کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
سلام دوستان
اگر از دوستان مجرد مهاجر، کسی قصد اومدن به هیوستون رو داره، من برای مدت دوماه احتیاج به هم خونه دارم.
آپارتمان من تو محدوده Westheimer & Voss هست.
تو وایبر یا لاین پیام بدین لطفا
18322314569
پاسخ
تشکر کنندگان: alitab
(2010-09-27 ساعت 06:37)samin نوشته:  سلام دوستان عزیز مقیم هیوستون

ما تازه واردیم البته هشت ماه لوس انجلس بودیم وچون همسرم اینجا کار بیدا کرد امدیم هیوستون . دنبال یک زوج برای دوستی می گردیم . چون در لوس انجلس
هم بهترین دوستامون را از همین طریق یافتیم. در صورت تمایل لطفا بیغام خصوصی بدید متشکرم.(به علت نداشتن حرف از حرف ب استفاده شد.)

ا سلام
میخواستم بگم ما لاتاری 2016 برنده شدیم منتظر کارمون هستیم میخوام ببینم شوهر شما هم در زمینه نفتی بوده؟
چئن ما هم اونجا کسی رو نداریم.
با تشکر
یا علی.
پاسخ
تشکر کنندگان: khosro.1985
استدیو 6 زیاد جای جالبی برای خانواده و مخصوصا بچه دار نیست افراد درستی اونجا زندگی نمیکنم
پاسخ
تشکر کنندگان: ho_tasha ، khosro.1985
(2015-05-17 ساعت 01:06)Mahboy نوشته:  دوستان در مورد آدرس زیر اطلاعاتی میتونن بدن، چه جور جایی هست؟
A:10221 Centrepark drive, Houston TX 77043

سلام
به نظرم جای خیلی خوبیه. اکثر ساکنانش کارکنان شرکت Cameron و GE هستند. مجتمع تمیز و امنیه. من هم اول فکر میکردم حای خوبی نباشه . اکثرا هندی هستن من زیاد اسپانیش اونجا ندیدم. کلا دو تا شعبه مهم GE و Cameron که اونجا هستند همه چبز رو تغییر دادند و قابل مقایسه با بقیه gessner نیست. البته قیمت آپارتمان هاش هم نسبتا بالاست
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، sce ، khosro.1985
سلام. میشه بگید دقیقا کدوم شعبه GE اونجاست ؟ کارخانه لوازم خانگی یا قسمت نفت و گازش ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2015-05-23 ساعت 08:52)trad3r نوشته:  سلام. میشه بگید دقیقا کدوم شعبه GE اونجاست ؟ کارخانه لوازم خانگی یا قسمت نفت و گازش ؟

Ge Oil & Gas
4425Westway Park Blvd
Houston, TX 77041
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، sce
(2015-05-12 ساعت 13:28)shervin56 نوشته:  با سلام
از دوستاني كه به اين تاپيت سر ميزنند آيا كساني هستند كه قبولي سال ۲۰۱۶ باشند و يه خانواده سه نفري باشند و در ضمن كسي رو نداشته باشند . چون من اين شرايط رو دارم ميخواستم بدونم اگه تمايل داشته باشند ميتونيم با كمك هم اين شرايط و هزينه هاي مالي اونجا رو قسمت كنيم .البته اگه از پس مصاحبه بر بياييم .

من دقیقا این شرایط رو دارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
محله خوب و ساکتیه و یکم به مرکز دوره 13 بدر ایرانیان هم آون جاست
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، KIMIA2005
سلام دوستان من تازه اومدم.خوشحال هستم در كنار شما هستم.
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، khosro.1985
(2012-11-19 ساعت 21:02)Man نوشته:  
(2012-11-17 ساعت 23:21)mahdip نوشته:  
(2012-11-17 ساعت 20:21)aadine نوشته:  
(2012-11-17 ساعت 13:39)mahdip نوشته:  یه چیز دیگه که در مقایسه دیدم و مهم.......
جالبه من فکر می کردم ........
--------------------------------------------------------------------------
این اماری هست که تو این سایت زده شده ..... منم امیدوارم که همین طور باشه .... چون رشته من نفت هست احتمال خیلی زیاد باید بیام به همین شهر.... ولی هم چنان دنبال کسی میگردم که کارش تو زمینه نفت و گاز باشه و ساکن هیوستون که بتونه به من اطلاعات مرتبط و به این رشته را بده ....
اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم پیام بزاره ....
پیشاپیش ممنونم.

همونطور که بقیه دوستان هم گفتند به نظر من هم مهمترین چیزی که در اینجا باید به اون توجه کرد پیدا کردن کار هست. بقیه این آمار و ارقام در اولویت بعدی هستند. البته دونستن این چیزها خوبه ولی‌ به نظر من دوستانی که در حل انتخاب شهر هستند باید بیشتر به موقعیت کاری اون شهر توجه کنند.

شما هم اگه رشته ت مرتبط با نفت هست شک نکن که بهترین جا برای شما هیوستونِ . من بچه‌های زیادی و میشناسم که تخصصشون در زمینه نفتو گاز بوده و اینجا خیلی‌ زود کار پیدا کردن و زندگی‌ و درامد خوبی‌ دارن. من خودم هم رشته و کارم مرتبط با نفت هست اگه سوالی دارید یا کاری از دست من بر میاد خوشحال میشم بتونم کمک کنم.

با سلام میخواستم ببینم در جال حاضر وضعیت به چه صورت هست در زمینه کارهای بالادستی نفت
پاسخ
تشکر کنندگان:
در حال حاضر اوضاع مخصوصا در بالادست نفت و حفاری خوب نیست. شرکت های بزرگ آمار سودشون در سه ماهه اول امسال نسبت به سال پیش کاهش چشمگیر داشته و سعی دارند با کاهش نیرو یه مقدار اوضاع رو بهتر کنند. ولی شانس عامل بزرگی در کار پیدا کردن هست و نمیشه نسخه واحدی برای همه داد. البته تو این مقطع شرکتهای بزرگ اول ترجیح میدن کسانی رو که حقوق بالا دارند و نزدیک بازنشستگی هستند با دادن یک پکیچ خوب عذرشون و بخوان و بعد سراغ بقیه میرن. شرکتی رو میشناسم که یک مقدار اخراج داشته و دوباره تو همین مقطع 10 نفر از دانشگاه گرفته
پاسخ
تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، Mahboy ، sce ، nima24
(2015-05-21 ساعت 14:01)ho_tasha نوشته:  
(2010-09-27 ساعت 06:37)samin نوشته:  سلام دوستان عزیز مقیم هیوستون

ما تازه واردیم ...

ا سلام
میخواستم بگم ما لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدیم منتظر کارمون هستیم میخوام ببینم شوهر شما هم در زمینه نفتی بوده؟
چئن ما هم اونجا کسی رو نداریم.
با تشکر
یا علی.
دوست عزیز شما رو پست سال 2010 نقل قول کردینBig Grin.امیدوارم اون کاربر گرامی هنوز فعال باشنSad.در غیر این صورت فکر کنم زیاد منتظر جواب از طرف ایشون نباشین.Tongue
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، areb1356 ، kasra ، KIMIA2005
(2015-05-24 ساعت 01:24)shahram faghihloo نوشته:  محله خوب و ساکتیه و یکم به مرکز دوره 13 بدر ایرانیان هم آون جاست

به به اقا شهرام گل خوبی کاکو چه عجب از این طرفا ...
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mahboy
دوستان عزیزم در هیوستون، توی خبرها شنیدم بارون شدید و سیل بخشهایی از هیوستون رو گرفته. امیدوارم همگی در سلامت کامل باشید. اگر تونستید خبر از شرایط به ما هم بدید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
http:// abc13.com/79120/
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان