحه ای که تاریخ مصاحبه را در سفارت انکارا اعلام می کنه چیه
مرسی
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان
با توجه به اینکه در پر کردن فرم های نامه اول من چند تا سابقه کاری ذکر کردم می خواستم از اون جاها گواهی سابقه کار بگیرم ولی متأسفانه اون متن اش رو نمی دونم چی بنویسم ! یا اصلاً اینکه باید به جای خاصی نوشته بشه ؟ (مثلاً نامه ای به سفارت آمریکا) یا اینکه نه یه حالت عمومی داشته باشه ؟
از دوستان اگه اطلاعاتی در این مورد دارن و مطمئن هستند اگه لطف کنن و راهنمایی کنن ممنون می شم
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
[/color][color=#0000CD] (2009-10-31 ساعت 21:17)farzad24 نوشته: با سلام خدمت دوستان
با توجه به اینکه در پر کردن فرم های نامه اول من چند تا سابقه کاری ذکر کردم می خواستم از اون جاها گواهی سابقه کار بگیرم ولی متأسفانه اون متن اش رو نمی دونم چی بنویسم ! یا اصلاً اینکه باید به جای خاصی نوشته بشه ؟ (مثلاً نامه ای به سفارت آمریکا) یا اینکه نه یه حالت عمومی داشته باشه ؟
از دوستان اگه اطلاعاتی در این مورد دارن و مطمئن هستند اگه لطف کنن و راهنمایی کنن ممنون می شم
دوست عزیز :
1- مشخصات کلی خودتان
2- سمت و نوع کار
3- زمان شروع به کار
4- ذکر تمام وقت یا پاره وقت بودن کار
5- میزان دستمزد
ضمنا به شما نامه برای سفارت آمریکا نمی دن ! خطاب به دار الترجمه بگیرید !!
موفق باشیم !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010
مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!