کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوال های مطرح شده برندگان 2010
سلام

فكر نمي كنم اينجوري بشه. پارسال تا 34 هزار رو ويزا دادن.

به هر حال... اسمش لاتاري هست ديگه!

حساب كن پاي جك پات واستادي،‌ 2 تا عددد 7 اوردي و تسمه سومي هنوز داره مي چرخه. هيچ چيز معلوم نيست!

(2009-11-14 ساعت 10:18)apoornaki نوشته:  دوستان خوب

اولا که تشکر میکنم از اظهار نظرات و توجهی که به سوالم داشتید....دوما من آدم زیاد کم حوصله ای نیستم ولی نگرانیم از اینه که یه وقت اون 50000 تا ویزائی که میخوان بدن تموم بشه و سر ما بی کلاه بمونه.....و الا اگه بدونم حتما current میشم ( حتی یک سال دیگه )دیگه بی تابی نمیکنم......
توجه دارید که case no های ما فقط تا sep. 2010 میتونن current بشوند!!!!

CASE NO. 28000
قرعه كشي 2010 خاطره شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: ساسان
علت انتخاب اکثر برندگان انکارا برای مصاحبه چیست ؟ اگر ابوظبی خلوت تر است ممکن هست زودتر کارنت بشیم
شماره کیس: 2010as 10150
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun 22 ,2009
کنسولگری:ankara
تاریخ کارنت شدن کیس :sep,14,2009
تاریخ دریافت نامه دوم:Jan,17,2010
تاریخ مصاحبه:Feb,4,2010
تاریخ دریافت کلیرنس: 220+17 روز 2 bar
تاریخ دریافت ,ویزا : 30 سپتامبر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

اولا كارنت شدن ربطي به محل مصاحبه نداره! ربط به قاره اي كه درونش سكونت داريد داره....

دوما اين سوال يكم تخصصيه!!!! (يعني نمي دونم) ما خودمون برامون توي فرمها به صورت پيش فرض آنكارا زده بودن، ما هم گفتيم چشم... (اما خدائي از اينكه نرفتم پولمو بريزم تو جيب اين ... ها واقعا خوشحالم!)

البته يه چيزي بگم... دوبي فقط يه چيزش خوبه، اونم اينه كه معمولا همونجا بهت ويزا ميدن! (نمي دونم شايد هم ندن!)
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، fairwall ، ساسان ، king_of_sky
man form sponser ro greftam vali jadid va notary nashode va zane sponseram ham emza nazade-moshkeli nadaree-
case:19###
Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. شماره کیس من حدود 18000
به نظرتون نامه دومم کی میاد و مصاحبه ام کی خواهد بود؟
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم

شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-14 ساعت 22:17)pouya.pouya نوشته:  سلام. شماره کیس من حدود 18000
به نظرتون نامه دومم کی میاد و مصاحبه ام کی خواهد بود؟

شما به احتمال زياد مصاحبتون اكه حدسم درست باشه يا ارديبهشت ميوفته يا خرداد نامه دومتونم 1 ماه قبل از مصاحبتون دريافت ميكنين اكرم نيومد خوب اشكالي نداره بازم با ايميل از سفارت ميخواين براتون ميفرستهSmileWink
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

شماره کیس من حدود29000 هستش
من چندین باری که به kcc ایمیل می زدم جواب میداد که نامتون رسیده ولی هنوز پروسس نشده.ایندفعه که ایمیل زدم جواب دادند که رسیده و در حال پروسس هستش.ایا احتیاجی هست که دوباره ایمیل بزنم وبپرسم که مدارکم کم و کثر ندارد یا اگر کم و کثر داشته باشد خودشون نامه میزنند؟

متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-15 ساعت 11:49)nima_moz نوشته:  سلام

شماره کیس من حدود29000 هستش
من چندین باری که به kcc ایمیل می زدم جواب میداد که نامتون رسیده ولی هنوز پروسس نشده.ایندفعه که ایمیل زدم جواب دادند که رسیده و در حال پروسس هستش.ایا احتیاجی هست که دوباره ایمیل بزنم وبپرسم که مدارکم کم و کثر ندارد یا اگر کم و کثر داشته باشد خودشون نامه میزنند؟

متشکرم

سلام دوستم
بله شما بايد به كي سي سي ايميل بزنين دوباره ولي بزبريد حود 1 هفته ديكه اكه حدسم درست باشه شما نامه اولتونو دير ارسال كردين براي كي سي سي
در هر صورت در ايميلي كه به شما ميكه كه فرمهاتون برسي شده و مشكلي نداره يه كلمه acceptable هست به معني قابل قبولSmile
يگانه تسكين دهنده آرزوهاي طلايي دو چيز است: صبر و اميد

شماره کیس: 2010AS00009XXX
تاریخ مصاحبه:jan 2010
تاریخ دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه به علت نقص مدرکSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز من به دنبال نمونه اون فرمی هستم که در اولین سفر توی هواپیما باید پر کنیم کسی می تونه نمونه ای از اون رو برای استفاده بزاره ؟
پیشاپیش ممنون !
شماره کیس: 10XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:jun .2009
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:jul,2009
تاریخ کارنت شدن کیس : Jan-2010
تاریخ ورود به آمریکا :8 نوامبر 2010

مالکیت آسمان را به نام کسانی نوشته اند که به زمین دل نبسته اند!
پاسخ
تشکر کنندگان: honareirani ، ساسان
خوش به حالت! از الان داري به پرواز آمريكا فكر مي كني؟! آفرين بابا!

فكر كنم به تاپيك اولين سفر براي فعال سازي گرين كارت بري يه چيزايي گيرت بياد Wink
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1658
.
[font=Times New Roman]V[/font] رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
.
پاسخ
تشکر کنندگان: sh-b ، arshiya ، honareirani
Thank you for your inquiry.
KCC does not have the ability to retrieve or correct the data that was provided on the original entry to the lottery.
Once forms DS 230 Part I, DS 230 Part II, and DSP 122 are received at KCC with the correct information, the information will be included in your case file for review.
For security purposes, KCC cannot disclose any of the information that was submitted on the original entry.
بچه ها من چند بار به کی سی سی ایمیل زدم. اول گفتن رسیده و داره پروسس می شه. بعد از اون هرچی ایمیل زدم که مدارکم با اون ثبت نام اولیه مطابقت داره همش دری وری جواب میده آخر هم آب پاکی رو ببا نامه بالاریخت!! میگه ما اصلا امکان دسترسی به اون رو نداریم!! حالا من چجوری ببینم مدارکم درسته و مطابقت داره؟ چون من از تاریخ تولدم یکم نگرانم
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان:
اين ايميله كه حرف بدي نزده! گفته ما نمي تونيم اطلاعاتي كه شما در موقع ثبت نام در لاتاري (توي سايت اينترنتي) درج كردي رو تغيير بديم، بعدش هم ميگه كه ما اطلاعات صحيح رو از فرمهايي كه فرستادي در كيس شما قرار ميديم...

البته معني تحت اللفظيش اين ميشه... شما احتمالا بهشون گير دادي كه برن برات نگاه كنن ببينن تاريخ تولدت رو درست نوشتي يا نه! مگه نه؟! ببين ... من اگر جاي شما بودم همون ايميلي كه بايد بزنيم تا بهمون بگن اطلاعات match بوده يا نه رو چند وقت يه بار مي فرستادم تا زماني كه بالاخره بهم بگن اطلاعاتم match بوده يا نه... اونموقع اگر عدم تطابقي بين اطلاعات اصليت باشه با Match نبودن مشخص ميشه...

راستي ... تا جايي كه من يادم مياد شما اگر تاريخ تولدت رو توي فرم هاي اينترنتي اشتباه زده باشي، و موقع فرستادن ايميلهات به كي سي سي از تاريخ تولد درستت استفاده كرده باشي، اونها اصلا جوابت رو نميدن و ميگن اطلاعاتتون مطابقت نداره...!

به هر حال به نظر من همينه كه تلاش كني ازشون تاييد Match بودن اطلاعاتت رو بگيري... موفق باشي...
.
.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2009-11-15 ساعت 16:07)Monica نوشته:  اين ايميله كه حرف بدي نزده! گفته ما نمي تونيم اطلاعاتي كه شما در موقع ثبت نام در لاتاري (توي سايت اينترنتي) درج كردي رو تغيير بديم، بعدش هم ميگه كه ما اطلاعات صحيح رو از فرمهايي كه فرستادي در كيس شما قرار ميديم...

البته معني تحت اللفظيش اين ميشه... شما احتمالا بهشون گير دادي كه برن برات نگاه كنن ببينن تاريخ تولدت رو درست نوشتي يا نه! مگه نه؟! ببين ... من اگر جاي شما بودم همون ايميلي كه بايد بزنيم تا بهمون بگن اطلاعات match بوده يا نه رو چند وقت يه بار مي فرستادم تا زماني كه بالاخره بهم بگن اطلاعاتم match بوده يا نه... اونموقع اگر عدم تطابقي بين اطلاعات اصليت باشه با Match نبودن مشخص ميشه...

راستي ... تا جايي كه من يادم مياد شما اگر تاريخ تولدت رو توي فرم هاي اينترنتي اشتباه زده باشي، و موقع فرستادن ايميلهات به كي سي سي از تاريخ تولد درستت استفاده كرده باشي، اونها اصلا جوابت رو نميدن و ميگن اطلاعاتتون مطابقت نداره...!

به هر حال به نظر من همينه كه تلاش كني ازشون تاييد Match بودن اطلاعاتت رو بگيري... موفق باشي...

To whom it may concern

According to our previous correspondence I was told that my primary forms are received and are being processed. I would really appreciate it if you could inform me of any discordances between these forms and my online lottery registeration, specially the date of birth. As you might know, we have to convert dates between Persian Calendar and Gregorian Calendar and it sometimes results in a one day mismatch.Therefore I wanted to make sure that it does not interfere with the process of my case.
Best regards
این متن ایمیلی هست که من برای اونها فرستادم تا بهم بگن اطلاعاتم مطابقت داره یا نه. دو یا سه بار هم فرستادم. این چیزی که تو پست قبلی نوشتم آخرین جوابشوونه. من هم فقط می خوام مثل بقیه خیالم راحت شه که مشکلی تو فرمها وجود نداره. ولی جواب درست و درمون نمیدن این یانکی ها!!
حالا شما توصصیه می کنین ایمیل دیگه ای بزنم؟
I make my own luck

شماره کیس: 2010AS00016xxx
دریافت نامه قبولی: جولای 2009
کنسولگری: ابوظبی
ارسال فرمهای سری اول: 14 آگوست 2009
کارنت شدن کیس: بولتن آپریل 2010
دریافت نامه دوم: 11 آپریل 2010
مصاحبه: 20 می 2010
دریافت کلیرنس: 14 سپتامبر 2010 (118 روز)

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام

اگر نظر منو مي خواي، بايد بگم اگر اونها جواب ايميلت رو دادن و گفتن فرمهات رسيده و در حال بررسي هستش، يعني اون تاريخي كه جزو اطلاعات كيس (همونهايي كه بايد بالاي ايميل بنويسي - شماره كيس، نام ونام خانوادگي، تاريخ تولد، .... - تا بهت جواب بدن!) براشون فرستادي با تاريخ فرم ثبت شده در فرم اينترنتي در زمان ثبت نام لاتاري تطبيق داره....

حالا شما اگر تاريخ اشتباه وارد مي كني و اونها جوابت رو ميدن يعني تاريخ ثبت شده در زمان ثبت نام اشتباه بوده و اگر تاريخ درست رو مي زني و جواب ميدن يعني اون تاريخ هم درست بوده! به همين راحتي، به همين خوشمزگي...

اصلا يه تعدادي از بچه ها از همين طريق متوجه شدن كه تاريخ تولدشون رو اشتباه زدن! چون كي سي سي در جواب ايميل هايي كه مي فرستادن (و بالاش تاريخ تولد صحيحشون رو درج كرده بودن...) فقط مي گفت اطلاعات شما منطبق نيست و به دلايل امنيتي ما نمي تونيم جوابتون رو بديم...

اون قضيه راحت و خوشمزه رو كه بررسي كردي، اگر نتيجه گرفتي كه تاريخ تولدت درسته، فقط بچسب به اينكه ازشون تاييد Match بودن اطلاعات رو بگيري (البته اون هم زياد مهم نيستا! ما فقط محض اينكه حوصله شما سر نره اينو پيشنهاد مي كنيم! تا زمان زودتر براتون بگذره Big Grin)
.
.
پاسخ
تشکر کنندگان: sam_hash
سلام دوستان
ترجمه ریز نمرات هم برای مصاحبه لازمه ؟؟؟
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان