کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2015-04-10 ساعت 13:46)heridas نوشته:  سلام به همگی
منم تا چند ماه دیگه میام امریگا و شهر استین رو انتخاب کردم. میشخ بگین شما ها چرا هیوستون را انتخاب کردین ؟ شاید نظر من عوض بشه ؟ ایا از استین بهتره ؟؟
salam man houston zendegi mikonam va iraniya bishtar miyan houston chon ejareh khone arzontare nesbat be Austin va kar bishtareh , yaeni shahre austin besyar zibast va ghashange va baraye zendegi aliye
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mahboy ، Daneshjo ، ho_tasha
(2015-04-19 ساعت 11:08)behdadK نوشته:  ما هم همون حوالی و یکی دو ماه این ور اونور میایم هیوستون. اگر کسی یکی دو ماه میخواد خونه اش رو اجاره بده و مسافرت به ایران یا جای دیگه بره روی منم حساب کنه :دی
ضمنا اگر یکی دو ماه این ور اونوره میشه برناممون رو کمی جابجا کنیم.

یعنی آقای مدیر هم برنامه اش اینه که بره و نمونه یا تا وقتی که خونه بگیری دنبال همچین کیسی هستی؟! ما که کلی حساب کرده بودیم اونجا هم میتونیم ازت کمک بگیریم مثل تمام مراحل لاتاری امسال که تا االان کمک گرفتیم Wink
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Daneshjo
سلام دوستان، تا حالا از شما تجربه سفر به امارات از آمریکا رو داشته ؟ ویزاتون رو از کجا تهیه کردین ؟
2014AS000037xx : C/N ، رویت قبولی : May 5 ، ارسال مدارک : May 13 ، تایید مدارک : May 16 ، سفارت : ابوظبی ،
Current : 9th On January
When you want something all the universe conspires in helping you to achieve it ., Paulo coelho

It's a Learning English Application By U.S Goverment For Whom Just Came To America, Give it a try Guys ... GoodLuck
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، tabim4 ، Daneshjo
(2015-04-20 ساعت 21:51)Mahboy نوشته:  
(2015-04-19 ساعت 11:08)behdadK نوشته:  ما هم همون حوالی و یکی دو ماه این ور اونور میایم هیوستون. اگر کسی یکی دو ماه میخواد خونه اش رو اجاره بده و مسافرت به ایران یا جای دیگه بره روی منم حساب کنه :دی
ضمنا اگر یکی دو ماه این ور اونوره میشه برناممون رو کمی جابجا کنیم.

یعنی آقای مدیر هم برنامه اش اینه که بره و نمونه یا تا وقتی که خونه بگیری دنبال همچین کیسی هستی؟! ما که کلی حساب کرده بودیم اونجا هم میتونیم ازت کمک بگیریم مثل تمام مراحل لاتاری امسال که تا االان کمک گرفتیم Wink

من برنامه دارم که بمونم ولی خوب اگر کسی باشه که بخواد خونه اش رو سابلیز کنه هم ارزونتر و هم راحت تر از هتله تا زمانی که خودم خونه اجاره کنم. ضمنا به شخصه این مرحله محتاج کمکم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: asher ، behjat ، Mahboy ، sce ، tabim4 ، omid man ، Daneshjo
سلام دوستان عزیز من یک هیوندای 2004 دارم اگه کسی تمایل به خرید داره به من پیغام خصوصی بده ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: مرآت74 ، sce ، Daneshjo
از دوستان هیوستون کسی از صنعت فولاد در ایالت تگزاس اطلاعی داره ؟ متالورژ نداریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
سلام دوستان ، ما داریم به ایران برمیگردیم یک مبل دو نفره وسه نفره (مارک اشلی) ،همچنین میز ناهار خوری با چهارصندلی خیلی تمیز برای فروش داریم اگه کسی قصد خرید داره پیام خصوصی بده این وسایل رو چند ماه بیش خریدیم .
پاسخ
سلام دوستان

یه نیسان سنترا 2005 با قیمت خیلی مناسب برای فروش هست. اکه کسی میخواد پیغام بده.
مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: Daneshjo
(2015-04-22 ساعت 00:32)saye42 نوشته:  سلام دوستان ، ما داریم به ایران برمیگردیم یک مبل دو نفره وسه نفره (مارک اشلی) ،همچنین میز ناهار خوری با چهارصندلی خیلی تمیز برای فروش داریم اگه کسی قصد خرید داره پیام خصوصی بده این وسایل رو چند ماه بیش خریدیم .
پاسخ
دوستان عزیز این موضوع که یک خانواده اگه بچه داشته باشند به لحاظ قانونی باید یک خانه حداقل دو خوابه اجاره کنند تا چه حد در هیوستون جدیه و رعایت میشه؟!
ممنون میشم اگه کسی که تجربه مشابه داره یکم در این باره توضیح بده.
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز Cool
سفرنامه اول آنکارا
پاسخ
Wink 
(2015-04-23 ساعت 01:08)Mahboy نوشته:  دوستان عزیز این موضوع که یک خانواده اگه بچه داشته باشند به لحاظ قانونی باید یک خانه حداقل دو خوابه اجاره کنند تا چه حد در هیوستون جدیه و رعایت میشه؟!

نگران نباش دوست عزیز بعضی جاها اصلا گیر نمیدن ولی بعضی جاها گیر میدن
برای اینکه کارت راه بیفته اصلا لزومی نداره بگی دوتا بچه داری اگر هم یکی داری آپارتمان یک خوابه کافیه.وقتی آپارتمان رو تحویل بگیری دیگه نه تو منیجر رو میبینی نه منیجر با تو کارداره
فقط ماه به ماه باید کرایه رو ببری بدیTongue

پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mahboy ، Daneshjo
(2015-04-23 ساعت 01:08)Mahboy نوشته:  دوستان عزیز این موضوع که یک خانواده اگه بچه داشته باشند به لحاظ قانونی باید یک خانه حداقل دو خوابه اجاره کنند تا چه حد در هیوستون جدیه و رعایت میشه؟!
اینجا هم روزه شک دار ؟
خب واقعا اگه اینطوریه یه دلیلی داره.چرا آدم بخواد برای خودش دلمشغولی درست کنه ؟
من اگه بچه داشتم و طبق قانون باید دوخوابه کرایه می کردم،قطعا اینکار رو می کردم.حالا که بچه ندارم و این قانون رو هم زیاد در جریان نیستم.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، Mahboy ، Daneshjo
چی شده Sad دو نفر از اعضا را می بینم که ظاهرا قید آمریکا را زدند و قصد برگشت دارند جناب sce شما هیچ تعبیری, تفسیری در این مورد نداری؟ البته این یکی از واقعیتها و بدیهی یاته که گفته میشه هر ساله تعدادی از مهاجرین کیس لاتاری به سه دلیل عمده ی زیر به این نتیجه می رسند که آنجا برای آنان توهم و سرابی بیش نبوده است: 1- بلد نبودن زبان و کم آوردن در مقابل یک آمریکایی مخصوصاًجنوبی ها که با لهجه وخیلی سریع و بدون ذره ای مکث صحبت می کنند 2- بلد نبودن کار عملی تخصصی و حرفه ای و پیدا نکردن کار 3- مشکلات فرزندان و خانمی که تو ایران حتی دوچرخه هم نرونده و حالا اجبارا باید در آمریکا رانندگی کنه!
نکنه ارزان شدن نفت یک نوع بحران اقتصادی پنهان و رو به رشد در تگزاس و هیوستون به دنبال داشته که ما از آن بیخبریم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، asher ، kasra ، sce ، Daneshjo
ممنون از دوستان که راهنمایی کردن ولی کاش دقیقا قانون رو بگید چون اصلا حوصله دردسر در اول کار رو ندارم Big GrinBig Grin و مخصوصا اگه مورد مشابهی برای دوستان اتفاق افتاده. ضمنا ما یه کوچولوی زیر دو سال داریمWink
سفرنامه اول آنکارا
پاسخ

سلام دوست عزیز،

اگه فرزند شما زیر ۲ سال باشه میتونید ۱ خواب بگیرید، البته این قانون مربوط به ۳ سال پیش هست. اون موقع دختر من ۲ سال و نیم بود و ما با مجتمع صحبت کردیم و قبول کردند که ۱ خواب بگیریم. ولی‌ کلا قانون خاصی‌ وجود نداره باید با مجتمع صحبت کنی‌ بعضی‌‌ها ممکن هست قبول کنند و بعضی‌‌ها نه.

موفق باشی‌
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، Daneshjo

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان