کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2014-08-08 ساعت 21:24)shahryar7021 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 05:06)sce نوشته:  یه زمان یه سعید داشتیم که استاد دود دادن سبیل بود.جاش خالیه.
عزیزان تاپیک مربوط به بانک هنوز سر جای خودشه به خدا.یامی و سهیل بادامی عزیز درست و حسابی جواب تمام سوالات شما رو دادن.
موفق باشین.

دوست گرامی نیازی نیست به سبیل دود دادن....عیبی نداره این تایپیک از سکوت در بیاد بچه ها اینجا دارن سرچ میکنن حالت۲ تا سوال بانکی هم کردن سخت نگیر داداش حتما نباید ی مدیر تو تایپیک باشه شما خودتون از هر اوستایی اوستا ترین....حرفت درسته ها ولی سخت نگیرWink
یا حق
راستش به قدری یک عده از دوستان سوالات تکراری و بی ربط پرسیدن که دیگه کمتر کسی حوصله پاسخ دادن داره. آخه خداییش طرف پیغام داده پرسیده برای امتحان آیین نامه رانندگی چه مدارکی مورد نیازه! آخه انصافت رو شکر. فقط کمی این تاپیک رو جستجو کنی میتونی جوابت رو پیدا کنی. یه زمان گفته بودن "دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بر آن دست خواهند یافت" حالا متاسفانه دیگه نای جستجو تو یک تاپیک ساده رو هم ندارن.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، HERMES7 ، Mehdy-RN ، smu ، MShams ، Mr.Javan ، مانترا ، amin arefi ، مرآت74 ، mandana12 ، behfaza ، ho_tasha
سلام دوستان
کسی از روال روتیشن کارای سر دکل تو هیوستن خبر داره؟
2هفته ایه یا 1 ماهه؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، مرآت74 ، behfaza
(2014-08-09 ساعت 09:32)IMMI نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 21:24)shahryar7021 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 05:06)sce نوشته:  یه زمان یه سعید داشتیم که استاد دود دادن سبیل بود.جاش خالیه.
عزیزان تاپیک مربوط به بانک هنوز سر جای خودشه به خدا.یامی و سهیل بادامی عزیز درست و حسابی جواب تمام سوالات شما رو دادن.
موفق باشین.

دوست گرامی نیازی نیست به سبیل دود دادن....عیبی نداره این تایپیک از سکوت در بیاد بچه ها اینجا دارن سرچ میکنن حالت۲ تا سوال بانکی هم کردن سخت نگیر داداش حتما نباید ی مدیر تو تایپیک باشه شما خودتون از هر اوستایی اوستا ترین....حرفت درسته ها ولی سخت نگیرWink
یا حق
راستش به قدری یک عده از دوستان سوالات تکراری و بی ربط پرسیدن که دیگه کمتر کسی حوصله پاسخ دادن داره. آخه خداییش طرف پیغام داده پرسیده برای امتحان آیین نامه رانندگی چه مدارکی مورد نیازه! آخه انصافت رو شکر. فقط کمی این تاپیک رو جستجو کنی میتونی جوابت رو پیدا کنی. یه زمان گفته بودن "دانش اگر در ثریا هم باشد مردانی از سرزمین پارس بر آن دست خواهند یافت" حالا متاسفانه دیگه نای جستجو تو یک تاپیک ساده رو هم ندارن.
در این خصوص کاملا حق با شماست اما حرف من اینکه توتایپیک مربوط به بانکها به صورت کلی گفته شده که مثلا فلان بانک اینه و فلان بانک اونه همش کلی گویی هست ولی وقتی ما تایپیکی در مورد هیوستون داریم اشکالی نداره بجه ها بیان بگن از خدمات فلان شعبه تو فلان خیابان استفاده کنید و یا نکنید از تجربیات شون بگن از اشتباهاتی که رخ داده بگن که کاملا بچه ها در مورد شعب موجود در هیوستون اگاهی داشته باشن.....چون این هم قسمتی از زندگی در هیوستون هست....
متاسفانه نشد،
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، Reza20002 ، smu ، Ramin geologist ، MShams ، Mr.Javan ، amin arefi ، mehdi2014 ، مرآت74
با سلام و درود خدمت دوستان گرامی و اهل دل

بنده احراری 30 ساله ، قراره ایشالا اوایل مهر 93 با ویزای مهاجرتی لاتاری تگزاس باشم
دوستان با توجه به اینکه مدرک لیسانس من مهندسی عمران و فوق لیسانس ام بی ای هست
آیا شانسی برای کار وجود دارد ؟)(با توجه به اینکه میگن بیشتر کارهای اینجا در زمینه ی نفت و گاز و ...می باشد ()
سوال دوم اینکه آیا لازم هست ترجمه ریزنمرات مدارک تحصیلی را هم داشته باشیم ؟
با تشکر و احترام
پاسخ
تشکر کنندگان: MShams ، Mr.Javan ، مرآت74 ، behfaza
(2014-08-09 ساعت 18:26)matick نوشته:  با سلام و درود خدمت دوستان گرامی و اهل دل

بنده احراری 30 ساله ، قراره ایشالا اوایل مهر 93 با ویزای مهاجرتی لاتاری تگزاس باشم
آیا شانسی برای کار وجود دارد ؟)(با توجه به اینکه میگن بیشتر کارهای اینجا در زمینه ی نفت و گاز و ...می باشد ()
با تشکر و احترام
چند پست آخر تاپیک مهندسی عمران حسابی کمکتون می کنه.
داشتن ریز نمرات هم خوبه.بعد از قبولی در FE لازمش دارین.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، matick ، MShams ، Mr.Javan ، amin arefi ، mehdi2014 ، مرآت74 ، behfaza
دوستان
من چند تا سوال گذاشتم توی تاپیک بدون جواب موند. می تونستم با سرچ توی اینترنت به جواب بعضی هاشون برسم. اینجا پست می ذاریم با هم حرف بزنیم ناسلامتی!
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، mehdi2014 ، مرآت74
با سلام و احترام
یک سئوال از هیوستون نشینان عزیز
سئوالی داشتم مبنی بر اینکه من یک مقدار یورو در ایران دارم به نظر دوستان بهتر است که این مقدار یورو در ایران تبدیل به دلار کنم
و یا اینکه در آمریکا تبدیل بشه بهتره ؟
ارادتمند
پاسخ
تشکر کنندگان: MShams ، Mr.Javan ، مرآت74 ، behfaza
سلام
ما یک خانواده 4نفره هستیم روز 27 اگوست 5 بعدازظهر به هیوستون وارد میشیم از دوستان کسی میتونه این لطف رو در حق ما کنه که یک استدیو برای ما رزرو کنه و ما رو اونجا ببره (فقط). با این کار مارو همیشه مدیون خودش میکنه
پاسخ
تشکر کنندگان: MShams ، Mr.Javan ، مرآت74 ، lighter ، behfaza
(2014-08-10 ساعت 08:14)sce نوشته:  
(2014-08-09 ساعت 18:26)matick نوشته:  با سلام و درود خدمت دوستان گرامی و اهل دل

با تشکر و احترام
چند پست آخر تاپیک مهندسی عمران حسابی کمکتون می کنه.
داشتن ریز نمرات هم خوبه.بعد از قبولی در FE لازمش دارین.
موفق باشین.

با تشکر از دوست گرامی مهاجر جنوبی عزیز
FE مخفف چیست ؟
تاپیک مهندسی عمران کجاست ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، مرآت74 ، behfaza
ما پرداخته 165 دلار را انجام دادیم و ایمیل هم گرفتیم و فرم نظر سنجی هم پر کردیم. (اخره بیکاری) . میشه بگید کجای سایت میشه چک کرد که گرین کارت در چه وضعی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، mehdi2014 ، مرآت74 ، behfaza
ما پرداخته 165 دلار را انجام دادیم و ایمیل هم گرفتیم و فرم نظر سنجی هم پر کردیم. (اخره بیکاری) . میشه بگید کجای سایت میشه چک کرد که گرین کارت در چه وضعی هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، mehdi2014
The Fundamentals of Engineering (FE) exam, also referred to as the Engineer in Training (EIT) exam
اینجا.

پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، vahidhm ، mehdi2014 ، matick
(2014-08-10 ساعت 10:27)mattin نوشته:  با سلام و احترام
سئوالی داشتم مبنی بر اینکه من یک مقدار یورو در ایران دارم به نظر دوستان بهتر است که این مقدار یورو در ایران تبدیل به دلار کنم
ارادتمند

سلام،

ایران تبدیل کن، اینجا گرون تر در میاد.

شاد باشی‌
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، mehdi2014 ، مرآت74 ، behfaza
(2014-08-10 ساعت 10:27)mattin نوشته:  با سلام و احترام
ارادتمند

سلام،

ایران تبدیل کن، اینجا گرون تر در میاد.

شاد باشی‌
پاسخ
تشکر کنندگان: MShams ، Reza20002 ، Mr.Javan ، mehdi2014 ، behfaza
سلام بر دوستان و اگه قسمت بشه همشهریان آینده! من از برندگان 2015 هستم و هیوستون رو به خاطر مسائل کاری و ... در نظر گرفتیم برای اقامت. میخواستم بدونم احیانا کسی از دوستان اینجا هست که همکار من باشه یا بتونه کسی رو در زمینه (HSE (Health, Safety & Environment پروژه های نفت و گاز به من معرفی کنه. من تقریبا بیشتر از نصف صفحات اینجا رو خوندم و اطلاعات خیلی خوبی درمورد زندگی و ... در این شهر بزرگ بدست آوردم؛ ممنونم از همه تون که وقت میذارید برای انتقال تجربه.
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: Mr.Javan ، اریوبرزن ، Ramin geologist ، farazz ، مرآت74 ، behfaza

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان