کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2014-04-06 ساعت 00:40)sce نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 09:01)amirhoseinc نوشته:  سلام
دوستان ما هم 19 آپریل اگه خدا بخواهد وارد هیوستون میشیم. یه سوال به نظر دوستان اینکه در بدو ورود یه جایی رو که خدمات اسکان موقت میدن واسه یک ماه اجاره کنیم خوبه؟ یا بهتره بریم هتل برای مثلا 1 هفته و از همون روزهای ابتدایی دنبال اجاره خونه باشیم؟
دوستانی که الان در هیوستون ساکن هستن اگه لطف کنن و بگن که به نظرشون با ماهی 800 دلار میشه یه جای نسبتا معقول در محدوده نزدیک به مرکز شهر ،یه آپارتمان نقلی واسه 2 نفر اجاره کرد؟
این اسکان موقت که گفتی بدجور منو بردی تو حال و هوای اخبار ساعت 2 بعد از ظهر ایران مخصوصا واسه تعطیلات نوروز.Big Grin
دوست عزیز اینجا همه مدل خدمات از اسکان تا هرچی دلت بخواد داده میشه.اما همراه با هزینه.به نظر من اگه قصد موندن توی هتل رو دارین از همون ابتدا برنامه خودتون رو برای 1 ماه بهشون بگین.اینطوری تخفیف بهتری بهتون میدن.توی یک هفته بعید می دونم بتونین همه کارهاتون رو سر و سامون بدین.اما توی 1 ماه به احتمال زیاد سوشال و گواهی نامه رانندگی گرفتین و اینبار با خیال راحت می تونین برین دنبال یه جای دایم برای زندگی.ضمنا شما با 800 تا می تونین به راحتی جای معقولی رو برای زندگی 2 نفر پیدا کنین.این رقم نه اونقدر لوکس هست و نه اونقدر کم که بشه گفت میرین جای نامناسب.
موفق باشین.

ممنون از پاسخ شما فقط یه نکته برای مراجعه به DMV میشه نامه از هتل دال بر حضور یک ماهه گرفت؟
لاتاري ٢٠١٣
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan
(2014-04-08 ساعت 07:56)amirhoseinc نوشته:  
(2014-04-06 ساعت 00:40)sce نوشته:  
(2014-04-05 ساعت 09:01)amirhoseinc نوشته:  سلام
دوستان ما هم 19 آپریل اگه خدا بخواهد وارد هیوستون میشیم. یه سوال به نظر دوستان اینکه در بدو ورود یه جایی رو که خدمات اسکان موقت میدن واسه یک ماه اجاره کنیم خوبه؟ یا بهتره بریم هتل برای مثلا 1 هفته و از همون روزهای ابتدایی دنبال اجاره خونه باشیم؟
دوستانی که الان در هیوستون ساکن هستن اگه لطف کنن و بگن که به نظرشون با ماهی 800 دلار میشه یه جای نسبتا معقول در محدوده نزدیک به مرکز شهر ،یه آپارتمان نقلی واسه 2 نفر اجاره کرد؟
این اسکان موقت که گفتی بدجور منو بردی تو حال و هوای اخبار ساعت 2 بعد از ظهر ایران مخصوصا واسه تعطیلات نوروز.Big Grin
دوست عزیز اینجا همه مدل خدمات از اسکان تا هرچی دلت بخواد داده میشه.اما همراه با هزینه.به نظر من اگه قصد موندن توی هتل رو دارین از همون ابتدا برنامه خودتون رو برای 1 ماه بهشون بگین.اینطوری تخفیف بهتری بهتون میدن.توی یک هفته بعید می دونم بتونین همه کارهاتون رو سر و سامون بدین.اما توی 1 ماه به احتمال زیاد سوشال و گواهی نامه رانندگی گرفتین و اینبار با خیال راحت می تونین برین دنبال یه جای دایم برای زندگی.ضمنا شما با 800 تا می تونین به راحتی جای معقولی رو برای زندگی 2 نفر پیدا کنین.این رقم نه اونقدر لوکس هست و نه اونقدر کم که بشه گفت میرین جای نامناسب.
موفق باشین.

ممنون از پاسخ شما فقط یه نکته برای مراجعه به DMV میشه نامه از هتل دال بر حضور یک ماهه گرفت؟

من گمون نکنم بشه توی یه ماه گواهینامه گرفت
یک ماه اقامت و باید مدرک بری تازه اجازه بدن برای امتحان ثبت نام کنید ؛ حالا اگه مثلا آنلاین امتحان آیین نامه رو داده باشین که مطمین باشین رد نمی شین الکی عقب بیوفته ؛ بعد نوبت امتحان خود رانندگیه که واسه من 22 روز بعد از ثبت نام نوبت داد ؛ خودش شد 2 ماه

به نظرم این مسایل و در نظر بگیرین ؛ چون شاید همه چیز مطابق برنامه پیش نره

و یه مطلب دیگه
مدرک اثبات اقامت قبض آب و برق یا سند ماشین یا اجاره نامه خونه یا باز کردن حساب بانکی ... از این چیزاست ؛ یه لیست تعریف شده داشت از همه مدارکی که پذیرفته میشه ؛ و گمون نکنم نامه هتل پذیرفته بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، IMMI ، Lemony ، sce ، Mr.Javan ، mdna ، ojee ، philter ، mehdi2014 ، behfaza ، ho_tasha
پاسخ
تشکر کنندگان: fairwall ، amohammadiazar ، Mr.Javan
دوستان عزیز کسی‌ هست که تو ۲ هفتهٔ آینده ایران بره ؟ من ۱ برگ کاغذ دارم فقط ۱ برگ کاغذ ، که خیلی‌ حیاتی برام.ممنون میشم پیغام بذارین.
kandeloos56@yahoo.com
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، ojee
(2014-04-09 ساعت 00:40)farid نوشته:  کسی اطراف استادیوم ریلاینت دوست داره با همسایه آشنا بشه؟

سلام فريد جان ... من الان همسايه تون نيستم ولي ميخوام اگه خدا بخواد با شما همسايه بشم كمي اطلاعات از محل زندگي و اجاره خانه و رفت و آمد برام ميدي ؟ ممنون ميشم ..
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، ojee ، behfaza
سلام دوستان عزیز
خواهش میکنم یکی یکم امیدواری بهم بده
من برنامه نویس سایت و اندروید هستم،متاهل و یک بچه یکماهه دارم
درحال حاضر 10 میلیون بیشتر پول نقد ندارم میخوام واسه لاتاری 2016 شرکت کنم به هرکی میگم ناامیدم میکنه خواهش میکنم یکی بهم امید بده بگه چه روشی هست که اگه برنده شدم با این 10میلیون موفق بشم....
کمکم کنید دوستان...
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، Mr.Javan ، adonis2006
(2014-04-09 ساعت 13:16)hs6467 نوشته:  سلام دوستان عزیز
درحال حاضر 10 میلیون بیشتر پول نقد ندارم میخوام واسه لاتاری 2016 شرکت کنم به هرکی میگم ناامیدم میکنه خواهش میکنم یکی بهم امید بده بگه چه روشی هست که اگه برنده شدم با این 10میلیون موفق بشم....
کمکم کنید دوستان...

میگم حالا میخوای شما شرکت کن،بعد بذار برنده بشی، بعد غصه بخور، تا اون موقع خدا بزرگه پول هم جمع میشه Smile
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، ffrfar ، Mr.Javan ، IMMI ، apoornaki ، y.n ، shadi79 ، ojee ، khder ، Spiritual ، adonis2006 ، 2014winner ، philter ، mehdi2014 ، mandana12 ، behfaza
کمکم کنید دوستان...
ده میلیونت رو سریع دلار بخر که تا سال 2016 ارزش یک میلیون هم نداره حالا با سه هزارتا میتونی بلیط خودتو بخری برای مصاحبه بری ... عزیز من تا حالا پنجاه میلیون هزینه کردم فقط گرین کارت دارم و هنوزم زندگی اونجا رو شروع نکردم . امید چیه بابا هزینه زندگی که شوخی نیست .
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، ffrfar ، apoornaki ، khder ، adonis2006 ، 2014winner ، mehdi2014 ، sce ، behfaza
(2014-04-09 ساعت 14:33)nedafarsi نوشته:  
کمکم کنید دوستان...

میگم حالا میخوای شما شرکت کن،بعد بذار برنده بشی، بعد غصه بخور، تا اون موقع خدا بزرگه پول هم جمع میشه Smile

یه سفرنامه دیگه طلب ماست...!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، shadi79 ، Mr.Javan ، ojee ، behfaza
سلام به دوستان گلم
من یک اتاق برای اجاره از اول ماه می ,در بهترین قسمت شهر هیوستون دارم .اگر مایل بودید ,لطفآ پیام بدهید
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، lottory ، philter
(2014-04-09 ساعت 11:30)amohammadiazar نوشته:  
(2014-04-09 ساعت 00:40)farid نوشته:  کسی اطراف استادیوم ریلاینت دوست داره با همسایه آشنا بشه؟

سلام فريد جان ... من الان همسايه تون نيستم ولي ميخوام اگه خدا بخواد با شما همسايه بشم كمي اطلاعات از محل زندگي و اجاره خانه و رفت و آمد برام ميدي ؟ ممنون ميشم ..

درود بر شما. بیشتر دانشجویان دانشگاه هیوستون یا کسانی که در مدیکال سنتر کار یا تحصیل می کنند اینجا زندگی می کنند. هم از نظر امنیت و هم از نظر اجاره در حد متوسطه. من قویا توصیه می کنم که محل تقریبی برای کار یا تحصیل آینده را در نظر بگیرید و همون اطراف ساکن بشوید. آپارتمانهای ارزون تر و با کیفت و امنیت مشابه اطراف هیلکرافت و گالریا پیدا می شوند.
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، khder ، ojee ، philter ، mehdi2014 ، behfaza ، ho_tasha
کمکم کنید دوستان...

بازم ممنونم،لا اقل مثل عزیزی در یکی از تاپیک ها بهم بد و بیراه نگفتید..!
خوب تصمیمی که خودم دارم و باتوجه به اینکه زبانم درحد نیمچه آیلس 6 هست و زندگیمم از همون مجردیم تا الان که یه بچه دارم نیگاه کردن فیلم های زبون اصلی هالیوود بود میخوام درصورت قبولی و بعداز گرفتن ویزا،من خودم تنها برم لاس وگاس و گرین کارتمو بگیرم(چون شنیدم گرین کارت همسر و بچم رو به من نمیدن و حتما باید خودشون حضور توفرودگاه داشته باشن) و بعد چند ماه که کار پیدا کردم(هرکاری حتی شستن سرویس بهداشتی..! )و راست ریست شد اوضام زن و بچمم بلیط بگیرن بیان،فکر کنم از زمانیکه ویزا رو بهت میدن شش ماه مهلت داری بری آمریکا پس فکر کنم این بهترین راه حل باشه،از همه عزیزان خواهش میکنم مجدد واسه این روش و معایب و مزایاش راهنماییم کنید...
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan
(2014-04-10 ساعت 10:23)hs6467 نوشته:  
کمکم کنید دوستان...

خوب تصمیمی که خودم دارم و باتوجه به اینکه زبانم درحد نیمچه آیلس 6 هست و زندگیمم از همون مجردیم تا الان که یه بچه دارم نیگاه کردن فیلم های زبون اصلی هالیوود بود میخوام درصورت قبولی و بعداز گرفتن ویزا،من خودم تنها برم لاس وگاس و گرین کارتمو بگیرم(چون شنیدم گرین کارت همسر و بچم رو به من نمیدن و حتما باید خودشون حضور توفرودگاه داشته باشن) و بعد چند ماه که کار پیدا کردم(هرکاری حتی شستن سرویس بهداشتی..! )و راست ریست شد اوضام زن و بچمم بلیط بگیرن بیان،فکر کنم از زمانیکه ویزا رو بهت میدن شش ماه مهلت داری بری آمریکا پس فکر کنم این بهترین راه حل باشه،از همه عزیزان خواهش میکنم مجدد واسه این روش و معایب و مزایاش راهنماییم کنید...

دوست عزیز والا نظر شخصی من اینه که شما از الان هیچ برنامه ریزی نکن، چون واقعاً اوضاع قابل پیشبینی نیست یعنی یه جورایی رویاپردازیه
مهم اینه که برنده بشی بعد بسته به شرایطت برنامه ریزی کن،آخه هنوز ثبت نام نکرده، برنده نشده کسی نمیتونه به شما کمک بکنه
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: ali 1346 ، Mr.Javan ، ojee ، hgbeigi ، mehdi2014
کمکم کنید دوستان...

چرا که نه همه چی امکانش هست. دوست عزیز همیشه باید با ایمان یه یگانه هستی بخش مطلق و عشق و امید زندگی کرد و هیچوقت نیروی منفی را در خود را نده راهت را اگر می دانی درست است با مطالعه دقیق دنبال کن و ادامه بده چه بسا که فردا از آن هم که فکر میکردی موفق تر شوی . موفقیت شما آرزوی همه است
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، Reza20002 ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، behfaza ، ho_tasha
(2014-04-11 ساعت 12:16)ali 1346 نوشته:  
کمکم کنید دوستان...

چرا که نه همه چی امکانش هست. دوست عزیز همیشه باید با ایمان یه یگانه هستی بخش مطلق و عشق و امید زندگی کرد و هیچوقت نیروی منفی را در خود را نده راهت را اگر می دانی درست است با مطالعه دقیق دنبال کن و ادامه بده چه بسا که فردا از آن هم که فکر میکردی موفق تر شوی . موفقیت شما آرزوی همه است

یک دنیا ممنونم از همه شما دوستان عزیزم بابت راهنمایی های قشنگتون،بازم منتظر هستم اگر مطالب بیشتری در این مورد یا تجربه ای مشابه شرایط من باشه ممنون میشم...
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان