موضوعها: 0
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان امیدوارم موفق باشید من و پسرم 15 روز دیگه میخواهیم ایران برگردیم به خاطر یه سری کارها همسرم یه خونه گرفته که منطقش خیلی خوبه تا حدودی هم وسایل ضروریرو تهیه کرده اگه کسی میخوااد با ایشون هم اتاقی بشه لطفا اطلاع بده لطفا زودتر اطلاع بدید
اینجا اب برق همه چیز را هم گرفته قیمتشم مناسبه منتظریم
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قربان هم رشته ای هستیم. متاسفانه کار برنامه ریزی هم زبان متوسطی حداقل میخواد. مدارک چی داشتید؟ PSP یا PMP و مدارک نرم افزار اگر داشته باشید فکر کنم کمکتون کنه. بد نیست وقت آزادتون رو برای مدرک بگذارید. دایره لغات تخصصیتون هم بزرگ میشه.
راستی جایی مصاحبه دعوت شدید؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
اقایون کسی هم خونه نمی خوادینان لطفا اگه کسی هست من منتظرم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ما به امید خدا اول نوامبر داریم میاییم هیوستون . من با خانواده ام هستم و یه فرزند دارم که کلاس 5 را در ایران تمام کرده است . چون 2 ماهی از سال تحصیلی می گذرد ما برای ادامه تحصیل فرزندمان مشکلی نداریم ؟ مدارس فرزندمان را ثبت نام می کنند و یا می گویند بروید و سال بعد بیایید ؟
دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند ممنون می شوم ما را راهنمایی کنند
با سپاس
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-15 ساعت 11:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-15 ساعت 11:50 توسط behdadK.)
دانش آموز ترانسفری یک مسئله رایج در آمریکاست. حتی ماه و هفته و روز آخر مدرسه هم ترانسفر دانش آموز ممکن است! ضمناً تحصیل در آمریکا اجباری است و اگر هم بخواهند و بخواهید نمیتوانند حواله تان بدهند به سال آینده و نفرستادن کودکان به مدرسه جرم است. فقط فرزندتان متاسفانه کمی اذیت خواهد شد که وسط سال با بقیه همراه شود.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
2014-09-18 ساعت 04:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-09-18 ساعت 04:21 توسط sce.)
این دوست عزیزی که میگه منطقه خوب هیوستون می خواد همخونه داشته باشه،میشه لطفا تا حدودی بگه تو کدوم منطقه خوب ساکن هست که 565 چوق بدون آب و برق کرایه داره ؟شاید هم مثل همیشه من دارم گرون پرداخت می کنم.کل منطقه شمال وستهایمر به سمت غرب(شروع از گسنر) رو گشتیم و زیر 750 تا پیدا نشد که نشد.البته منظورم از شمال وستهایمر کمی متمایل به برایر فارسته.چون چسبیده به خود وستهایمر سراغ دارم دوستانی رو که ارزون گیر آوردن.دوستان اگه بتونین تجربیات خوب خودتون رو همراه با ذکر منطقه ای که توش ساکن هستین در اختیار بچه ها بزارین خیلی کمک می کنه که دیگرون بتونن استفاده کنن و مجبور نشن کم یا زیاد پرداخت کنن.رقمی که این دوستمون میگه اگه تو منطقه ای خوب باشه واقعا عالیه.
من خودم تو برایر فارست حدفاصل الدریج و دیری اشفورد هستم و بدون برق و آب دارم 810 تا میدم و به تازگی هم تمدید کردم.
خوشحال میشم بقیه هم با ذکر حدودی محل سکونت خودشون اعلام کنن که چه هزینه ای رو دارن پرداخت می کنن بایت کرایه خونه.شاید به درد بقیه بخوره.ما که عجالتا تا 12 ماه دیگه تمدید کردیم.
موفق باشین.
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
ویلکرست خیلی طولانی نیست.شما اگه حدفاصل آی تن تا وست پارک تول رود باشین به نظر من با این قیمت خیلی جای خوبی هستین.مخصوصا ازمموریال تا برایر فارست.اما متاسفانه از بعد از وستپارک به نظر من اصلا جای خوبی نیست.البته خوبی و بدی یه امر کاملا نسبیه و به رضایت فرد از شرایط محیطی بستگی داره.با این حال امیدوارم که هرچه زودتر بتونین همخونه مناسب خودتون رو پیدا کنین.
بازم علاقه دارم دوستان اگه از محل زندگی خودشون رضایت یا نارضایتی دارن اعلام کنن،شاید برای دوستان تازه وارد به درد بخور باشه.
موفق باشین.