کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2015-02-24 ساعت 21:38)Ramin geologist نوشته:  
(2015-02-24 ساعت 21:32)IDR نوشته:  رامین جان میشه بگید یه ماشین که روپا باشه و بهت کار بده البته تو خرجم نندازت چند در میاد.

من خودم يه كيا اسپكترا 2008 از يه ديلر ايراني گرفتم حدود 5000
خدا رو شكر تا حالا مشكلي نداشته
اما خيابوناي اينجا انقد داغونه كه حد اقل 6 ماه يه بار يه جلو بندي و ميزون فرمون داري
اگه تويوتاي تميز بخواي رو 6000-7000 بايد حساب كني به بالا
نيسان هم همين حدود
ماشين هاي ديگه هم هست اما كم خرج ترين ها اينس فكر كنمTongue

ممنون دادا
کیس نامبر:***2015AS>تعداد اعضای کیس:3>ارسال فرم ها:31MAY>آنلاک:20AUG>دریافت نامه دوم:19SEP>مصاحبه:12NOV>وضعیت:کلیرنس>آپدیت ها:,13FEB,23march,25march>کلیر:26march>ساکن دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، Mahboy ، behfaza ، مررداد
سلام رامین خان
من یادم میاد که شما فرموده بودید مدرک فوق لیسانس دانشگاه آزاد دارید. الان میخواید اونجا برای فوق دیپلم اقدام کنید؟ آیا اونجا مدرک شما رو قبول نکردند؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
مر30 از رامین عزیز واقعا تجربت به درد بخوره و میدونم به آگاهی ما قبل از اومدن کمک میکنه.

من از اون دسته افرادیم که فوقش با 6هزارتا میاد.
یه برنامه هایی ریختم میخوام میخوام نظرت رو بدونم بقیه دوستان هم اگه نظری دارن بفرمایید ،باعث خوشحالیه

1) با دو نفر دیگه از بچه های 2015 یه تیم تشکیل بدیم و خیلی چیزا از جمله ماشین و خونه و خورد و خوراک رو با هم به صورت شراکتی هزینه کنیم البته واسه ماشین هنوز مطمعن نیستم .و اینکه تو همچین حالتی پیدا کردن خونه چطوره ؟؟ شنیدم نیاز به کردیت داره ، درسته ؟؟ راه حلش چیه ؟
2) خودم تنهاییی همه کارها رو جلو ببرم ، مثلا به جای اجاره کردن خونه ، رومیت کنم و دردسر اجاره کردن خونه رو کم کنم تو این حالت اکثر رومیت یا شیر روم ها تغریبا مبله هست و زیاد وسایل نیاز نداره.
چندتا سوال مهم که تو همه موارد مشترکه :
A- واسه باز کردن حساب بانکی کدوم بانک رو پیشنهاد میکنید که به کمبود مدارک گیر ندن هم مخرج بانکیش کم باشه ؟؟ ( با توجه به اینکه روز اول فقط پاس و ویزا داریم)
B- واسه ماشین به نظر شما با 3هزارتا میشه چیز درست درمونی جور کرد؟؟
C-گواهینامه رو چه کنیم ، ترجمه گواهینامه ایران کفایت میکنه ؟ لطفا یه توضیح درست در این باره بدین.
D-و در آخر کار ،من تغریبا از هر کار فنی یه چیزی بلدم ، اما تو ضمینه برق و الکترونیک مخصوصا این تابلو LED که تو ایران هم دیدین چقدر زیاد شده تجربه کاری دارم . همینطور کار ساختمونی هم واردم . هرچند الان تو پتروشیمی کار میکنم و شغلم ابزاردقیقه . اگه روشهای کار یابی رو بگید عالی میشه

دوستان هرکس اطلاعات درست و جامعی در باره این سوال ها داره جواب بده ،مطمعنم اینا سوال های خیلی از دوستان هست
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان: persiaman ، Mahboy ، ho_tasha
(2015-02-25 ساعت 10:57)reza.aa نوشته:  مر30 از رامین عزیز واقعا تجربت به درد بخوره و میدونم به آگاهی ما قبل از اومدن کمک میکنه.

یه برنامه هایی ریختم میخوام میخوام نظرت رو بدونم بقیه دوستان هم اگه نظری دارن بفرمایید ،باعث خوشحالیه

1) با دو نفر دیگه از بچه های 2015 یه تیم تشکیل بدیم و خیلی چیزا از جمله ماشین و خونه و خورد و خوراک رو با هم به صورت شراکتی هزینه کنیم البته واسه ماشین هنوز مطمعن نیستم .و اینکه تو همچین حالتی پیدا کردن خونه چطوره ؟؟ شنیدم نیاز به کردیت داره ، درسته ؟؟ راه حلش چیه ؟
2) خودم تنهاییی همه کارها رو جلو ببرم ، مثلا به جای اجاره کردن خونه ، رومیت کنم و دردسر اجاره کردن خونه رو کم کنم تو این حالت اکثر رومیت یا شیر روم ها تغریبا مبله هست و زیاد وسایل نیاز نداره.
A- واسه باز کردن حساب بانکی کدوم بانک رو پیشنهاد میکنید که به کمبود مدارک گیر ندن هم مخرج بانکیش کم باشه ؟؟ ( با توجه به اینکه روز اول فقط پاس و ویزا داریم)
C-گواهینامه رو چه کنیم ، ترجمه گواهینامه ایران کفایت میکنه ؟ لطفا یه توضیح درست در این باره بدین.
D-و در آخر کار ،من تغریبا از هر کار فنی یه چیزی بلدم ، اما تو ضمینه برق و الکترونیک مخصوصا این تابلو LED که تو ایران هم دیدین چقدر زیاد شده تجربه کاری دارم . همینطور کار ساختمونی هم واردم . هرچند الان تو پتروشیمی کار میکنم و شغلم ابزاردقیقه . اگه روشهای کار یابی رو بگید عالی میشه

دوستان هرکس اطلاعات درست و جامعی در باره این سوال ها داره جواب بده ،مطمعنم اینا سوال های خیلی از دوستان هست
منم باهات میام اگه اسمم در اومد فقط گواهینامه باید بری بین المل کنن دفتر هواپیماییها
پاسخ
تشکر کنندگان: persiaman ، behfaza ، ho_tasha
(2015-02-25 ساعت 21:06)shooli نوشته:  
(2015-02-25 ساعت 10:57)reza.aa نوشته:  مر30 از رامین عزیز واقعا تجربت به درد بخوره و میدونم به آگاهی ما قبل از اومدن کمک میکنه.

منم باهات میام اگه اسمم در اومد فقط گواهینامه باید بری بین المل کنن دفتر هواپیماییها
منم میام باهات، روی منم میتونی حساب کنی
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
پاسخ
تشکر کنندگان:
برای گواهینامه بین الملی عرض کنم که اصلا نیاز نیست حضورا جایی برید فقط کافیه تو سایت www.shop.tac.org.ir ثبت نام کنید و با دادن اطلاعاتی که خواستن و پرداخت مبلغ مورد نظر بعد از زمان مشخص که فک کنم یک هفته بیشتر نباشه گواهینامه بین المللیتون بیاد در خونتون.
این ثایت رسمی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران هست و تنها صادر کننده این مدرک هست.
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
پاسخ
تشکر کنندگان: persiaman ، Mahboy
ببخشید دوستان
به نظر شما از تاریخ صدور گواهینامه بین المللی 3 ماه میتونیم تو این ایالت ها رانندگی کنیم یا از تاریخ ورود به این ایالت ها؟
پاسخ
تشکر کنندگان: persiaman
سلام
ما از اول مارچ تا آخر می به یک آپارتمان دو خوابه نیاز داریم اگه کسی در خیابان وستایمر چینین آپارتمانی رو سراغ داره یا کسی که بخواد جابجا بشه وبا ما هماهنگ کنه ممنون میشیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من در خیابان وستایمر، به فاصله یک کیلومتر از گالریا تو یکی از مجموعه آپارتمانای خوب منطقه ، آپارتمان ۷۰ متری اجاره کزدم.
چون خونه بزرگه علاقمندم همخونه داشته باشم. دوستان مجرد اگر کسی دنبال همخونه هست به من پیام خصوصی بدین.
پاسخ
تشکر کنندگان: persiaman
(2015-02-25 ساعت 01:04)fa860 نوشته:  سلام رامین خان
من یادم میاد که شما فرموده بودید مدرک فوق لیسانس دانشگاه آزاد دارید. الان میخواید اونجا برای فوق دیپلم اقدام کنید؟ آیا اونجا مدرک شما رو قبول نکردند؟

مي بخشيد انقد دير جواب دادم
والا چرا مدركو قبول دارن
اما 2 تا نكته وجود داره 1- اينكه به هر حال ترجيح ميدن از دانشگاه هاي خودشون باشي
مخصوصا تو رشته زمين شناسي كه شناخت منطقه خيلي مهمه
نكته دوم هم اينه كه وقتي شما مدرك يگسري خود دانشگاه يا كالج واست كار پيدا مي كنه و اسپانسرت مي شه تا بري سر كار
شركت ها هم ترجيحشون اينه كه افراد بي سايقه رو از كالج يا دانشگاه بگيرن
واسه همين اگه خودتو تو يكي از اين گروهها جا كني راحتتر به يه كار نون آبدار مي رسي ( البته زمان بره)
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: Danoosh ، shadi79 ، fa860 ، Mahboy ، lighthouse
[quote='reza.aa' pid='581947' dateline='1424845647']
مر30 از رامین عزیز واقعا تجربت به درد بخوره و میدونم به آگاهی ما قبل از اومدن کمک میکنه.

آقا رضا مي بخشيد كه دبر جواب دادم
براي خونه شما با ماهي 400-500 مي توني استديو اجاره كني كه براي مجرد مناسبه. اما اين تو ذهنت باشه كه اجاره هرچي باشه 3 برابرشو بايد تو فيش حقوقي ( خيلي جاها حساب بانكي ديگه قبول نمي كنن) نشون بدي. راستش در مورد روميت اطلاعات ندارمSad
مطمئنا اگه چند نفر باشيد يك سري هزينه هاتون كم مي شه اما مي دوني ديگه هم خونه هم مشكلات خاص خودشو داره. شما براي اجاره خونه چون اينجا هيچ سابقه اي نداري ازت پول پيش بيشتر مي گيرن. مثلا از ما بجاي 22 دلار 600 دلار گرفتن.
در مورد بانك من خودم ولز فارگو حساب باز كزدم . 2 تا كارت ازم خواست اوليش كه پاسپورت بود. دوميشم سوشيال بود كه بعد از 1 هفته اومد. بانك خوبيه.

واسه ماشين به نظرم 3000 خيلي كمه حداقل رو 5000 حساب كن. ارزونتر هم پيدا مي شه اما شانسيه. شايد تو سايت ها ببيني و بگي ايناها كلي ماشين زير 5000 اما همش داغونه دليلشم خيابوناي اينجاس كه از تهران بدتره

واسه گواهينامه ، گواهينامه بين المللي بيار 3 ماه مي تني باهاش رانندگي كني بعد يك ماه بعد از ورودتم مي توني وقت امتحان رانندگي بگيري
براي كار هم اينجا همه جور كار پيدا مي شه بستگي به سطح زبان، سابقه كار و تسلط به كارتون داره
اگه تو مصاحبه خوب بتونين خودتون رو معرفي كنين شايد كار نفتي هم گرفتيد
اما اكثرا براي شروع اينجا تو فروشگاه ها وارد مي شن چون جذبشون راحت تره
اينم سايتها:www.oilpro.com
www.rigzon.com
www.oilcareer.com
www.careerbuilder.com
www.indeed.com
www.craigslist.com
www.snagajob.com
www.glassdoor.com
موفق باشيد
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
پاسخ
تشکر کنندگان: persiaman ، Danoosh ، behjat ، shadi79 ، Mahboy ، behfaza ، lighthouse
(2015-02-26 ساعت 00:32)hs6467 نوشته:  ببخشید دوستان
به نظر شما از تاریخ صدور گواهینامه بین المللی 3 ماه میتونیم تو این ایالت ها رانندگی کنیم یا از تاریخ ورود به این ایالت ها؟
از تاريخ ورود به ايالتShy
پاسخ
مرسی از جوابت رامین خان
اونوقت مثلا ما که فوق لیسانسیم نمیتونیم برای ادامه تحصیل دکتری یا فوق لیسانس بخونیم؟ چرا حالا فوق دیپلم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Ramin geologist
(2015-03-06 ساعت 16:39)fa860 نوشته:  مرسی از جوابت رامین خان
اونوقت مثلا ما که فوق لیسانسیم نمیتونیم برای ادامه تحصیل دکتری یا فوق لیسانس بخونیم؟ چرا حالا فوق دیپلم؟
مرسی دوست عزیز
این سوال منم هست
ممنون میشم دوستان پاسخ کامل و صریح بدن

{{خود را نگران آنچه می دانی یا نمی دانی نکن، نه به گذشته بیندیش نه به آینده، فقط بگذار دستان خدا هر روز، شگفتی های اکنون را برای تو بیاورند.}}
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

پاسخ
(2015-03-06 ساعت 16:51)Iaccept نوشته:  
(2015-03-06 ساعت 16:39)fa860 نوشته:  مرسی از جوابت رامین خان
مرسی دوست عزیز
این سوال منم هست
ممنون میشم دوستان پاسخ کامل و صریح بدن

كسي كه فوق ليسانس داره مي تونه براي فوق ليسانس و دكترا هم اپلاي كنه اما:
1- بايد آيلتس و جي آراي داشته باشي
2- بهت گرنت تعلق نمي گيره
3- ماهايي كه با ويزاي مهاجرتي وارد اينجا شديم پرونده هامون با كسايي كه اينجا مدرك گرفتن و دانشجوهاي بين المللي بررسي نمي شه و تعداد صندلي كه تو كلاس ها به افرادي مثل ماها تعلق مي گيره خيلي كمتره
مثلا تو يه كلاس فوق ليسانس حدوداً 50درصدشون همين جا مدرك ليسانس گرفتن 35درصد اينترنشنالن و شايد 15درصد كسايين كه مثل ماها از كشورشون مدرك گرفتن و با گرين كارت اومدن اينجا. نمي گم نشدنيه اما پذيرش گرفتنش خيلي سخت تره و احتمال رد شدن بيشتر.

در مورد گزينه 2 تو ضيح اينكه گرنت پوليه كه هرترم براساس درآمدي كه داريد به شما داده مي شه و پس هم گرفته نمي شه Smile
اما اين پولو به كسي مي دن كه تاحالا دانشگاه نرفته
من خودمم قبل اومدن دقيقاً همين سوالات تو سرم بود اما وقتي مياي اينجا دنبال كم ريسك ترين نقطه كه به كار پردرآمد نزديك باشه مي گردي و زمان كمتري ازت بگيره.
سوالي بود در خدمتم عزيزان
پاسخ
تشکر کنندگان: fa860 ، Mahboy ، behfaza ، atlantis770 ، visa2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان