کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
سلام دوستان امیدوارم موفق باشید من و پسرم 15 روز دیگه میخواهیم ایران برگردیم به خاطر یه سری کارها همسرم یه خونه گرفته که منطقش خیلی خوبه تا حدودی هم وسایل ضروریرو تهیه کرده اگه کسی میخوااد با ایشون هم اتاقی بشه لطفا اطلاع بده لطفا زودتر اطلاع بدید
اینجا اب برق همه چیز را هم گرفته قیمتشم مناسبه منتظریم
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، behfaza
قربان هم رشته ای هستیم. متاسفانه کار برنامه ریزی هم زبان متوسطی حداقل میخواد. مدارک چی داشتید؟ PSP یا PMP و مدارک نرم افزار اگر داشته باشید فکر کنم کمکتون کنه. بد نیست وقت آزادتون رو برای مدرک بگذارید. دایره لغات تخصصیتون هم بزرگ میشه.
راستی جایی مصاحبه دعوت شدید؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، fontana ، babak12
(2014-09-11 ساعت 09:15)fontana نوشته:  سلام دوستان

من 3 هفته ای میشه وارد هیوستون شدم و منتظر گرین کارتم. کارهای اولیه مثل باز کردن حساب، خرید خط و خرید ماشین رو انجام دادم ولی دغدغه ی بزرگم پیدا کردن کار هست.
من فوق لیسانس صنایع دارم و 5 سالی تو فیلد برنامه ریزی و کنترل پروژه سابقه دارم، روی نرم افزارهای مربوطه تسلط دارم. میدونم که آپشن برای این فیلد تقریبا زیاده اینجا، ولی مشکلم زبان هست. میتونم انگلیسی فکر کنم ولی متاسفانه موقع حرف زدن به مشکل بر می خورم و میدونم با این وضعیت ،هنگام مصاحبه نمیتونم دانش و مهارتمو ارائه بدم.

دوستان خیلی ممنونتون میشم بتونید کمکم کنید این قضیه برام استرس زا شده، میخوام زود تر یه کاری انجام بدم، این روزا داره سخت میگذره.
دوست عزیز وضعیت شما منو به 4 سال قبل برد پس اگر اجازه دهید کمی باهم مرور خاطرات کنیم تا برسیم به نتیجه داستان...
وقتی که اومدم در زمینه کار خودم اطلاعات کافی و به روز شده زیادی داشتم و یادم هست زنگ خور زیادی برای کارهایی که اپلای میکردم داشتم منتها همین استرس صحبت کردن باعث شد به شدت اعتماد به نفسم بیاد پایین بطوریکه بعد از دو هفته دیگه اقدام به پیدا کردن کار خودم نکردم و مشغول به کاری شدم که مجبور بودم برای گذران زندگی انجامش بدم و همین موضوع باعث شد هرروز و هرروز افسرده تر بشم.. این داستان یک سال و نیم گذشت زبانم بهتر شده بود اما اطلاعاتم به روز نبود... ولی خب خدا رو شکر تو مدت کمی تونستم به چیزی که میخواستم برسم...

سرتو درد نمیارم، 6 ماه پیش یکی از همکلاسیهای قدیمیم سورپرایزمان نمود و با بردن لاتاری وارد اینجا شد.. و همون داستان نبود اعتماد به نفس در صحبت کردن.. اما خب اون منو داشت و من هم تجربه ای سخت....
هرروز با چک و لگد مجبورش میکردم برای مصاحبه حرف بزنه... تلفن و میگذاشتیم روی اسپیکر و اگر جایی متوجه نمیشد براش توضیح میدادم... این امریکایی ها مثل ما بی حوصله نیستند و مطمئن باشید با سعه صدر گوش میدن و سعی میکنند بفهمند ما چه می گوییم....
و نتیجه داستان این شد که ایشون یک ماه بعد از ورود به امریکا حقوقی بگیرند که من بعد 4 سال به اون رسیدم Smile کار تخصصی بگیرند که من بعد 2 سال به اون رسیدم

نترس حتی اگر مثل من تلفن را رویت قطع کنند...

پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، eybaba ، sce ، moqadam ، fontana ، babak12 ، alitab ، apoornaki ، mick ، pm.motamedi ، hgbeigi ، odiseh ، mandana12 ، behjat ، کریستال ، behfaza
(2014-09-11 ساعت 12:37)behdadK نوشته:  قربان هم رشته ای هستیم. متاسفانه کار برنامه ریزی هم زبان متوسطی حداقل میخواد. مدارک چی داشتید؟ PSP یا PMP و مدارک نرم افزار اگر داشته باشید فکر کنم کمکتون کنه. بد نیست وقت آزادتون رو برای مدرک بگذارید. دایره لغات تخصصیتون هم بزرگ میشه.

باعث افتخارِ،
راستش پارسال برای pmp امتحان دادم ولی متاسفانه قبول نشدم، برای امتحان هم pmbok و هم rita رو خوندم، شاید مدت زمانی که گذاشتم کافی نبود، چون سرم با کار شلوغ بود. دوره های p6، MSP و pmbok رو تو ایران گذروندم، کار و بارم خوب بود تو ایران، هم تمام وقت تو شرکت کار میکردم هم خودم پروژه می گرفتم، گاها تو آموزشگاه های خصوصی P6 و msp آموزش میدادم.
احساس می کنم دانشم بد نباشه تو این فیلد، حداقل طبق قانون پارتو 20 درصدی که 80 درصد کارهارو پوشش بده بلدم.
راجع به زبان، با سختی میتونم منظورمو منتقل کنم ولی میترسم نتوتم قابلیتامو نشون بدم.
ولی مطمئنم 2-3 ماه اگه حمایت شم وضعیتم ایده آل میشه.

قربان من الان منتظر دریافت گرین کارتم، به توصیه چند تا از دوستان میخوام بعد از این موضوع اپلای کنم برای کار.

اعتماد به نفسم خوبه، حداقل قصد عقب نشینی ندارم. ولی مطمئنا کمک شما دوستان انرژی بیشتری میده بهم و راه رو برام هموارتر میکنه یا به قول این دوست عزیزمون سختی که شما کشیدید رو من نمیکشم، مطمئنا این قضیه برد برده.
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، eybaba ، apoornaki ، behfaza
اقایون کسی هم خونه نمی خوادینان لطفا اگه کسی هست من منتظرم
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab ، اریوبرزن ، behfaza
با سلام
ما به امید خدا اول نوامبر داریم میاییم هیوستون . من با خانواده ام هستم و یه فرزند دارم که کلاس 5 را در ایران تمام کرده است . چون 2 ماهی از سال تحصیلی می گذرد ما برای ادامه تحصیل فرزندمان مشکلی نداریم ؟ مدارس فرزندمان را ثبت نام می کنند و یا می گویند بروید و سال بعد بیایید ؟
دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند ممنون می شوم ما را راهنمایی کنند
با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، behfaza
دانش آموز ترانسفری یک مسئله رایج در آمریکاست. حتی ماه و هفته و روز آخر مدرسه هم ترانسفر دانش آموز ممکن است! ضمناً تحصیل در آمریکا اجباری است و اگر هم بخواهند و بخواهید نمیتوانند حواله تان بدهند به سال آینده و نفرستادن کودکان به مدرسه جرم است. فقط فرزندتان متاسفانه کمی اذیت خواهد شد که وسط سال با بقیه همراه شود.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_n_m2 ، babak12 ، alitab ، apoornaki ، behfaza
(2014-09-12 ساعت 04:58)fontana نوشته:  
(2014-09-11 ساعت 12:37)behdadK نوشته:  قربان هم رشته ای هستیم. متاسفانه کار برنامه ریزی هم زبان متوسطی حداقل میخواد. مدارک چی داشتید؟ PSP یا PMP و مدارک نرم افزار اگر داشته باشید فکر کنم کمکتون کنه. بد نیست وقت آزادتون رو برای مدرک بگذارید. دایره لغات تخصصیتون هم بزرگ میشه.

باعث افتخارِ،
راستش پارسال برای pmp امتحان دادم ولی متاسفانه قبول نشدم، برای امتحان هم pmbok و هم rita رو خوندم، شاید مدت زمانی که گذاشتم کافی نبود، چون سرم با کار شلوغ بود. دوره های p6، MSP و pmbok رو تو ایران گذروندم، کار و بارم خوب بود تو ایران، هم تمام وقت تو شرکت کار میکردم هم خودم پروژه می گرفتم، گاها تو آموزشگاه های خصوصی P6 و msp آموزش میدادم.
احساس می کنم دانشم بد نباشه تو این فیلد، حداقل طبق قانون پارتو 20 درصدی که 80 درصد کارهارو پوشش بده بلدم.
راجع به زبان، با سختی میتونم منظورمو منتقل کنم ولی میترسم نتوتم قابلیتامو نشون بدم.
ولی مطمئنم 2-3 ماه اگه حمایت شم وضعیتم ایده آل میشه.

قربان من الان منتظر دریافت گرین کارتم، به توصیه چند تا از دوستان میخوام بعد از این موضوع اپلای کنم برای کار.

اعتماد به نفسم خوبه، حداقل قصد عقب نشینی ندارم. ولی مطمئنا کمک شما دوستان انرژی بیشتری میده بهم و راه رو برام هموارتر میکنه یا به قول این دوست عزیزمون سختی که شما کشیدید رو من نمیکشم، مطمئنا این قضیه برد برده.
قربان برای اپلای کردن فکر کنم هیچ احتیاجی به گرین کارت ندارید. به نظر بنده از همین الان اگر شروع نکردید شروع کنید به ارسال رزومه . دوستان دیگر در همین تاپیک هم ظرف 1 ماه کار گیر آوردند. کنترل پروژه هم یک نفر بود که 3 ماهه کار در یک شرکت نفتی پیدا کرد
برای اینکه ببینید چه کار کنید این پست فکر کنم بهتون کمک کنه
http://www.mohajersara.com/thread-2333-p...#pid255732
پاسخ
تشکر کنندگان: farazz ، sce ، fontana
https://www.youtube.com/watch?v=QbYIlSBS...e=youtu.be
کنفرانس Human trafficing
پاسخ
تشکر کنندگان: MShams ، behfaza
(2014-09-12 ساعت 05:51)sjb نوشته:  اقایون کسی هم خونه نمی خوادینان لطفا اگه کسی هست من منتظرم

سلام دوست عزیز
شرایط رو میتونید بصورت پیغام خصوصی یفرستید.
متشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2014-09-16 ساعت 22:34)MShams نوشته:  
(2014-09-12 ساعت 05:51)sjb نوشته:  اقایون کسی هم خونه نمی خوادینان لطفا اگه کسی هست من منتظرم

سلام دوست عزیز
متشکر

میشه یکم از خودتون برام اطلاعات بدید من خونم یه خوابه و تو منطقه خوبه تو هیوستن هست اجاره 565$و اب وبرق 100$ هستش اینترنت 35$.شما هیوستن هستید یا هنوز نیومدید .منتظر پاسختون هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
(2014-09-16 ساعت 22:34)MShams نوشته:  

سلام دوست عزیز
متشکر

سلام دوست عزیز من منتظر پاسخ شما هستم خونم تو منطقه خوبه هیوستن هست اجاره ک اب و برق ماهی 700$هست اگه شماره تماس یا کایبر دارید بذارید تماس بگیرم من خانم و پسرم واسه 6ماه میرن ایران اگه شرایطمون با هم مچ شد هم خانه شیم
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، behfaza
این دوست عزیزی که میگه منطقه خوب هیوستون می خواد همخونه داشته باشه،میشه لطفا تا حدودی بگه تو کدوم منطقه خوب ساکن هست که 565 چوق بدون آب و برق کرایه داره ؟شاید هم مثل همیشه من دارم گرون پرداخت می کنم.کل منطقه شمال وستهایمر به سمت غرب(شروع از گسنر) رو گشتیم و زیر 750 تا پیدا نشد که نشد.البته منظورم از شمال وستهایمر کمی متمایل به برایر فارسته.چون چسبیده به خود وستهایمر سراغ دارم دوستانی رو که ارزون گیر آوردن.دوستان اگه بتونین تجربیات خوب خودتون رو همراه با ذکر منطقه ای که توش ساکن هستین در اختیار بچه ها بزارین خیلی کمک می کنه که دیگرون بتونن استفاده کنن و مجبور نشن کم یا زیاد پرداخت کنن.رقمی که این دوستمون میگه اگه تو منطقه ای خوب باشه واقعا عالیه.
من خودم تو برایر فارست حدفاصل الدریج و دیری اشفورد هستم و بدون برق و آب دارم 810 تا میدم و به تازگی هم تمدید کردم.
خوشحال میشم بقیه هم با ذکر حدودی محل سکونت خودشون اعلام کنن که چه هزینه ای رو دارن پرداخت می کنن بایت کرایه خونه.شاید به درد بقیه بخوره.ما که عجالتا تا 12 ماه دیگه تمدید کردیم.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، apoornaki ، behfaza
(2014-09-18 ساعت 04:19)sce نوشته:  این دوست عزیزی که میگه منطقه خوب هیوستون می خواد همخونه داشته باشه،میشه لطفا تا حدودی بگه تو کدوم منطقه خوب ساکن هست که 565 چوق بدون آب و برق کرایه داره ؟شاید هم مثل همیشه من دارم گرون پرداخت می کنم.کل منطقه شمال وستهایمر به سمت غرب(شروع از گسنر) رو گشتیم و زیر 750 تا پیدا نشد که نشد.البته منظورم از شمال وستهایمر کمی متمایل به برایر فارسته.چون چسبیده به خود وستهایمر سراغ دارم دوستانی رو که ارزون گیر آوردن.دوستان اگه بتونین تجربیات خوب خودتون رو همراه با ذکر منطقه ای که توش ساکن هستین در اختیار بچه ها بزارین خیلی کمک می کنه که دیگرون بتونن استفاده کنن و مجبور نشن کم یا زیاد پرداخت کنن.رقمی که این دوستمون میگه اگه تو منطقه ای خوب باشه واقعا عالیه.
من خودم تو برایر فارست حدفاصل الدریج و دیری اشفورد هستم و بدون برق و آب دارم 810 تا میدم و به تازگی هم تمدید کردم.
خوشحال میشم بقیه هم با ذکر حدودی محل سکونت خودشون اعلام کنن که چه هزینه ای رو دارن پرداخت می کنن بایت کرایه خونه.شاید به درد بقیه بخوره.ما که عجالتا تا 12 ماه دیگه تمدید کردیم.
موفق باشین.

ما تو wilcrest هستیم و واقعا از منطقه و خونم رضایت کامل دارم البته ناگفته نماند خیلی دنبال خونه گشتیم
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، KIMIA2005 ، apoornaki ، behfaza
ویلکرست خیلی طولانی نیست.شما اگه حدفاصل آی تن تا وست پارک تول رود باشین به نظر من با این قیمت خیلی جای خوبی هستین.مخصوصا ازمموریال تا برایر فارست.اما متاسفانه از بعد از وستپارک به نظر من اصلا جای خوبی نیست.البته خوبی و بدی یه امر کاملا نسبیه و به رضایت فرد از شرایط محیطی بستگی داره.با این حال امیدوارم که هرچه زودتر بتونین همخونه مناسب خودتون رو پیدا کنین.
بازم علاقه دارم دوستان اگه از محل زندگی خودشون رضایت یا نارضایتی دارن اعلام کنن،شاید برای دوستان تازه وارد به درد بخور باشه.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، behfaza ، ho_tasha

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان