موضوعها: 0
رتبه:
40
3 تشکر در 1 ارسال
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
103
0 تشکر در 0 ارسال
اهالی محترم هیوستون
خواهش میکنم متل با آشپزخانه ( امکان پخت و پز ) یا آپارتمان مبله ( با تخت خواب) خوب برای اقامت 2 ماهه در محله خوب برای اقامت یک خانواده 3 نفره معرفی کنین ؟ با سپاس
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-03-31 ساعت 14:42)ASALI نوشته: متروریل ( METRORail) قطار شهری شهر هیوستون تگزاس است که در سال ۲۰۰۴ میلادی تأسیس گردید.
طول خط این متروی تراموا بیش از ۱۲ کیلومتر بوده که روزانه نزدیک به ۴۰٬۰۰۰ مسافر جابجا میکند.
این خط مرکز تجاری شهر هیوستون را به مرکز پزشکی تگزاس متصل میکند، و ۱۶ ایستگاه دارد.
مگه چي بشه كه بخواين ازش استفاده كنين. يعني فكر كنم فقط براي تفريح يه بار برين سوارش بشين يا اينكه كار تون دقيقا مركز شهر باشه
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
ساکنین محترم هیوستون
کسی از دوستان اگه قصد فروش ماشین به قیمت مناسب را دارد لطفا به بنده پیغام خصوصی داده و یا اینکه اگه جایی مناسب و آشنا برای خرید ماشین میشناسید یا اینکه تجربه ای در این مورد دارید، لطفا بنده رو راهنمایی کنید
باتشکر
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-01 ساعت 19:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-23 ساعت 19:51 توسط Houstonian.)
سلام دوستان عزیز
میخواستم مطلبی درباره انتخاب شهر و ایالت بنویسم.
سالها پیش وقتی یه ایرانی میخواست بیاد آمریکا معمولان مقصدش کالیفرنیا یا نیو یورک بود یعنی تقریبا همه دنبال بهترین شعر میگشتن و خوب لوس انجلس هم که به نظر اونها بهترین شهر بود. هنوز هم تب LA بین خیلی از ایرانیها هست. سالهای ۲۰۰۹-۲۰۱۱ هم جو ، جو دالاس بود. این جو بخصوص تو مهاجرسرا خیلی زیاد بود و اگه تو صفحه قدیمی برید این جو رو کامل احساس میکنید. من احساس میکنم اخیرا هم جو هیوستون تو مهاجرسرا خیلی زیاد شده. و عدهای بخاطر اینکه اسم این شهرا سر زبونها افتاده قصد مهاجرت به این شهرها رو دارن. ولی من از دوستان عزیز میخوام که این قضیه انتخاب شهرو کمی جدی تر بگیرن و تهقیت بیشتری در این رابطه بکنن. اول از همه شرایط خودتون رو در نظر بگیرید بعد برای مقصد تصمیم بگیرید چون تغییر شهر در ابتدای مهاجرت کار ساخت پر هزینه ای هست.
به نظر من مهمترین چیز برای یک مهاجر وضعیت کار تو اون شهر هست. شما هر جای آمریکا که باشید اگه کار داشته باشید زندگی خیلی خوبی خواهید داشت و بر عکس. هرچقدر هم که شهر ارزونی برید اگه در آمد ناداشته باشید باز هم مشکل خواهید داشت.
سعی کنید شهرو بر اساس سابقه کار و مهارت هائی که دارید انتخاب کنید. تا بتونید زودتر رشد کنید. هیوستون برای افراد خاصی که مهارت مربوط به نفت و گاز دارن خیلی خوبه ولی خیلی از صنایع در این شهر هیچ رونقی ندران.
من کسی رو میشناسم که ۱۰ سال سابقه کار تو زمینه نفت تو ایران داره ولی رفته سن فرانسیسکو داره توی فروشگاه کار میکنه. وقتی ازش پرسیدم که خوب چرا نمیای هیوستون میگه" فامیلمون که ۴۰ ساله اینجاس میگه هیوستون خیلی خطرناکه !!! یا به هر ایرانی که اینجا میگم میخوام برم تگزاس میخندن بهم و میگن از بهترین ایالت میخوای بری بدترین هه هه". یا بر عکس من اینجا کسایی رو دیدم که سابقه خوبی در زمینه خودرو سازی یا فولاد یا IT دارن و اومدن هیوستون در حالیکه تا جایی که من میدونم اینجا تقریبا چیزی برای این رشتهها نداره. تا جایی هم که من میدونم اینجا برای کارهای معمولی زیاد با بقیه شهرهای بزرگ فرقی نمیکنه . البته من اکثر افرادی رو که اینجا میشناسم. بعد از چند ماه کار پیدا کردند ولی دیدم کسانی هم که با کلی ضرر برگشتن ایران.
منظور من در کًل این نیست که به هیوستون بیاید یا نیاید ، فقط خواهشا حسابی تحقیق کنید درباره شهری که میخواید برید. و الکی جوگیر نشید. بعضی از شهرها هستن که شاید زیاد معروف نباشن ولی خیلی برای زندگی خوب هستن. مثلا شهرسیاتل یا رالی در north carolina از یه نفر شنیدم که جای خوبی ولی خوب چون اسمش سرِ زبونها نیست اصلا کسی بهش فکر هم نمیکنه.
البته همه اینها که گفتم نظر شخصی من هست و اطلاعات من هم کامل نیست فقط خواستم تجربه شخصی خودمو بگم. از بقیه دوستان هم میخوام که بیان نظرشون رو چه خوب چه بد بگن تا دیگران بتونن راحت تر تصمیم بگیرن
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
2013-04-03 ساعت 21:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-03 ساعت 22:53 توسط Amir78.)
سلام بر دوستان گل مهاجر سرا
پس از اندی میخواهم کمی باهاتون درد و دل کنم از تجربه ای که در این 2 سال و خورده ای به دست آوردم و راه ها و اشتباهات و کارهای درست و اشتباهی که کردم + اطرافیانم
جانم براتون بگه که:
دوستانی هستند بر درون این پیج که واقعا لطف میکنند و با گذاشتن پست های زیبا و اطلاعات صحیح عزیزانی را که قصد سفر به ایلات تگزاس و شهر هیوستن دارند را راهنمای میکنند
که همین جا بنده به شخصه ازشون ممنونم
و اما دوستانی هستند که با گذاشتن اطلاعات ناقص و سلیقه ای و احساسات شخصی نه تنها کمکی به بقیه افراد نمیکنند بلکه با دادن اطلاعات غلط باعث گمراه شدن افراد میشوند
پس از دوستان خواهشمندم که واقعا تا اطلاع دقیق از موضوعی ندارید ان را با دیگران به اشتراک نگذارید و قاطعانه راجع به آن ابراز اطلاع نفرمایید
دوستانی که واقعا قصد سفر به هیوستن را دارند در ابتدا به چند نکته بسیار خوب توجه کنند:
1_ تا میتوانید بعد از گرفتن ویزا همان طور که در پست قبلی گفته شده به مساله انتخاب شهر خوب فکر کنید
2_ تا میتوانید همان طور که در صفحات قبلی این پیج گفتم در پست های قبلی سعی کنید که با این طرز تفکر بییایید که از اول میخواهید همه چیز را شروع کنید و اون خودتان هستید که باید زندگیتونا بسازید و ب درستی
3_تا میتوانید پس از ورود چه به هیوستن و یا هر شهری به مساله زمان و هزینه (( ریال به دلار خرج کردن )) به شدت توجه کنید
4_ تا میتوانید خواهش میکنم به خصوص در ابتدا امر از ایرانی ها دوری کنید به خصوص ایرانی هایی که بیش از چند ساله که در این شهر و یا امرکا هستند
هر کس با این صحبت من مشکل داره و یا سوالی دارد میتواند پیام خصوصی بده تا حسابی روشنش کنم
که همانند من و خیلی دیگر از بچهها در ابتدا امر درگیره برخی ادم های فرصت طلب نشوند
5 _ از هر کجای ایران که هستید در صورتی که قصد امدن به هیوستن را دارید توجه کنید که آب و هوای هیوستن گرم و مرطوب هست (( با تابستان های گرم )) با پاییزی بهاری و با زمستانی (( نسبتا سرد اما نه طولانی ))
6_بحث مسافت ها هست و داشتن ماشین و نبودن وسایل حمل و نقل عمومی به حد زیاد (( مسیر های پر رفت و آمد هر 30 دقیقه یک اتوبوس تاکسی هم که انقدر گران هست که طرفش نرید ))
7_ چون مسافت ها زیاده باید ماشین بگیرید (( زندگی در هیوستن = ماشین )) پس باید به حد خرید ماشین با خود پول بیاورید
8_ماشین خیلی ارزون در امریکا = هر روز دیر به سر کار رسیدن + هزینه زیاد تعمیرگاه+ طلف کردن وقت و..... پس بهتر است ماین نسبتا ارزون را مد نظر داشته باشید نه خیلی ارزون جهت آسایش بیشتر
9_ بحث دارو و دکتر و بیمارستان (( در کل سعی کنید نخواهید هیچ موقع حتی به فکرش بیفتید به علت وجود نرخ های نجومی )) تجربه کاملا شخصی
موضوعها: 1
رتبه:
103
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، یک سوال
تو ایالت تگزاس گواهینامه بین المللی برای رانندگی و اجاره ماشین مورد قبوله ؟
اخذ ویزا : 14 مارچ 2013 - سفارت : آنکارا - مقصدفعلی : هیوستون ( تگزاس) - مقصد نهایی : سیاتل
این نیز بگذرد ...