کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2016-01-03 ساعت 14:22)Azer نوشته:  
(2016-01-02 ساعت 01:38)ghazal72 نوشته:  
(2016-01-01 ساعت 22:00)usatravel نوشته:  سلام دوستان هیوستونی. ما هم تصمیم گرفتیم همشهری تون بشیم ?
یه سوال درباره گواهینامه دارم . یکی از دوستان مقیم هیوستون به من گفتن برای امتحان رانندگی حتما باید یکماه از ورودتون به هیوستوت گذشته باشه. اینجوری خیلی بد میشه و برنامه های ما کمی بهم میریزه کسی اطلاع داره حقیقت داره و اگه لینکی هم از قانونش برام بزارین ممنون میشم.
بله. دوستتون درست گفته. باید از اقامتتون در تگزاس 30 روز گذشته باشه و با مدرکی مثل قرارداد اجاره خانه یا صورتحساب برق یا چیزهایی شبیه این که به نام خودتون باشه اینو ثابت کنید. این هم لینکش :

https://www.txdps.state.tx.us/DriverLice...NonCDL.htm

دوست عزيز، اگه رانندگي ماشين واسه تون در بدو ورود واجبه، گواهينامه بين المللي بگيري فکر کنم يک مدت کارت را راه مي اندازه. موفق باشي.

کلا در امریکا گواهینامه بین المللی را از کسانی قبول میکنند که اقامت دائم ندارند. مثلا با ویزای توریستی اومدن امریکا برای یک مدت مشخص. اما ظاهرا هیوستن یک کمی قضیه اش فرق میکنه. اینقدر مکزیکی غیر قانونی تو هیوستن هست که انگار از کنترل ایالت خارج شده دیگه زیاد سخت نمیگیرن. حتی شرکت های بیمه ماشین کسانی که گوهینامه ندارند را بیمه میکنند.
من خودم 5 ماه با گواهینامه بین المللی تو هیوستن رانندگی کردم. یک دوستی هم اونجا داشتم که میگفت یک سال با گواهینامه بین المللی رانندگی کرده. اما خب نه من و نه اون دوستم هیچ وقت توسط پلیس متوقف نشدیم که ببینیم عکس العملش در مورد گواهینامه بین المللی چیه.
به هر حال شما که یکی دو ماه بدون گواهینامه هستی از همون بین المللی استفاده کن. اما حواستون باشه خیلی خیلی قوانین را رعایت کنید که پلیسی ازتون گواهینامه نخواد. اگر هم خدای نکرده زمانی اتفاقی افتاد که پلیس ازتون گواهینامه خواست، بین المللی را نشون بدین و اگر ایراد گرفت بگین چون روش نوشته تو امریکا یک سال اعتبار دارد شما هم فکر کردین میتونین باهاش رانندگی کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: chakavakl ، usatravel ، cupcake ، pishtaz611
سلام ببخشید محله ایرانی پسند خوب توی هیوستون کجاست ؟ و اینکه نرخ بیکاری در هیوستون چنده ؟
آیا برای شروع بیزینس شهر خوبیه؟

و میشه مزیت ها و نواقص نسبت به دالاس رو تیتروار و کلی بگید ؟ خیلی خیلی ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: pishtaz611
(2013-12-16 ساعت 00:34)hgbeigi نوشته:  دوستان کسی میدونه که بالاخره این تغییر آدرس رو که باید تا 10 روز بعد از خونه جدید یا هر تغییر دیگه ای اعلان کنیم از چه طریقی باید انجام بشه؟ باید برای جایی نامه بفرستیم یا فقط آنلاین از چه سایتی؟

اگر سیتیزنشیپ هستید آنلاین, اگه که نه به یک مرکز دی پی اس برید و موقع نوبت گرفتن بگید برای تغییر آدرس امدین, یک فرم میگرد و یک نوبت- کتابی چیزی ببر که سرت رو واسه شا ید چند ساعت صف واستادان گرم نگاه داری چون آنتن دهی تلفن و نت خیلی ضعیفه . نوبتتون که رسید فرم رو چک میکنن و یک عکس یهویی ازتون میندازن وانگشت نگاری و یازده دلار, یه برگه موقت بهتون میدن تا زمانی که گواهی جدید بهتون میل بشه. از ما برای اثبات سکونت مدرکی نخواستند .
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، Danoosh
با سلام

خواستم اگه امکانش هست دوستانی که در زمینه نفت و گاز مشغول به کار هستند یه راهنمایی‌ بفرمایند

من می‌خوام یه دوره piping designer برم خواستم اگه می‌شه یه کالج یا شرکت معتبر که مدرک هم میده معرفی‌ کنید البته من در دالاس میشینم
کیس نامبر:***2015AS>تعداد اعضای کیس:3>ارسال فرم ها:31MAY>آنلاک:20AUG>دریافت نامه دوم:19SEP>مصاحبه:12NOV>وضعیت:کلیرنس>آپدیت ها:,13FEB,23march,25march>کلیر:26march>ساکن دالاس
پاسخ
سلام دوستان. احتمالا ما هم هیوستونی میشیم. سوالی داشتم، اگر کسی امتحان کتبی رانندگی را در ایالت کالیفرنیا داده و قبول شده، آیا میتونه امتحان عملی رانندگی را در ایالت تگزاس بده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-15 ساعت 07:52)babak 2000 نوشته:  سلام دوستان. احتمالا ما هم هیوستونی میشیم. سوالی داشتم، اگر کسی امتحان کتبی رانندگی را در ایالت کالیفرنیا داده و قبول شده، آیا میتونه امتحان عملی رانندگی را در ایالت تگزاس بده؟

دوست عزيز، سيستم پليس (و بعضي کارهاي ديگر مثل مدارس و ...) تو آمريکا ايالتي هست، يعني شما اگه گواهينامه کاليفرنيار را داشته باشي و بخواي ساکن تگزاز بشي هم، حداکثر فکر کنم تا سه ماه بايد، گواهينامه تگزاز را بگيري. 
تنها چيزهايي که فدرال هستند، نياز به تغيير ندارند و تو همه جاي آمريکا اعتبار دارند. راستي تا يادم نرفته، هر ايالتي مثل يک کشوره و برا همين آمريکا ايالات متحده هست و به طبع اون اورپا هم اتحاديه اروپا را تاسيس کرده.
بگذريم. سيستم گواهينامه تو آمريکا ايالتي هست، پس اگه دوستان فقط تو ايالتي قصد سکونت و رزيدنت شدن دارند، بهتره که گواهينامه اش را هم بگيرن.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: chakavakl ، cupcake ، pishtaz611
(2016-01-15 ساعت 07:52)babak 2000 نوشته:  سلام دوستان. احتمالا ما هم هیوستونی میشیم. سوالی داشتم، اگر کسی امتحان کتبی رانندگی را در ایالت کالیفرنیا داده و قبول شده، آیا میتونه امتحان عملی رانندگی را در ایالت تگزاس بده؟

دوست عزیز. اولا شما با گواهینامه ایالت دیگه میتونی تا 90 روز توی تگزاس رانندگی کنی. اگر تو تگزاس موندنی باشی قبل ازاتمام این نود روز باید برای گواهینامه تگزاس اقدام کنی.  طبق آنچه که در سایت دی پی اس تگزاس گفته شده اگر شما گواهینامه کالیفرنیا را به اداره رانندگی تگزاس تحویل بدین دیگه لازم نیست هیچ امتحانی بدین. گواهینامه قبلی را ازتون میگیرن گواهینامه تگزاس را براتون صادر میکنند.  اما اگر شما بخواهید گواهینامه کالیفرنیا را نگه دارید و گواهینامه تگزاس را هم بگیرید باید هم امتحان آیین نامه و هم امتحان رانندگی را بدین. این هم لینکش:

http://www.txdps.state.tx.us/DriverLicen...otexas.htm
پاسخ
سلام دوستان,من شدیدا موندم بینه انتخابه هیوستن و دالاس!واقعا نمیدونم چیکار کنم,زمینه ی کاریم شبکه های کامپیوتری هست (سیسکو و مایکروسافت),یکی میگه دالاس شیک تر و پویاتره محیطش واسه زندگی,یکی میگه هیوستن بهتره,درسته هر کس از دیده خودش و تجربیاته شخصیش میگه ولی یه سری موارد مربوط به نظره شخصی نمیشه مثلا : میزان جرم و جنایت,میزان کُلیه کار و... راستش من از هوای شرجی خیلی بدم میاد,چقدر شرجیه واقعا هیوستون؟دالاس هم شرجیه؟ما یه بار رفتیم محمودآباد چند سال پیش تابستون افتضاح بود!از خونه نمیتونستی بیای بیرون!!!مهم ترین مساله واسم شده آب وهواش و امنیت,نمیدونم چرا حسه بهتری پیدا کردم نسبت به دالاس بدونه دلیله خاصی!کسی میتونه کمک کنه؟
پاسخ
(2016-01-16 ساعت 02:16)nimash1990 نوشته:  سلام دوستان,من شدیدا موندم بینه انتخابه هیوستن و دالاس!واقعا نمیدونم چیکار کنم,زمینه ی کاریم شبکه های کامپیوتری هست (سیسکو و مایکروسافت),یکی میگه دالاس شیک تر و پویاتره محیطش واسه زندگی,یکی میگه هیوستن بهتره,درسته هر کس از دیده خودش و تجربیاته شخصیش میگه ولی یه سری موارد مربوط به نظره شخصی نمیشه مثلا : میزان جرم و جنایت,میزان کُلیه کار و... راستش من از هوای شرجی خیلی بدم میاد,چقدر شرجیه واقعا هیوستون؟دالاس هم شرجیه؟ما یه بار رفتیم محمودآباد چند سال پیش تابستون افتضاح بود!از خونه نمیتونستی بیای بیرون!!!مهم ترین مساله واسم شده آب وهواش و امنیت,نمیدونم چرا حسه بهتری پیدا کردم نسبت به دالاس بدونه دلیله خاصی!کسی میتونه کمک کنه؟

دوست عزيز، اگه شما از محمود آباد بدت اومده، من نمي دونم در مورد هيوستونه چي بگم. هيوستون هواش از آبادان بهتره، ولي قابل مقايسه با محمودآباد نيست (محمود آباد خيلي بهتره حتي در بدترين شرايط شرجي). درسته اينجا فروم هيوستونه، ولي با توجه به کار و تخصص شما که خيلي به نفت مربوط نيست، چرا جاهاي بهتر ايالت هاي شمالي مثل کاليفرنيا (اورنج کانتي، لوس آنجلس، سنديه گو، ... ) را برا سکونت انتخاب نمي کنيد.
به سوال خود شما برگرديم. شرجي بودن دالاس به نظر من به خيلي کمتر از هيوستونه، و بر اساس امکانات شهري به نظر من دالاس بهتر از هيوستونه. باز دوستان با تجربه بهتر مي تونند راهنمايي کنند.
برنده 2015، مقصد هيوستون، ورود ژانویه 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: chakavakl ، cupcake ، eybaba ، pishtaz611
سلام دوستان.اگر كسي در هيوستون مايل هست كه خانه خودشو با كسي شريك بشه واسه مدت حدود دو ماه لطفا اطلاع بده.من و همسرم اوايل Feb ميايم هيوستون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-03 ساعت 20:46)ghazal72 نوشته:  
(2016-01-03 ساعت 14:22)Azer نوشته:  
(2016-01-02 ساعت 01:38)ghazal72 نوشته:  بله. دوستتون درست گفته. باید از اقامتتون در تگزاس 30 روز گذشته باشه و با مدرکی مثل قرارداد اجاره خانه یا صورتحساب برق یا چیزهایی شبیه این که به نام خودتون باشه اینو ثابت کنید.  این هم لینکش :

https://www.txdps.state.tx.us/DriverLice...NonCDL.htm

دوست عزيز، اگه رانندگي ماشين واسه تون در بدو ورود واجبه، گواهينامه بين المللي بگيري فکر کنم يک مدت کارت را راه مي اندازه. موفق باشي.

کلا در آمریکا گواهینامه بین المللی را از کسانی قبول میکنند که اقامت دائم ندارند. مثلا با ویزای توریستی اومدن آمریکا برای یک مدت مشخص. اما ظاهرا هیوستن یک کمی قضیه اش فرق میکنه. اینقدر مکزیکی غیر قانونی تو هیوستن هست که انگار از کنترل ایالت خارج شده دیگه زیاد سخت نمیگیرن. حتی شرکت های بیمه ماشین کسانی که گوهینامه ندارند را بیمه میکنند.
من خودم 5 ماه با گواهینامه بین المللی تو هیوستن رانندگی کردم. یک دوستی هم اونجا داشتم که میگفت یک سال با گواهینامه بین المللی رانندگی کرده. اما خب نه من و نه اون دوستم هیچ وقت توسط پلیس متوقف نشدیم که ببینیم عکس العملش در مورد گواهینامه بین المللی چیه.    
به هر حال شما که یکی دو ماه بدون گواهینامه هستی از همون بین المللی استفاده کن. اما حواستون باشه خیلی خیلی قوانین را رعایت کنید که پلیسی ازتون گواهینامه نخواد. اگر هم خدای نکرده زمانی اتفاقی افتاد که پلیس ازتون گواهینامه خواست،  بین المللی را نشون بدین و اگر ایراد گرفت بگین چون روش نوشته تو آمریکا یک سال اعتبار دارد شما هم فکر کردین میتونین باهاش رانندگی کنید.

سلام خدمت همه دوستان عزیز

تجربه بنده در خصوص دانندگی در هیوستون:
1. برای اپلای کردن چه  ID_Card  و چه گواهینامه در هیوستن شما باید مدارکی مبنی بر سکونت در یک آدرس بمدت حداقل 30 روز ارایه کنید
    راه حل : 1. اگر مکانی را اجاره کنید با قرار داد اجاره بعد از یکماه از تاریخ شروع آن می توانید اقدام کنید
                  2. اگر در منزل دوست یا آشنا یا ... اقامت دارید یا می خواهید از این طریق زودتر اقدام کنید یک فرم اسپانسر هست که ایشان باید پرکند و با مدارک ( حداقل گواهینامه / کارت شناسایی که آدرس آن منطبق با آدرس مورد اشاره است ) به اداره DPS  ارایه کنید که در این صورت هم شما باید یک ماه اقامت را ثابت کنید که مهر ورود در فرودگاه کافی است.

اما بخش مهم  برای این مدت : شما با همان گواهینامه فارسی ترجمه نشده و اصل ( همونی که یک چیپ هم داره ) می تونید تا سه ماه رانندگی کنید. ( این موضوع رو در اداره DPS خود اون آفیسر بهم گفت و البته ایشون هم گواهینامه من رو نگاه کرد کلی از اینکه چیپ داره ذوق کرد بعد رفت و پرسید )  ولی بخش بد ماجرا این نیست که مثلا پلیس از شما سوال کنه  و .... بخش مهم اینه که :
1- ماشین برای رانندگی چطور پیدا کنید  
     راه حل : پول بدید نقد بخرید  -- اسپانسر برای خرید داشته باشید --- اجاره کنید
2- ماشین پیدا کردید چطور بیمه براش بگیرید
    راه حل:  بعضی بیمه ها با مبلغ گرانتری برای شما بیمه نامه صادر میکنند. اجاره ها بیمه دارند
3- تهیه تگ هوشمند برای عبور از عوارض 
    راه حل :  بعضی عوارضی ها پول قبول میکنند -- مسیرهای بدون عوارض با گوگل مپ برید

دست آخر اینکه تا سوشیال نیاد ( برای من 20 روز طول کشید ) هیچ کاری نمیشه کرد بجز اجاره ماشین و قبول ریسک .

و توصیه دوستانه : مثل ماهی خونسرد باشید اون اوایل ورود. زیاد به این ور و انور نزنید (که فقط هزینه هاتون بالا میره) به جای صرف انرژی رو چیزهایی که نمیشه رو چیزهایی که میشه تمرکز کنید.
Interview: October ---- Embassy: Ankara -----Status: Issued (After 7 month)
پاسخ
تشکر کنندگان: usatravel ، Mahboy ، lighthouse ، chakavakl ، ho_tasha ، pishtaz611
(2016-01-16 ساعت 12:15)Azer نوشته:  
(2016-01-16 ساعت 02:16)nimash1990 نوشته:  سلام دوستان,من شدیدا موندم بینه انتخابه هیوستن و دالاس!واقعا نمیدونم چیکار کنم,زمینه ی کاریم شبکه های کامپیوتری هست (سیسکو و مایکروسافت),یکی میگه دالاس شیک تر و پویاتره محیطش واسه زندگی,یکی میگه هیوستن بهتره,درسته هر کس از دیده خودش و تجربیاته شخصیش میگه ولی یه سری موارد مربوط به نظره شخصی نمیشه مثلا : میزان جرم و جنایت,میزان کُلیه کار و... راستش من از هوای شرجی خیلی بدم میاد,چقدر شرجیه واقعا هیوستون؟دالاس هم شرجیه؟ما یه بار رفتیم محمودآباد چند سال پیش تابستون افتضاح بود!از خونه نمیتونستی بیای بیرون!!!مهم ترین مساله واسم شده آب وهواش و امنیت,نمیدونم چرا حسه بهتری پیدا کردم نسبت به دالاس بدونه دلیله خاصی!کسی میتونه کمک کنه؟

دوست عزيز، اگه شما از محمود آباد بدت اومده، من نمي دونم در مورد هيوستونه چي بگم. هيوستون هواش از آبادان بهتره، ولي قابل مقايسه با محمودآباد نيست (محمود آباد خيلي بهتره حتي در بدترين شرايط شرجي). درسته اينجا فروم هيوستونه، ولي با توجه به کار و تخصص شما که خيلي به نفت مربوط نيست، چرا جاهاي بهتر ايالت هاي شمالي مثل کاليفرنيا (اورنج کانتي، لوس آنجلس، سنديه گو، ... ) را برا سکونت انتخاب نمي کنيد.
به سوال خود شما برگرديم. شرجي بودن دالاس به نظر من به خيلي کمتر از هيوستونه، و بر اساس امکانات شهري به نظر من دالاس بهتر از هيوستونه. باز دوستان با تجربه بهتر مي تونند راهنمايي کنند.

سلام 

همیشه برام سوال بود ( امنیت تو آمریکا چطوره؟ کجاش امن تره؟ )  تا اومدن به اینجا از هرکی، هرچی سایته و ... همیشه دنبال همین میگشتم اول.
الانم هروقت دوستام یا اقوام از ایران با هام تماس میگیرن بعد از حالم سراغ امنیت اینجا ( هیوستن ) رو میگیرن....!!!!!!!!!!!!
شاید بدلیل اینه که ما تو مملکت کلی سال جنگ و ... داشتیم و الانم ای کم و بیش دزدی ماشین و خونه و .... 
شایدهم اینقدر تو صدا و سیما همش گفتن امریکا اینجور-  اونجور ....

دوست من فعلا اون بخش امنیت رو فراموش کن . اینجا اومدی هر شهری رفتی محله مناسب از اون نظر پیدا میکنی .
راجع به آب و هوا  : دالاس بهتره از هیوستن ولی نه خیلی . کلا اگه آب و هوا خیلی برات مهمه توصیه دوستمون رو در نظر بگیر
Interview: October ---- Embassy: Ankara -----Status: Issued (After 7 month)
پاسخ
تشکر کنندگان: Mahboy ، chakavakl
سلام دوستان و همشهری های آینده.
من سوال درباره بازار کار معماری تو هیوستون دارم. کسی تجربه ای خودش یا آشناهاش داشته که با لیسانس ایران و سابقه کار و پروژه در ایران و اروپا کار مناسب پیدا کرده باشه؟
ممنون میشم کمکم کنید
شماره کیس: 20160000xxx
تعداد افراد منظور در کیس : 2 (برنده اصلی خودم خانم / همسرم سربازی س)
مصاحبه: هفته اول نوامبر
ورود به آمریکا : تگزاس / مارچ 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. کسی هست که تونسته باشه تو این اوضاع خراب بازار نفت کاری پیدا کرده باشه تو این زمینه
شماره کیس:2015AS32XX >تاریخ رویت قبولی:1 may >کنسولگری:آنکارا > تعداد افراد کیس :1 نفر > مصاحبه: 21 ژانویه > وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا 28 اپریل
پاسخ
تشکر کنندگان:
چ
(2015-10-21 ساعت 12:41)Arshia2000 نوشته:  
(2015-10-13 ساعت 23:51)RezaTX نوشته:  
(2010-09-20 ساعت 21:39)samin نوشته:  سلام

من و همسرم می خواییم به هیوستون نقل مکان کنیم از دوستان عزیزی که انجا زندگی می کنند می خواستم اطلاعاتی در زمینه یافتن مکان مناسب برای زندگی
واطلاعاتی برای شناخت بیشتر شهر دریافت کنم .

بهترین مکان زندگی دوست من محلی است که به کار شما نزدیک باشد و این در صورتیست که شما فرزند محصل نداشته باشید. اما اگر بچه مدرسه ای دارید برای شما ۳ تا پیشنهاد دارم. مدارس Spring Branch, Katy, Sugarland  خوب هستند. Sugarland هندی زیاد داره و این هم امتیاز محسوب میشه هم نقطه ضعف که وارد جزییات نمیشه شد.Wink
می‌شه لطفا نظرتون را در مورد مدارس Cypress بفرمایید؟ برای   year 10  دنبال یک مدرسه خوب می‌گردم به من مدارس Cypress را معرفی‌ کردند.اما نمیدونم کدومش بهتره، تقریبا بیشترشون رنکینگ بالائی دارند.

سلام ببخشید شما کدام مدرسه و کدام منطقه را برای زندگی انتخاب کردید چون ما هم مانند شما یک فرزند ده ساله داریم .متشکرم
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان