کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
سلام بچه ها،
ما بیست و نه شهریور می اییم هیستون، هفته اول می خواهیم بریم extended stay america hotel in Galleria لطفا نظرتان را از لحاظ امنیت و جا بگین؟ راستی اون دور و ورا از لحاظ دسترسی به اتوبوس خوبه؟ به مترو چی؟
برای اقامت دو الی سه ماه میشه خونه کرایه کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza20002 ، Mr.Javan ، mehdi2014
(2014-08-03 ساعت 16:01)ekhtera نوشته:  سلام بچه ها،
ما بیست و نه شهریور می اییم هیستون، هفته اول می خواهیم بریم extended stay america hotel in Galleria لطفا نظرتان را از لحاظ امنیت و جا بگین؟ راستی اون دور و ورا از لحاظ دسترسی به اتوبوس خوبه؟ به مترو چی؟
جای خوبیه.دسترسی عالی داره.اما فکر کنم باید یه کم گرون باشه ها.
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، Reza20002 ، KIMIA2005 ، ekhtera ، MShams ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، مرآت74 ، hgbeigi ، behfaza
هیوستون که اجاره ها همین طور داره میره بالا.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، MShams ، Mr.Javan ، مرآت74
چراغ این تاپیک رو اقا شاهپور گل روشن نگه داشته دمت گرم داداش شاهپور و ممنون بخاطر کمک و راهنماییهاتون به بچه ها
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، mehdi2014 ، مرآت74 ، behfaza

هیوستن؟؟ مترو؟؟
اتوبوس هاش اونجا یه ساعت یه بار میاد، متروش کجا بود!!
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdi2014 ، مرآت74 ، behfaza
(2014-08-03 ساعت 14:08)Reza20002 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 09:13)Ramin geologist نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 01:23)Reza20002 نوشته:  دوستان
یه صدایی ، یه حرفی ، یه...
خیییلیی این تاپیک سوت و کور شده هااااا

آره بخدا
دقیقاً الان که ما قصد سفر کردیم اینجا درش تخته شد
الوووووووووووو
کسی اینجا نییییییییییست؟ ییییست ؟ یست؟Smile

رامین جان یه تحقیق بکن ببین هفته اول چطوری بدون ماشین نمونی.
من کردیت کارت امارات را دارم (مستر کارت - درهم امارات)نمی دونم با اون می شه ماشین اجاره کرد؟!
آقا رضا من دوتا از دوستام هستن که ایشالا چترو باز می کنیم رو اوناBig Grin
اما شنیدم که بعضی از نمایشگاهیا بدون سوشیال نامبر ماشین می فروشن
یکی از اقواممون تو بوستون همین جوری ماشین گرفت
حالا بریم ببینیم خدا چی می خواد دیگهWink
من بیشتر نگران کارم تا ماشین
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، Reza20002 ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، مرآت74 ، behfaza
سلام.کسی میدونه کلا چا تسهیلاتی به برندگان لاتاری تعلق میگیره؟
اوباما کر؟بیمه درمانی؟
آموزش زبان؟
ارزیابی مدارک دانشگاهی؟
رانندگی با ترجمه گواهینامه ایران تا مدتی محدود؟
مراکز کاریابی؟
...
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza20002 ، Mr.Javan ، مرآت74
(2014-08-04 ساعت 09:04)Ramin geologist نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 14:08)Reza20002 نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 09:13)Ramin geologist نوشته:  
(2014-08-03 ساعت 01:23)Reza20002 نوشته:  دوستان
یه صدایی ، یه حرفی ، یه...
خیییلیی این تاپیک سوت و کور شده هااااا

آره بخدا
دقیقاً الان که ما قصد سفر کردیم اینجا درش تخته شد
الوووووووووووو
کسی اینجا نییییییییییست؟ ییییست ؟ یست؟Smile

رامین جان یه تحقیق بکن ببین هفته اول چطوری بدون ماشین نمونی.
من کردیت کارت امارات را دارم (مستر کارت - درهم امارات)نمی دونم با اون می شه ماشین اجاره کرد؟!
آقا رضا من دوتا از دوستام هستن که ایشالا چترو باز می کنیم رو اوناBig Grin
اما شنیدم که بعضی از نمایشگاهیا بدون سوشیال نامبر ماشین می فروشن
یکی از اقواممون تو بوستون همین جوری ماشین گرفت
حالا بریم ببینیم خدا چی می خواد دیگهWink
من بیشتر نگران کارم تا ماشین

رامین جان کارت ان شا ءالله جور می شه خیلی زود.
فوقش می ری خلیج مکزیک یا غرب تکزاس!
هر دو جا میادین بزرگه که زمین شناس می خوان.
این چتر رو خوب اومدی ولی من هر وقت پریدم اومدم وسط آسفالتBig Grin
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، MShams ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، مرآت74
دوستان مطلع هیوستونی
اجاره ها را چطوری می بندند؟ آیا مثلا قانونی هست که اگر سال دوم تمدید کردید مشمول افزایش نرخ اجاره نشه؟

خیلی کشورها قانون سه ساله برای عدم افزایش نرخ اجاره مسکن دارند.
پاسخ
تشکر کنندگان: MShams ، Mr.Javan ، مرآت74
(2014-08-04 ساعت 07:48)KIMIA2005 نوشته:  چراغ این تاپیک رو اقا شاهپور گل روشن نگه داشته دمت گرم داداش شاهپور و ممنون بخاطر کمک و راهنماییهاتون به بچه ها

شاهپور کی هست علی آقا؟
نام کاربریش؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، KIMIA2005 ، مرآت74
(2014-08-03 ساعت 14:08)Reza20002 نوشته:  رامین جان یه تحقیق بکن ببین هفته اول چطوری بدون ماشین نمونی.

برای اجاره ماشین نیاز به فیزیک کارت دبیت یا کردی دارین پس جزئ اولین کاراتون باید باز کردن حساب چکینگ و سیوینگ باشه به محض گرفتن کارتش که میتونه از همان روز تا 4-5 روز کاری طول بکشه میتونید ماشین کرایه کنید.
کرایه ماشین با گواهیتانه بین المللی کاملا امکان پذیر هستو مشکلی نداره.
دوستانی که کردیت کارت یا دبیت از کشورهای دیگه دارند میتونند از اون برای خرید و کرایه ماشین و.. استفاده کنند فقط باید بدونند که هزینه اضافی تبدیل ارز و ترنزالکشن بین المللی اضافه میشه و معمولا زیاد هست و میتونند از بانکشون سوال کنند
برنده 2012

پاسخ
(2014-08-04 ساعت 15:24)Reza20002 نوشته:  دوستان مطلع هیوستونی
اجاره ها را چطوری می بندند؟ آیا مثلا قانونی هست که اگر سال دوم تمدید کردید مشمول افزایش نرخ اجاره نشه؟

خیلی کشورها قانون سه ساله برای عدم افزایش نرخ اجاره مسکن دارند.
اجاره خونه با هر بار تمدید بالا میره مهم نیست مدتش چقدر باشه . قرار داد اجاره معمولا 3- 6 و 12ماهه هست حتی نوع 13 ماهه هم داریم و و دو ساله هم میشه.ولی در هر تمدید اجاره اضافه میشه .در بعضی مجتمع ها برای قرار دادهای کوتاه مانند 3 تا 6 ماه اگر یک مبلغی که مجتمع تعیین میکنه (100-300$)که اگر ان را بدید اجاره کلا اضافه نمیشه ولی این مورد معمولا برای استودیو ها و یک خوابه ها اتفاق میافته و برای قراردادهای کوتاه مدت و ریفاند نمیشه.
مورد بعدی اینکه اگر به خواهید اجاره بها را به جای چک با کردیت کارت پرداخت کنید بسیاری از مجتمع ها مبلغی اضافه شارژ میکنند که کانوینینس فی میگن .این میتونه در پرداخت یکسری قبضها مثل برق هم شارژ بشه حدود(3-35$). پس حتما نحوه پرداخت را هنگام قرارداد با هر مجتمع یا شرکتی چک کنید ت متحمل هزینه نشین
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، KIMIA2005 ، mehdi2014 ، مرآت74 ، hgbeigi ، amin arefi ، pari pariaaa ، behfaza
سلام دوستان، من novبه هیستون سفر می‌کنم و بعد از دریافت گرین کارت مجبور به برگشت هستم.

حدوداً چه مدت طول می‌کشد تا گرین کارت من به دستم برسد، چون وقت زیادی برای ماندن در آمریکا ندارم زمان برگشت برایم مهم هست ولی‌ نمی‌دانم بلیط برگشت را برای کی‌ تهیه کنم، ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، Mr.Javan ، مرآت74 ، behfaza
(2014-08-05 ساعت 01:12)mina85 نوشته:  سلام دوستان، من novبه هیستون سفر می‌کنم و بعد از دریافت گرین کارت مجبور به برگشت هستم.

حدوداً چه مدت طول می‌کشد تا گرین کارت من به دستم برسد، چون وقت زیادی برای ماندن در آمریکا ندارم زمان برگشت برایم مهم هست ولی‌ نمی‌دانم بلیط برگشت را برای کی‌ تهیه کنم، ممنونم

سلام دوست من. تاریخ مشخصی نداره. ار 3 هفته به بالا. مال ما 45 روز طول کشید
کیس نامبر : 8xx( همسرم)| ارسال فرمهای اولیه : 7جون| تایید : 16 جون|
کارنت : 13 آگوست نامه دوم : 13 سپتامبر |تاریخ مصاحبه : هفته سوم نوامبر ( هفته آخر آبان ) | محل مصاحبه : آنکارا | ویزا : یه ضرب Big Grin
اولین سفر به us : **
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، hgbeigi ، behfaza
(2014-08-04 ساعت 09:04)nedafarsi نوشته:  

هیوستن؟؟ مترو؟؟
اتوبوس هاش اونجا یه ساعت یه بار میاد، متروش کجا بود!!
درسته که رفت و آمد با اتوبوس به نسبت ماشین کمی زمانبره،امل بی انصافیه که بگیم یک ساعت یک ساعت میان.من دو سه ماه اول رو با اتوبوس می رفتم سر کار و برمیگشتم.اگه از ساعت حرکت اتوبوس ها خبر داشته باشین بیشتر از 10 تا 15 دقیقه معطل نمیشین.اما در دراز مدت قبول دارم برای شهر درن دشتی مثل هیوستون تردد با اتوبوس کمی ملال آوره.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، ekhtera ، MShams ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، hgbeigi ، amin arefi ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان