..........
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
|
2015-04-10 ساعت 13:46
سلام به همگی
منم تا چند ماه دیگه میام امریگا و شهر استین رو انتخاب کردم. میشخ بگین شما ها چرا هیوستون را انتخاب کردین ؟ شاید نظر من عوض بشه ؟ ایا از استین بهتره ؟؟
کیس: 2015AS8xxx/ رویت قبولی May 3 / سفارت: Ankara / ارسال فرمها : Jun 3 / تعداد افراد منظور در کیس : 1نفر / کارنت شدن کیس: متاسفانه در 10 ژولای به ما نرسید و خداحافظ(بازمانده2015)
2015-04-10 ساعت 14:48
از دید من آستین شهر به مراتب زیباتری نسبت به هیوستون هست. من به شخصه به خاطر امکان کار و ادامه تحصيل تو رشته خودم هیوستون رو انتخاب کردم. اگر این شرایط رو در آستین داشتم یک لحظه هم هیوستون نمی ماندم.
2015-04-15 ساعت 22:06
سلام به همشهریهای آینده
من به همراه همسر و شیطون کوچولومون تا 2 ماه دیگه قصد داریم بیایم به این شهر و زندگی جدید رو شروع کنیم. رو کمک همه دوستان حساب کردم چون تو هیوستون فامیلی ندارم و برای شروع دو تا سوال داشتم: 1- بهترین و کوتاه ترین مسیر پروازی از تهران به هیوستون کدومه؟ 2- محلاتی که برای گرفتن خونه (در حد متوسط) میشه در موردش کمی تحقیق کنم کجاها هست که کمی با بافت شهری هیوستون آشنا بشم و هزاران سوال دیگه که امیدوارم دوستان اینجا کمک کنن
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز
سفرنامه اول آنکارا
2015-04-16 ساعت 03:32
(2015-04-15 ساعت 22:06)Mahboy نوشته: سلام به همشهریهای آیندهسلام دوست عزیز. با تاپیک هیوتون خوش اومدین.امیدوارم سفر بی خطری پیش رو داشته باشین. بهترین مسیرهای پروازی که معمولا ایرانیها ازش استفاده می کنن ترکیش یا قطریه.اصلا یکی از خوبی های هیوستون اینه که شما مستقیم وارد شهر میشین و نیاز به توقف در جای دیگه آمریکا رو ندارین. با ترکیش شما از تهران میرین استانبول و بعد از اونجا مستقیم به هیوستون. با قطری شما وارد دوحه میشین و بعد مستقیم وارد هیوستون. بچه های تهران معمولا ترکیش رو ترجیح میدن.فکر کنم مدت زمان سفرش هم کوتاهتر باشه.من خودم از شیراز با قطری اومدم و هیچ وقت هم به ترکیب تیم برنده دست نمی زنم. حالا شما قیمت های هر دوتا ایرلاین و مدت زمان ترانزیت هر کدوم رو بررسی کن ببین کدوم به صلاح شماست. در مورد خونه به کرات تو این تاپیک صحبت شده.به نظر من شما یه بار سر فرصت این تاپیک رو از انتها تا ابتدا بخون،هم در مورد خونه اطلاعات خوبی می گیری و هم در مورد مسائل دیگه.بازم اگه نکته گنگی براتون باقی مودن بگین تا دوستان شما رو راهنمایی کنن. موفق باشین.
2015-04-16 ساعت 05:11
اگر از تبریز یا تهران و یا مشهد میای ترکیش بهتره. نوع هواپیمای دو شرکت یک مدل هست. ولی امکانات فرودگاه دوحه بهتر از استانبوله. غذاهای ترکیش هم به نظر من یه کم بهتره.
2015-04-16 ساعت 23:32
(2015-04-16 ساعت 03:32)sce نوشته:ممنون از راهنمائیتون دوست عزیز(2015-04-15 ساعت 22:06)Mahboy نوشته: سلام به همشهریهای آیندهسلام دوست عزیز. من تقریبا یکبار چند ماه قبل تمام این پیج رو خوندم ولی فکر کنم یکبار دیگه هم باید با چشم خربدار بخونمش . پروازها رو هم چک کردم، تقریبا میشه گفت وضعیت ترکیش یکم بهتره! درخصوص محل برای زندگی هم اگه چند تا اسم بعنوان سر نخ بتونید بدید میرم سرچ میکنم خوش باشید دوستان
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز
سفرنامه اول آنکارا
2015-04-17 ساعت 10:38
اگر کوچولوتون به سن مدرسه رسیده باید جایی خونه بگیری که مدرسه اش خوب باشه. اگر نه این دو جا رو به عنوان پیشنهاد چک کن.
The Lodge at shadowlake renaissance village الان یک خواب با متراژ حدود 800 sqft حدود 1000$ هست. در این محدوده تو گوگل مپ نگاه کنی نزدیک این دو ، دو تا کامپلکس دیگه هم هست.
2015-04-17 ساعت 19:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-17 ساعت 19:15 توسط shahram faghihloo.)
سلام دوستان من در هیوستن هستم خوشحال میشم اگر بتونم به سوالات شما جواب بدم
شما باید اگر بچه دارید تو محله های خوب خونه بگیرید که مدرسه خوب داشته باشه
2015-04-17 ساعت 22:41
(2015-04-17 ساعت 10:38)renausa نوشته: اگر کوچولوتون به سن مدرسه رسیده باید جایی خونه بگیری که مدرسه اش خوب باشه. اگر نه این دو جا رو به عنوان پیشنهاد چک کن. کوچولوی ما هنوز 2 سالش نشده و فعلا نگران مدرسه نیستیم ولی خوب درخصوص محله های خوب و بدش اطلاعات چندانی ندارم. این دو مورد رو دیدم به نظرم اولی جالبتر اومد فقط دو سوال دیگه: میزان مبله بودن این واحدها در چه حدیه؟ و میتونید بگید هزینه های جانبی دیگه مربوط به خانه مثل TV، اینترنت، تلفن و ... چه چیزهایی و حدودا چقدر هستند؟ ممنون از وقتی که میذارید.
سفرنامه اول آنکارا
2015-04-18 ساعت 00:27
مبله که اونی فکر میکنید نیست فقط یخچال گاز و ماشین ظرف شوی دارن اقلبشون و هزینه برق بعضی وقتها با آپارتمان و بعضی وقتها با شما که اونم فرق داره
2015-04-18 ساعت 08:09
هیوستون های عزیز سلام شبتون بخیر
من یک هیوندای النترا ابی رنگ 2004 با شرایط عالی دارم که روغن ماشین تازه عوض شده و لاستیک ها در حد نو با قیمت مناسب می فروشم . اگه کسی خواست لطفا پیغام خصوصی بده .ممنون تشکر کنندگان: Daneshjo
2015-04-18 ساعت 23:40
(2015-04-18 ساعت 08:09)far62 نوشته: هیوستون های عزیز سلام شبتون بخیرداداش تا ۳ ،۴ ماه دیگه زیرپات باشه، میام میگیرمش ازت [emoji6] [emoji118] [emoji574] [emoji631] {{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}} زندگی زیباست 2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA خدا خیرش بده، کلیرآ کلیک کنند، پلیز چک ویزا امارات سفرنامه
سلام دوستان کسی خونه سراغ نداره برای اجاره محله امن و خوب؟ اگر جولای کسی می خواد بیاد ایران می تونم موقت اجاره کنم ازش.
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013 تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣ تعداد نفرات : 2 نفر مقصد:هیوستون تشکر کنندگان: Daneshjo
ما هم همون حوالی و یکی دو ماه این ور اونور میایم هیوستون. اگر کسی یکی دو ماه میخواد خونه اش رو اجاره بده و مسافرت به ایران یا جای دیگه بره روی منم حساب کنه :دی
ضمنا اگر یکی دو ماه این ور اونوره میشه برناممون رو کمی جابجا کنیم.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان