کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2013-04-03 ساعت 22:23)ASALI نوشته:  سلام ، یک سوال
تو ایالت تگزاس گواهینامه بین المللی برای رانندگی و اجاره ماشین مورد قبوله ؟
در ایالت تگزاس گواهی نامه بین المللی مورد قبول هست تا 6 ماه پس از ورودت
اما برای اجاره ماشین بزخی از کمپانی های مربوط به اجاره ماشن آن را قبول میکنند و برخی هم نه
من خودم با گواهی نامه بین الملل در اوایل ورودم در هیوستن جریمه شدم پلیس هم قبول کرده اما دادگاه که بری قاضی بهت تایم میدهد که هر چه سریع تر گواهی نامه تگزاس را بگیری
پاسخ
دوستان عزیز کار در زمینه دوربین مدار بسته و دزدگیر خوب هست
باران باش و نپرس کاسه های خالی از کیست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-03 ساعت 22:55)New York نوشته:  دوستان عزیز کار در زمینه دوربین مدار بسته و دزدگیر خوب هست
دوست عزیز
داشتن رزومه قوی و فرستادن آن برای کمپانی های سکیوریتی و امنیتی در هیوستن میتواند میزان استقبال از این شغل را به شما نشان دهد
جهت پیدا کردن این کمپانی ها میتوانید به گوگل مراجعه کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: itsmasoud ، IN.USA@2013 ، امیر مهاجر ، Hedieh20 ، behzadb57 ، Houstonian ، mhb161
لطف کردی مرسی ولی امیدی هست
باران باش و نپرس کاسه های خالی از کیست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-03 ساعت 22:23)ASALI نوشته:  سلام ، یک سوال
تو ایالت تگزاس گواهینامه بین المللی برای رانندگی و اجاره ماشین مورد قبوله ؟

با تشکر و تایید شدید حرفهای جناب امیر 78 بخصوص در مورد روابط با جامعه ایرانی
ASALI گرامی شما میتوانید از شرکتهای Herts و Avic با گواهی نامه بین المللی ماشین کرایه کنید و حتی میتوانید در تگزاس ماشین بخرید فقط برای بیمه ماشین باید متعهد شوید که تا ظرف یک ماه گواهینامه تگزاس میگیرید. کاری که ما انجام دادیم همین بود .
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، achi686 ، itsmasoud ، Amir78 ، amir82 ، IN.USA@2013 ، sadeghi897 ، ASALI ، nora ، enchantress_boy ، parsush ، sce ، behzadb57 ، سمانه777 ، mhb161
با تشکر از توضیحات amir78 ، چند تا سوال:
- وضعیت بیمه تو تگزاس چطوریه؟
- برای خرید ماشین مناسب فکر میکنم بین 3000 تا 4000 باید هزینه کرد، نظر شما چیه؟
- از زمان ورود چه مدت زمان برای پیدا کردن یه کار معمولی لازمه؟
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
پاسخ
تشکر کنندگان: sadeghi897 ، smu ، behzadb57 ، Houstonian ، سمانه777 ، mhb161
(2013-04-04 ساعت 01:59)smu نوشته:  ASALI گرامی شما میتوانید از شرکتهای Herts و Avic با گواهی نامه بین المللی ماشین کرایه کنید و حتی میتوانید در تگزاس ماشین بخرید فقط برای بیمه ماشین باید متعهد شوید که تا ظرف یک ماه گواهینامه تگزاس میگیرید. کاری که ما انجام دادیم همین بود .
ما الان 4 ماهه با گواهینامه بین المللی داریم اینور اونور میریم. فعلا که مشکلی پیش نیومده. بیمه هم چیزی نگفت و گواهینامه بین المللی مون رو قبول کرده.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، itsmasoud ، smu ، mooj ، IN.USA@2013 ، Emad_L ، parsush ، Spiritual ، Hedieh20 ، behzadb57 ، mhb161
(2013-04-04 ساعت 21:17)IMMI نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 01:59)smu نوشته:  ASALI گرامی شما میتوانید از شرکتهای Herts و Avic با گواهی نامه بین المللی ماشین کرایه کنید و حتی میتوانید در تگزاس ماشین بخرید فقط برای بیمه ماشین باید متعهد شوید که تا ظرف یک ماه گواهینامه تگزاس میگیرید. کاری که ما انجام دادیم همین بود .
ما الان 4 ماهه با گواهینامه بین المللی داریم اینور اونور میریم. فعلا که مشکلی پیش نیومده. بیمه هم چیزی نگفت و گواهینامه بین المللی مون رو قبول کرده.

دوست عزیز ممنون میشم اگه اطلاعاتی در مورد انتخاب و خرید ماشین داشته باشید در اختیار ما بزارید....
2013AS00/ رویت قبولی : May-02-2012/ ارسال فرمهای سری اول: May-09-2012/ آنکارا / یک نفر / مصاحبه: اوایل نوامبر/ اخذ ویزا: روز مصاحبه / ایالت تگزاس - هوستون Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، mooj ، smu ، parsush ، mhb161
(2013-04-04 ساعت 01:59)smu نوشته:  دوست عزیز ممنون میشم اگه اطلاعاتی در مورد انتخاب و خرید ماشین داشته باشید در اختیار ما بزارید....

این تجربه و نظر شخصی ما بوده و تصمیم و قضاوت بنا به شرایط هر خانواده متفاوت میتواند باشد.
ما میخواستیم یک ماشین خوب داشته باشیم که بدون دردسر و دارای گارانتی کامل و لازم باشه و کلا اهل خرید و فروش و تعویض زیاد ماشین نیستیم . در واقع ما ماشینی میخواستیم که حالا حالا ها عوض نکنیم در ضمن امن باشد و خیلی کوچک نباشد و مصرف خیلی زیاد نداشته باشد و نهایتا چون مشکل پسند بودیم از طرح و رنگ ان هم خوشمان بیاید و راحت و خوش دست باشد.
اول اینکه در بدو ورود تقریبا امکان فایننس ماشین نیست و یا دارای شرایط غیر منصفانه است و ما با مشورت و بررسی تصمیم به خرید نقدی گرفتیم تا بتوانیم قدرت چانه زنی داشته و تخفیف خوبی بگیریم.
دنبال ماشین صفر یا یوزد که گارانتی کمپانی را داشته باشه(pre owned) با کارکرد کمتر بودیم که نهایتا با بررسی بیشتر برندها به این نتیجه رسیدیم که ماشینی که ما میخواهیم تفاوت قیمت کارکرده و صفرش تقریبا 1000تا 3000 است وتصمیم گرفتیم که اگر قرار است پول به کار کرده بدیم صفر بگیریم بهتر است. و نهایتا وقتی ماشین دلخواهمون رو پیدا کردیم با نماینده کمپانی وارد مذاکره 3 ساعته و چانه زنی شدیم و توانستیم msrp (تحویل کمپانی درب کارخانه)را + مالیات و حمل و لایسنس و دییلر می شد ( 2500- 3000 )تا را با 2000 باز پرداخت (cash back)خرید نقدی هم داشت را به کلا 5000 تا ارزانتر(2000 کش بک +3000 تخفیف چانه زنی)گرفتیم .و فرداش چک را داده ماشین را تحویل گرفتیم با پلاک موقت نصب شده در جا پلاکی عقب. (پلاک اصلی بعد از سه هفته از خرید ماشین به ادرس دییلر می اید). در مورد بیمه همان روز برای بیمه هم اقدام کردیم و بیمه کامل 90$ geico شدیم. در ضمن میتواند ماشین به اسم یک شخص یا دو نفر باشد .
فعلا که راضی هستیم تا خدا چه بخواهد و امیدوارم انتخاب درستی کرده باشیم اگرچه بسیار مطالعه و بررسی کردیم ولی نتیجه نهایی را زمان نشان خواهد داد.
برنده 2012

پاسخ
(2013-04-04 ساعت 20:55)behnam88 نوشته:  با تشکر از توضیحات amir78 ، چند تا سوال:

درمورد سوال اول در پست قبلی همین صفحه توضیح کوچکی دادم
در مورد سوال دوم:با رقمی که شما گفتین می توان ماشین گرفت ولی مانند گفته دوست گرامی امیر 78 احتمال خرج اضافی و زیاد و زمین گذاشتن شما هست من فکر کنم با 9000 - 13000 بتوان ماشین بهتری گرفت که زیاد دردسر نداشته باشد.
در مورد سوال اخر :تا کار معمولی منظور چه کاری باشد :دوستان شده که از هفته سوم کاری پیدا کرده اند ولی به صورت منطقی من فکر میکنم پروسه یافتن کار بین یک ماه تا 3-4 ماه بسته به نوع کار زمان میبرد.
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: achi686 ، ASALI ، itsmasoud ، mooj ، Soap McTavish ، asal1907 ، parsush ، Amir78 ، behnam88 ، mhb161
سلام دوستان
از دوستانی که ساکن هیوستون هستن و بچه هم دارن میشه سوال کنم که بچه ها رو از کجا بیمه باید کرد ؟
لطفا اونایی که بیمه کردن بچهه هاشونو منو راهنمایی کنن
پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، behzadb57 ، mhb161
سلام
می خواستم بدونم کارهای ساده مثل همون فروشندگی هیستون پیدا می شه برای یا نه ؟
و اینکه برای یک آدم مجرد ، غیر از هزینه های اولیه مثل ماشین
اگر بخوام یک محله امن نه حالا خیلی خوب، ولی امن در هیستون زندگی کنم
با بقیه مخارج چقدر می شه تقریبا ماهی؟
و آیا می شه آدم هم خونه بگیره کرایه خونه کم بشه یا معمول نیست ؟
چون مثلا کالیفرنیا طرف یک اطاق می گیره تک نفره یا حتی دو نفره تا اجاره کمتر بده
آقا ممنون می شم با تجربه ها جواب بدن در مراحل اخر تصمیم گیری هستم.
حداقل خرج ماهیانه چقدر هست واسه مجرد؟ 1000،1200 ؟ کمتر ؟ بیشتر؟
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، ASALI ، behnam88 ، behzadb57 ، Houstonian ، mdtrmd ، sce ، mhb161
(2013-04-05 ساعت 00:59)smu نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 20:55)behnam88 نوشته:  با تشکر از توضیحات amir78 ، چند تا سوال:
در مورد سوال دوم:با رقمی که شما گفتین می توان ماشین گرفت ولی مانند گفته دوست گرامی امیر 78 احتمال خرج اضافی و زیاد و زمین گذاشتن شما هست من فکر کنم با 9000 - 13000 بتوان ماشین بهتری گرفت که زیاد دردسر نداشته باشد.

البته این رقم (۹۰۰۰-۱۲۰۰۰) یه کم سرمایه داری هست.Big Grin ما با اینکه با دلار ۱۰۰۰ تومنی اومده بودیم اول کار با ۳۰۰۰ تا یه ماشین خریدیم . ۱ سال هم دستمون بود ۱۲۰۰۰ مایل هم رفتیم هیچ مشکلی‌ هم نداشت. افراد زیادی هم میشناسم حدود ۲۰۰۰ -۶۰۰۰ ماشین خریدن و واسه شروع راضی‌ بودن. البته آدم هرچه بیشتر پول بده ماشینِ بهتری میتون بگیره.
ورود به امریکا: 2011
محل زندگی: Houston-TX
چرخ گردون گر دو روزی بر مراد ما نگشت ..... دائما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور
پاسخ
تشکر کنندگان: itsmasoud ، amir82 ، IN.USA@2013 ، ASALI ، behnam88 ، Man ، rezagh ، mhb161
(2013-04-07 ساعت 10:11)Houstonian نوشته:  
(2013-04-05 ساعت 00:59)smu نوشته:  

البته این رقم (۹۰۰۰-۱۲۰۰۰) یه کم سرمایه داری هست.Big Grin ما با اینکه با دلار ۱۰۰۰ تومنی اومده بودیم اول کار با ۳۰۰۰ تا یه ماشین خریدیم . ۱ سال هم دستمون بود ۱۲۰۰۰ مایل هم رفتیم هیچ مشکلی‌ هم نداشت. افراد زیادی هم میشناسم حدود ۲۰۰۰ -۶۰۰۰ ماشین خریدن و واسه شروع راضی‌ بودن. البته آدم هرچه بیشتر پول بده ماشینِ بهتری میتون بگیره.
البته در مورد خرید ماشین پیشکسوتان و اساتید همچون آرش در این باره بسیار نوشتن و بحث کردن و اینکه مثلا اگر ماشین خراب بشه هزینه حمل تا تعمیر گاه چقدر میشه و ...و البته شما خوش شانس بودین بهتر تجربیاتتون رو بنویسین تا دوستان استفاده کنند و نظرمن تجربه شخصی بوده و همانطور که در پستم هم نوشتم معیار خرید ماشین برای ما بر چه اساس بوده . ما یک ماشینی میخواستیم و گرفتیم که نمیخواهیم حالاحالا ها عوض کنیم و ...بقیه رو در پستم نوشتم؟؟!!
برنده 2012

پاسخ
تشکر کنندگان: ASALI ، behnam88 ، behzadb57 ، rezagh
(2013-04-05 ساعت 00:36)smu نوشته:  
(2013-04-04 ساعت 01:59)smu نوشته:  دوست عزیز ممنون میشم اگه اطلاعاتی در مورد انتخاب و خرید ماشین داشته باشید در اختیار ما بزارید....

این تجربه و نظر شخصی ما بوده و تصمیم و قضاوت بنا به شرایط هر خانواده متفاوت میتواند باشد.
ما میخواستیم یک ماشین خوب داشته باشیم که بدون دردسر و دارای گارانتی کامل و لازم باشه و کلا اهل خرید و فروش و تعویض زیاد ماشین نیستیم . در واقع ما ماشینی میخواستیم که حالا حالا ها عوض نکنیم در ضمن امن باشد و خیلی کوچک نباشد و مصرف خیلی زیاد نداشته باشد و نهایتا چون مشکل پسند بودیم از طرح و رنگ ان هم خوشمان بیاید و راحت و خوش دست باشد.
اول اینکه در بدو ورود تقریبا امکان فایننس ماشین نیست و یا دارای شرایط غیر منصفانه است و ما با مشورت و بررسی تصمیم به خرید نقدی گرفتیم تا بتوانیم قدرت چانه زنی داشته و تخفیف خوبی بگیریم.
دنبال ماشین صفر یا یوزد که گارانتی کمپانی را داشته باشه(pre owned) با کارکرد کمتر بودیم که نهایتا با بررسی بیشتر برندها به این نتیجه رسیدیم که ماشینی که ما میخواهیم تفاوت قیمت کارکرده و صفرش تقریبا 1000تا 3000 است وتصمیم گرفتیم که اگر قرار است پول به کار کرده بدیم صفر بگیریم بهتر است. و نهایتا وقتی ماشین دلخواهمون رو پیدا کردیم با نماینده کمپانی وارد مذاکره 3 ساعته و چانه زنی شدیم و توانستیم msrp (تحویل کمپانی درب کارخانه)را + مالیات و حمل و لایسنس و دییلر می شد ( 2500- 3000 )تا را با 2000 باز پرداخت (cash back)خرید نقدی هم داشت را به کلا 5000 تا ارزانتر(2000 کش بک +3000 تخفیف چانه زنی)گرفتیم .و فرداش چک را داده ماشین را تحویل گرفتیم با پلاک موقت نصب شده در جا پلاکی عقب. (پلاک اصلی بعد از سه هفته از خرید ماشین به ادرس دییلر می اید). در مورد بیمه همان روز برای بیمه هم اقدام کردیم و بیمه کامل 90$ geico شدیم. در ضمن میتواند ماشین به اسم یک شخص یا دو نفر باشد .
فعلا که راضی هستیم تا خدا چه بخواهد و امیدوارم انتخاب درستی کرده باشیم اگرچه بسیار مطالعه و بررسی کردیم ولی نتیجه نهایی را زمان نشان خواهد داد.

دوست عزیز ممنون از اطلاعاتتون
من توی سایت کمپانیهای خودرو چک کردم خیلی از اونها با %0 APR ماشین می دن مثل هیوندای و . . .
در مورد خرید قسطی چطور بود و راهش چیه؟
آیا بهره به حساب بانک خودتون هم مربوط می شد؟
یه سوال دیگه قیمت ماشینتون چقدر بود که 5 تا تخفیف گرفتین و برندش؟
ممنون از راهنماییتون

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان: سمانه777 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان