موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-02-24 ساعت 21:38)Ramin geologist نوشته: (2015-02-24 ساعت 21:32)IDR نوشته: رامین جان میشه بگید یه ماشین که روپا باشه و بهت کار بده البته تو خرجم نندازت چند در میاد.
من خودم يه كيا اسپكترا 2008 از يه ديلر ايراني گرفتم حدود 5000
خدا رو شكر تا حالا مشكلي نداشته
اما خيابوناي اينجا انقد داغونه كه حد اقل 6 ماه يه بار يه جلو بندي و ميزون فرمون داري
اگه تويوتاي تميز بخواي رو 6000-7000 بايد حساب كني به بالا
نيسان هم همين حدود
ماشين هاي ديگه هم هست اما كم خرج ترين ها اينس فكر كنم
ممنون دادا
کیس نامبر:***2015AS>تعداد اعضای کیس:3>ارسال فرم ها:31MAY>آنلاک:20AUG>دریافت نامه دوم:19SEP>مصاحبه:12NOV>وضعیت:کلیرنس>آپدیت ها:,13FEB,23march,25march>کلیر:26march>ساکن دالاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام رامین خان
من یادم میاد که شما فرموده بودید مدرک فوق لیسانس دانشگاه آزاد دارید. الان میخواید اونجا برای فوق دیپلم اقدام کنید؟ آیا اونجا مدرک شما رو قبول نکردند؟
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
2015-02-25 ساعت 10:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-25 ساعت 11:00 توسط reza.aa.)
مر30 از رامین عزیز واقعا تجربت به درد بخوره و میدونم به آگاهی ما قبل از اومدن کمک میکنه.
من از اون دسته افرادیم که فوقش با 6هزارتا میاد.
یه برنامه هایی ریختم میخوام میخوام نظرت رو بدونم بقیه دوستان هم اگه نظری دارن بفرمایید ،باعث خوشحالیه
1) با دو نفر دیگه از بچه های 2015 یه تیم تشکیل بدیم و خیلی چیزا از جمله ماشین و خونه و خورد و خوراک رو با هم به صورت شراکتی هزینه کنیم البته واسه ماشین هنوز مطمعن نیستم .و اینکه تو همچین حالتی پیدا کردن خونه چطوره ؟؟ شنیدم نیاز به کردیت داره ، درسته ؟؟ راه حلش چیه ؟
2) خودم تنهاییی همه کارها رو جلو ببرم ، مثلا به جای اجاره کردن خونه ، رومیت کنم و دردسر اجاره کردن خونه رو کم کنم تو این حالت اکثر رومیت یا شیر روم ها تغریبا مبله هست و زیاد وسایل نیاز نداره.
چندتا سوال مهم که تو همه موارد مشترکه :
A- واسه باز کردن حساب بانکی کدوم بانک رو پیشنهاد میکنید که به کمبود مدارک گیر ندن هم مخرج بانکیش کم باشه ؟؟ ( با توجه به اینکه روز اول فقط پاس و ویزا داریم)
B- واسه ماشین به نظر شما با 3هزارتا میشه چیز درست درمونی جور کرد؟؟
C-گواهینامه رو چه کنیم ، ترجمه گواهینامه ایران کفایت میکنه ؟ لطفا یه توضیح درست در این باره بدین.
D-و در آخر کار ،من تغریبا از هر کار فنی یه چیزی بلدم ، اما تو ضمینه برق و الکترونیک مخصوصا این تابلو LED که تو ایران هم دیدین چقدر زیاد شده تجربه کاری دارم . همینطور کار ساختمونی هم واردم . هرچند الان تو پتروشیمی کار میکنم و شغلم ابزاردقیقه . اگه روشهای کار یابی رو بگید عالی میشه
دوستان هرکس اطلاعات درست و جامعی در باره این سوال ها داره جواب بده ،مطمعنم اینا سوال های خیلی از دوستان هست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان
به نظر شما از تاریخ صدور گواهینامه بین المللی 3 ماه میتونیم تو این ایالت ها رانندگی کنیم یا از تاریخ ورود به این ایالت ها؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-26 ساعت 01:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-26 ساعت 01:53 توسط saye42.)
سلام
ما از اول مارچ تا آخر می به یک آپارتمان دو خوابه نیاز داریم اگه کسی در خیابان وستایمر چینین آپارتمانی رو سراغ داره یا کسی که بخواد جابجا بشه وبا ما هماهنگ کنه ممنون میشیم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من در خیابان وستایمر، به فاصله یک کیلومتر از گالریا تو یکی از مجموعه آپارتمانای خوب منطقه ، آپارتمان ۷۰ متری اجاره کزدم.
چون خونه بزرگه علاقمندم همخونه داشته باشم. دوستان مجرد اگر کسی دنبال همخونه هست به من پیام خصوصی بدین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از جوابت رامین خان
اونوقت مثلا ما که فوق لیسانسیم نمیتونیم برای ادامه تحصیل دکتری یا فوق لیسانس بخونیم؟ چرا حالا فوق دیپلم؟