2011-11-15 ساعت 19:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-11-16 ساعت 17:53 توسط frozen mind.)
salam doostan! man az barandegan 2010 hastam. vaghti man Iran boodam fekr mikardam ke too America hameye khiaboona az tamizi bargh mizane. hich chale choole i peida nemishe. toaletaye oomoomish hame tamize. hame chizeshoon sad dar sad daghighe vali hala ke oomadam inja mibinam ke oontori ham ke fekr mikardam nist. yani man chale choole too khiaboonash mibinam. kheili ha nezafate oomoomi ro raayat nemikonan. yani bad az keshidan sigar tah sigaro mindazan too khiaboon. ya livane ghahve va nooshabaro ro ke khordan too khiaboon ya istgahaye ootooboos vel mikonan miran. homeless ha kenar khiaboon edrar mikonan (albate shaba) ke soba asaresh moshakhase. vaghti ketabkhoone ,foorooshgah ya DMV miri mibini ke toaleta bishtare mavaghe kasifan. va va va... . (ke albate be nazare bande ye ellate kasifi toaleta ine ke ye seri az mohajera aslan nemidoonan ke chetori bayad az toalet farangi estefade konan) ba hameye matalebi ke goftam dar sade tamiz boodan inja az Iran kheili bishtare.va hameye moshkelate inja dar moghayese ba Iran nachize. sharmande doostan font farsi nadashtam age kasi az doostan lotf kone be farsi bargardoone mamnoon misham.
(با تشكر از kourosh2011 عزيز به خاطر برگردان اين پست به خط فارسي)
سلام دوستان! من از برندگان ۲۰۱۰ هستم. وقتی من ایران بودم فکر میکردم که تو آمریکا همهٔ خیابونا از تمیزی برق میزنه. هیچ چاله چولهای پیدا نمیشه. توالت عمومیش همه تمیزه. همه چیزشون صد در صد دقیقه ولی حالا که اومدم اینجا میبینم که اونطوری هم که فکر میکردم نیست. یعنی من چاله چوله تو خیابوناش میبینم. خیلیها نظافت عمومی رو رعایت نمیکنن. یعنی بعد از کشیدن سیگار ته سیگارو میندازن تو خیابون. یا لیوان قهوه و نوشابه رو که خوردن تو خیابون یا ایستگاهای اتوبوس ولش میکنن میرن. هوملسها کنار خیابون ادرار میکنن (البته شبها) که صبحها اثرش مشخصه. وقتی کتابخونه ، فروشگاه یا DMV میری میبینی که توالتها بیشتر مواقع کثیفن. و و و... . (که البته به نظر بنده یه علت کثیفی توالتها اینه که یه سری از مهاجرا اصلا نمیدونن که چطوری باید از توالت فرنگی استفاده کنن) با همهٔ مطالبی که گفتم درصد تمیز بودن اینجا از ایران خیلی بیشتره. و همهٔ مشکلات اینجا در مقایسه با ایران ناچیزه. شرمنده دوستان فونت فارسی نداشتم اگه کسی از دوستان لطف کنه به فارسی برگردونه ممنون میشم.
(با تشكر از kourosh2011 عزيز به خاطر برگردان اين پست به خط فارسي)
سلام دوستان! من از برندگان ۲۰۱۰ هستم. وقتی من ایران بودم فکر میکردم که تو آمریکا همهٔ خیابونا از تمیزی برق میزنه. هیچ چاله چولهای پیدا نمیشه. توالت عمومیش همه تمیزه. همه چیزشون صد در صد دقیقه ولی حالا که اومدم اینجا میبینم که اونطوری هم که فکر میکردم نیست. یعنی من چاله چوله تو خیابوناش میبینم. خیلیها نظافت عمومی رو رعایت نمیکنن. یعنی بعد از کشیدن سیگار ته سیگارو میندازن تو خیابون. یا لیوان قهوه و نوشابه رو که خوردن تو خیابون یا ایستگاهای اتوبوس ولش میکنن میرن. هوملسها کنار خیابون ادرار میکنن (البته شبها) که صبحها اثرش مشخصه. وقتی کتابخونه ، فروشگاه یا DMV میری میبینی که توالتها بیشتر مواقع کثیفن. و و و... . (که البته به نظر بنده یه علت کثیفی توالتها اینه که یه سری از مهاجرا اصلا نمیدونن که چطوری باید از توالت فرنگی استفاده کنن) با همهٔ مطالبی که گفتم درصد تمیز بودن اینجا از ایران خیلی بیشتره. و همهٔ مشکلات اینجا در مقایسه با ایران ناچیزه. شرمنده دوستان فونت فارسی نداشتم اگه کسی از دوستان لطف کنه به فارسی برگردونه ممنون میشم.