موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با عرض معذرت از دوستان و بزرگترها:
میبینم که همه مشکلات مهاجرها در دیار غربت حل شده و فقط این یکی مونده بود که به همت دوست عزیزمون LORD اینم حل شد
ولی خداییش خیلی باحال بود توی اینهمه استرس یکمی خندیدیم
راستی نظرتون چیه اسم تاپیک بشه:
" بحث شیرین موال"
شوخی کردم ببخشید
2012AS59XXX
سفارت: ابوظبی
وقت مصاحبه: July-08-2012
دریافت ویزا: July-08-2012 (یک ضرب)
ورود به آمریکا: Nov-01-2012
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2012-05-15 ساعت 09:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-05-15 ساعت 10:52 توسط frozen mind.)
(2012-05-14 ساعت 21:26)rs232 نوشته: (2012-05-14 ساعت 18:56)zaherbin نوشته: شکر خدا این مشکل همه حل شد
بنظر من بزرگترین مشکل وان حمام هست که مصالح اطرافش جلبک میشه و سبز میشه بنده با تیزاب به جونش افتادم باز هم مشکل دارم با سیمان هم تمدید کردم نشد .
عجیب عصبانیم کرده
من هم همین مشکل را داشتم و اطراف وان mold جمع می شد که بسیار هم برای سلامتی خطرناک هستند. بعد یک نوع بتونه خریدم که جنسش ضد کپک است و بتونه قبلی را تراشیدم و آن را به دو وان مالیدم. از آن به بعد خوب شد.
یک نوع اسپری هست که دقیقا برای این منظور ساخته شده. کافیه به طور مرتب هر چند روز یکبار محل جلبک زدگی رو اسپری کنین تا هیچ وقت رشد نکنن. قاعدتا اونجا هم باید در فروشگاهها همچین چیزی باشه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
همه می رن home depot برای گلدوناشون آبپاش می خرن...ما میریم همون آبپاش ها رو به عنوان آقتابه استفاده می کنیم ))))
اعتماد مثل كاغذه ؛ اگه مچاله شد ، هر چقدر هم صافش كنى ، محاله به حالت اولش برگرده !
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-31 ساعت 01:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-31 ساعت 01:52 توسط Ali Sepehr.)
خوب یکی از روشهایی که ما در زمانی که خارج از ایران استفاده می کردیم استفاده از بطری های ۱ بار مصرف آب معدنی و نوشابه بود یکمی دردسر داره ولی کم کم دستتون میاد.
فقط از من به شما نصیحت در هیچ شرایطی از بطری *** بخصوص *** فلفلی برای سشتشو استفاده نکنید!
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز با توجه به حساس بودن قضیه تصمیم گرفتم تجربیاتم رو در اختیار بزارم
بطور کلی در دنیا 2 نوع کاسه توالت وجود داره
1. آسیایی ( ایرانی خودمون )
2. غربی ( فرنگی )
تو کشور های جنوب شرق آسیا مثل مالزی وقتی وارد توالت عمومی میشین معمولا به جز فرنگی 1 یا 2 تا آسیایی هم هست که من در مکان های عمومی از نوع آسیایی استفاده میکردم ولی به شخصه فرنگی رو ترجیح میدم مخصوصا اگه چیزی برای خوندن باشه یا مبایلتون بازی یا اینترنت داشته باشه
باید عرض کنم به هیچ عنوان روی فرنگی مثل ایرانی نشینید
در مورد شستن هم برای خونه میتونین از شیلنگ و سر شیلنگ اسپری استفاده کنید
اما وقتی بیرون هستین بهترین چیز بطری آب معدنی
میتوانید سر (در) یک بطری رو سوراخ کنید و همیشه همراه داشته باشین بیشتر بطری ها سرشون یه هم میخوره
بطری رو پز از آب کنید و درش رو ببندید
با فشار دادن بطری اب با فشار از سوراخ بیرون زده و بسته به اندازه سوراخ و شدت فشار وارده به بطری اب تا فاصله دلخواه جاری میشه
اینم بدونین با توجه به تجربه شخصی من اگر شما از بچگی به شستن عادت کردین
خیلی سخته که به خشک عادت کنید
شماره کیس:2013AS00106## تاریخ رویت قبولی:OCT 23
کنسولگری:ایروان تعداد افراد منظور در کیس :1 ارسال فرمهای سری اول:25 OCT مصاحبه : هفته اول اگوست , ویزا : ------
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوستان برای دسشویی های بیرون از خونه که کاری نمیشه کرد ولی ما برای خونه از فروشگاه ایرانیان یک شلنک گرفتیم 45 دلار که به لوله اب دستشویی بسته میشه و سرش یک دکمه داره مثل ابپاش میمونه و خیلی خوبه .نصبش هم خیلی اسونه . واقعا راحت شدیم از وقتی اون رو خریدیم.
به قول دوستمون اگه از بچگی به شستن عادت دارین خیلی سخته با خشک کنار بیاین.
***2012As41
مصاحبه ١٢جون
كليرنس ٨ اگوست
دريافت ويزا ١٧اگوست
كلا ٢نفر
اولين ورود :27 آگوست
ایالت ویرجینیا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-20 ساعت 02:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-22 ساعت 00:52 توسط pooya.s.)
به به بحث شیرین دستشویی و مشکلات خاص خودش تو فرنگ. از اونجایی که ما ایرانیها تو همه زمینهها صاحب نظر هستیم واقعا حیف که در این زمینه نظر ندیم. به خصوص که در این زمینه خاص دارای تجربه هستیم و همه کار همون شبیه دستشویی رفتنمونه، یا حداقل نتیجهاش با دستشویی رفتنمون یکی میشه.
ولی جدای از شوخی چند تا نکته بنظرم رسید که گفتم بد نیست اینجا بگم. اول اینکه دستشویی فرنگی از لحاظه پزشکی خیلی بهتر از ایرانی هست. به خصوص برای افرادی که مثل من سنی ازشون گذشته. دستشویی ایرانی فشار زیادی به زانو میاره.
دوم از لحاظه بهداشتی هم فرنگی بهتره چون دست شما تماس مستقیم با مدفوع نداره. در نوع ایرانی شما هر چقدر هم که دستتو رو با صابون بشورید باز هم ممکن ذرههای ریز زیر ناخن باقی بمونه و.... ولی در فرنگی حتا اگه محل مورد نظر کامل هم تمیز نشه زیاد مهم نیست.
سوم که آرش هم قبلان بهش اشاره کرد انتقال میکرب از خارجه. البته این مورد بیشتر برای خانمها هست که برخورد دست الوده به الت میتونه باعث بیماریهای خطرناک بشه.
در آخر هم بگم اگه خیلی وسواس دارید میتونید از دستمالِ مرطوب استفاده کنید. یعنی بعد از اینکه بقول آرش خشکشویی کامل انجام دادید با دستمال مرطوب هم روشویی انجام بدید. اینطوری نو نو میشه. از روز اولش هم بهتر. اگه دستمالِ مرطوب هم ندارید میتونیدد چند تا دستمال قبل از رفتن خیس کنید و با خودتون ببرید. دستمالهای مخصوص صورت بهتر هستن چون خمیر نمیشن.
بدین وسیله از آرش هم درخواست میکنم که روش کامل خشک شویی رو اینجا آموزش بدن. چون خیلی مفیده.