کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
به به! واقعا 2009 ای ها کجان الانBig Grin
یکی نیس این یه سوال مارو جوواب بده؟
ایهالناسBig Grin
[font=Verdana]
یا به ما یار نشو یا چو شدی چون ما شو+++ما چو رسوای جهانیم تو هم رسوا شو
عاشق و رند و غزل خوان و فرنگی مشرب+++رند و لاقید و ملامت کش و بی پروا شو
[/font]

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام آقا مهرداد

تا اونجا كه من شنيدم، شما هنگام ورود در فرودگاه مي توني آدرست رو عوض كني تا كارتت به دستت برسه.

اما اگه راهي وجود داشته باشه كه قبل از ورود اين كار رو بكني، به نظر من حتما اين كار رو بكن. خيالت راحت مي شه.

(2009-11-09 ساعت 17:06)merdax نوشته:  آقا من آدرس جایی که میخوام دفعه اول برمو داده بودم و آتلانتا بود،حالا طرف اسباب کشی کرده واشنگتن!،منم باید آدرس جدیدو اعلام کنم،درسته؟ من چیکار باید بکنم؟ ویزامم که دستمه،کجا ایمیل یا نامه بفرستم؟
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
متن خاصی نداره-فرما رو جای اشتباه ره بنویس تو ایمیل و درستش رو تو فرم بنویس و اسکن و امضا وایمیل-چه راحته
case:19###
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: farhad_free
(2009-11-10 ساعت 11:34)Ashkan78 نوشته:  سلام آقا مهرداد

تا اونجا كه من شنيدم، شما هنگام ورود در فرودگاه مي توني آدرست رو عوض كني تا كارتت به دستت برسه.

اما اگه راهي وجود داشته باشه كه قبل از ورود اين كار رو بكني، به نظر من حتما اين كار رو بكن. خيالت راحت مي شه.

(2009-11-09 ساعت 17:06)merdax نوشته:  آقا من آدرس جایی که میخوام دفعه اول برمو داده بودم و آتلانتا بود،حالا طرف اسباب کشی کرده واشنگتن!،منم باید آدرس جدیدو اعلام کنم،درسته؟ من چیکار باید بکنم؟ ویزامم که دستمه،کجا ایمیل یا نامه بفرستم؟

merdax جان توفرودگاه بهشون اطلاع بده وقتی رسیدی هیچ مشکلی نیستShy
شماره کیس: 2010AS00009XXX
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. این اولین پیام من هست تو این سایت.می خواستم بگم بولتن دسامبر برای آسیا اعلام شد.برای ژانویه تا 9475 پیش بینی شده.
باز هم سلام.می خواستم با اجازه همگی یکم در مورد کیس خودم بگم که منم بتونم کم کم تو جمعتون راه پیدا کنم. من ساسان 26 ساله هستم. در واقع داشتم خودمو برای دفاع از تز آماده می کردم که نامه ی جادویی به دستم رسید! چون مشمول خدمت محسوب می شم مجبور شدم که کار فارغ التحصیلی ام رو تا بعد از دریافت گرین کارت به تعویق بندازم.نکته جالب اینکه امسال یکی از دوستای خیلی نزدیکم هم برنده شد که خیلی برامون جالب بود! از نظر مراحل مختلف کار من با شخصی که عینا شرایط من رو داشت و پارسال گرین کارت گرفت صحبت کردم. تنها مشکل عمده ی سر راه من گرفتن اجازه خروج از کشور از دانشگاه هست که بخاطر دانشگاه و رشته ی مزخرفی که توش درس می خونم کار بسیار بسیار سختی هست.حالا بعدا در مورد قسمت های مختلف کار از راهنمایی تون استفاده خواهم کرد.
فقط اینو بگم چون توی یک نگاه سرسری که انداختم قسمتهای مختلف رو به چشمم نخورد. من برای کارت واکسن به شعبه ی انستیتو پاستور در نزدیکی میدان قدس (تجریش) رفتم. خیلی پرسنل خوب و کار راه بندازی هستن. من خودم چون پاسپورت ندارم و تا روزهای آخر که می خوام برم برای مصاحبه پاسپورت نمی تونم بگیرم ازشون پرسیدم که می تونم واکسن ها رو بزنم و گواهی شو بگیرم و بعدا که پاسپورت گرفتم بیام که برام کارت رو صادر کنن؟ و خیلی راحت قبول کردن
پاسخ
تشکر کنندگان: Hashem ، Hamid55 ، sh-b ، R.F ، fairwall
سلام دوستان
اینجوری که لاک پشت وار دارن شماره ها را اعلام میکنند ( الان تا 9475 رسیده ) ، فکر میکنید برای من با case no. 28000 امیدی هست شماره ام اعلام بشه یا نه؟؟؟؟
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
پاسخ
تشکر کنندگان: ساسان
اگر كسي نامه دوم را دارد توي سايت قار دهد تا بدانيم چه چيزي نياز است اماده كنيم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-11 ساعت 15:21)Teshniz نوشته:  اگر كسي نامه دوم را دارد توي سايت قار دهد تا بدانيم چه چيزي نياز است اماده كنيم

http://www.mohajersara.com/showthread.php?tid=1536
دوستم لطفاً قسمت هاي مختلف مهاجر سرارو اول بخونين براي اينكه به تمام سوالات تقريباً جواب داده شدهSmileWink
مرسسسسي
(2009-11-11 ساعت 15:03)apoornaki نوشته:  سلام دوستان
اینجوری که لاک پشت وار دارن شماره ها را اعلام میکنند ( الان تا 9475 رسیده ) ، فکر میکنید برای من با case no. 28000 امیدی هست شماره ام اعلام بشه یا نه؟؟؟؟

اره دوست خوبم نا اميد نبايد باشي براي اينكه بارسال دوستامون elham va laili و تعدادي ديكه از دوستامون با شماره بالاي 27000 ويزا كرفتن و الانم امريكان
شما فقط بايد سعي كني با كمال ارامش كاراتو انجام بدي
و اينو مطمعم كه اونا بي حساب كتاب كاريو نمي كنن
خيالت راحت باشه از بابت كارنت شدنتSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

کنسولگری:آنکارا
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: saeedhei ، maryam5
متاسفانه عیب ما ایرانی ها اینه که صبر و حوصله نداریم.
منم کیس نامبرم 29600 هست ولی میدونم نوبت به منم میرسه و ویزا رو هم میگیرم به امید خداSmile
فقط باید دندون رو جیگر بذاریم.
به امید دریافت ویزا برای همه ایرانیها
شماره کیس:2010AS296XX
تاریخ دریافت نامه قبولی:Aug 22
کنسولگری:ANKARA
تاریخ کارنت شدن: Aug 2010
تاریخ مصاحبه: 2 Sep
تاریخ دریافت ویزا: Sep 4
جمع هزینه ها: 3.5 میلیون برای دو نفر
ورود به آمریکاBig Grinec 10
ایالت:ویرجینیا-حومه واشینگتون دی سی

پاسخ
تشکر کنندگان: Ashkan78 ، saeedhei
امیدوارم خدا به همگی ما صبر عنایت نماید انشاالله آمینننننننننننننننننننننننننننننننننن حالا باید یک ماه دیگه انتظار بکشیم آخه این بی انصافیه منم 9000 بودم اما با یک کوچولو اختلاف کارنت نشدم
ت. دریافت نامه قبولی: 2009,JUNE, 28
کنسولگری: Ankara
ت. ارسال فرمهای اول: JULY,11, 2009
ت. کارنت شدن کیس: VISA BULLETIN FEBRUARY 2009
ت. دریافت نامه دوم: DECEMBER 23
ت. مصاحبه:FEBRUARY
ت. دریافت کلیرنس: بعد از 35 روز
ت. دريافت ويزا: 14 اپریل
Tongue نامه تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، saeedhei
بريد خدا رو شكر كنيد كه Case Number شما عين من بالاي 20 هزار نيست. شما ماه ديگه حتما Current مي شيد...

(2009-11-11 ساعت 20:18)maryam5 نوشته:  امیدوارم خدا به همگی ما صبر عنایت نماید انشاالله آمینننننننننننننننننننننننننننننننننن حالا باید یک ماه دیگه انتظار بکشیم آخه این بی انصافیه منم 9000 بودم اما با یک کوچولو اختلاف کارنت نشدم
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: saeedhei ، maryam5
f the sponsor is married, the affidavit of support
should be signed jointly by both the husband and wife
--------------------------------------------------------------------------------
فرمای من اومد با برگه مالیاتی-ولی تنهااسپانسر امضا کرده-خانمش امضا نزده و نوتاری نشده تو دستورش هم نزده که امضا کنه -مشکلی نیست
case:19###
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان:
ما ایرانیها خیلی کم صبر و حوصله شدیم.حالا به دلایل مختلف.شاید از شرایط زندگی به ستوه اومدیم.شاید عادت شده واسمون.خلاصه هر دلیلی میتونه داشته باشه.
توی خیابون که میری میبینی ماشین پشت چراغ قرمز که با اولین ماشین 20 متر فاصله داره به محض سبز شدن چراغ شروع میکنه به بوق زدن که برو....
حوصله ندارن پشت چراغ بمونن و رد میشن.عابران پیاده هم همینطور.نه از خط عابر پیاده عبور میکنن نه دوست دارن پشت چراغ قرمز بمونن.اگه جایی مجبور نباشن توی صف وایسن سعی میکنن از هم جلو بزنن.
ما مردمی هستیم با تمدن و قدمتی کهن.اسم این کارها رو فقط میزارم کم صبری نه چیز دیگه.
کاش میشد فرض کنیم قراره همه تیر ماه 89 کارنت شن.اونوقت با خیال راحت همه میرفتن سراغ کارهای اساسی و حرص نمی خوردن.همیشه خدا رو شکر میکنم که برنده شدم و این مهمه نه زمان کارنت شدن.چون ایمان دارم منم کارنت میشم و ویزا میگیرم.اوایل نگران بودم اما وقتی بچه های قدیمی بهم اطمینان دادن کارنت میشم و ویزا میگیرم دیگه اظهار نگرانی نکردم و گلایه نکردم و فاز منفی ندادم.کسانی که با کیس نامبر بالای 30 هزار ویزا گرفتن...
به امید ویزا گرفتن همه ایرانیهاSmile

پاسخ
تشکر کنندگان: Hashem ، apoornaki ، ساسان
دوستان توی این سایتها اطلاعات مفیدی واسه تحصیل و اقامت تو آمریکا پیدا میشه.امیدوارم به دردتون بخورهSmile
http://www.applyabroad.org
http://www.educationusairan.org/farsi2/default.htm

پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، saeedhei ، Hashem
دوستان خوب

اولا که تشکر میکنم از اظهار نظرات و توجهی که به سوالم داشتید....دوما من آدم زیاد کم حوصله ای نیستم ولی نگرانیم از اینه که یه وقت اون 50000 تا ویزائی که میخوان بدن تموم بشه و سر ما بی کلاه بمونه.....و الا اگه بدونم حتما current میشم ( حتی یک سال دیگه )دیگه بی تابی نمیکنم......
توجه دارید که case no های ما فقط تا sep. 2010 میتونن current بشوند!!!!

CASE NO. 28000
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara
تاریخ clear شدن: Sep. 13
تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010
ورود به سياتل:Feb.04.2011
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان