2015-05-12 ساعت 21:03
فکر کنم فقط ssn داشته باشی ما بقی حل شدنی هست. فقط باید یکی فرم affidavit رو برات پر کنه و با ماشین دوستی آشنایی هم میتونی امتحان بدی
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
هیوستون، ایالت تگزاس
|
2015-05-12 ساعت 21:03
فکر کنم فقط ssn داشته باشی ما بقی حل شدنی هست. فقط باید یکی فرم affidavit رو برات پر کنه و با ماشین دوستی آشنایی هم میتونی امتحان بدی
2015-05-13 ساعت 10:05
خوب همونها واسه کسی که اونجا آشنایی نداره داستانه دیگه (مثل ما)
من سایت نوبت دهی امتحان عملی رو چک کردم. دیروز که وقت گرفتم برای 16 جون وقت داد یعنی بیشتر از یک ماه انتظار. ضمنا در موقع ثبت نام حتما شماره گواهینامه رو میخواست که تا امتحان کتبی (knowledge test) رو ندی این شماره رو نداری. یعنی اگر آشنا داشته باشی و با اون بری و برات همون فرم رو پر کنه و قبول کنن و همون روز اول امتحان بدی تازه باید بیشتر از یک ماه برای امتحان عملی وایسی ما که آشنا نداریم تا بریم خونه اجاره کنیم و اقدام کنیم حداقل میشه 2 ماه! شنیدم که با گواهینامه ایران یا بین المللی ما که مهاجر هستیم در تگزاس نمیتونیم رانندگی کنیم حتی برای 3 ماه درسته؟ اگر درست باشه که دیگه هیچی!!
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
2015-05-13 ساعت 14:46
بین علما اختلاف هست ولی من گواهینامه بین المللی گرفتم و تا موقعی که گواهینامه بگیرم با همون رانندگی کردم. واسه امتحان عملی چون تا یکی دو ماه وقت نمیداد رفتم شهر conroe اونجا خلوته.
ولی برای یکی از دوستان صبح زود رفتیم همین dps تو Gessner و تقریبا نفر 10 ام بودیم. البته کتبی رو آنلاین امتحان داده بود و فقط میخواست گواهینامه موقت رو بگیره. خود آفیسر گفت میخوای الان امتحان بدی ما هم از خدا خواسته گقتیم بله. گفت 20 دیگه تو ماشین دم در باش. فقط 10 دقیقه با ماشین سریع تمرین کردیم و قبول هم شد.
2015-05-13 ساعت 16:32
(2015-05-13 ساعت 10:05)behdadK نوشته: خوب همونها واسه کسی که اونجا آشنایی نداره داستانه دیگه (مثل ما) ظاهرا اين جريان رانندگي با گواهي نامه بين الملل خيلي قانون محكمي نداره، من از چندين منبع مختلف دارم ميبينم كه جوابها مختلفه ولي هر چي كه هست در كل قبولش دارن و فكر كنم ميشه باهاش تا گرفتن گواهي نامه سر كرد. ميتوني درباره امتحان آنلاين و شرايطش لينكي بذاري ببينم؟!
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز
سفرنامه اول آنکارا
2015-05-13 ساعت 17:51
(2015-05-13 ساعت 16:32)Mahboy نوشته:کل موارد گواهینامه رو از اول بگم بد نیست.(2015-05-13 ساعت 10:05)behdadK نوشته: خوب همونها واسه کسی که اونجا آشنایی نداره داستانه دیگه (مثل ما) امتحان کتبی رو که باید بری DPS بدی(دپارتمان امنیت عمومی که کار همون DMV -دپارتمان وسایل موتوری-در بقیه ایالت ها رو انجام میده) . اونجا باید SSN و پاسپورت و یه مدرک دال بر اقامت در تگزاس (اجاره خونه، قبض آب و برق یا اگر اشتباه نکنم همراهی یه دوست که اینا رو داره و میاد امضا میکنه که با اونهایی) رو باید بدی به علاوه 25 دلار. ازت امتحان میگیرن. آخرین هندبوک رانندگی رو از خود سایت DPS میتونی دانلود کنی اینم لینکش بعد که خوب خوندیش این سایت برو تست ها رو بزن http://driving-tests.org/texas/ و اگر حوصله داشتی نرم افزار Drivers License Test Texas که دولوپرش Kekelan هست از مارکت اندروید بگیری خیلی کمکت میکنه. نرم افزار عالی ایه مخصوصا فیلم هاش که متن هندبوک رو شیرفهم شدم باهاش. تست ها رو که زدی کاملا آماده ای. من فکر کنم نمره کامل رو بیارم و در کل 2-3 روز وقتت رو میگیره میتونی از اینجا امتحان کنی وقتی امتحان رو دادی بهت یه پرمیت میدن که کنار کسی که گواهینامه داره بشینی و رانندگی کنی. بعد میری اینجا : http://www.dps.texas.gov/DriverLicense/S...eTest.aspx انتهای صفحه دکمه اینکه حالیم شد و وقت میخوام رو میزنی از بین 3 مرکز هیوستون یکی رو انتخاب میکنی و داخلش مشخصات از جمله اسم و فامیل و ایمیل و شماره تلفن و البته شماره اون پرمیت که قبلا گرفته بودی رو وارد میکنی. بهت نزدیک ترین وقت رو میده انتخاب میکنی. البته میتونی همون موقع که پرمیت هم گرفتی بخوای بهت وقت بدن نمیدونم سریعتر میشه یا دیر تر. روز امتحان با یکی که اجازه رانندگی داره میری در زمان تعیین شده. ماشینی که میبری باید سالم باشه و قبلش چک میشه از جمله بوق و فلاشر و چراغ ترمز و حتی درها. به علاوه باید بیمه به اسم شما داشته باشه. نکته ای که بهش توجه نمیکنیم اینه که در آمریکا بیمه شخص ثالث به اسم ماشین و شخص صادر میشه یعنی شما نمیتونی با ماشین دوستت و بیمه شخص ثالثش بری امتحان باید بگی به بیمه اضافه ات کنه . اگر ماشین هم اجاره میکنی باز همین قضیه هست. بعد هم امتحان که اگر آیین نامه رو خونده باشی و فیلم ها رو دیده باشی و دو سه تا فیلم از یوتیوب چیز سختی نیست. یه پارک دوبل بین دو تا از این میله های پلاستیکی که باید 6 اینچ از جدول فاصله داشته باشه همون اول ازت میگیرن بعدش هم میگن در خیابون برو و در نهایت میگه برگردی سر جات که بهت آدرس میده. فقط سرعت های مجاز رو باید بدونی به تابلوها دقت کنی، حق تقدم رو در نظر بگیری که هر تقاطع در آمریکا مثل اینکه یا تابلوی استاپ داره یا ییلد آو وی (حق تقدم) و یا خط استاپ و یا چراغ چشمک زن یا معمول و کلا جای غیر حق تقدم دار نداره ضمنا هر جایی هم که میخوای رد شی، بپیچی و تغییر لاین بدی حسابی خودت رو محتاط نشون بدی، چراغ چشمک زن سرعت مطمئن. نگاه در آینه ، آینه های بغل و بعد نگاه از روی شونه . خلاصه بابابزرگی رانندگی کنی حله. ضمنا به هر کدوم از میله ها در پارک دوبل بخوری ردی. آخر که رسیدی دم DPS بهت میگه قبولی یا ردی و اگر قبول بودی میری باهاش داخل تا بهت یه برگه A4 موقت به جای گواهینامه بدن تا گواهینامت پست بشه.
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون
تشکر کنندگان: Mahboy ، Arshia2000 ، radman87 ، m.ghoreishi ، lighter ، 123a
2015-05-13 ساعت 17:54
(2015-05-13 ساعت 14:46)renausa نوشته: بین علما اختلاف هست ولی من گواهینامه بین المللی گرفتم و تا موقعی که گواهینامه بگیرم با همون رانندگی کردم. واسه امتحان عملی چون تا یکی دو ماه وقت نمیداد رفتم شهر conroe اونجا خلوته. کاش ما هم از این شانسا داشته باشیم ما تو جور کردن یه ساعت ماشینش موندیم تا شهر کنرو چطور بریم؟ البته اگر ماشین داشته باشیم اینم راه خیلی خوبیه رضا جان ممنون از راهنماییت. 30-40 مایل بیشتر راه نیست . من شنیدم گلوستون بی هم خیلی خلوته.
تشکر کنندگان: Mahboy
2015-05-13 ساعت 20:52
(2015-05-13 ساعت 17:51)behdadK نوشته:(2015-05-13 ساعت 16:32)Mahboy نوشته:کل موارد گواهینامه رو از اول بگم بد نیست.(2015-05-13 ساعت 10:05)behdadK نوشته: خوب همونها واسه کسی که اونجا آشنایی نداره داستانه دیگه (مثل ما) مثل همیشه کامل و جامع، حرف نداری آقا مدیر بشینم از فردا بخونم که رد بشم آبروم میره با این همه ادعا
3نفر -- آنكارا -- تکمیل فرم DS260 در ۱۳جون ۲۰۱۴ -- مصاحبه ژانویه -- 2یکضرب 1کلیرنس -- کلیر 99 روز -- ورود به هیوستون در 28 جون ۲۰۱۵ -- دریافت SSN بعد از 15 و G.C بعد از 50 روز
سفرنامه اول آنکارا
سلام به بچه های تاپیک هیوستون. من از برندگان 2016 هستم و قصدم هم انتخاب هیوستون برای زندگی هست. الان می خوام فرم 260 رو پر کنم اگر یکی از دوستان لطف کنند و به من یک آدرسی بدند برای درج در فرم 260 خیلی خیلی ممنون میشم. یکی از آشنایان ما شیکاگو یکی هم لگزینتون هست اما شنیدم اگر آدرس یه ایالت دیگه رو بدید ممکنه تاخیر بیوفته در اومدن گرین کارت و SSN. بسیار متشکرم
تشکر کنندگان: sce
2015-05-15 ساعت 05:59
سلام .اولا مبارک باشه.اما ادرس هیچ ربطی به ایالت انتخابی برای محل سکونت نداره.نگران آدرس نباشید
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
2015-05-15 ساعت 08:16
2015-05-15 ساعت 20:17
سلام شاپور جان.ما مخلص شما هستیم .به عشق دیدن شما به این تاپیک میآیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
2015-05-16 ساعت 04:11
(2015-05-13 ساعت 17:54)behdadK نوشته:شما برای یه امتحان گواهی نامه می خواین هیوستون رو ول کنین برین کانرو یا گلوستون.بابا بی خیال..........(2015-05-13 ساعت 14:46)renausa نوشته: بین علما اختلاف هست ولی من گواهینامه بین المللی گرفتم و تا موقعی که گواهینامه بگیرم با همون رانندگی کردم. واسه امتحان عملی چون تا یکی دو ماه وقت نمیداد رفتم شهر conroe اونجا خلوته. سوشال که اومد برین یه نوبت بگیرین و خلاص.نمی خواد الکی خودتون رو به دردسر بندازین.نزدیک ترین محل رو به خودتون پیدا کنین و علی یارت. ضمنا یادم رفت بگم که نزدیکی به اداه DPS یا سوشال سکیوریتی و این حرفا نباید معیار شما برای گرفتن خونه باشه.همینه این کارا تو همون دو سه ماه اول راس و ریس میشه.پس معیارتون رو بزارین نزدیکی به کاری که احتمالا می خواین مشغول بشین یا نزدیکی به مراکز خدماتی و خرید و رفت و آمد.ترجیحا اتوبوس خور خوب. موفق باشین.
2015-05-16 ساعت 04:42
(2015-05-16 ساعت 04:11)sce نوشته:ممنون. کار من که جاش مشخص نیست. حالا از بین استودیو 6 ها کدومشون پیشنهاد میدی بابت نزدیکی به مراکز خرید و اتوبوس خور بودن(2015-05-13 ساعت 17:54)behdadK نوشته:شما برای یه امتحان گواهی نامه می خواین هیوستون رو ول کنین برین کانرو یا گلوستون.بابا بی خیال..........(2015-05-13 ساعت 14:46)renausa نوشته: بین علما اختلاف هست ولی من گواهینامه بین المللی گرفتم و تا موقعی که گواهینامه بگیرم با همون رانندگی کردم. واسه امتحان عملی چون تا یکی دو ماه وقت نمیداد رفتم شهر conroe اونجا خلوته.
2015-05-16 ساعت 04:44
(2015-05-16 ساعت 04:11)sce نوشته:سلام به همه دوستان عزیز(2015-05-13 ساعت 17:54)behdadK نوشته:شما برای یه امتحان گواهی نامه می خواین هیوستون رو ول کنین برین کانرو یا گلوستون.بابا بی خیال..........(2015-05-13 ساعت 14:46)renausa نوشته: بین علما اختلاف هست ولی من گواهینامه بین المللی گرفتم و تا موقعی که گواهینامه بگیرم با همون رانندگی کردم. واسه امتحان عملی چون تا یکی دو ماه وقت نمیداد رفتم شهر conroe اونجا خلوته. من فقط خواستم بگم زیاد نگران گواهینامه نباشید اینجا تعداد زیادی از مکزیکی ها هستن که سالها دارند بدون گواهینامه رانندگی میکنن تشکر کنندگان: پدی
|