موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-11 ساعت 00:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-11 ساعت 00:11 توسط maral.seti.)
[quote='atlantis770' pid='576828' dateline='1422736132']
20 فوریه عازم هیوستون هستم. خانم هستم. ممنون میشم کسی جایی رو برای سکونت بمن معرفی کنه.چون از اینجا نتونستم جایی رو بوک کنم.
خوشحال هم میشم با خانمی همخونه بشم.
سلام دوست عزیز، لطفا مارو از تجربیاتتون در هیوستون بی خبر نذارید
کیس نامبر : 2015as000034xx
تعداد افراد در کیس : خودم
سفارت : آنکارا
دریافت نامه دوم : 12 دسامبر
مصاحبه : فوریه
دریافت ویزا
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
برو بچه هاي هيوستن
سال نو رو به همتون تبريك مي گم
و اميدوارم يه اهدافتون برسيد و شاد باشيد
دوستون دارم
رامين
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
موضوعها: 1
رتبه:
51
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ،
من به یکنفر نیاز دارم که برای 2 تا 3 ساعت ماشینش رو در اختیار یه خانم برای شرکت در آزمون رانندگی در روز April 9th قرار بده. ایشون خیلی مسلط به زبان انگلیسی نیست و اگر تونستین در این رابطه هم کمکش کنید ثواب داره والا . برای مذاکره بیشتر از بابت مبلغ درخواستی از بابت اتومبیل و خیلی چیزای دیگه لطفاً برای من هم پیام و هم ایمیل ارسال کنید.
بسیار متشکرم .
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من و همسرم حدود ٧٠ روزه وارد امریکا شدیم و الان ساکن دالاس هستیم. به خاطر کاری که من پیدا کردم احتمالا تا چند هفته دیگه باید بیایم هیوستون. ازتون راهنمایی برای اجاره کردن خانه میخواستم.
اینکه کردیت نداریم مشکلی برای اجاره کردن خانه نداریم؟
کدوم مناطق را (به لحاظ امنیت و سایر مسایل) پیشنهاد می کنید؟
کدوم سایتها را پیشنهاد می کنید؟
ممنون میشم کمکمون کنید.
شماره کیس: 2015AS1xxx /تاریخ رویت قبولی: 1 May / تعداد : 2 نفر/ ارسال فرم : 24 May/ کارنت شدن کیس: 12 August / دریافت نامه دوم: August 15 / مصاحبه : October 9 - Ankara / دریافت ویزا : یک ضرب / مقصد : دالاس / ورود به آمریکا : January 15/ دریافت گرین کارت:Feb 9
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-26 ساعت 01:10)sce نوشته: (2015-03-26 ساعت 01:07)Mehrdad2001 نوشته: سلام دوستان
من و همسرم حدود ٧٠ روزه وارد آمریکا شدیم و الان ساکن دالاس هستیم. به خاطر کاری که من پیدا کردم احتمالا تا چند هفته دیگه باید بیایم هیوستون. ازتون راهنمایی برای اجاره کردن خانه میخواستم.
اینکه کردیت نداریم مشکلی برای اجاره کردن خانه نداریم؟
کدوم مناطق را (به لحاظ امنیت و سایر مسایل) پیشنهاد می کنید؟
کدوم سایتها را پیشنهاد می کنید؟
ممنون میشم کمکمون کنید.
خونه یا آپارتمان ؟
تجربیات بیشتر دوستان اینجا در مورد آپارتمانه.هرچند که کرایه خونه هم کار سختی نیست.اما با توجه به اینکه برای شروع کمی دنگ و فنگ داره ترجیح همه اینه که تو آپارتمان ساکن بشن.
حالا اگه سوالی در مورد آپارتمان داشتی ما در خدمتیم.
موفق باشین.
سلام
منظورم همون اپارتمان هست. ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
شماره کیس: 2015AS1xxx /تاریخ رویت قبولی: 1 May / تعداد : 2 نفر/ ارسال فرم : 24 May/ کارنت شدن کیس: 12 August / دریافت نامه دوم: August 15 / مصاحبه : October 9 - Ankara / دریافت ویزا : یک ضرب / مقصد : دالاس / ورود به آمریکا : January 15/ دریافت گرین کارت:Feb 9
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
در مورد آپارتمان توصیه من اینه که اگر شخص مطمئنی جایی رو به شما معرفی نکرده،بهترین کار اینه که حضوری به مجتمع های آپارتمانی سر بزنین.اینجوری قدرت چونه زنی دارین و می تونین در یه شعاع مشخص در طول یه روز بیشتر از 10 تا مجتمع رو سرک بکشین.نزدیک بودن خونه به محل کار از اون جمله مواردیه که مخصوصا توی شهر بزرگی مثل هیوستون خیلی اهمیت داره.فرموده بودین که به خاطر کار دارین تشریف میارین.پس ترجیحا سعی کنین جایی رو انتخاب کنین که نزدیک به محل کارتون باشه.مگر اینکه محل کارتون مثل من جای به درد بخوری نباشه و مجبور بشین برین دورتر.من شخصا هیوستون به سمت غرب،شمال وستهایمر رو ترجیح میدم.مخصوصا حدفاصل 610 با بلت وی 8.در مورد کردیت هم نگران نباشین.یه مقدار اون اوایل سخت میگیرن اما حل میشه/می تونین دپازیت بیشتری بزارین یا فیش حقوقی نشون بدین یا از یه ضامن بخواین بیاد براتون امضاء کنه.شاید هم خوش شانس باشین و اصلا چیزی ازتون نخوان.بازم میگم اطلاعات خیلی کلیه و اگه هر کمک دیگه ای خواستین یا جایی رو دیدین بگین تا با من و دوستان همفکری کنیم.
موفق باشین.