موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
قیمت نفت تا 3 سال دیگه هم ممکنه نره بالا متاسفانه. این قضیه من رو هم نگران کرده. مخصوصا وقتی در شهری وارد میشی که اگر کار نفتی نداشته باشی کار گارسونی هم به سختی گیر میاد!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از همه شما دوستان خوبم که با وجود مشغله و درگیری و نگرانی های کاریتون باز هم بنده رو از راهنمایی های ارزندتون مستفیض کردین سپاسگزارم.
غزلک جان باز هم اگر ممکنه از وضعیت کاری همسرت منو در جریان بذار، انشالله که هر چه سریعتر مشغول به کار میشن.
باز هم منتظر شنیدن تجربه های شما دوستان در این اوضاع بد اقتصادی هستم.
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
20 فوریه عازم هیوستون هستم. خانم هستم. ممنون میشم کسی جایی رو برای سکونت بمن معرفی کنه.چون از اینجا نتونستم جایی رو بوک کنم.
خوشحال هم میشم با خانمی همخونه بشم.
رتبه:
95
1 تشکر در 0 ارسال
سلام ب دوستان گرام
دوستان برای کار تو هر شرکتی اصل مدرک تحصیلی لازم هست!؟
من کارشناسی ارشد مکانیک دارم و چون دانشگاه دولتی درس خوندم اصل مدرک و آزاد نکردم ! موردی داره!؟
از دوستان خواهش میکنم کمک کنند
جوابشو میخوام
موفق باشید
{{خود را نگران آنچه می دانی یا نمی دانی نکن، نه به گذشته بیندیش نه به آینده، فقط بگذار دستان خدا هر روز، شگفتی های اکنون را برای تو بیاورند.}}
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
خونده بودم که حتی کپی مدرک رو هم خیلی از شرکت ها از شما نمیخوان. اما فکر کنم شما اگر کار مهندسی مرتبط بخواهید انجام بدید باید PE و FE آزمون بدید و اگر اشتباه نکنم برای این دو باید اصل مدرک و ترجمه اش ارائه شده باشه.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عازم هیوستون : آپارتمان مبله باتمام امکانات در وستایمر آماده اجاره به صورت هفته ای
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام نازنین جان، واسه اطلاعات بیشتر راجع به آپارتمان باید چیکار کرد؟
رتبه:
44
1 تشکر در 1 ارسال
دوستان کار در حوزه نرم افزار کامپیوتر اونجا پیدا میشه؟ برنامه نویسی و این چیزا منظورم نیست. در حد کار با سیستم عامل ها و رفع مشکلات اون
کیس نامبر: 2015AS3xx // رویت قبولی: 2 may //سفارت: آنکارا // ارسال فرم: Aug 2 // کارنت شدن کیس: 12 Aug // دریافت نامه دوم: 23 Jan // مصاحبه: سوم مارچ // سربازی رفتم (نیروی انتظامی) //تنها
وضعیت: AP // آپدیت ها: ۵ - ۶ - ۱۰ - ۱۱ - ۱۳ و ۲۰ مارچ معروف - ۲۹ جوووون (شبانه) ❤️ - ۱ جولای
(ارائه پاسپورت به سفارت: ۶ جولای ---- آپدیت ها: ۶ جولای، ۷ جولای، ۹ جولای، ۱۱ جولای ـــــــ ایشود: ۱۱ جولای)
کلیر: یک جولای ❤️ ❤️ //دریافت ویزا: ۱۴ جولای // مقصد: لس آنجلس // ورود به آمریکا: ۲۰ جولای // دریافت گرین کارت: --------
هزینه ها: کُلی
شیراز:
رتبه:
95
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه سوال داشتم
برای رانندگی تو تگزاس برای شروع میشه با همین گواهی نامه ایران رانندگی کرذ منظورم ترجمش هست!؟
یا باید بین الملل بگیری!؟
{{خود را نگران آنچه می دانی یا نمی دانی نکن، نه به گذشته بیندیش نه به آینده، فقط بگذار دستان خدا هر روز، شگفتی های اکنون را برای تو بیاورند.}}