موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزيز
چنانچه دوستاني در اين سايت تجربه زندگي و تحصيل در شهر كلير ليك در جنوب هيوستون رادارند يا چنانچه اطلاعاتي از اين شهر دارند لطفا جهت اطلاع در اين تاپيك قرار دهند.با سپاس
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام؛ من تار وسه تار تدریس میکنم؛درخدمت هستم
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
2015-05-03 ساعت 07:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-05-03 ساعت 07:17 توسط اریوبرزن.)
سلام به همه دوستان عزیز
امروز میخوام یه چند خطی در مورد انتخاب ایالت برای دوستان عزیز بنویسم تا دوستان با چشم باز ایالت محل زنگیشون رو انتخاب کنن
وقتی صحبت از انتخاب ایالت میشه همه دوستان بی شک دوست دارن ایالتهای خوبی مثل کالیفرنیا - واشنگتن- نیویورک-مریلند-وغیره رو انتخاب کنند ولی قبل از هر چیز باید به این نکته توجه داشته باشند که آیا از پس هزینه های این ایالتها بر میان یا نه؟؟
اگه وضع مالی خوبی دارید و نگران هزینه نیستید در اینصورت شما میتونید هر ایالتی که دوست دارید رو انتخاب کنید ولی اگه وضع مالی زیاد خوب نیست باید به نکته بعدی توجه کنید و اون این هست که شما چه قدر توانایی دارید و وضعیت زبان شما در چه حدی هست و آیا شما میتونید در این ایالتها کار مناسبی که کفاف هزینه های زندگی شما رو بده رو پیداکنید یا نه ؟
نکته سوم مهمتر از همه وضعیت کار تو ایالتی که شما انتخاب میکنید چطوره ؟ شما شاید بتونید یه ایالت ارزون از نظر هزینه های زندگی رو انتخاب کنید ولی شاید وضعیت کار تو اون ایالت زیاد خوب نباشه و شما نتونید کار مناسب گیر بیارید به عنوان مثال شاید هزینه اجاره خونه و هزینه های زندگی تو ایالتهای مثل آیداهو و ایالت تگزاس ارزون باشه ولی آیا وضعیت کار تو این دوتا ایالت مثل همدیگه اس؟؟؟؟
پس تو انتخاب ایالت دقت کنید حواستون باشه نرید ماهی دو سه هزار دلار بدید تو نیویورک خونه اجاره کنید بعد از چند ماه که پولتون تموم شد دست از پا دراز تر برگردید یه ایالت ارزون . من وظیفه داشتم بگم نگی نگفتی
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
یه موضوعی که چند وقته دلم می خواد مطرح کنم اینه که اگه دوستان تجربه ای از تفریح یا هر نوع برنامه وقت گذرونی دیگه در هیوستون و اطراف رو دارن با بقیه به اشتراک بزارن.شاید اینطوری بتونیم از امکانات و تفریحاتی که بعضا در نوع خودش جالب و کم هزینه هم می تونه باشه استفاده کنیم.خدایی از رفتن به رستوران و سینما و مال و اینا خسته شدیم.باور کنین تفریحات و سرگرمیهای دیگه ای هم وجود داره که تا حالا شاید تجربه نکرده باشیم.
بزارین از خودم شروع کنم.
مکان : آرماند بایو
تفریح : کایاکینگ
هزینه : کرایه کایاک رو نمی دونم اما اگه واقعا به پارو زنی علاقه دارین می تونین یه دونه بخرین که برای همیشه استفاده کنین.خرید کایاک هم فکر نکنم بیشتر از 500 تا 600 تا ماکزیمم باشه.کرایه هم قطعا برای یه روز بیشتر از 50 تا 60 دلار نیست.البته کایاکی که من سوار شدم دو صندلی داشت.
نکته جالب این تفریح : البته اگه بشه اسم اون رو نکته جالب گذاشت.تمساح.......بله تمساح.اگه به حیات وحش اونم از نوع وحشی وحشی واقعی علاقه دارین و اهل تجربه کردن دیدن تمساح های 5 تا 8 فوتی رو از فاصه نزدیک و در زمان پارو زنی داشته باشین حتما به آرماند بایو برین.من اونروز حداقل 15 تمساح رو از نزدیک دیدم.بعضی خجالتی که با دیدن ما بلافاصه میرفتن زیر آب و بعضی کنجکاو و نترس.مثل ما.دی.اصولا کایاکینگ بهونه این قضیه هست.هدف دیدن تمساح هست و بس.
موفق باشین.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-05-03 ساعت 11:05)behdadK نوشته: اوضاع کار چطوری قربان؟ بهتر شده یا نه؟ بیایم یا صبر کنیم؟
قربان شما چقدر صبر دارید، ینی صبر میکنید تا اوضاع بهتر بشه بعد تشریف ببرید؟؟
SELECTED 2015
توصیه: روزی 10 ساعت در روز زبان بخونید.
موضوعها: 17
رتبه:
141
0 تشکر در 0 ارسال
اگر مجبور باشم بله. البته فرصت ما هم محدوده 3 -4 ماه دیگه اونجاییم
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون