موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-08 ساعت 21:24)shahryar7021 نوشته: (2014-08-08 ساعت 05:06)sce نوشته: یه زمان یه سعید داشتیم که استاد دود دادن سبیل بود.جاش خالیه.
عزیزان تاپیک مربوط به بانک هنوز سر جای خودشه به خدا.یامی و سهیل بادامی عزیز درست و حسابی جواب تمام سوالات شما رو دادن.
موفق باشین.
دوست گرامی نیازی نیست به سبیل دود دادن....عیبی نداره این تایپیک از سکوت در بیاد بچه ها اینجا دارن سرچ میکنن حالت۲ تا سوال بانکی هم کردن سخت نگیر داداش حتما نباید ی مدیر تو تایپیک باشه شما خودتون از هر اوستایی اوستا ترین....حرفت درسته ها ولی سخت نگیر
یا حق
راستش به قدری یک عده از دوستان سوالات تکراری و بی ربط پرسیدن که دیگه کمتر کسی حوصله پاسخ دادن داره. آخه خداییش طرف پیغام داده پرسیده برای امتحان آیین نامه رانندگی چه مدارکی مورد نیازه! آخه انصافت رو شکر. فقط کمی این تاپیک رو جستجو کنی میتونی جوابت رو پیدا کنی. یه زمان گفته بودن "دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بر آن دست خواهند یافت" حالا متاسفانه دیگه نای جستجو تو یک تاپیک ساده رو هم ندارن.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی از روال روتیشن کارای سر دکل تو هیوستن خبر داره؟
2هفته ایه یا 1 ماهه؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-09 ساعت 18:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-07 ساعت 23:02 توسط matick.)
با سلام و درود خدمت دوستان گرامی و اهل دل
بنده احراری 30 ساله ، قراره ایشالا اوایل مهر 93 با ویزای مهاجرتی لاتاری تگزاس باشم
دوستان با توجه به اینکه مدرک لیسانس من مهندسی عمران و فوق لیسانس ام بی ای هست
آیا شانسی برای کار وجود دارد ؟)(با توجه به اینکه میگن بیشتر کارهای اینجا در زمینه ی نفت و گاز و ...می باشد ()
سوال دوم اینکه آیا لازم هست ترجمه ریزنمرات مدارک تحصیلی را هم داشته باشیم ؟
با تشکر و احترام
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
من چند تا سوال گذاشتم توی تاپیک بدون جواب موند. می تونستم با سرچ توی اینترنت به جواب بعضی هاشون برسم. اینجا پست می ذاریم با هم حرف بزنیم ناسلامتی!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و احترام
یک سئوال از هیوستون نشینان عزیز
سئوالی داشتم مبنی بر اینکه من یک مقدار یورو در ایران دارم به نظر دوستان بهتر است که این مقدار یورو در ایران تبدیل به دلار کنم
و یا اینکه در آمریکا تبدیل بشه بهتره ؟
ارادتمند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
ما یک خانواده 4نفره هستیم روز 27 اگوست 5 بعدازظهر به هیوستون وارد میشیم از دوستان کسی میتونه این لطف رو در حق ما کنه که یک استدیو برای ما رزرو کنه و ما رو اونجا ببره (فقط). با این کار مارو همیشه مدیون خودش میکنه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ما پرداخته 165 دلار را انجام دادیم و ایمیل هم گرفتیم و فرم نظر سنجی هم پر کردیم. (اخره بیکاری) . میشه بگید کجای سایت میشه چک کرد که گرین کارت در چه وضعی هست؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
ما پرداخته 165 دلار را انجام دادیم و ایمیل هم گرفتیم و فرم نظر سنجی هم پر کردیم. (اخره بیکاری) . میشه بگید کجای سایت میشه چک کرد که گرین کارت در چه وضعی هست؟
رتبه:
112
1 تشکر در 1 ارسال
سلام بر دوستان و اگه قسمت بشه همشهریان آینده! من از برندگان 2015 هستم و هیوستون رو به خاطر مسائل کاری و ... در نظر گرفتیم برای اقامت. میخواستم بدونم احیانا کسی از دوستان اینجا هست که همکار من باشه یا بتونه کسی رو در زمینه (HSE (Health, Safety & Environment پروژه های نفت و گاز به من معرفی کنه. من تقریبا بیشتر از نصف صفحات اینجا رو خوندم و اطلاعات خیلی خوبی درمورد زندگی و ... در این شهر بزرگ بدست آوردم؛ ممنونم از همه تون که وقت میذارید برای انتقال تجربه.
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز
سفرنامه اول آنکارا