کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
با سلام خدمت دوستان عزيز
چنانچه دوستاني در اين سايت تجربه زندگي و تحصيل در شهر كلير ليك در جنوب هيوستون رادارند يا چنانچه اطلاعاتي از اين شهر دارند لطفا جهت اطلاع در اين تاپيك قرار دهند.با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، tabim4 ، Daneshjo
(2015-04-24 ساعت 15:02)Mary1360 نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزيز
چنانچه دوستاني در اين سايت تجربه زندگي و تحصيل در شهر كلير ليك در جنوب هيوستون رادارند يا چنانچه اطلاعاتي از اين شهر دارند لطفا جهت اطلاع در اين تاپيك قرار دهند.با سپاس
سلام دوست عزیز.
کلیر لیک به خودی خود شهر جدایی نیست.همه جای این شهر درن دشت هیوستونه و بس.فقط زیپ کدها هست که فرق داره و اسم های مختلف رو یدک میکشه.جای خوبیه و من دوستی دارم که الان 9 ساله کلیر لیکه و فوق العاده راضی.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: Mary1360 ، tabim4 ، Mahboy ، radman87 ، eybaba ، hamed shayan ، Daneshjo
(2015-04-23 ساعت 10:25)tabim4 نوشته:  [size=large]... جناب sce شما هیچ تعبیری, تفسیری در این مورد نداری؟...
آقا ما کی باشیم که بخوایم چیزی رو تعبیر و یا تفسیر کنیم ؟
درد دل خیلی زیاده و قبلا در مورد اینجور مسائل به کرات در تاپیک آمریکا از خیال تا واقعیت و همینطور تاپیک تا بحال از رفتن پشیمون شدین صحبت شده و از اونجایی که این موضوع از موضوعات بسیار چالش برانگیزه و متاسفانه ما دوستان عزیز ایرانی هم ظرفیت پذیرش نقد بسیار بسیار بالایی داریم،ترجیح میدم حرفی نزنم تا خدایی نکرده تاپیک از مسیر اصلی خودش که همون کمک برای اطلاع رسانی در شهر هیوستون هست خارج نشه.جالبه که امروز صبح و در مسیر رفتن به سر کار تو ماشین داشتم به همین قبیل موضوعات فکر می کردم،اما...
تنها حرفی که می تونم بزنم اینه که به قول یکی از کاربران بسیار خوب مهاجرسرا و به زعم خودم یکی از بچه های موفق ایرانی(احسان)،کلا ما ایرانی ها معجونای بسیار جالبی هستیم و همیشه و همه حال دنبال عوامل اکسترنال برای سرپوش گذاشتن بر تمام ناتوانی هایی خودمون هستیم و با همین مایندست ایرانی بلند میشیم میایم آمریکا و...
ول کن اصلا.قرار بود حرفی زده نشه.امیدوارم هرکی هر تصمیمی برای آینده و زندگی خودش میگیره عاقلانه و به صلاح و صرفه خودش باشه که صلاح ملک خویش خسروان دانند.
موفق باشین.
ضمنا اگه تاپیک هایی رو که گفتم بخونی چیزای خوبی دستگیرت میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، mrlzdh ، Mahboy ، shadi79 ، masoud_k ، Danoosh ، hamed shayan ، Daneshjo
دوستان کسی اینجا میتونه تار تدریس کنه یک پیام به من بده لطفا Smile

پاسخ
تشکر کنندگان: sce
سلام؛ من تار وسه تار تدریس میکنم؛درخدمت هستم
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، اریوبرزن ، iust_software
سلام به همه دوستان عزیز
امروز میخوام یه چند خطی در مورد انتخاب ایالت برای دوستان عزیز بنویسم تا دوستان با چشم باز ایالت محل زنگیشون رو انتخاب کنن
وقتی صحبت از انتخاب ایالت میشه همه دوستان بی شک دوست دارن ایالتهای خوبی مثل کالیفرنیا - واشنگتن- نیویورک-مریلند-وغیره رو انتخاب کنند ولی قبل از هر چیز باید به این نکته توجه داشته باشند که آیا از پس هزینه های این ایالتها بر میان یا نه؟؟
اگه وضع مالی خوبی دارید و نگران هزینه نیستید در اینصورت شما میتونید هر ایالتی که دوست دارید رو انتخاب کنید ولی اگه وضع مالی زیاد خوب نیست باید به نکته بعدی توجه کنید و اون این هست که شما چه قدر توانایی دارید و وضعیت زبان شما در چه حدی هست و آیا شما میتونید در این ایالتها کار مناسبی که کفاف هزینه های زندگی شما رو بده رو پیداکنید یا نه ؟
نکته سوم مهمتر از همه وضعیت کار تو ایالتی که شما انتخاب میکنید چطوره ؟ شما شاید بتونید یه ایالت ارزون از نظر هزینه های زندگی رو انتخاب کنید ولی شاید وضعیت کار تو اون ایالت زیاد خوب نباشه و شما نتونید کار مناسب گیر بیارید به عنوان مثال شاید هزینه اجاره خونه و هزینه های زندگی تو ایالتهای مثل آیداهو و ایالت تگزاس ارزون باشه ولی آیا وضعیت کار تو این دوتا ایالت مثل همدیگه اس؟؟؟؟
پس تو انتخاب ایالت دقت کنید حواستون باشه نرید ماهی دو سه هزار دلار بدید تو نیویورک خونه اجاره کنید بعد از چند ماه که پولتون تموم شد دست از پا دراز تر برگردید یه ایالت ارزون . من وظیفه داشتم بگم نگی نگفتی

پاسخ
تشکر کنندگان: Aghaman ، behdadK ، sce ، ziba62ka ، manheb1 ، Mary1360 ، hamed shayan ، Mahboy ، ALISHARIFI
(2015-05-03 ساعت 07:10)اریوبرزن نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
امروز میخوام یه چند خطی در مورد انتخاب ایالت برای دوستان عزیز بنویسم...
حالا تگزاس خوبه یا بده ؟Big Grin
بمونیم یا در بریم ؟Tongue
ولی خدایی راس میگه.شوخی نمی کنم.جالبه که بدونین این روزا همه دارن از ایالت های دیگه سرازیر میشن اینجا.البته این قضیه صرفا به خاطر رونق صنعت نفت و گاز نیست.هرچند که این قضیه بی تاثیر هم نیست.نرخ تولید شغل در ایالت تگزاس و مخصوصا شهر هیوستون با فاصله بسیار زیادی از شهرهای دیگه آمریکا قرار داره.جالبه که بدونین دالاس رتبه دوم رو داره.البته اینارو به استناد مقاله ای توی یاهو میگم.در مورد هیوستون که اصلا شک ندارم.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: اریوبرزن ، eybaba ، Mahboy ، radman87 ، hassan8ir
یه موضوعی که چند وقته دلم می خواد مطرح کنم اینه که اگه دوستان تجربه ای از تفریح یا هر نوع برنامه وقت گذرونی دیگه در هیوستون و اطراف رو دارن با بقیه به اشتراک بزارن.شاید اینطوری بتونیم از امکانات و تفریحاتی که بعضا در نوع خودش جالب و کم هزینه هم می تونه باشه استفاده کنیم.خدایی از رفتن به رستوران و سینما و مال و اینا خسته شدیم.باور کنین تفریحات و سرگرمیهای دیگه ای هم وجود داره که تا حالا شاید تجربه نکرده باشیم.
بزارین از خودم شروع کنم.
مکان : آرماند بایو
تفریح : کایاکینگ
هزینه : کرایه کایاک رو نمی دونم اما اگه واقعا به پارو زنی علاقه دارین می تونین یه دونه بخرین که برای همیشه استفاده کنین.خرید کایاک هم فکر نکنم بیشتر از 500 تا 600 تا ماکزیمم باشه.کرایه هم قطعا برای یه روز بیشتر از 50 تا 60 دلار نیست.البته کایاکی که من سوار شدم دو صندلی داشت.
نکته جالب این تفریح : البته اگه بشه اسم اون رو نکته جالب گذاشت.تمساح.......بله تمساح.اگه به حیات وحش اونم از نوع وحشی وحشی واقعی علاقه دارین و اهل تجربه کردن دیدن تمساح های 5 تا 8 فوتی رو از فاصه نزدیک و در زمان پارو زنی داشته باشین حتما به آرماند بایو برین.من اونروز حداقل 15 تمساح رو از نزدیک دیدم.بعضی خجالتی که با دیدن ما بلافاصه میرفتن زیر آب و بعضی کنجکاو و نترس.مثل ما.دی.اصولا کایاکینگ بهونه این قضیه هست.هدف دیدن تمساح هست و بس.
موفق باشین.
پاسخ
اونوقت اگه بیوفتی تو آب خیلی هیجان انگیزم میشه Big Grin
اوضاع کار چطوری قربان؟ بهتر شده یا نه؟ بیایم یا صبر کنیم؟ Big Grin
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mahboy
(2015-05-03 ساعت 11:05)behdadK نوشته:  اوضاع کار چطوری قربان؟ بهتر شده یا نه؟ بیایم یا صبر کنیم؟ Big Grin
قربان شما چقدر صبر دارید، ینی صبر میکنید تا اوضاع بهتر بشه بعد تشریف ببرید؟؟
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، اریوبرزن
اگر مجبور باشم بله. البته فرصت ما هم محدوده 3 -4 ماه دیگه اونجاییم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، hamed shayan ، Mahboy
(2015-05-03 ساعت 08:08)sce نوشته:  
(2015-05-03 ساعت 07:10)اریوبرزن نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز
امروز میخوام یه چند خطی در مورد انتخاب ایالت برای دوستان عزیز بنویسم...
حالا تگزاس خوبه یا بده ؟Big Grin
بمونیم یا در بریم ؟Tongue
ولی خدایی راس میگه.شوخی نمی کنم.جالبه که بدونین این روزا همه دارن از ایالت های دیگه سرازیر میشن اینجا.البته این قضیه صرفا به خاطر رونق صنعت نفت و گاز نیست.هرچند که این قضیه بی تاثیر هم نیست.نرخ تولید شغل در ایالت تگزاس و مخصوصا شهر هیوستون با فاصله بسیار زیادی از شهرهای دیگه آمریکا قرار داره.جالبه که بدونین دالاس رتبه دوم رو داره.البته اینارو به استناد مقاله ای توی یاهو میگم.در مورد هیوستون که اصلا شک ندارم.
موفق باشین.

البته فکر کنم این آمار ها قبل از سقوط قیمت نفت بود. الان هیوستون رکورد دار job cut از سال 2009 به بعد هست ولی به خاطر diversity که در مشاغل ایجاد شده زیاد به چشم نمیاد. البته بیکاری فکر کنم هنوز از میانگین آمریکا کمتر هست. ولی اگر نفت همین رویه رو بخواد ادامه بده در ادامه روی مسکن و خورده فروشی ها و بقیه هم در تگزاس اثر میزاره. الان تو حفاری در شیل ها حدود 20 تا 25 درصد job cut داشتند و هر روز به آمار دکل های بیکار اضافه میشه. تازه این در شرایطی هست که کلی چاه زده شده ولی تکمیل نشده به خاطر این قیمتها.

به عنوان مثالhttp://m.chron.com/business/article/Texas-led-nation-job-in-losses-in-March-ending-6216887.php
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، sce ، اریوبرزن ، eybaba ، Mahboy
(2015-05-03 ساعت 11:05)behdadK نوشته:  اونوقت اگه بیوفتی تو آب خیلی هیجان انگیزم میشه Big Grin
اوضاع کار چطوری قربان؟ بهتر شده یا نه؟ بیایم یا صبر کنیم؟ Big Grin
نگران نباش.بیا.شما ظاهرا خیلی دلت می خواد همه چیز اتو کشیده باشه.
اگر حرفه ای باشین همیشه و همه جا کار براتون هست.
به هیوستون خوش اومدین.
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK ، eybaba ، Mahboy
(2015-05-01 ساعت 05:11)iust_software نوشته:  دوستان کسی اینجا میتونه تار تدریس کنه یک پیام به من بده لطفا Smile
باسلام مجدد.من چندماهه به امریکا اومدم ودرایران کارحرفه ایم موسیقی ایرانی بود وبیش از 20 سال سابقه تدریس وکار با بزرگان موسیقی ایران رو دارم.برای آشنایی با سوابق بنده میتونید به فیس بوکم مراجعه کنید.سیاوش پورفضلی
پاسخ
تشکر کنندگان: اریوبرزن
(2015-05-05 ساعت 07:04)siavash877 نوشته:  
(2015-05-01 ساعت 05:11)iust_software نوشته:  دوستان کسی اینجا میتونه تار تدریس کنه یک پیام به من بده لطفا Smile
باسلام مجدد.من چندماهه به آمریکا اومدم ودرایران کارحرفه ایم موسیقی ایرانی بود وبیش از 20 سال سابقه تدریس وکار با بزرگان موسیقی ایران رو دارم.برای آشنایی با سوابق بنده میتونید به FBم مراجعه کنید.سیاوش پورفضلی
سلام سیاوش عزیز
اگه امکان داره بگید کدام ایالت تشریف دارید شاید بتونیم بیایم خدمتتون

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان