موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان و هموطنان عزیزم در هیوستون . من وقتی در سایتهای کاریابی جستجو میکنم بیشتر کارهای نفتی در شهر هیوستون دیده میشود سوال من اینه که آیا بهترین گزینه برای کار در شرکتهای نفتی هیوستون است ؟ آیا با نقل مکان کردن به هیوستون بهتر کار گیر میاد یا اول رزومه ها رو بفرستیم و وقتی کار گیر اومد بیاییم ؟
کیس نامبر :****2015AS مصاحبه : دسامبر و کلیر بعد از 4 ماه
چه خوش است حال مرغی که قفس ندیده باشد
چه نکوتر انکه مرغی زقفس پریده باشد
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 22:22)Ramin geologist نوشته: [quote='afrand' pid='621676' dateline='1433696721']
سلام به دوستان و هموطنان عزیزم در هیوستون . من وقتی در سایتهای کاریابی جستجو میکنم بیشتر کارهای نفتی در شهر هیوستون دیده میشود سوال من اینه که آیا بهترین گزینه برای کار در شرکتهای نفتی هیوستون است ؟ آیا با نقل مکان کردن به هیوستون بهتر کار گیر میاد یا اول رزومه ها رو بفرستیم و وقتی کار گیر اومد بیاییم ؟
سلام افرند جان
به نظرم خيلي بستگي به گرايشتون داره
به طور كلي هيوستن جاييه كه كار راحت تر از جاي ديگه گير مياد
اما اين به اين معني نيست كه حتما خيلي راحت و زود پيدا مي شه
من خودم ۸- ۹ ماهه كه رسيدم هنوز كار نفتي پيدا نكردم
اما ميشناسم كسايي رو كه زير يك ماه وارد بازار نفت شدن
به نظرم اول اپلاي كنيد منطقي تره
موفق باشيد
==================
دوست عزیزم مرسی از پاسخت
همسر من در شرکت مهندسی مشاور در زمینه construction در پروژه های نفتی کار میکرد . شما چند شرکت رو میشناسید که بشه مستقیما رزومه براشون فرستاد ؟
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-07 ساعت 22:35)Mahboy نوشته: (2015-06-07 ساعت 22:29)afrand نوشته: [quote='Ramin geologist' pid='621703' dateline='1433699531']
[quote='afrand' pid='621676' dateline='1433696721']
سلام افرند جان
به نظرم خيلي بستگي به گرايشتون داره
به طور كلي هيوستن جاييه كه كار راحت تر از جاي ديگه گير مياد
اما اين به اين معني نيست كه حتما خيلي راحت و زود پيدا مي شه
من خودم ۸- ۹ ماهه كه رسيدم هنوز كار نفتي پيدا نكردم
اما ميشناسم كسايي رو كه زير يك ماه وارد بازار نفت شدن
به نظرم اول اپلاي كنيد منطقي تره
موفق باشيد
==================
دوست عزیزم مرسی از پاسخت
همسر من در شرکت مهندسی مشاور در زمینه construction در پروژه های نفتی کار میکرد . شما چند شرکت رو میشناسید که بشه مستقیما رزومه براشون فرستاد ؟
به نظرم فرستادن رزومه قبل از حضور در محل خیلی خوب نیست، اولین اتفاقی که در یک بنگاه کاریابی بعد از پسندیده شدن رزومه کاری شما میفته اینه که میخوان به شما زنگ بزنن و اگر شما فعلا شماره ای ندارید خوب این به معنی سوختن یکی از شانسهاتون و حذف رزومه تون از بانک اون بنگاه کاریابی هستش
البته نظر دوستانی که مدتی دنبال کار بودن و مستقیم با موضوع سر و کار دارن ارجح تره قطعا!
=============
حق با شماست ولی ما در حال حاضر دالاس هستیم و تلفن هم داریم اگر بخواهند مصاحبه کنند ما مشکلی نداریم . فقط مونده که از کجا شروع کنیم
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
کسی از دوستان اطلاعات در مورد هزینه زایمان در بیمارستانهای شهر هیوستن را داره؟با توجه به اینکه ما گرین کارت داریم و هیچ بیمه ای نداریم و تازه وارد هستیم، میشه اطلاعات بدید. کسی از دوستان پزشک ایرانی سراغ داره؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
اگر بخوایم برای خونه اینترنت بگیریم پیشنهادتون چیه فقط برای یک ماه به اینترنت تو خونه احتیاج دارم؟ محدوده خونه وستایمر هست
شماره کیس :2013AS0001xxx
کنسولگری:آنكارا
تاریخ مصاحبه : هفته دوم ژانویه/ کلیرنس
تاریخ کلیرنس :20 فوریه 2013
تاریخ ورود به آمریکا : جون ٢٠١٣
تعداد نفرات : 2 نفر
مقصد:هیوستون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يك سوالي داشتم احتياجي نيست كه از ايران لباس گرم بياريم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من الان دو سالی هست که تو مناطق جنوبی ایران زندگی میکنم و مهندس شرکتهای پالایشگاهی هستم. منظورم اینه که به کار تو پالابشگاه و اب و هوای خیلی گرم عادت دارم.
الان لاتاری برنده شده و کسی و ندارم تو امریکا. ایا هیوستون گزینه مناسبی هست واسه اومدن؟ .واسه ارزونتر بودن؟ واسه موقعیت کاری و پیدا کردن کار؟
ممنون میشم کمکم کنید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-06-12 ساعت 00:37)Parinaz.f نوشته: يك سوالي داشتم احتياجي نيست كه از ايران لباس گرم بياريم
برای کسی که تازه از یک جایی مثل تهران اومده، اون سرما آزاردهنده است. هرچند ممکنه خودشون به اون دما عادت داشته باشند. من هر دوباری که اومدم دسامبر و ژانویه بوده و به نظرم خیلی سرد بود و با پالتو می گشتم. ولی برف نداره.
شماره کیس : 2013AS000041XX
تاریخ رویت قبولی در سایت: 01 می
کنسولگری: ارمنستان
تاریخ کارنت شدن کیس: 13 دسامبر
تاریخ مصاحبه: اواسط مارس
4نفر - اواخر جولای کلیر شدیم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
منتظر یک tropical storm تا چند ساعت دیگه در هیوستون هستیم.
خدا کنه فردا دانشگاه تعطیل بشه. حس کلاس رفتن ندارم