کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2014-08-04 ساعت 13:56)mosaferusa نوشته:  سلام.کسی میدونه کلا چا تسهیلاتی به برندگان لاتاری تعلق میگیره؟
اوباما کر؟بیمه درمانی؟
آموزش زبان؟
ارزیابی مدارک دانشگاهی؟
رانندگی با ترجمه گواهینامه ایران تا مدتی محدود؟
مراکز کاریابی؟
...
به استثنای اجازه کار قانونی که طبیعتا حق شماست،به برندگان لاتاری و کلا مهاجرین قانونی به هز طریق(خانوادگی یا ...)هیچ نوع مزایای خاصی تعلق نمیگیره.شما از حقوقی همانند شهروندان دایم برخوردارین.مواردی هم که شما فرمودین،چه برندگان لاتاری و چه هر کس دیگه برای برخورداری ازشون باید مسیر مشخص خودش رو طی کنه و انجام بده.در واقع در یک کلام شما با لاتاری فقط اجازه قانونی کار و زندگی در ایالات متحده رو به دست میارین.بقیه دیگه تماما به عهده خودتونوه.والسلام.
موفق باشین.
پاسخ
(2014-08-05 ساعت 06:30)mehran.re نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 01:12)mina85 نوشته:  سلام دوستان، من novبه هیستون سفر می‌کنم و بعد از دریافت گرین کارت مجبور به برگشت هستم.

حدوداً چه مدت طول می‌کشد تا گرین کارت من به دستم برسد، چون وقت زیادی برای ماندن در آمریکا ندارم زمان برگشت برایم مهم هست ولی‌ نمی‌دانم بلیط برگشت را برای کی‌ تهیه کنم، ممنونم

سلام دوست من. تاریخ مشخصی نداره. ار 3 هفته به بالا. مال ما 45 روز طول کشید

دوست جون شما برنامه ات رون منوط به گرفتن گرین کارت نکن. چون وقتی مهر روی پاست بخوره تا 1 سال کار گرین کارت رو میکنه. به یه آشنایی بسپر گرین کارتت هروقت اومد برات نگه داره تا دوباره برگردی امریکا
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، MShams ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، مرآت74 ، behfaza
سلام، ببخشید من چند سوال داشتم دوستان لطفا راهنمایی کنند. با تشکر
1- چه موبایل و سیم کارتی بگیریم که خدمات خوبی داشته باشد؟ برای استفاده از اینترنت چه سرویسی را پیشنهاد می کنید؟
2- برای برندگان لاتاری که تازه مهاجر هستیم بهترین بیمه برای پزشکی، دندانپزشکی و حوادث کدام است؟
3- به نظر شما برای زندگی (اجاره منزل) و کار شهر هیوستون چگونه است؟
4- میشه لطفا درباره انواع حساب های بانکی (حساب سیوینگ، چکینگ و انواع کریدیت کارت و انواع دبیت کارت) به صورت خلاصه توضیح بدید. تفاوتاشون با هم چیه؟ و بهترین بانک برای باز کردن حساب سیوینگ و دریافت کریدیت کارت و دبیت کارت کدام بانک است؟
5- چگونه بعد از ورود به آمریکا و اجاره کردن خونه، آدرس های مربوط به ارسال سوشیال کارت و گرین کارت و... را به صورت حضوری یا آنلاین تغییر بدهیم؟ (من در هنگام ورود به آمریکا در فرودگاه آدرس ارسال ارسال سوشیال کارت و گرین کارت و... تغییر دادم و حال با توجه به اینکه خونه ای را اجاره کردم می خواهم سوشیال کارت و گرین کارت و... به این آدرسم ارسال شود.)
خدایا سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک تا هر چه را که تو دیر می خواهی، زود نخواهم و هر چه را که تو زود می خواهی، دیر نخواهم. "معلم شهید انقلاب، زنده یاد دکتر علی شریعتی"
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، behfaza
آقا احمد خونه رو چقدر کرایه کردید؟
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، مرآت74 ، behfaza
(2014-08-05 ساعت 14:47)ahmad120 نوشته:  سلام، ببخشید من چند سوال داشتم دوستان لطفا راهنمایی کنند. با تشکر
1- چه موبایل و سیم کارتی بگیریم که خدمات خوبی داشته باشد؟ برای استفاده از اینترنت چه سرویسی را پیشنهاد می کنید؟
2- برای برندگان لاتاری که تازه مهاجر هستیم بهترین بیمه برای پزشکی، دندانپزشکی و حوادث کدام است؟
4- میشه لطفا درباره انواع حساب های بانکی (حساب سیوینگ، چکینگ و انواع کریدیت کارت و انواع دبیت کارت) به صورت خلاصه توضیح بدید. تفاوتاشون با هم چیه؟ و بهترین بانک برای باز کردن حساب سیوینگ و دریافت کریدیت کارت و دبیت کارت کدام بانک است؟
5- چگونه بعد از ورود به آمریکا و اجاره کردن خونه، آدرس های مربوط به ارسال سوشیال کارت و گرین کارت و... را به صورت حضوری یا آنلاین تغییر بدهیم؟ (من در هنگام ورود به آمریکا در فرودگاه آدرس ارسال ارسال سوشیال کارت و گرین کارت و... تغییر دادم و حال با توجه به اینکه خونه ای را اجاره کردم می خواهم سوشیال کارت و گرین کارت و... به این آدرسم ارسال شود.)
با سلام جواب سوالهای شما در چند تا فروم و همین فروم مهاجر سرابه تفکیک وجود داره که میتونید کامل بخونید.ولی من جوابهای شما رو سعی میکنم کوتاه بدم که برای دوستان تکراری نشه .
این جوابها نظر و تجربه شخصی هست و میتونه برای دوستان با شرایط و سلایق متفاوت باشه.
1-موبایل برای شروع باید پریپید بگیرید و میتونید کنترکت مناسبی تا یکسال اول یا شروع کار تون داشته باشیدیعنی معمولا اپروو نمیشه . ولی در کا کاوریج verizon خوبه و میتونه AT&T هم باشه ولی من ورایزن را خدماتشو بیشتر میپسندم.
در مورد اینترنت و تی ی یک مقدار به قرار داد مجتمع بر میگرده ولی AT&Tدر همکاری و ترکیب با U-Vers پیکیج های خوبی دارندو من از سرعت اینترنت و پکیج های کابلی این شرکت راضی ام البته به کاوریج منطقه هم برمیگرده.
2- بهترین بیمه معمولا بیمه ای هست که کارفرما ارائه میده بعنوان قسمتی از بنفیتها که شامل درمانی و از کارافتادگی و دنتال و ویژن هم هست ولی تا انوقت فکر کنم بشه برای اوباما کر اپلای کرد . ما قبل یافتن کار اپلای کردیم در ان برهه اپروو نکرد نمیدونم چرا؟ و بعد از گرفتن کار با اینکه هر دو بسته بیمه داشتیم ولی من ترجیح دادم زیر کاوریج شرکت همسرم باشم چون کامل تر و مطمئن تر دیدم .
3- من تقریبا همه جای هیوستون رو برای خانه بررسی کردم حتی کمی دورتر مثل کلیر لیک و فرندز وود و شوگر لند و کیدی. کیدی ترجیح اول اخر من هست با اینکه دوره کمی و لوکس بودن و شلوغی و دسترسی گالریا رو نداره ولی اروم و امن هست و در حد خودش هم لوکس هست و بافت بسیار خوبی داره ولی خوب از همه جا دوره بدون ماشین ادم نمیتونه کاری بکنه. خیلی از دوستان در منطقه وست هایمر و برایر فورست و مموریال(گران تر هم هست ) رو ترجیح میدن که دسترسی بهتری داره و نزدیکتر هست به مرکز شهر .از دوستان تعدادی هم میدونم شوگر لند ساکن هستند.
در کل بعد دو سال واقعا خدارو شکر میکنم که مارو راهنمایی کرد تا هیوستون انتخاب کنیم . من خدا را شکر راضی امو حتی میتونم بگم خیلی راضی ام . امیدوارم دوستان ساکن هیوستون هم که به هر دلیلی هیوستون انتخابشون بوده موفق و پیروز و راضی باشن.
4-حساب چکینگ همان حساب جاری خودمان هست به پولش سودی تعلق نمیگیره کارتی که برا ان صادر میشه دبیت کارت هست و دسته چک براش صادر میکنند و حقوق معمولا در صورت انتخاب به این حساب ریخته میشه و اجاره خانه و پول پیش معمولا از این حساب پرداخت میشه. حساب سیوینگ همان سپرده پس اندازه و سودش بسیار کم هست و میتونه به چکینگ کانکت بشه و بعضا برداشت بیش از 2 بار ماهیانه از سیوینگ هزینه اضافی در بر داره(بستگی به نوع حساب داره چون بانکها برای فاراد بنا به میزان سپرده و اعتبار پکیجهای مختلفی پیشنهاد میدن.)کردیت کارت دو نوع هست سکیور(مقداری پول در حساب میزارید بلاک میشه به همان میزان اعتبار دریافت میکنید هر ماه صورت حساب را پرداخت میکنید بعد 6- 12 ماه به ان سکیور تبدیل میشه و سپرده ازاد میشه) و ان سکیور(نیاز ی به سپرده نیست بانک بنا به اطلاعات و بررسیهاش به شما اعتباری میده که هر 6 ماه با بررسی وضعیت پرداخت و صورت حسابهاتون میتونه سقفش رو افزایش بده. کریت کارت میتونه هزینه سالانه داشته باشه یا نه(بستگی به پکیج انتخابی داره) و سابقه داشتن کردیت ان سکیور و کردیت اسکور در گرفتن وام برای ماشین و خانه و ... و تعیین نرخ بهره وتمها نقش اساسی داره)در بانکها بانک ما چیس بود ولی دوستان ولز فارگو و بانک او امریکا رو هم پیشنهاد میدن چیس یکم سختگیره و کردیت کارت سکیور نداره .ولی ما در ترفندیکه بکار بردیم در پستهای قبلیم اورده بودم کارت ان سکیور چیس روگرفتیم و نیازی به سکیور کردیت نشد .
5- برای اعلام تغییر ادرس در موارد معمول باید به شعبه پست محلی برید و لی برای تغییر ادرس سوشیال تا جایی که میدونم به نزدیک ترین شعبه سوشیال باید برید و اعلام تغییر ادرس بکنید.در مورد گواهینامه هم فکر کنم باید انلاین یا مراجعه حضوری به نزدیکترین شعبه دی ام وی داشته باشیم.
موفق باشید امیدوارم پاسخ هام دوستان دیگه رو خسته نکرده باشه و در ضمت اینا تجربیات و نظرات شخصی هست بازم تاکید میکنم.
پاسخ
(2014-08-05 ساعت 21:59)smu نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 14:47)ahmad120 نوشته:  سلام، ببخشید من چند سوال داشتم دوستان لطفا راهنمایی کنند. با تشکر
با سلام جواب سوالهای شما در چند تا فروم و همین فروم مهاجر سرابه تفکیک وجود داره که میتونید کامل بخونید.ولی من جوابهای شما رو سعی میکنم کوتاه بدم که برای دوستان تکراری نشه .
این جوابها نظر و تجربه شخصی هست و میتونه برای دوستان با شرایط و سلایق متفاوت باشه.
1-موبایل برای شروع باید پریپید بگیرید و میتونید کنترکت مناسبی تا یکسال اول یا شروع کار تون داشته باشیدیعنی معمولا اپروو نمیشه . ولی در کا کاوریج verizon خوبه و میتونه AT&T هم باشه ولی من ورایزن را خدماتشو بیشتر میپسندم.
در مورد اینترنت و تی ی یک مقدار به قرار داد مجتمع بر میگرده ولی AT&Tدر همکاری و ترکیب با U-Vers پیکیج های خوبی دارندو من از سرعت اینترنت و پکیج های کابلی این شرکت راضی ام البته به کاوریج منطقه هم برمیگرده.
2- بهترین بیمه معمولا بیمه ای هست که کارفرما ارائه میده بعنوان قسمتی از بنفیتها که شامل درمانی و از کارافتادگی و دنتال و ویژن هم هست ولی تا انوقت فکر کنم بشه برای اوباما کر اپلای کرد . ما قبل یافتن کار اپلای کردیم در ان برهه اپروو نکرد نمیدونم چرا؟ و بعد از گرفتن کار با اینکه هر دو بسته بیمه داشتیم ولی من ترجیح دادم زیر کاوریج شرکت همسرم باشم چون کامل تر و مطمئن تر دیدم .
3- من تقریبا همه جای هیوستون رو برای خانه بررسی کردم حتی کمی دورتر مثل کلیر لیک و فرندز وود و شوگر لند و کیدی. کیدی ترجیح اول اخر من هست با اینکه دوره کمی و لوکس بودن و شلوغی و دسترسی گالریا رو نداره ولی اروم و امن هست و در حد خودش هم لوکس هست و بافت بسیار خوبی داره ولی خوب از همه جا دوره بدون ماشین ادم نمیتونه کاری بکنه. خیلی از دوستان در منطقه وست هایمر و برایر فورست و مموریال(گران تر هم هست ) رو ترجیح میدن که دسترسی بهتری داره و نزدیکتر هست به مرکز شهر .از دوستان تعدادی هم میدونم شوگر لند ساکن هستند.
در کل بعد دو سال واقعا خدارو شکر میکنم که مارو راهنمایی کرد تا هیوستون انتخاب کنیم . من خدا را شکر راضی امو حتی میتونم بگم خیلی راضی ام . امیدوارم دوستان ساکن هیوستون هم که به هر دلیلی هیوستون انتخابشون بوده موفق و پیروز و راضی باشن.
4-حساب چکینگ همان حساب جاری خودمان هست به پولش سودی تعلق نمیگیره کارتی که برا ان صادر میشه دبیت کارت هست و دسته چک براش صادر میکنند و حقوق معمولا در صورت انتخاب به این حساب ریخته میشه و اجاره خانه و پول پیش معمولا از این حساب پرداخت میشه. حساب سیوینگ همان سپرده پس اندازه و سودش بسیار کم هست و میتونه به چکینگ کانکت بشه و بعضا برداشت بیش از 2 بار ماهیانه از سیوینگ هزینه اضافی در بر داره(بستگی به نوع حساب داره چون بانکها برای فاراد بنا به میزان سپرده و اعتبار پکیجهای مختلفی پیشنهاد میدن.)کردیت کارت دو نوع هست سکیور(مقداری پول در حساب میزارید بلاک میشه به همان میزان اعتبار دریافت میکنید هر ماه صورت حساب را پرداخت میکنید بعد 6- 12 ماه به ان سکیور تبدیل میشه و سپرده ازاد میشه) و ان سکیور(نیاز ی به سپرده نیست بانک بنا به اطلاعات و بررسیهاش به شما اعتباری میده که هر 6 ماه با بررسی وضعیت پرداخت و صورت حسابهاتون میتونه سقفش رو افزایش بده. کریت کارت میتونه هزینه سالانه داشته باشه یا نه(بستگی به پکیج انتخابی داره) و سابقه داشتن کردیت ان سکیور و کردیت اسکور در گرفتن وام برای ماشین و خانه و ... و تعیین نرخ بهره وتمها نقش اساسی داره)در بانکها بانک ما چیس بود ولی دوستان ولز فارگو و بانک او آمریکا رو هم پیشنهاد میدن چیس یکم سختگیره و کردیت کارت سکیور نداره .ولی ما در ترفندیکه بکار بردیم در پستهای قبلیم اورده بودم کارت ان سکیور چیس روگرفتیم و نیازی به سکیور کردیت نشد .
5- برای اعلام تغییر ادرس در موارد معمول باید به شعبه پست محلی برید و لی برای تغییر ادرس سوشیال تا جایی که میدونم به نزدیک ترین شعبه سوشیال باید برید و اعلام تغییر ادرس بکنید.در مورد گواهینامه هم فکر کنم باید انلاین یا مراجعه حضوری به نزدیکترین شعبه دی ام وی داشته باشیم.
موفق باشید امیدوارم پاسخ هام دوستان دیگه رو خسته نکرده باشه و در ضمت اینا تجربیات و نظرات شخصی هست بازم تاکید میکنم.
smu جان لینک ترفندتون رو میذارید؟؟ Big Grin
کیس نامبر:2014AS8XX*کنسول:ابوظبی*ایمیل فرمها:MAY25*بولتن کارنت:AUG13*ویزا:اواخرOCTیکضرب*سفرنامه قسمت اول-قسمت دوم*مقصداول:هیوستون مارچ2014*مقصدنهایی:بوستون آگست2014*تجربه کار در امریکا*
پاسخ
تشکر کنندگان: smu ، مرآت74
ترفند خاصی نیست اول اینکه شعبه ای از بانک را انتخاب کنید که رویو های زیاد و مثبتی داشته باشه و احساس کنید بنکر مورد نظر اگاهی کافی و کامل داره و و در ادامه اگر بیشتر مبلغی رو که با خودتون اوردین قبل از هرچیزی در سیوینگ و چکینگ بزارید یک کم باشه بعد اقدام کنید برای کردیت کارت (وقتی ادرس ثابت پیدا کردید)
ما در این هنگام رفتیم و به راحتی دکلاین کردن و گفتند معلوم نیست کی بتونی بهتون کردیت کارت بدیم . رفتیم یک شعبه دیگه البته واقعا کار خدا بود یک بنکر بسیار قوی و اگرسیوی بود تو زمینه بانکی . ما گفتیم ما میخواهیم کل حسابامون ببندیم بریم بانک رغیب چون بانک کردیت لاین نمیده و ما نیاز داریم .و اون ادرس محل سکونت و مدرک تحصیلی و .. را پرسید با دو تا تلفن و صحبت کردن خیلی محکم با افیسر ان ور خط و اینکه میخوام مشتری را حفظ کنم و داره میره بانک رقیب... کردیت کارت ان سکیور ما رو درست کرد.البته نمی دونم واقعا چقدر برای همه جواب میده ولی خوب سعی کنید مبلغ حسابتان خوب باشه.

راستی یک نکته ای دوستان اگر در کردیت کارت در کنترکت موبایل یا هر چیزه دیگه جایی شما رد کرد ناامید نشید حتما شعبه های دیگه رو امتحان کنید. مثلا این مسئله برای موبایل و کنترکتش هم بود یک شرکت رد کرد رفتیم شرکت دیگه قبول کرد با شرایط بهترو گوشی هایی که میخواستیم.
یا بعد پیدا کردن کار من (چون اول همسرم کار پیدا کرد) ما نیاز به ماشین دوم داشتیم که ماشین خاصی مد نظرمون بود و با وجود شرایط خوب کاری و کردیت اسکور خوب و... بخاطر نداشتن سابقه وام قبلی و هنوز فرش بودن کردیت لاینها و کار همسرم تقریبا بانکی نموند و موسسه ای که ردمون نکرد و کلا انقدر کردیت چک شدیم که اسکورمون داغون شدو ما تمام نمایندگی های اون خودرو سازی را رفتیم غرب و داون تاون و جنوب و شمال و چون ما یکم یک دنده هستیم و باید در بین سختی ها راهمان را به هر ترتیب شده باز میکردیم (والا فرقی نکرده ایران هم خیلی تلاش کردیم هر راهی را امتحان کردیماینجا هم باید سر همین چیزا هم سرسختی کنیم ما یکم گرگ باران دیده ایم) خیال کوتاه امدن نداشتیم و توکل کردیم به خدا.و نهایتا یک شعبه مدیر فایننسش کار ما رو دو روزه راه انداخت هم ماشین مورد نظر گرفتیم هم فایننسش کردیم با شرایط مناسب.
پس هیچ وقت و هیچ وقت ناامید نشید و ادامه بدین تا اخرش ایستادگی کنیدحتما به نتیجه میرسید.
don't give up your dreams. You can live your dreamsWink
برنده 2012

پاسخ
(2014-08-06 ساعت 01:03)smu نوشته:  ترفند خاصی نیست اول اینکه شعبه ای از بانک را انتخاب کنید که رویو های زیاد و مثبتی داشته باشه و احساس کنید بنکر مورد نظر اگاهی کافی و کامل داره و و در ادامه اگر بیشتر مبلغی رو که با خودتون اوردین قبل از هرچیزی در سیوینگ و چکینگ بزارید یک کم باشه بعد اقدام کنید برای کردیت کارت (وقتی ادرس ثابت پیدا کردید)
ما در این هنگام رفتیم و به راحتی دکلاین کردن و گفتند معلوم نیست کی بتونی بهتون کردیت کارت بدیم . رفتیم یک شعبه دیگه البته واقعا کار خدا بود یک بنکر بسیار قوی و اگرسیوی بود تو زمینه بانکی . ما گفتیم ما میخواهیم کل حسابامون ببندیم بریم بانک رغیب چون بانک کردیت لاین نمیده و ما نیاز داریم .و اون ادرس محل سکونت و مدرک تحصیلی و .. را پرسید با دو تا تلفن و صحبت کردن خیلی محکم با افیسر ان ور خط و اینکه میخوام مشتری را حفظ کنم و داره میره بانک رقیب... کردیت کارت ان سکیور ما رو درست کرد.البته نمی دونم واقعا چقدر برای همه جواب میده ولی خوب سعی کنید مبلغ حسابتان خوب باشه.

راستی یک نکته ای دوستان اگر در کردیت کارت در کنترکت موبایل یا هر چیزه دیگه جایی شما رد کرد ناامید نشید حتما شعبه های دیگه رو امتحان کنید. مثلا این مسئله برای موبایل و کنترکتش هم بود یک شرکت رد کرد رفتیم شرکت دیگه قبول کرد با شرایط بهترو گوشی هایی که میخواستیم.
یا بعد پیدا کردن کار من (چون اول همسرم کار پیدا کرد) ما نیاز به ماشین دوم داشتیم که ماشین خاصی مد نظرمون بود و با وجود شرایط خوب کاری و کردیت اسکور خوب و... بخاطر نداشتن سابقه وام قبلی و هنوز فرش بودن کردیت لاینها و کار همسرم تقریبا بانکی نموند و موسسه ای که ردمون نکرد و کلا انقدر کردیت چک شدیم که اسکورمون داغون شدو ما تمام نمایندگی های اون خودرو سازی را رفتیم غرب و داون تاون و جنوب و شمال و چون ما یکم یک دنده هستیم و باید در بین سختی ها راهمان را به هر ترتیب شده باز میکردیم (والا فرقی نکرده ایران هم خیلی تلاش کردیم هر راهی را امتحان کردیماینجا هم باید سر همین چیزا هم سرسختی کنیم ما یکم گرگ باران دیده ایم) خیال کوتاه امدن نداشتیم و توکل کردیم به خدا.و نهایتا یک شعبه مدیر فایننسش کار ما رو دو روزه راه انداخت هم ماشین مورد نظر گرفتیم هم فایننسش کردیم با شرایط مناسب.
پس هیچ وقت و هیچ وقت ناامید نشید و ادامه بدین تا اخرش ایستادگی کنیدحتما به نتیجه میرسید.
don't give up your dreams. You can live your dreamsWink

ممنون واسه توضیحات خوبتون
منتها اگر توضیحات شما دارای آدرس باشه بهتر کمک می کنه مثلا حداقل یا حداکثری که باید در سیوینگ و چکینگ بگذاریم
یا
آدرس بانکی که کار شما را راه انداخت
Big Grin
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، mehdi2014
دوست عزیز فقط یک نکته بگم این موردی بود که برا من پیش امده بود و تجربه شخصی هست امیدوارم و از ته دل میخوام برا همه جواب بده ولی خوب وحی منزل و قانون کلی نیست شاید یکی بره قبول کنه و یا رد کنه ولی این چیزی بود که من تجربه کردم.
بانک چیس وست چیس همان که نزدیک استودیو 6 وست هایمر هست کمکی نکرد و بسیار هم کارمندان تنبلی دارند من البته در زمان ورود اولم همان جا حساب باز کرده بودم. ولی این شعبه در Fry road N بلافاصله بالای I-10 هست . همه کارمندانش به نظرم ادمهای فعالی هستند بجز افیسر مورگیج که فکر کنم بنکرهای عادیش از اون بیشتر میدونند.
در مورد مبلغ هر چه بیشتر بهتر ولی فکر میکنم حدود یا بالای 10K باید باشه قاعدتا. خونه جای خوبی اجاره شده باشه.و کلا موقع رفتن برا ی همچین کارایی هم رسمی و شیک کنید چون به نظرم دید اول بنکر در اینکه این کارو میتونه یا اصلا تلاشی بکنه یا نه مهمه چون بری تازه واردین واقعا معیار سنجش زیادی ندارند.البته ما حساب چکینگ و سیوینگ را در سفر اولمان که 12 - 10 روزه بود باز کرده بودیم و حساب کردیت را حدود 5 ماه بعددر سفر اصلی و پس از استقرار در اپارتمان اقدام کردیم ولی در این مدت چند ماه پول زیادی توش نبود . نمیدونم این مورد تاثیری داشته یا نه.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: Reza20002 ، Mr.Javan ، amin arefi ، mehdi2014 ، p.arsa ، behfaza
(2014-08-06 ساعت 16:08)smu نوشته:  دوست عزیز فقط یک نکته بگم این موردی بود که برا من پیش امده بود و تجربه شخصی هست امیدوارم و از ته دل میخوام برا همه جواب بده ولی خوب وحی منزل و قانون کلی نیست شاید یکی بره قبول کنه و یا رد کنه ولی این چیزی بود که من تجربه کردم.
بانک چیس وست چیس همان که نزدیک استودیو 6 وست هایمر هست کمکی نکرد و بسیار هم کارمندان تنبلی دارند من البته در زمان ورود اولم همان جا حساب باز کرده بودم. ولی این شعبه در Fry road N بلافاصله بالای I-10 هست . همه کارمندانش به نظرم ادمهای فعالی هستند بجز افیسر مورگیج که فکر کنم بنکرهای عادیش از اون بیشتر میدونند.
در مورد مبلغ هر چه بیشتر بهتر ولی فکر میکنم حدود یا بالای 10K باید باشه قاعدتا. خونه جای خوبی اجاره شده باشه.و کلا موقع رفتن برا ی همچین کارایی هم رسمی و شیک کنید چون به نظرم دید اول بنکر در اینکه این کارو میتونه یا اصلا تلاشی بکنه یا نه مهمه چون بری تازه واردین واقعا معیار سنجش زیادی ندارند.البته ما حساب چکینگ و سیوینگ را در سفر اولمان که 12 - 10 روزه بود باز کرده بودیم و حساب کردیت را حدود 5 ماه بعددر سفر اصلی و پس از استقرار در اپارتمان اقدام کردیم ولی در این مدت چند ماه پول زیادی توش نبود . نمیدونم این مورد تاثیری داشته یا نه.

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: smu ، Mr.Javan ، behfaza
(2014-01-24 ساعت 10:00)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 18:14)Ehsan1358 نوشته:  سلام دوستان
کسی می تونه یه شعبه بانک خوب معرفی کنه که حداقل دبیت کارت بهمون بده تو هیوستون؟ یه شعبه بانک او آمریکا و چس تو جرسی ویلج رفتیم با گواهینامه بین المللی باسبورت و ویزا برامون حساب باز نکردند. حالا کجا می تونیم حساب باز کنیم؟
دوست عزیز یه شعبه بانک او آمریکا تقاطع واس و ای تن هستش که یه خانم فارسی زبون به نام آرزو حجاری اونجا کار می کنه و براتون حتما حساب باز خواهد کرد. برا ما هم باز کرد.فقط با پاسپورت برید اونجا هر حسابی بخواید براتون باز می کنه. کردیت ،چکینک یا سیوینگ

دوستان
کسی می تونه شماره تلفن این بانکو پیدا کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، Mr.Javan ، behfaza
(2014-08-07 ساعت 16:07)Reza20002 نوشته:  
(2014-01-24 ساعت 10:00)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2014-01-22 ساعت 18:14)Ehsan1358 نوشته:  سلام دوستان
کسی می تونه یه شعبه بانک خوب معرفی کنه که حداقل دبیت کارت بهمون بده تو هیوستون؟ یه شعبه بانک او آمریکا و چس تو جرسی ویلج رفتیم با گواهینامه بین المللی باسبورت و ویزا برامون حساب باز نکردند. حالا کجا می تونیم حساب باز کنیم؟
دوست عزیز یه شعبه بانک او آمریکا تقاطع واس و ای تن هستش که یه خانم فارسی زبون به نام آرزو حجاری اونجا کار می کنه و براتون حتما حساب باز خواهد کرد. برا ما هم باز کرد.فقط با پاسپورت برید اونجا هر حسابی بخواید براتون باز می کنه. کردیت ،چکینک یا سیوینگ

دوستان
کسی می تونه شماره تلفن این بانکو پیدا کنه؟
wellsfargo هم بانک خوبیه در ضمن اگه تو ی شعبه ای براتون حساب باز نکردن برید ی شعبه دیگه .
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، Reza20002 ، sce ، odiseh ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، مرآت74 ، behfaza ، ho_tasha
یه زمان یه سعید داشتیم که استاد دود دادن سبیل بود.جاش خالیه.
عزیزان تاپیک مربوط به بانک هنوز سر جای خودشه به خدا.یامی و سهیل بادامی عزیز درست و حسابی جواب تمام سوالات شما رو دادن.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Soap McTavish ، apoornaki ، ffrfar ، shahryar7021 ، nasim ، nedafarsi ، Mr.Javan ، amin arefi ، مرآت74 ، behfaza
طرح هوشمند در واقع الکترونیکی شدن درس خواندن و موارد مربوط به حضور و غیاب دانش آموز و امتحانات است. به این معنا که دانش آموز با داشتن تگ الکترونیک بر روی لباس خود به محض ورود و خروج در مدرسه در سیستم افراد حاضر در مدرسه (سیستم حضور و غیاب) ثبت می شود. وایت بورد با بورد هوشمند تعویض می شود و کلیه مطالبی که روی بورد نوشته می شود به وبسایت مدرسه منتقل می شود و از خارج از مدرسه قابل دیدن است. هر دانش آموزی دارای یک تبلت ویژه (که دسترسی محدود به اینترنت دارد) است که از طریق وای فای به سیستم مدرسه وصل می شود.
آیا این طرح در هیوستون اجرا شده است؟ کسی می داند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، behfaza
(2014-08-08 ساعت 05:06)sce نوشته:  یه زمان یه سعید داشتیم که استاد دود دادن سبیل بود.جاش خالیه.
عزیزان تاپیک مربوط به بانک هنوز سر جای خودشه به خدا.یامی و سهیل بادامی عزیز درست و حسابی جواب تمام سوالات شما رو دادن.
موفق باشین.

دوست گرامی نیازی نیست به سبیل دود دادن....عیبی نداره این تایپیک از سکوت در بیاد بچه ها اینجا دارن سرچ میکنن حالت۲ تا سوال بانکی هم کردن سخت نگیر داداش حتما نباید ی مدیر تو تایپیک باشه شما خودتون از هر اوستایی اوستا ترین....حرفت درسته ها ولی سخت نگیرWink
یا حق
متاسفانه نشد،
پاسخ
تشکر کنندگان: Reza20002 ، nasim ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، مرآت74 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان