کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
فکر کنم در شب گذشته به اندازه بارش سالیانه تهران، بارون اومد.
برخی مدارس و شرکت ها و دانشگاه هیوستون امروز تعطیلند.
پاسخ
تشکر کنندگان: Abdorrezaa ، sce ، behdadK ، Mahboy ، tajhizgaran
کاملا درسته رضا جان. متوسط بارش سالانه باران و برف و ... در تهران 10.5 اینچ هست ولی دوشنبه شب در هیوستون 11 اینچ باران در عرض 3 ساعت بارید. سالمی دیگه؟ به ماشین و منزل که خسارت وارد نشده؟
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mahboy
خوشبختانه به ما و دوستانی که اینجا میشناختم آسیبی نرسیده ولی متاسفانه تا الان 5 مورد فوت گزارش شده و سه مورد ناپدید شده.
و
...
الان دوباره داره بارون میاد.
من تا الان بارون این مدلی ندیده بودم. دوستانی که رانندگی میکنند به ابعاد و اندازه ماشین هاتون غره نشید. برید یه هم hydroplane رو سرچ کنید و در موردش بخونید. اکثر تصادف ها موقع بارون در اینجا به همین خاطر هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، Mahboy ، Danoosh ، behdadK
(2015-05-27 ساعت 08:08)behdadK نوشته:  کاملا درسته رضا جان. متوسط بارش سالانه باران و برف و ... در تهران ۱۰.۵ اینچ هست ولی دوشنبه شب در هیوستون 11 اینچ باران در عرض ۳ ساعت بارید. سالمی دیگه؟ به ماشین و منزل که خسارت وارد نشده؟
البته 3 ساعت ببشتر بود.سمت ما فک کنم طرفای 7 یا 8 شروع شد و تا 1 شب که من به زور خوابم برد هنوز ادامه داشت.یه نکته دیگه هم اینه همونطوری که من بارها هم تو این تاپیک گفتم از نظر وسعت اون چیزی که به اسما هیوستون هست بسیار وسیعتر از تهرانه.با این حال همه غافلگیر شدن.اما باور کنین به استثنای یه دو جای خاص صبح روز بعد در خیلی جاها انگار نه انگار که همچین اتفاقی افتاده.خشک خشک.سیستم جمع آوری آبهای سطحی اینجا فوق العاده کار می کنه.
موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، m.ghoreishi ، Danoosh ، Mahboy ، behdadK
بله بارون بدی بود من تو آب گیر کردن از سال 1992 این بدترین سیلی بود که اونده بود
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، m.ghoreishi ، sce
سلام

من یک اتاق برای اجاره در هوستون از ۲۶ ژولای به مدت ۴۵ روز دارم. آپارتمان در یکی‌ از بهترین نقاط شهر از لحاظ دسترسی‌ به همه جا واقع شده است.

در صورت تمایل، پیام بگذارید .

به امید دیدار
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام آقای شروین۵۶،همسر من برنده ۲۰۱۶هستن و دو نفریم.
پاسخ
تشکر کنندگان: ho_tasha
(2015-06-01 ساعت 02:02)kasra نوشته:  سلام

من یک اتاق برای اجاره در هوستون از ۲۶ ژولای به مدت ۴۵ روز دارم. آپارتمان در یکی‌ از بهترین نقاط شهر از لحاظ دسترسی‌ به همه جا واقع شده است.

در صورت تمایل، پیام بگذارید .

به امید دیدار

سلام. من هفته اول آگوست باید اونجا باشم. شما فقط یه اتاق از آپارتمانتون رو اجاره میدید یا کل آپارتمان رو؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kasra
سلام
یک اتاق
viber +1 832 758 6686
پاسخ
تشکر کنندگان: khosro.1985
(2015-05-23 ساعت 08:05)Houstonian نوشته:  
(2015-05-17 ساعت 01:06)Mahboy نوشته:  دوستان در مورد آدرس زیر اطلاعاتی میتونن بدن، چه جور جایی هست؟
A:10221 Centrepark drive, Houston TX 77043

سلام
به نظرم جای خیلی خوبیه. اکثر ساکنانش کارکنان شرکت Cameron و GE هستند. مجتمع تمیز و امنیه. من هم اول فکر میکردم حای خوبی نباشه . اکثرا هندی هستن من زیاد اسپانیش اونجا ندیدم. کلا دو تا شعبه مهم GE و Cameron که اونجا هستند همه چبز رو تغییر دادند و قابل مقایسه با بقیه gessner نیست. البته قیمت آپارتمان هاش هم نسبتا بالاست
سلام جای خوبی هست و نزدیک بنیاد ایرانیان مقیم هیوستن هست
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy
(2015-05-25 ساعت 04:01)sce نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 14:01)ho_tasha نوشته:  
(2010-09-27 ساعت 06:37)samin نوشته:  سلام دوستان عزیز مقیم هیوستون

ما تازه واردیم ...

ا سلام
میخواستم بگم ما لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدیم منتظر کارمون هستیم میخوام ببینم شوهر شما هم در زمینه نفتی بوده؟
چئن ما هم اونجا کسی رو نداریم.
با تشکر
یا علی.
دوست عزیز شما رو پست سال 2010 نقل قول کردینBig Grin.امیدوارم اون کاربر گرامی هنوز فعال باشنSad.در غیر این صورت فکر کنم زیاد منتظر جواب از طرف ایشون نباشین.Tongue
موفق باشین.
سلام خوش امدی هر کمکی از دستمون بر بیاد کوتاهی نمیکنیم .
شماره کیس: 2014AS52xx تعداد افراد: 2 نفر که ازدواجم بعد از قبولی بود ارسال فرمها: 12 may کنسولگری: ابوظبی مصاحبه: هفته اولApril وضعیت: ويزا يكضرب[b] و هیوستن تگزاس[b]
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: nima24 ، ho_tasha
سلام
من و همسرم هفته اول آگوست با ویرای دانشجویی داریم میاییم هیوستون. کسی از دوستان هست که برای چند هفته ای بخواد آپارتمان اجاره بده تا ما بتونیم دنبال خونه بگردیم؟ کلا از هرگونه توصیه، نصیحت، راهنمایی و ... استقبال می کنیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-12 ساعت 13:28)shervin56 نوشته:  با سلام
از دوستاني كه به اين تاپيت سر ميزنند آيا كساني هستند كه قبولي سال ۲۰۱۶ باشند و يه خانواده سه نفري باشند و در ضمن كسي رو نداشته باشند . چون من اين شرايط رو دارم ميخواستم بدونم اگه تمايل داشته باشند ميتونيم با كمك هم اين شرايط و هزينه هاي مالي اونجا رو قسمت كنيم .البته اگه از پس مصاحبه بر بياييم .

سلام من هم قبول شده 2016 هستم و هم اینکه دو نفر هستیم منظر هستیم بریم مصاحبه ان شاالله قبول می شیم هم ما هم شما
اگر تمایل داشتین در ارتباط باشیم
به من ایمیل بزنید.
ho_tasha@yahoo.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 00:48)saed-asefi نوشته:  
(2015-05-12 ساعت 13:28)shervin56 نوشته:  با سلام
از دوستاني كه به اين تاپيت سر ميزنند آيا كساني هستند كه قبولي سال ۲۰۱۶ باشند و يه خانواده سه نفري باشند و در ضمن كسي رو نداشته باشند . چون من اين شرايط رو دارم ميخواستم بدونم اگه تمايل داشته باشند ميتونيم با كمك هم اين شرايط و هزينه هاي مالي اونجا رو قسمت كنيم .البته اگه از پس مصاحبه بر بياييم .

من دقیقا این شرایط رو دارم

با سلام من هم دقیقاً این شرایط رو دارم اگر امکان داشته باشه در ارتباط باشیم.
به من ایمیل بزنید.
ho_tasha@yahoo.com
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-04 ساعت 02:48)khosro.1985 نوشته:  
(2015-05-25 ساعت 04:01)sce نوشته:  
(2015-05-21 ساعت 14:01)ho_tasha نوشته:  
(2010-09-27 ساعت 06:37)samin نوشته:  سلام دوستان عزیز مقیم هیوستون

ما تازه واردیم ...

ا سلام
میخواستم بگم ما لاتاری ۲۰۱۶ برنده شدیم منتظر کارمون هستیم میخوام ببینم شوهر شما هم در زمینه نفتی بوده؟
چئن ما هم اونجا کسی رو نداریم.
با تشکر
یا علی.
دوست عزیز شما رو پست سال 2010 نقل قول کردینBig Grin.امیدوارم اون کاربر گرامی هنوز فعال باشنSad.در غیر این صورت فکر کنم زیاد منتظر جواب از طرف ایشون نباشین.Tongue
موفق باشین.
سلام خوش امدی هر کمکی از دستمون بر بیاد کوتاهی نمیکنیم .

با سلام آقا خسرو عزیز خیلی سپاسگزارم از شما و متشکرم
اگر امکان داره شماره از خودتون بدین با تشکر.
و هم اینکه یه سوالی داشتم من فرم DS-260 رو پر کردم تاریخ 15 می و فرستادم ولی تا الان 7 جون هیچ خبری نشده آیا نمی خواد نگران بشم؟
با تشکر.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان