موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-06 ساعت 19:06)mechanicalengineer نوشته: (2013-10-06 ساعت 03:30)sce نوشته: (2013-10-05 ساعت 22:21)MEHDIREZAEI نوشته: درود دوستان
تقریبا یه هفته ای میشه هیوستون هستیم و در به در دنبال گرفتن یه جا برای اجاره. چون کسی رو در هیوستون نداریم و کردیت هم نداریم اکثر جاها قبول نمی کنند اجاره بدهند. دوستان کسی هست بتونه در این مورد کمکی کنه یا جایی مناسب رو معرفی کنه که با شرایط ما خونه اجاره بدهند؟
ممنون از همه
سلام دوست عزیز.
نگران نباش.به امید خدا جاگیر میشی.من هنوز به صورت جدی نتونستم برم دنبال اجاره خونه.در واقع این میزبان ما مهمان نوازیش دیگه داره مارو شرمنده خودش می کنه.با این حال یه روز به اصرار من رفتیم تو وست هایمر.بین 6 و 8.من چند تا آپارتمان رو دیدم که بعضیاش رو می شد تا 550 هم اجاره کرد.آدرس رو می دم اگه دوست داشتی سر بزن.
2475 Gray Falls Drive
Houston,TX,77077
خانم نانسی.اینو میداد 700 تا و یه خوبه بود.)
281-531-6200
یکی دیگه هم این بود :
2410 Sout Kirkwood
Houston,Tx 77077
تلفن:
281-496-0232
اینو حول و حوش 510 تا میداد.
البته ضمانت کسی رو می خواست یا نه مطمئن نیستم.
با این حال نگران نباش.به امید خدا زود همه چیز جور میشه.
دوستان من میخوام بدونم که اگه بیام هیوستون نسبت به ال ای چقدر هزینم کاهش مییابد در مسکن و در خوراک اگه کسی بتونه بگه ال ای چند درصد تو این دو زمینه گرونتره ممنون میشم !؟
راستش تصمیم ال ای دارم ولی اینقدر میشنوم که بچه ها میرن هیوستون یکم ترغیب میشم که بیشتر بدونم چون راستش هزینم برام مهمه و مدرکم مکانیکه که شنیدم اونجا میشه کار پیدا کرد ؟ البته تو فیلد نفت نیودم ولی نرم افزارهایی بلدم
ممنون
سلام من لیک جکسون نزدیک هیوستون هستم امری داشتید پیام بدید
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-09 ساعت 18:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-09 ساعت 18:44 توسط hassanpore.)
سلام دوستان
من 20 اکتبر میام هویستون هم خونه آفا کی می خواد؟
29 سال مهندس برف الکترونیک کارمند مپنا بودم 4 سال
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-09 ساعت 18:43)hassanpore نوشته: سلام دوستان
من 20 اکتبر میام هویستون هم خونه آفا کی می خواد؟
29 سال مهندس برف الکترونیک کارمند مپنا بودم 4 سال
اومدی اینجا سعی میکنم کمکت کنم
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت شما دوست عزیز! (vm1974) پستها رو که دنبال میکردم دیدم که شما خیلی حرفه ای کار پیدا کردید خواستم اگه امکانش باشه منو راهنمایی کنید هرچی دنبال تایپیک مهندسی نفت گشتم چیزی پیدا نکردم خواستم بدونم مدرک ایران رو توی هیستون قبول دارن و کلا بازار کارش اونجا چطوره؟ من حدودا 6 سال هست که Drilling Supervisor هستم. اونجا زود کار برام پیدا میشه؟ یا حدودا چه قدر طول میکشه که کار پیدا کنم؟ در آمد مشاغل نفتی مثل حفاری اونجا چطوره؟ و یه چیز دیگه آیا داشتن مقاله تو بدست آوردن کار نقشی داره؟ با تشکر.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-11 ساعت 15:37)rezadriller نوشته: با سلام خدمت شما دوست عزیز! (vm1974) پستها رو که دنبال میکردم دیدم که شما خیلی حرفه ای کار پیدا کردید خواستم اگه امکانش باشه منو راهنمایی کنید هرچی دنبال تایپیک مهندسی نفت گشتم چیزی پیدا نکردم خواستم بدونم مدرک ایران رو توی هیستون قبول دارن و کلا بازار کارش اونجا چطوره؟ من حدودا 6 سال هست که Drilling Supervisor هستم. اونجا زود کار برام پیدا میشه؟ یا حدودا چه قدر طول میکشه که کار پیدا کنم؟ در آمد مشاغل نفتی مثل حفاری اونجا چطوره؟ و یه چیز دیگه آیا داشتن مقاله تو بدست آوردن کار نقشی داره؟ با تشکر.
شما سری به این سایت بزنید و رزومه تون رو آپلود کنید
http://www.bakerhughes.com
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
21
3 تشکر در 1 ارسال
خب بالاخره بعد نزدیک به ده روز این 66 صفحه رو تموم کردم و بازم دینم به مهاجرسرا بیشتر شد.
یادم نمیره وقتی 5 ماه دیر فهمیدم برنده شدم تا همین الان چقدر از این سایت و از بچه های بی ادعای اینجا کمک و استفاده گرفتم.
متاسفانه من از زمان گرفتن ویزا تا حالا فرصت نکردم زیاد تجربیات خودم رو اینجا مطرح کنم البته دلیل دیگش این بود که بچه ها واقعن همه چیزو نوشتن.
من خوشبختانه پس از جستجوی فراوان در این 5 6 ماه موفق شدم با یکی از ایرانی های موفق در هوستون به توافق برسم و انشالله حدود 1 ماه دیگه همراه همسرم عازم این شهر خواهیم بود. این آقا از بیزنسمن های موفق ایالت تگزاس به حساب می آیند و شغل اصلیشون هم درخصوص خودرو است و مالک یکی از نمایندگی های خوشنام و باسابقه خودروهای ژاپنی در این ایالت می باشند. من هم قراره فعلن به عنوان فروشنده در نمایندگی ایشون مشغول باشم تا زمانیکه بتوانم وارد دانشگاه شده و خودم رو با استانداردهای این کشور تطبیق بدم تا بتونم در رشته مورد علاقه و تخصصم ، معماری ادامه کار بدم.
امیدوارم بتونم حداقل از این به بعد بیشتر بنویسم شاید یه خط بدرد یکی خورد.
به امید باز شدن هر چه سریعتر در های موفقیت برای همه هموطنان لایق و منحصر بفرد ایرانمون
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه ساکنین عزیز شهر هیوستن که میتونن به ما که در بدو ورود هستیم کمک کنن که با داشته های بیشتری به آمریکا بیایم.
از دوستان عزیز آیا کسی هست که در رشته عمران فارغ التحصیل باشه و در آمریکا ساکن.چند سوال دارم که مطرح میکنم در صورت اطلاع ممنون میشم
با جوابهاتون کمک کنید.
1-سبک ساختمان سازی در آمریکا چطوریه؟لطفا ی توضیح کلی از فونداسیون واسکلت و سفت کاری و نازک کاری و تاسیسات برقی و مکانیکی اگر مطلع هستید.و همچنین متریل مورد استفاده.
2-نیروی انسانی متخصص (بنا،نجار،برق کار....)مورد نیاز آیا با عملکرد مشابه ایران میتونه اونجا کار کنه؟مثلا نحوه بنایی مثل ایرانه؟
3-در بین نیروهای متخصص کدوم مورد از در آمد بالایی به ازای هر ساعت کار برخورداره.
4-آگر سایتی در زمینه ساختمانسازی و حتی آیین نامه های اجرایی در آمریکا میشناسید لطفا معرفی کنید.
با تشکر