کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
بايد به دوستمان بگويم اين بستگي دارد به اينكه چقدر مبلغ وام باشد و ارزش ملك چقدر باشد ولي مي توانيد در ترجمه آن را كم رنگ نشان بدهد.
نگران اينها نباش اگر اسپانسر داري سخت نمي گيرند و تنها باشي.
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز
برای مصاحبه ابوظبی بهتره یا انکارا ؟
من تو فرم زدم انکارا ولی اینطوری که می بینم ابو ظبی راحت تره چون تو دبی تنوع هتل ها بیشتره و لازمه فقط روز مصاحبه بری ابوظبی توی زمستان هم هوا خوبه
راستش دودلم
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان!
از آقا مهرداد و مونیکا خانم چه خبر؟ چرا نمیان گزارش مفصل مصاحبشونو به دیگران هم بگن؟ آقا مهرداد چند روز پیش گفتی که همین امروز مصاحبمو براتون مینویسم. پس چی شد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-10-30 ساعت 13:51)farhad_free نوشته:  سلام به همه دوستان. من توی وضعیت بدی قرار گرفتم وخواهش میکنم از دوستان اگر راهی وجود داره راهنمایی کنن و اگر نه خیلی راحت بگن که من کیسمو ببوسم بزارم کنار!
من تو فرمهای پاکت اول در قسمت مدرک تحصیلی گزینه hi school diploma رو زدم و قرار بود تا خرداد 88 دیپلم 11 ساله فنی وحرفه ای در رشته حسابداری رو دریافت کنم که به دلیل قبول نشدن در یکی از 6 مهارت حسابداری دیپلمم صادر نشدو به دلیل اماده شدن همون یک مهارت در بهمن 88 (تازه در صورت قبولی)حتی دردیماه هم دیپلمم صادر نمیشه و بر فرض صادر شدن هم اصل مدرک اماده نمیشه برای مصاحبه.در اینصورت مدرک دیپلم من در این پروسه به طور کل منتفیه.
در رابطه با اشتغال به کار هم من 3سال سابقه کار حسابداری در یک شرکت خصوصی دارم ولی بدون بیمه! با در نظر گرفتن همچین وضعیتی از همه دوستان خصوصا مدیران عزیز میخوام که راهنمهایی کنن و بگن که ایا امیدی هست برای ادامه این پروسه؟ ضمنا" کیس نامبر من 20000 هست.
ممنون از همه عزیزان.

سلام
من نمی خوام شما رو مایوس کنم ولی با این چیزایی که گفتید فکر کنم شرایط رو ندارید چون یا دیپلم باید داشته باشید یا سابقه کار البته جایی گفته نشده که حتما باید بیمه بوده باشید من فکر کنم در مورد سابقه کارتون حسابی محکم کاری کنید و حتی اگه ئوره ای رفتید هم مدارکشو نشون بدید
شماره کیس : 2010AS00013XXX
کنسولگری:ابوظبي
تاریخ ورود به آمریکا : 20 اگوست 2010
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

من تاريخ مصاحبه ام رو نگرفتم چون هنوز كارنت نشدم. اما زنگ زدم KCC و گفتم كه در نامه اعلام برنده شدن، محل مصاحبه من آنكارا بوده و توي فرم ها نوشتم ابوظبي. آيا تغيير كرده؟ اونا تأييد كردن كه مصابه من در ابوظبي انجام مي شه (اگه بهم ويزا برسه).

(2009-10-24 ساعت 13:12)payman R نوشته:  سلام

از بچه‌هایی که تاریخ و محل مصاحبشونو گرفتند می‌خواستم بپرسم، آیا کسی‌ بوده که درخواست تغییر محل مصاحبه رو داده باشه و اونها هم ترتیب اثر داده باشند یا تو فرم نوشته باشه که مثلا من ابو ظبی را به آنکارا ترجیح میدم و اونها هم مصاحبه را ابو ظبی گذشته باشن.
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
من روز دوشنبه هفته گذشته از مصاحبه در انکارا آمدم بسیار راحت بود سخت نگیرید و تنها و مهمترین مورد اسپانسر است و وضعیت مالی شما .
پاسخ
تشکر کنندگان: R.F
(2009-10-30 ساعت 17:15)چنگیز نوشته:  من روز دوشنبه هفته گذشته از مصاحبه در انکارا آمدم بسیار راحت بود سخت نگیرید و تنها و مهمترین مورد اسپانسر است و وضعیت مالی شما .

چنگیز جان، سلام

امیدوارم که بعد از مصاحبه ویزات صادر شده باشه. آیا به شما clearance خورد؟

ایکاش case No. بعلاوه وضعیت دریافت ویزات رو در قسمت امضا وارد میکردی تا همه متوجه بشن:
(بالای صفحه): کنترل پنل کاربر => تغییر امضا

بچه ها همه دنبال سفرنامه های 2010 هایی هستند که در آنکارا مصاحبه داشتن. بنابراین لطفا در اولین فرصت زحمتش رو بکشید.

سپاس
راهنمای خرید چمدان

10AS6000
قبولی:May 24, 09
کنسول:Ankara
ارسال فرم اول:June08,09
کارنت:Sep.09
نامه دوم:Oct1709
مصاحبه:Nov.09
کلیرBig Grinec.09
هزینه:3.800$-یکنفر

We The People
پاسخ
تشکر کنندگان: seravin ، kavoshgarnet ، Hashem ، ساسان
(2009-10-30 ساعت 13:51)farhad_free نوشته:  سلام به همه دوستان. من توی وضعیت بدی قرار گرفتم وخواهش میکنم از دوستان اگر راهی وجود داره راهنمایی کنن و اگر نه خیلی راحت بگن که من کیسمو ببوسم بزارم کنار!
من تو فرمهای پاکت اول در قسمت مدرک تحصیلی گزینه hi school diploma رو زدم و قرار بود تا خرداد 88 دیپلم 11 ساله فنی وحرفه ای در رشته حسابداری رو دریافت کنم که به دلیل قبول نشدن در یکی از 6 مهارت حسابداری دیپلمم صادر نشدو به دلیل اماده شدن همون یک مهارت در بهمن 88 (تازه در صورت قبولی)حتی دردیماه هم دیپلمم صادر نمیشه و بر فرض صادر شدن هم اصل مدرک اماده نمیشه برای مصاحبه.در اینصورت مدرک دیپلم من در این پروسه به طور کل منتفیه.
در رابطه با اشتغال به کار هم من 3سال سابقه کار حسابداری در یک شرکت خصوصی دارم ولی بدون بیمه! با در نظر گرفتن همچین وضعیتی از همه دوستان خصوصا مدیران عزیز میخوام که راهنمهایی کنن و بگن که ایا امیدی هست برای ادامه این پروسه؟ ضمنا" کیس نامبر من 20000 هست.
ممنون از همه عزیزان.
سلام
اصلاً نگران نباش
1-گواهی موقت فارغ التحصیلی هم قابل ترجمه و قابل قبوله. اما شما باید پیش دانشگاهی هم داشته باشی که نداری فعلاً
2- می تونی تاریخ مصاحبه رو عقب بندازی تا اونجایی که جا داره و ممکنه مدرکت رو بگیری اما اگه زمان نداشته باشی هم مهم نیست.
3-سابقه کار بدون بیمه هم قبوله و شما گواهی سابقه کار رو با کپی روزنامه ثبت شرکتی که تو ش کار کردی ببر دارالترجمه و مهر دادگستری و وزارت امور خارجه و تمام.که اون مهر ها هم خود دارالترجمه می بره و میزنه برات.
4- مبارکه، برو حالش رو ببر.Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، farhad_free
سلام
ادرس صفحه ای که تاریخ مصاحبه را در سفارت انکارا اعلام می کنه چیه
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-10-30 ساعت 19:54)Ashkan.R نوشته:  سلام
مرسی

http://turkey.usembassy.gov/schedule_dv.html
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet ، Ashkan.R
(2009-10-30 ساعت 19:56)seravin نوشته:  
مرسی

من الان چندین روز پی در پی از لینک بالا وارد می شم با پیغام زیر مواجه می شم و هر بار هم می بینم که آپدیت شده و ممکن است که دو علت داشته باشه: 1- یا اینکه مدت کوتاهی بعد از آپدیت فعال هستش و بعد غیر فعال می شه 2- یا اینکه برای من این پیغام نشان داده می شه

Diversity Visas Interview Schedule (Lottery)
Diversity Visa appointment date list is not available at this moment. Please check back later.
Updated on October 30, 2009

در هر صورت از دوستانی که جدول رو می بینند همینجا COPY & PASTE کنند.
سپاسگزارم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-10-30 ساعت 22:10)kavoshgarnet نوشته:  
(2009-10-30 ساعت 19:56)seravin نوشته:  
مرسی

من الان چندین روز پی در پی از لینک بالا وارد می شم با پیغام زیر مواجه می شم و هر بار هم می بینم که آپدیت شده و ممکن است که دو علت داشته باشه: 1- یا اینکه مدت کوتاهی بعد از آپدیت فعال هستش و بعد غیر فعال می شه 2- یا اینکه برای من این پیغام نشان داده می شه

Diversity Visas Interview Schedule (Lottery)
Diversity Visa appointment date list is not available at this moment. Please check back later.
Updated on October 30, 2009

در هر صورت از دوستانی که جدول رو می بینند همینجا COPY & PASTE کنند.
سپاسگزارم.

با توجه به تغییر تاریخ مصاحبه ها فکر میکنم سفارت هم صفحه مربوط به تاریخ مصاحبه ها رو غیرفعال کرده تا تکلیف تاریخ مصاحبه ها کاملا مشخص بشه و دوباره آپدیتش کنه البته هر روز آپدیت میشه ولی به همین صورت که میبینید
2010AS3xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: kavoshgarnet
درود
فرهاد جان
1- ممکنه تا زمان مصاحبه دیپلمت رو گرفته باشی.
2- می تونی یه اصلاحیه به kcc ایمیل کنی.
3- می شه یه بار دیگه فرم جدید پر کنی و بفرستی.
4- روز مصاحبه قبل از سوگند اصلاح کنی فرم ها رو
اما
بنظر من بهترین راه اینه که تا زمان مصاحبه دیپلمت رو بگیری که وقت هم داری. فقط باید یه کم تلاش کنی یا هزینه کنی.
و بعد روز مصاحبه خیلی راحت عنوان کنی که سابقه کارت رو جا انداختی و فکر کردی نیازی نیست و قبل از سوگند اصلاح کنی.
بنظر می یاد این بهترین و کم دردسر ترین راه باشه ولی دیپلمت رو حتماً بگیر از این موئسسه های غیر انتفاعی .
شاد باشی فرهاد و به شیرینت برسی !Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: farhad_free
با سلام خدمت دوستان

با توجه به اینکه در پر کردن فرم های نامه اول من چند تا سابقه کاری ذکر کردم می خواستم از اون جاها گواهی سابقه کار بگیرم ولی متأسفانه اون متن اش رو نمی دونم چی بنویسم ! یا اصلاً اینکه باید به جای خاصی نوشته بشه ؟ (مثلاً نامه ای به سفارت آمریکا) یا اینکه نه یه حالت عمومی داشته باشه ؟

از دوستان اگه اطلاعاتی در این مورد دارن و مطمئن هستند اگه لطف کنن و راهنمایی کنن ممنون می شم Smile
مهاجرت و زندگی در غربت برای انسان ، مانند فردی است که در جاده های وطن خود رانندگی می کرده و حال او را به اقیانوس انداخته اند ! باید اتومبیل خود را تبدیل به قایق کند تا نجات یابد...
پاسخ
تشکر کنندگان:
[/color][color=#0000CD]
(2009-10-31 ساعت 21:17)farzad24 نوشته:  با سلام خدمت دوستان

با توجه به اینکه در پر کردن فرم های نامه اول من چند تا سابقه کاری ذکر کردم می خواستم از اون جاها گواهی سابقه کار بگیرم ولی متأسفانه اون متن اش رو نمی دونم چی بنویسم ! یا اصلاً اینکه باید به جای خاصی نوشته بشه ؟ (مثلاً نامه ای به سفارت آمریکا) یا اینکه نه یه حالت عمومی داشته باشه ؟

از دوستان اگه اطلاعاتی در این مورد دارن و مطمئن هستند اگه لطف کنن و راهنمایی کنن ممنون می شم Smile
دوست عزیز :
1- مشخصات کلی خودتان
2- سمت و نوع کار
3- زمان شروع به کار
4- ذکر تمام وقت یا پاره وقت بودن کار
5- میزان دستمزد
ضمنا به شما نامه برای سفارت آمریکا نمی دن ! خطاب به دار الترجمه بگیرید !!
موفق باشیم ! Smile
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad24

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان