2015-05-06 ساعت 04:00
سلام دوست گرامی. من هیوستون هستم دیگه
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
هیوستون، ایالت تگزاس
|
2015-05-07 ساعت 04:33
(2015-05-03 ساعت 04:31)siavash877 نوشته: سلام؛ من تار وسه تار تدریس میکنم؛درخدمت هستم سلام من در فیسبوکتون پیام گذاشتم فکر کنم وارد اینباکس نشده باشه و وارد قسمت Other شده باشه. ممنون میشم پاسخ بفرمایید. تشکر کنندگان: sce
2015-05-09 ساعت 12:17
سلام دوستان من هم به اين تاپيك امدم
من ديپلم برق دارم سنم ٣٦ ،كار آزاد ميخوام بيام انجا ادامه تحصيل بدم
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥) تشکر کنندگان: sce
2015-05-12 ساعت 08:03
سلام
از دوستان ساكن هيوستون جديدا كسي وسايلشو از ايران فريت كرده و يا تصميم به فريت داره ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
سه تا سئوال.
اول اینکه من این آیین نامه رو خوندم. فقط برام سئواله مراحل آزمون عملی. یکی که گرفته بی زحمت توضیح بده که چه چیزایی میگیرن؟ پارک دوبل و اینها هم داره؟ در ضمن اگر با ماشین اتوماتیک بریم در گواهینامه میزنه درسته؟ اون وقت دنده دستی نمیتونیم سوار شیم؟ ماشین رو از کجا جور کنیم برای بار اول؟ چون هم به این سرعت ماشین نمیشه خرید و آیا با گواهینامه ایران و بین المللی میشه رفت سر جلسه امتحان؟ دوم : یه ماشین با 3000 تا میشه گرفت که حداقل 1 سالی کار رو راه بندازه؟ کسی جایی میشناسه؟ من خیلی از خرید ماشین سر در نمیارم از کریگ لیست فکر کنم ضرر کنم بگیرم. دیلر خوب میشناسین (مگه هست؟!) معرفی کنید. سوم : هر چی حساب کردم ما که کسی نداریم اولش باید بریم استودیو 6. کدوم شعبه اش پیشنهاد میکنید بریم ؟ از نظر دسترسی و با توجه به اینکه حداقل اون اوایل ماشین نداریم و مهمان تاکسی و حمل و نقل عمومی افتضاح هیوستون هستیم.(ضمنا اگر کسی منزلش رو برای 1 ماه یا بیشتر اجاره میده برای 3 ماه دیگه خوشحال میشیم به ما اطلاع بده) هر چی حساب میکنم به مثال مرغ و تخم مرغ بیشتر نزدیک میشم. چه پروژه ی عظیمی است برای کسی که مثل ما کسی رو نداره اونجا!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
تشکر کنندگان: Mahboy
آسونترین کار در هیوستون گرفتن گواهینامه است. آزمون عملی شامل یک پارک دوبل هست که در فضایی که برای یک خاور نیاز هست شما یک سواری رو پارک میکنید. شما ماشین رو باید ببرید. اتوماتیک و دنده ای فرقی نداره و تو گواهینامه ثبت نمیشه. فقط ماشین باید بیمه داشته باشه. بقیه امتحان شامل یک دور 5 دقیقه ای در کوچه اطراف هست که فقط تا جاییکه ممکنه باید خودتو محتاط نشون بدی. مساله اصلی تو هیوستون گرفتن وقت هست. که اونم یک راه حل داره
آزمون کتبی رو میتونید آنلاین در خانه و از طریق یکی از موسسات بدید. ولی هزینه اش یک کم بیشتره و حدودا یک هفته با پست معمولی طول میکشه تا بیاد. با 3000 تا ماشین خوب از دیلر سخت گیر بیاد. Craigslist هم محل خرید مناسبی برای ماشین در شهری مثل هیوستون نیست. بهتره نزدیک وستایمر سمت غرب داون تاون جایی بگیری. بین 610 و belt8 فکر کنم خوب باشه. اون قضیه مرغ و تخم مرغ جاهای دیگه هم تکرار میشه متاسفانه. تشکر کنندگان: behdadK ، Mahboy ، bob esfangi
2015-05-12 ساعت 13:28
با سلام
از دوستاني كه به اين تاپيت سر ميزنند آيا كساني هستند كه قبولي سال 2016 باشند و يه خانواده سه نفري باشند و در ضمن كسي رو نداشته باشند . چون من اين شرايط رو دارم ميخواستم بدونم اگه تمايل داشته باشند ميتونيم با كمك هم اين شرايط و هزينه هاي مالي اونجا رو قسمت كنيم .البته اگه از پس مصاحبه بر بياييم . تشکر کنندگان: shahram.mis1356 ، saed-asefi
(2015-05-12 ساعت 13:13)renausa نوشته: آسونترین کار در هیوستون گرفتن گواهینامه است. آزمون عملی شامل یک پارک دوبل هست که در فضایی که برای یک خاور نیاز هست شما یک سواری رو پارک میکنید. شما ماشین رو باید ببرید. اتوماتیک و دنده ای فرقی نداره و تو گواهینامه ثبت نمیشه. فقط ماشین باید بیمه داشته باشه. بقیه امتحان شامل یک دور ۵ دقیقه ای در کوچه اطراف هست که فقط تا جاییکه ممکنه باید خودتو محتاط نشون بدی. مساله اصلی تو هیوستون گرفتن وقت هست. که اونم یک راه حل داره این قانون زودتر گرفتن وقت فکر کنم اشاره شما به همون قانون هست که برای ماینر ها اجازه تست توسط مربی هست. شامل حال ما با سن و سالمون نمیشه. اگر میشه بیشتر توضیح بدید چه کار باید بکنیم. در خصوص استودیو 6 این لینک رو نگاه کنید https://www.google.com/maps/search/studi...a=!3m1!4b1 من کدوم یک از این 6 تا رو انتخاب کنم؟ با توجه به نزدیکی به DPS و SSA و محله و تامین امکانات اولیه زندگی در دو سه هفته اول تا اجاره خانه؟ تو نقشه جاهای DPS و SSA رو دیدم استودیو 6 زیر به نظرم نزدیکترین بود به هر دو 3030 W Sam Houston Pkwy S اما نه از جاش خبر دارم نه محله نه تامین دیگر امکانات (اصلا دو سه هفته اول دنبال چه جور جایی باید باشم؟) در مورد ماشین فکر میکنید حداقل چند تا باید هزینه کرد از دیلر؟ چی پیشنهاد میدید؟ برای امتحان رانندگی با ماشینی که میخرم میتونم امتحان بدم؟ اصلا چقدر طول میکشه که نوبتم بشه برای امتحان؟ خونه فکر میکنید چقدر طول میکشه پیدا کنم برای اجاره؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
تشکر کنندگان: Mahboy
2015-05-12 ساعت 15:08
سلام دوستان.
1. بهداد عزیز ما تا همدیگر رو داریم نباید غم داشته باشیم (که متاسفانه داریم، چون همدیگرو نداریم). 2. تا جایی که من از آشناهایی که دارم پرسیدم کمترین رقم خرید ماشین مناسب برای یکسال 6000 تا آب میخوره. 3. دوستانی که هیوستون هستید ... یعنی واقعا تو این شهر نمیشه 6 ماه بدون ماشین سر کردددد؟ ینی واقعا سیستم حمل و نقل عمومی برای کلاس رفتن و کارای اداری و اینا نیست؟ 4. دوست من که شیکاگو زندگی میکنه بعد از دو سال اونم برای مسافرت رفتن ماشین گرفت و قبلش به همه کارهاش میرسید و از اتوبوس و ... استفاده میکرد. 5. من حتی به موتور و دوچرخه هم فک کردم اما این فرهنگ تگزاسی لامصب غریب گیر آورده مارو. موتور ها قد ماشین گرونن. 6. من دیگه حرفی ندارم [emoji35] تشکر کنندگان: behdadK ، Mahboy ، sce ، lotttery2015
2015-05-12 ساعت 18:33
سلام دوستان ، ما یک مبل دو نفره وسه نفره ،همچنین میز ناهار خوری با چهارصندلی رویه چرمی خیلی تمیز برای فروش داریم اگه کسی قصد خرید داره پیام خصوصی بده تا عکس اونها رو واسش بفرستیم این وسایل رو چند ماه بیش خریدیم
تشکر کنندگان: sce
2015-05-12 ساعت 19:24
(2015-03-06 ساعت 17:58)Ramin geologist نوشته:(2015-03-06 ساعت 16:51)Iaccept نوشته:(2015-03-06 ساعت 16:39)fa860 نوشته: مرسی از جوابت رامین خانمرسی دوست عزیز سلام خدمت دوستان خیلی ممنون از راهنمائیهای ارزشمندتون اقا رامین. اما در مورد دانشگاه من شنیدم به ماهای مهاجرتی هم گرانت میدن بسته به دانشگاه و استاد راهنمات داره. لطفا اگه اشتباه می کنم اصلاح کنید. چون یکی از دلایل من واسه شرکت در لاتاری ادامه تحصیل بوده که هزینه نسبت به اینترنشنال ها کمتره و ما رو ساپورت می کنن تشکر کنندگان: sce ، bob esfangi
2015-05-12 ساعت 19:36
بهداد.
به نظر من روی هتل های وستایمر بین لوپ اول و دوم در سمت غرب، و نهایتا تا قبل از Hw6 تمرکز کن. چون اتوبوس شماره 82 از این مسیر داون تاون میره و نسبتا برنامه زمانی خوبی داره. اگر میتونی بگرد دنبال کامپلکس هایی که خونه رو بدون داشتن ضامن و یا فیش حقوقی اجاره میدن. چون بعضی جاها فیش حقوق به میزان سه برابر اجاره رو میخوان. شاید دوستان بتونن کمک کنن. برنامه گواهینامه مجددا اثبات آدرس میخوای. دوباره یا affidavit میخوای یا قرارداد اجاره یا صورتحساب برق و آب. برو سایت های دیلرهای هوندا و تویوتا در هیوستون رو نگاه کن، در قسمت used inventory شاید ماشین با قیمت پایین باشه. پیش میاد مثلا یکی یک ماشین رو ده پونزده سال داشته و برده دیلر trade in کرده. تو یک شهر کوچک شاید بشه بری دم در خونه طرف و ماشینش رو ببینی از طریق Craigslist ولی تو هیوستون باید خوش شانس باشی یا بتونی از این طریق ماشین پیدا کنی. دیلرهای بزرگ مثل carmax و mac hawk خوبن ولی گرونتر میدن ماشین رو. در عوض ماشینی که مشکل داره رو از مشتری واسه خرید قبول نمیکنند . اگر هم قبول کنند این جور ماشینها رو مزایده ای میفروشند به دیلرهای کوچک. واسه امتحان اگر صبح خیلی زود بری میتونی امتحان بدی. چون قبل از باز شدن در معمولا صف می ایستند.
2015-05-12 ساعت 20:25
(2015-05-12 ساعت 11:09)behdadK نوشته: سه تا سئوال. به سلامتی میبینم که دیگه رفتنت تاریخ دار شده آقا مدیر ما هم آخرهای جون میریم به امید خدا، تا تو بیای فکر کنم ما یکم جا افتاده باشیم بیا خودم هستم من چند تا دوست خوب که بشه رو کمکشون حساب کرد تو هیوستن دارم و فکر میکنم اصل قضیه بعد از این موضوعات و موقع کار پیدا کردن شروع میشه
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز
سفرنامه اول آنکارا
2015-05-12 ساعت 20:30
(2015-05-12 ساعت 13:58)behdadK نوشته:(2015-05-12 ساعت 13:13)renausa نوشته: آسونترین کار در هیوستون گرفتن گواهینامه است. آزمون عملی شامل یک پارک دوبل هست که در فضایی که برای یک خاور نیاز هست شما یک سواری رو پارک میکنید. شما ماشین رو باید ببرید. اتوماتیک و دنده ای فرقی نداره و تو گواهینامه ثبت نمیشه. فقط ماشین باید بیمه داشته باشه. بقیه امتحان شامل یک دور ۵ دقیقه ای در کوچه اطراف هست که فقط تا جاییکه ممکنه باید خودتو محتاط نشون بدی. مساله اصلی تو هیوستون گرفتن وقت هست. که اونم یک راه حل داره دوستان اگه هر ترفندی در مورد تسریع گرفتن گواهی نامه دارید بگید لطفا چون وقعا زور داره بعد از 10-15 سال رانندگی آنچنانی حالا دوباره منتظر گواهی نامه بمونی یعنی اول باید بحث جا و آدرس حل بشه، SSN رو بگیری، ماشین بخری و بیمه کنی و بعد تازه... ؟!!
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز
سفرنامه اول آنکارا تشکر کنندگان: behdadK
|