کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2015-02-21 ساعت 12:12)IDR نوشته:  دوستان میشه بگید به پیش دبستانی چی میگن و آیا مجانی هست.ممنون

فکر مینکم اصطلاح کلیش preschool هست اما چند تا ترکیبات دیگه هم دارن. البته باز فکر میکنم بستگی به سن و سال بچه ها دوره های مختلفی دارن. من بعد سوال شما یه جستجو کوتاه داشتم، فکر میکنم این آدرس چیز بدی نباشه (بنظرم مجانیه):

http://www.houstonisd.org/Page/71958

البته هیوستون رو به چندین school district تقسیم کردن که من دقیقن نمیدونم به چه دردی میخورن اما توی سایت هایی که نقشه ها رو برای کارم چک میکنم می بینم. تو همین سایت هم امکان جستجو منطقه ای داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy
(2015-02-24 ساعت 01:40)hgbeigi نوشته:  
(2015-02-21 ساعت 12:12)IDR نوشته:  دوستان میشه بگید به پیش دبستانی چی میگن و آیا مجانی هست.ممنون

فکر مینکم اصطلاح کلیش preschool هست اما چند تا ترکیبات دیگه هم دارن. البته باز فکر میکنم بستگی به سن و سال بچه ها دوره های مختلفی دارن. من بعد سوال شما یه جستجو کوتاه داشتم، فکر میکنم این آدرس چیز بدی نباشه (بنظرم مجانیه):

البته هیوستون رو به چندین school district تقسیم کردن که من دقیقن نمیدونم به چه دردی میخورن اما توی سایت هایی که نقشه ها رو برای کارم چک میکنم می بینم. تو همین سایت هم امکان جستجو منطقه ای داره.

سلام،
به پیش دبستانی kindergarten میگن که برای بچه‌های ۵ ساله هست، Pre K III، و Pre K IVو هم برای سه‌ و چهار ساله ها. kindergarten به بعد مجانی‌ هست. بعضی‌ از مدرسه‌ها Pre K IV رو برای بچه هائی که انگلیسی‌ نمیدونن مجانی‌ میذارن. مدرسه خوب هم تو بیشتر محله‌ها هست، باید بدونید تو کدوم منطقه میخواید زندگی‌ کنید، همون دوروبر دنبال بهترین مدرسه‌ها بگردید. اگه منطقه خاصی‌ رو در نظر داشتی و من آشنا باشم می‌تونم کمک کنم.

شاد باشی‌
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، hgbeigi
(2015-02-24 ساعت 02:51)Rahro نوشته:  
(2015-02-24 ساعت 01:40)hgbeigi نوشته:  [quote='IDR' pid='580926' dateline='1424504556']
دوستان میشه بگید به پیش دبستانی چی میگن و آیا مجانی هست.ممنون

سلام،
به پیش دبستانی kindergarten میگن که برای بچه‌های ۵ ساله هست، Pre K III، و Pre K IVو هم برای سه‌ و چهار ساله ها. kindergarten به بعد مجانی‌ هست. بعضی‌ از مدرسه‌ها Pre K IV رو برای بچه هائی که انگلیسی‌ نمیدونن مجانی‌ میذارن. مدرسه خوب هم تو بیشتر محله‌ها هست، باید بدونید تو کدوم منطقه میخواید زندگی‌ کنید، همون دوروبر دنبال بهترین مدرسه‌ها بگردید. اگه منطقه خاصی‌ رو در نظر داشتی و من آشنا باشم می‌تونم کمک کنم.

شاد باشی‌
[/quممنون از از اینکه وقت گذاشتید و جواب دادید
کیس نامبر:***2015AS>تعداد اعضای کیس:3>ارسال فرم ها:31MAY>آنلاک:20AUG>دریافت نامه دوم:19SEP>مصاحبه:12NOV>وضعیت:کلیرنس>آپدیت ها:,13FEB,23march,25march>کلیر:26march>ساکن دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: soheilz
سلام دوستان عزیز.ایشالا که حال همتون خوب باشه.من اواخر آپریل میام تگزاس و با کلی تحقیق به خاطر الویت اولم که کار هست چون بازرس کنترل کیفی تو صنعت نفت و گاز هستم هیوستون رو انتخاب کردم و کل این تاپیک رو خوندم و اطلاعات ریزی در مورد هیوستون جمع کردم.ولی الان به خاطر اینکه یکی از دوستانمون تو دالاس هست و میدونم در بدو ورودمون میتونه کلی کمکمون کنه داره رای منو میزنه برم دالاس.البته اگه واقع بینانه بخوام نگاه کنم شاید اولش نتونم به خاطر سطح زبانم سر کار مرتبط با رشتم برم.آیا در دالاس هم شرکتای نفتی به اندازه هیوستون وجود دارن.من واقعا تو انتخاب موندم میشه لطفا تو انتخاب کمکم کنید.
کیس نامبر:***2015AS>تعداد اعضای کیس:3>ارسال فرم ها:31MAY>آنلاک:20AUG>دریافت نامه دوم:19SEP>مصاحبه:12NOV>وضعیت:کلیرنس>آپدیت ها:,13FEB,23march,25march>کلیر:26march>ساکن دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-24 ساعت 18:03)IDR نوشته:  سلام دوستان عزیز.ایشالا که حال همتون خوب باشه.من اواخر آپریل میام تگزاس و با کلی تحقیق به خاطر الویت اولم که کار هست چون بازرس کنترل کیفی تو صنعت نفت و گاز هستم هیوستون رو انتخاب کردم و کل این تاپیک رو خوندم و اطلاعات ریزی در مورد هیوستون جمع کردم.ولی الان به خاطر اینکه یکی از دوستانمون تو دالاس هست و میدونم در بدو ورودمون میتونه کلی کمکمون کنه داره رای منو میزنه برم دالاس.البته اگه واقع بینانه بخوام نگاه کنم شاید اولش نتونم به خاطر سطح زبانم سر کار مرتبط با رشتم برم.آیا در دالاس هم شرکتای نفتی به اندازه هیوستون وجود دارن.من واقعا تو انتخاب موندم میشه لطفا تو انتخاب کمکم کنید.
IDR عزيز شما در بدو ورود مطمئنا اگر كسي باشه كه راه و چاه رو بهت نشون بده واست خيلي ارزشمند تر از اينه كه بياي هيوستن و تنها باشي. جدا از شرايط تنهايي و حس غربتي كه هفته هاي اول يقه آدمو مي گيره اينجا خيلي چيزا هست كه اگر خودت بخواي تجربش كني برات هزينه بره.
منم مثل شما با هدف كار نفتي تو ماه سپتامبر اومدم هيوستن به جز يه مصاحبه و چندتا تلفن از شركت هاي كاريابي هيچ چيز نصيبم نشد. نمي گم كه نشدنيه و كار نفتي پيدا نمي شه چون اگه اينجوري بود خودم فردا بر ميگشتم اما پيدا كردن كار تمام وقت زمان بره. مخصوصاً اگه مشكل زبان داشته باشي.
به نظرم شما از دالاس هم مي توني براي هيوستن اپلاي كني اگه ايشالا كار تو زمينه نفت و گاز پيدا كردي بيا هيوستن.
در ضمن از من به شما به عنوان برادر كوچكتر نصيحت براي گرفتن يه مدرك دانشگاهي تو تگزاس برنامه ريزي كن، از هفته اول كه رسيدي اينجا شروع كن به زبان خوندن و تا مي توني دلار بيار. حتي 1 دلار اضافه اينجا بهت كمك مي كنه. " 1 دلار"
سوالي بود در خدمتم
موفق باشي
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، IDR ، reza.aa ، Mahboy ، lighthouse ، afrand ، lotttery2015
رامین جان شما چی کار کردی کار گیر آوردی کلا حالا تمام وقت پاره وقت؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-24 ساعت 20:10)behdadK نوشته:  رامین جان شما چی کار کردی کار گیر آوردی کلا حالا تمام وقت پاره وقت؟

والا فعلاً هم خودم هم خانمم كار پاره وقت داريم. اوضاع كار اينجا يكم خراب شده
من خودم دنبال كار دومم ( يا يه كار تمام وقت) اما هنوز پيدا نكردم
ما هم مثل باقي دوستان ايشالا قراره دست به دامان هيسوتن كامينيتي كالج شيم
باشد كه رستگار شويمBig Grin
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، Mahboy
کار موقت مرتبط گیر آوردی یا غیر مرتبط. از شرایطش بگی ممنون میشم. البته اگر راضی نیستی و در پیغام خصوصی راحت تری اونجا بگو.
ما به زودی عازمیم و برام خیلی مهمه یه خورده از اوضاع مالی آگاه بشم.
وضع کارهای نفتی که میبینم خیلی خرابه
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
سلام دوستان

این مطلبی که اینجا مینویسم ربط مستقیمی به تگزاس نداره اما مطلب بسیار مهمی هست که من امیدوارم مدیرای محترم یک تاپیک جداگانه به عنوانی شبیه محافظت از اطلاعات شخصی و جلوگیری از روشهای کلاهبرداری و مزاحمت و ... درست کنن. اینجا مینویسم چون بیشترین بازدید رو داره و امیدوارم که همه متوجه این مطلب بشن.

قابل توجه دوستانی که در ایالات کلورادو، کانکتیکات، دلاویر، فلوریدا، میشیگان، اکلاهما و رودآیلند زندگی میکنند و سیتیزن شدند یا سیتیزن خواهند شد و البته ایالات دیگر رو هنوز نتونستم شخصا چک کنم.

در مراسم سیتیزنی یا احتمالا بعدا توسط پست فرمهایی به شما خواهند داشت و با لبخندی به پهنای صورت از شما خواهند خواست که بعنوان رای دهنده ثبت نام کنید
متاسفانه این ایالات تمام اطلاعات شما حاوی اسم و تاریخ تولد و آدرس دقیق و تلفن و ایمیل شما را بعنوان اطلاعات عمومی تلقی میکنند و بصورت رایگان و یا قابل خرید در اختیار متقاضایان قرار میدهند.

در سایتهایی که توسط یک فرد یا گروهی ایجاد شده میتونید به کلیه این اطلاعات دسترسی داشته باشید.

اگر ندانسته برای رای دادن ثبت نام کردید و اطلاعات شما در دسترس عموم هست، اگه مثل من خوش شانس باشید و جاتون عوض شده باشه، به هیچ وجه من الوجود در آدرس جدید آدرستون رو آپدیت نکنید ولی متاسفانه با بقیه اطلاعات که مهمترینش تاریخ تولدتون هست کاری نمیتونید بکنید و این اطلاعات کماکان در دسترس خواهد بود، حتی اگه قانون عوض بشه و من بعد اجازه انتشار اطلاعات رو ندند. بهرحال اطلاعات قدیمی همیشه در اینترنت خواهد ماند.

اگر هم هنوز ثبت نام نکردید و یا سیتیزن نشدید، مخصوصا اگر در ایالات فوق الذکر زندگی میکنید (ایالات دیگر را نمیدانم)، به هیچ وجه فعلا و تا زمانی که این مشکل حل نشه اقدام به ثبت نام برای رای دهی نکنید.

یعنی کارهایی میکنند که آدم به عقل این سیاستمدارها ... بگذریم حرف بد میزنم، اخراجم میکنند!
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، Ramin geologist ، kasra ، ParsTrader ، اریوبرزن ، ho_tasha
(2015-02-24 ساعت 20:16)behdadK نوشته:  کار موقت مرتبط گیر آوردی یا غیر مرتبط. از شرایطش بگی ممنون میشم. البته اگر راضی نیستی و در پیغام خصوصی راحت تری اونجا بگو.
ما به زودی عازمیم و برام خیلی مهمه یه خورده از اوضاع مالی آگاه بشم.
وضع کارهای نفتی که میبینم خیلی خرابه

بهداد جان مي خواستم خصوصي بدم اما بهتره همه بخونن و با ديد باز تر وارد بشن.
كار كه كار پارت تايم هست ت ويه فروشگاه. خانمم هم همينطور. معمولا به پارت تايم زير 30 ساعت كار مي دن و زير 30 ساعت منظور 29 ساعت نيست!!!
بين 15 تا 23-24 البته بعد از چند ماه اگه خودتو نشون بدي بهت كليد بدن
(Key holder)
بشي 27 ساعتو ميدن معمولا. البته جا هايي رو هم ديدم كه هفته اي 5-6 ساعت كار مي دن!
حقوق اين كارا هم تو تگزاس از 7.3 تا 8.5 در ساعته
در آمد ماهانه رو با يه ضرب و تقسيم خودت به دست بيارWink
كار مرتبط هم كه اكثر شركتها فعلا جذب ندارن
ما هم احتمالا براي يه مدرك فوق ديپلم اچ سي سي تو ماه سپتامبر اپلاي مي كنيم. حرف براي گفتن زياده نمي دونم از كجاش بگم سوالي داري بگو تا بگم.
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، Mahboy ، ziba62ka ، lighthouse
دستت درد نکنه رامین جان. امیدوارم به زودی کار مرتبط پیدا کنی. اینجوری فقط 2 نفری میشه کار کرد که بیشتر پولها از دست نره وگرنه زندگی نیست. شانس ما اومدنمون هم با قیمت پایین نفت مقارن شد!
این کار غیر مرتبط رو چطوری گیر آوردی؟ به نظرت اگر زبانم در محاوره خیلی خوب باشه و کاری متوسط باشه میتونم امیدی به کار مرتبط داشته باشم؟ کار غیر مرتبط رو فکر میکنی چند وقت بعد از اینکه بیام میتونم گیر بیارم؟
من خودم رو کامل آماده PMP کرده بودم اما با این اوضاع فکر کنم می بایست 600 دلار هزینه آزمون رو اومدم اونجا پس انداز کنم که خیلی لازمه. من هرچقدر خودم بچلونم و قرض و قوله کنم به 20 هزار تا نمیرسم. این وضعیت هم یه خورده بیش از حد آدمو نگران میکنه.اولش چقدر خوشحال بودیم کارمون نفتیه و هیوستون اوضاع کارش عالی. پس آخه چی میگن که بیکاری در هیوستون هم کمتر شده علیرغم پایین اومدن قیمت نفت!
پاسخ
(2015-02-24 ساعت 20:41)behdadK نوشته:  دستت درد نکنه رامین جان. امیدوارم به زودی کار مرتبط پیدا کنی. اینجوری فقط 2 نفری میشه کار کرد که بیشتر پولها از دست نره وگرنه زندگی نیست. شانس ما اومدنمون هم با قیمت پایین نفت مقارن شد!
این کار غیر مرتبط رو چطوری گیر آوردی؟ به نظرت اگر زبانم در محاوره خیلی خوب باشه و کاری متوسط باشه میتونم امیدی به کار مرتبط داشته باشم؟ کار غیر مرتبط رو فکر میکنی چند وقت بعد از اینکه بیام میتونم گیر بیارم؟
ببين كار غير مرتبط خيلي شانسيه كه اون زماني كه فرم پر مي كني اون شركت اوضاعش چجوري باشه. خيلي از جاها مثل والمارت و مارشال راحت تر مي گيرن البته اينو بگم كه كسي كه هيچ سابقه اي نداره كارش يكم سخت تره
اما گير مياد. براي كار مرتبط هم ( البته من تخصص شمارو فراموش كردممSad ) تا مي توني رو محاورت كار كن. تو يوتيوب سرچ كن و گوش كن اگر هم نشد فدا سرت. نترس نا اميد نشو
يه مدرك از اچ سي سي مي گيري ايشالا بعدش درست مي شه
كلا اينجا جاي خوبيه
اگر
خوب پول در بياري
بچه ها سوالي بود بپرسيد من تا بتونم بهتون اطلاعات مي دم
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، Mahboy ، lighthouse
ممنون رامین جان از راهنماییت.ایشالا شما هم به همین زودیا با این اراده محکم به وضعیت مطلوب میرسین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Ramin geologist
رامین جان میشه بگید یه ماشین که روپا باشه و بهت کار بده البته تو خرجم نندازت چند در میاد.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-24 ساعت 21:32)IDR نوشته:  رامین جان میشه بگید یه ماشین که روپا باشه و بهت کار بده البته تو خرجم نندازت چند در میاد.

من خودم يه كيا اسپكترا 2008 از يه ديلر ايراني گرفتم حدود 5000
خدا رو شكر تا حالا مشكلي نداشته
اما خيابوناي اينجا انقد داغونه كه حد اقل 6 ماه يه بار يه جلو بندي و ميزون فرمون داري
اگه تويوتاي تميز بخواي رو 6000-7000 بايد حساب كني به بالا
نيسان هم همين حدود
ماشين هاي ديگه هم هست اما كم خرج ترين ها اينس فكر كنمTongue
پاسخ
تشکر کنندگان: IDR ، Mahboy ، مير منصور ، lighthouse

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان