کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2013-10-06 ساعت 03:30)sce نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 22:21)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
تقریبا یه هفته ای میشه هیوستون هستیم و در به در دنبال گرفتن یه جا برای اجاره. چون کسی رو در هیوستون نداریم و کردیت هم نداریم اکثر جاها قبول نمی کنند اجاره بدهند. دوستان کسی هست بتونه در این مورد کمکی کنه یا جایی مناسب رو معرفی کنه که با شرایط ما خونه اجاره بدهند؟
ممنون از همه

سلام دوست عزیز.
نگران نباش.به امید خدا جاگیر میشی.من هنوز به صورت جدی نتونستم برم دنبال اجاره خونه.در واقع این میزبان ما مهمان نوازیش دیگه داره مارو شرمنده خودش می کنه.با این حال یه روز به اصرار من رفتیم تو وست هایمر.بین 6 و 8.من چند تا آپارتمان رو دیدم که بعضیاش رو می شد تا 550 هم اجاره کرد.آدرس رو می دم اگه دوست داشتی سر بزن.
2475 Gray Falls Drive
Houston,TX,77077
خانم نانسی.اینو میداد 700 تا و یه خوبه بود.)
281-531-6200
یکی دیگه هم این بود :
2410 Sout Kirkwood
Houston,Tx 77077
تلفن:
281-496-0232
اینو حول و حوش 510 تا میداد.
البته ضمانت کسی رو می خواست یا نه مطمئن نیستم.
با این حال نگران نباش.به امید خدا زود همه چیز جور میشه.

دوستان من میخوام بدونم که اگه بیام هیوستون نسبت به ال ای چقدر هزینم کاهش مییابد در مسکن و در خوراک اگه کسی بتونه بگه ال ای چند درصد تو این دو زمینه گرونتره ممنون میشم !؟
راستش تصمیم ال ای دارم ولی اینقدر میشنوم که بچه ها میرن هیوستون یکم ترغیب میشم که بیشتر بدونم چون راستش هزینم برام مهمه و مدرکم مکانیکه که شنیدم اونجا میشه کار پیدا کرد ؟ البته تو فیلد نفت نیودم ولی نرم افزارهایی بلدم
ممنون
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: MEHDIREZAEI ، soli asali ، mhb161
(2013-10-06 ساعت 19:06)mechanicalengineer نوشته:  دوستان من میخوام بدونم که اگه بیام هیوستون نسبت به ال ای چقدر هزینم کاهش مییابد در مسکن و در خوراک اگه کسی بتونه بگه ال ای چند درصد تو این دو زمینه گرونتره ممنون میشم !؟
راستش تصمیم ال ای دارم ولی اینقدر میشنوم که بچه ها میرن هیوستون یکم ترغیب میشم که بیشتر بدونم چون راستش هزینم برام مهمه و مدرکم مکانیکه که شنیدم اونجا میشه کار پیدا کرد ؟ البته تو فیلد نفت نیودم ولی نرم افزارهایی بلدم
ممنون

عجب سوالی می کنی شما دوست عزیز.
به نظر من این جور سوالات کلی رو من که هیچ ، کسی هم که مدتی تو ایالت های مختلف زندگی کرده نمی تونه به راحتی بده.تمام پارامترهای زندگی تو این دو ایالت می تونه با هم کاملا متفاوت باشه.اگه می بینی امسال هم اکثر بچه ها میان هیوستون به خاطر جوی هست که امسال تو بچه های 2013 به وجود آمده.این فضا واسه بچه های 2012 فکر کنم دالاس بود و کالیفرنیا هم که اصلا جو نمی خواد و مهاجرت دوستان به این نقاط اصلا به موضوع تخصص در رشته کاری ربطی نداره که اگه کار واسشون تو آلاسکا هم باشه میرم.مهم کسی یا کاری تو اون ایالته یا شنیدن از زبان دیگران.به ندرت دوستان با انتخاب قبلی ایالتی رو انتخاب می کنن.البته جسارت به دوستان دیگه نباشه و می دونم موضوع انتخاب صحیح ایالت از موضوعات مهم واسه مهاجراست.من خودم هیوستون رو فقط و فقط به خاطر حمایت همه جانبه یک از بستگان انتخاب کردم و تا الان هم از انتخابم راضیم.تا ببینیم شرایط چه طور پیش میره.
ینجا همه چیز به نفت خلاصه نمیشه.ولی به نظر من اگه کسی باری به هر جهت می خواد بیاد آمریکا بهتره حداقل از ایالت های کوچکتر و با آب و هوای بهتر شروع کنه.اینجا بزرگی شهر و ترافیک و گرما اگه توام بشه با بلد نبودن زبان و پیدا نکردن کار،می تونه آدم رو خیلی زود از اومدن پشیمون کنه.البته مثل همیشه می گم که این نظر منه و قابل تعمیم به همه نیست.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، soli asali ، amin arefi ، hgbeigi ، mhb161 ، Reza20002
(2013-10-05 ساعت 23:47)nedaUSA نوشته:  راستش من سعی میکنم وقتی با تازه وارد ها یا اونهایی که توی ایران هستن حرف میزنم خیلی خلاصه بگم. خصوصن اینکه خودم الان توی شرایط بدی هستم.
آره خوب سخته.
هی رزومه میفرستی و هیچ خبری نمیشه و برای امرار معاش باید بری یه کار مسخره انجام بدی با ساعتی هفت دلار و همونشم کلی سخته و باید بدویی تا گیر بیاری.
هرچند که بعضیام هستن که زود وارد کار مرتبط با رشته شون شدن، بعد تو میگی پس چرا من نمیتونم. مگه اونا چیکار کردن که من نکردم.
بعد بعضیا رو میبینی که با اینکه متخصصن و کلی تجربه حسابی دارن، چهار ماه گشتن و پیدا نکردن هنوز.
ولی خوب من که پوستم کلفته. نا امید نمیشم. همینجور ادامه میدم. شاید چون این شرایط سخت و افتضاح رو به شرایطی که توی ایران داشتم ترجیح میدم. شاید به آینده در این کشور بیشتر امیدوارم تا ایران.
بعضیا رو میبینم که میگن اینجا اصلن خوب نیست. وقتی میگم دلم میخواد خونواده ام اینجا بودن میگن ما حتی دلمون نمیخواد دشمنمون رو بیاریم توی این کشور.
خلاصه میگم، خیلی خیلی خیلی به خودت بستگی داره. خیلی. به انتظارت و به روحیه ات و توقعت.
با همه حرف بزنین اما آخرش تصمیم رو با توجه به شناختی که از خودتون دارین بگیرین.
همین.
ندا خانم
هیچ کاری تو این مملکت مسخره نیست. شما اگر هر کار قانونی بتونین پیدا کنید که دلارهای ایرانتون رو کمتر خرج کنین برنده شدین. منم مثل شما برای فروشگاه های مختلف اپلای کردم. حتی برای رانندگی اتوبوس مدرسه اپلیکیشن فرستادم. بعد یک ماه فروشگاه Belk به مصاحبه دعوتم کرد. همه چیز خیلی خوب پیش رفت و قبول کردم که هر روز هفته و هر ساعتی از شبانه روز که اونها نیاز داشتند برم براشون کار کنم. هر چقدر از سختی کارشون گفتند من کوتاه نیومدم. آخرش باهام دست دادند و قبولم کردند. الان منتظر بکگراند چکم هستند. اولش با ساعتی هفت دلار و 20 ساعت در هفته شما رو استخدام می کنند و بعد به قدری ساعات کاری شما زیاد خواهد شد که خودتون پیشنهاد ساعات بیشتر رو رد کنین. بهتره دو هفته بعد از پر کردن اپلیکیشن یک سری به خود فروشگاه بزنین و با مدیر فروشگاه صحبت کنین و ازش بخواین تا اپلیکیشن شما رو بیرون بکشه و وضعیت شما رو چک کنه. من به غیر از این برای یک شغل تخصصی فول تایم هم در یک شرکت بزرگ و معروف سم سازی اپلای کردم و CV و کاور لتر فرستادم. CV خودمو برای یکی از استادهای دانشگاه اینجا هم فرستادم. اونم برای تمام اعضای گروه فوروارد کرده و قول داده به محض این که آزمایشگاهی یک پوزیشن خالی بشه بهم خبر بده. خانمم هم در مهد کودکی به صورت داوطلب تقاضای کار داده. اونم در مرحله بکگراند چک هست و بعد از یکی دو ماه اگر استخدامش نکنند CV خوبی براش درست میشه و در جاهای دیگه فرصت های شغلی بهتری در انتظارش خواهد بود. کلاً جستجوی کار بهتر در این سرزمین تمومی نداره. یعنی شما اگر بهترین کار رو هم بدست بیارین باز هم نباید متوقف بشین و همیشه باید موارد مختلفی رو در نظر داشته باشین و هر جا که پول و شرایط بهتری داشت کار قبلیتون رو رها کنید. نا امید نباشید و تا کریسمس تمام سعی خودتنو رو بکنین. مطمئنم که موفق میشید. جالبه که بدونین من در ایران کارمند رسمی دولت با پست هیئت علمی بودم و 12 سال سابقه کار در زمینه تحقیق و تدریس در دانشگاه. از این که برای یک فروشگاه کار کنم یا اتوبوس مدرسه رو راه ببرم یک اپسیلون هم ناراحت نیستم و مطمئنم که اگر یک سال طاقت بیارم و دستم رو به عنوان دانشجو در دانشگاهی بند کنم آینده بهتری نسبت به ایران دارم. در ایران من یکی به آخر خط رسیده بودم. من یکی هرگز بر نمی گردم و همین جا تا آخرین سنت پولم مقاومت می کنم. امیدوارم خدا به همتون صبر و توانایی تحمل مشکلات رو عنایت فرماید. با آرزوی موفقیت برای همه. سعید
پاسخ
(2013-10-07 ساعت 02:26)Saeedv13 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 23:47)nedaUSA نوشته:  
ندا خانم
هیچ کاری تو این مملکت مسخره نیست. شما اگر هر کار قانونی بتونین پیدا کنید که دلارهای ایرانتون رو کمتر خرج کنین برنده شدین. منم مثل شما برای فروشگاه های مختلف اپلای کردم. حتی برای رانندگی اتوبوس مدرسه اپلیکیشن فرستادم. بعد یک ماه فروشگاه Belk به مصاحبه دعوتم کرد. همه چیز خیلی خوب پیش رفت و قبول کردم که هر روز هفته و هر ساعتی از شبانه روز که اونها نیاز داشتند برم براشون کار کنم. هر چقدر از سختی کارشون گفتند من کوتاه نیومدم. آخرش باهام دست دادند و قبولم کردند. الان منتظر بکگراند چکم هستند. اولش با ساعتی هفت دلار و 20 ساعت در هفته شما رو استخدام می کنند و بعد به قدری ساعات کاری شما زیاد خواهد شد که خودتون پیشنهاد ساعات بیشتر رو رد کنین. بهتره دو هفته بعد از پر کردن اپلیکیشن یک سری به خود فروشگاه بزنین و با مدیر فروشگاه صحبت کنین و ازش بخواین تا اپلیکیشن شما رو بیرون بکشه و وضعیت شما رو چک کنه. من به غیر از این برای یک شغل تخصصی فول تایم هم در یک شرکت بزرگ و معروف سم سازی اپلای کردم و CV و کاور لتر فرستادم. CV خودمو برای یکی از استادهای دانشگاه اینجا هم فرستادم. اونم برای تمام اعضای گروه فوروارد کرده و قول داده به محض این که آزمایشگاهی یک پوزیشن خالی بشه بهم خبر بده. خانمم هم در مهد کودکی به صورت داوطلب تقاضای کار داده. اونم در مرحله بکگراند چک هست و بعد از یکی دو ماه اگر استخدامش نکنند CV خوبی براش درست میشه و در جاهای دیگه فرصت های شغلی بهتری در انتظارش خواهد بود. کلاً جستجوی کار بهتر در این سرزمین تمومی نداره. یعنی شما اگر بهترین کار رو هم بدست بیارین باز هم نباید متوقف بشین و همیشه باید موارد مختلفی رو در نظر داشته باشین و هر جا که پول و شرایط بهتری داشت کار قبلیتون رو رها کنید. نا امید نباشید و تا کریسمس تمام سعی خودتنو رو بکنین. مطمئنم که موفق میشید. جالبه که بدونین من در ایران کارمند رسمی دولت با پست هیئت علمی بودم و 12 سال سابقه کار در زمینه تحقیق و تدریس در دانشگاه. از این که برای یک فروشگاه کار کنم یا اتوبوس مدرسه رو راه ببرم یک اپسیلون هم ناراحت نیستم و مطمئنم که اگر یک سال طاقت بیارم و دستم رو به عنوان دانشجو در دانشگاهی بند کنم آینده بهتری نسبت به ایران دارم. در ایران من یکی به آخر خط رسیده بودم. من یکی هرگز بر نمی گردم و همین جا تا آخرین سنت پولم مقاومت می کنم. امیدوارم خدا به همتون صبر و توانایی تحمل مشکلات رو عنایت فرماید. با آرزوی موفقیت برای همه. سعید

خیلی عالیه .یاید همه بدونن برای چی میخوان برن اونجا. اگر خواست قوی و آگاهانه باشد هیچ سدی بر سر راه توان ایستادن نخواهد داشت.خوش به حال امریکا که شما مردمش خواهید بود.2013 برای ما نحس بوده که شمارو از دست دادیم و برای اونا شانس محض...
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sce ، amir82 ، nedaUSA ، ParsTrader ، m.mina ، soli asali ، tabim4 ، بهناز91 ، mhb161
(2013-10-06 ساعت 19:06)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-10-06 ساعت 03:30)sce نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 22:21)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
تقریبا یه هفته ای میشه هیوستون هستیم و در به در دنبال گرفتن یه جا برای اجاره. چون کسی رو در هیوستون نداریم و کردیت هم نداریم اکثر جاها قبول نمی کنند اجاره بدهند. دوستان کسی هست بتونه در این مورد کمکی کنه یا جایی مناسب رو معرفی کنه که با شرایط ما خونه اجاره بدهند؟
ممنون از همه

سلام دوست عزیز.
نگران نباش.به امید خدا جاگیر میشی.من هنوز به صورت جدی نتونستم برم دنبال اجاره خونه.در واقع این میزبان ما مهمان نوازیش دیگه داره مارو شرمنده خودش می کنه.با این حال یه روز به اصرار من رفتیم تو وست هایمر.بین 6 و 8.من چند تا آپارتمان رو دیدم که بعضیاش رو می شد تا 550 هم اجاره کرد.آدرس رو می دم اگه دوست داشتی سر بزن.
2475 Gray Falls Drive
Houston,TX,77077
خانم نانسی.اینو میداد 700 تا و یه خوبه بود.)
281-531-6200
یکی دیگه هم این بود :
2410 Sout Kirkwood
Houston,Tx 77077
تلفن:
281-496-0232
اینو حول و حوش 510 تا میداد.
البته ضمانت کسی رو می خواست یا نه مطمئن نیستم.
با این حال نگران نباش.به امید خدا زود همه چیز جور میشه.

دوستان من میخوام بدونم که اگه بیام هیوستون نسبت به ال ای چقدر هزینم کاهش مییابد در مسکن و در خوراک اگه کسی بتونه بگه ال ای چند درصد تو این دو زمینه گرونتره ممنون میشم !؟
ممنون
سلام من لیک جکسون نزدیک هیوستون هستم امری داشتید پیام بدید
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، MEHDIREZAEI ، mhb161 ، ojee
سلام دوستان
من 20 اکتبر میام هویستون هم خونه آفا کی می خواد؟
29 سال مهندس برف الکترونیک کارمند مپنا بودم 4 سال
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، MEHDIREZAEI ، amohammadiazar ، mhb161
(2013-10-09 ساعت 18:43)hassanpore نوشته:  سلام دوستان

اومدی اینجا سعی میکنم کمکت کنم
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، amohammadiazar ، mhb161
سلام به همگی؛
دوستان مهاجرسرایی و خصوصاً دوستان ساکن در هیوستن ِ تگزاس Smile
امیدوارم خوب باشید همگی

من یک‌سری تجربیاتی در زمینه‌ی وسایل حمل‌و‌نقل عمومی در هیوستن پیدا کردم به‌تازگی. گفتم با شما هم در میون بذارم.
یک application فوق‌العاده وجود داره که می‌تونید از play store‌‌‌/google play آن را به رایگان دانلود و روی گوشی خود (smart phone) نصب کنید.
اسم این App هست: Metro Trip
بسیار بسیار به دردتون می‌خوره، خصوصاً اگر در مرکزشهر هیوستن (downtown) زندگی و یا کار می‌کنید.
کار کردن باهاش خیلی ساده است و بسیار کاربردی است.

از من می‌شنوید حتی اگر مدام از ماشین شخصی استفاده می‌کنید، این اپلیکشین رو روی گوشیتون نصب کنید. بسیاربسیار به درد می‌خوره.
البته، فقط برای هیوستن هست.

این هم لینک این اپلیکشین در گوگل پلی:
https://play.google.com/store/apps/detai...trip&hl=en

موفق باشید.
2013AS84xx, Abu Dhabi, w2 June, ویزای یک‌ضرب, مدارک مصاحبه, csc, سفرنامه‌ی من
مراحل آمدن Green Card
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، roeentan ، Saeedv13 ، s.s.h ، soli asali ، shadi79 ، itsmasoud ، parsush ، amir82 ، tabim4 ، ali1982 ، mhb161 ، elmira_fa ، Reza20002 ، mohammadg846 ، amin arefi ، p.arsa
با سلام خدمت شما دوست عزیز! (vm1974) پستها رو که دنبال میکردم دیدم که شما خیلی حرفه ای کار پیدا کردید خواستم اگه امکانش باشه منو راهنمایی کنید هرچی دنبال تایپیک مهندسی نفت گشتم چیزی پیدا نکردم خواستم بدونم مدرک ایران رو توی هیستون قبول دارن و کلا بازار کارش اونجا چطوره؟ من حدودا 6 سال هست که Drilling Supervisor هستم. اونجا زود کار برام پیدا میشه؟ یا حدودا چه قدر طول میکشه که کار پیدا کنم؟ در آمد مشاغل نفتی مثل حفاری اونجا چطوره؟ و یه چیز دیگه آیا داشتن مقاله تو بدست آوردن کار نقشی داره؟ با تشکر.
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali
(2013-10-11 ساعت 15:37)rezadriller نوشته:  با سلام خدمت شما دوست عزیز! (vm1974) پستها رو که دنبال میکردم دیدم که شما خیلی حرفه ای کار پیدا کردید خواستم اگه امکانش باشه منو راهنمایی کنید هرچی دنبال تایپیک مهندسی نفت گشتم چیزی پیدا نکردم خواستم بدونم مدرک ایران رو توی هیستون قبول دارن و کلا بازار کارش اونجا چطوره؟ من حدودا 6 سال هست که Drilling Supervisor هستم. اونجا زود کار برام پیدا میشه؟ یا حدودا چه قدر طول میکشه که کار پیدا کنم؟ در آمد مشاغل نفتی مثل حفاری اونجا چطوره؟ و یه چیز دیگه آیا داشتن مقاله تو بدست آوردن کار نقشی داره؟ با تشکر.

شما شهره درستی رو انتخاب کردین ولی باید شروع کنید این تاپیک رو از ابتدا بخونین تا اطلاعاتی که میخواید رو بگیرید مثل سایتهایی که دوستان معرفی کردن که در مورد شرکت های نفتی و موفعیت های کاری و در آمد متوسط اونها هست. رو رزومتون هم خیلی دقیق کار کنید. ( من هیچ تجربه ای ندارم و این ققط یک راهنماییِ کوچک بود Big Grin )
سفرنامه
case No: 19may: ABD****23/ F2A = I130: 21 Nov2013/ PD: 25 Nov2013/ /INTERVIEW: 11 AUG,2015/ approve: Apr 2-2014/ ds261 : 17 Feb 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، soli asali ، roeentan ، sce ، mhb161 ، ojee
(2013-10-09 ساعت 20:38)rezajoon نوشته:  
(2013-10-09 ساعت 18:43)hassanpore نوشته:  سلام دوستان

اومدی اینجا سعی میکنم کمکت کنم

من چند روزه اومدم هیوستون و دنبال هم خونه می گردم دخترم و معمارم؛ اگه کسی همخونه خانم می شناسه راهنمایی کنه؛ من مهمونم و اصن حس خوبی ندارم ؛ دوس دارم زودتر خونه بگیرم
یه جای خوبی میشناسم اگه خانمی پایه باشه با 800 تا می گیریم پول اب و برق و اینا هم نداره
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-03 ساعت 03:26)parsush نوشته:  دوستای گله هیوستونی من هم بالاخره ویزا گرفتم ولی.... به شوهرم ویزا نرسید، گفتن تموم شده!!حالا من دارم میام، تنها . امیدوارم که بتونم زود بیارمش. اگه خانومی رو میشناختین که دنباله هم خونه میگرده یا یک خانواده مسن که من بتونم ازشون اتاق بگیرم ممنون میشم که به من معرفی کنین.
(2013-09-26 ساعت 19:29)nazanin_nik2012 نوشته:  هم خونه خانوم کی میخواد؟

یه نوع ویزای غیر مهاجرتی هست به نام ویزای V که ممکنه به دردتون بخوره البته چند تا شرط هم داره که بستگی به موقعیتتون داره.

The V visa is a nonimmigrant visa created to allow families to stay together while waiting for the processing of immigrant visas.

می تونید به سایت اداره مهاجرت USCIS.gov مراجعه کنید برای اطلاعات کاملتر.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mhb161
(2013-10-11 ساعت 15:37)rezadriller نوشته:  با سلام خدمت شما دوست عزیز! (vm1974) پستها رو که دنبال میکردم دیدم که شما خیلی حرفه ای کار پیدا کردید خواستم اگه امکانش باشه منو راهنمایی کنید هرچی دنبال تایپیک مهندسی نفت گشتم چیزی پیدا نکردم خواستم بدونم مدرک ایران رو توی هیستون قبول دارن و کلا بازار کارش اونجا چطوره؟ من حدودا 6 سال هست که Drilling Supervisor هستم. اونجا زود کار برام پیدا میشه؟ یا حدودا چه قدر طول میکشه که کار پیدا کنم؟ در آمد مشاغل نفتی مثل حفاری اونجا چطوره؟ و یه چیز دیگه آیا داشتن مقاله تو بدست آوردن کار نقشی داره؟ با تشکر.

شما سری به این سایت بزنید و رزومه تون رو آپلود کنید
http://www.bakerhughes.com
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، amir82 ، rezadriller ، مانترا ، mhb161 ، amin arefi
خب بالاخره بعد نزدیک به ده روز این 66 صفحه رو تموم کردم و بازم دینم به مهاجرسرا بیشتر شد.
یادم نمیره وقتی 5 ماه دیر فهمیدم برنده شدم تا همین الان چقدر از این سایت و از بچه های بی ادعای اینجا کمک و استفاده گرفتم.
متاسفانه من از زمان گرفتن ویزا تا حالا فرصت نکردم زیاد تجربیات خودم رو اینجا مطرح کنم البته دلیل دیگش این بود که بچه ها واقعن همه چیزو نوشتن.
من خوشبختانه پس از جستجوی فراوان در این 5 6 ماه موفق شدم با یکی از ایرانی های موفق در هوستون به توافق برسم و انشالله حدود 1 ماه دیگه همراه همسرم عازم این شهر خواهیم بود. این آقا از بیزنسمن های موفق ایالت تگزاس به حساب می آیند و شغل اصلیشون هم درخصوص خودرو است و مالک یکی از نمایندگی های خوشنام و باسابقه خودروهای ژاپنی در این ایالت می باشند. من هم قراره فعلن به عنوان فروشنده در نمایندگی ایشون مشغول باشم تا زمانیکه بتوانم وارد دانشگاه شده و خودم رو با استانداردهای این کشور تطبیق بدم تا بتونم در رشته مورد علاقه و تخصصم ، معماری ادامه کار بدم.
امیدوارم بتونم حداقل از این به بعد بیشتر بنویسم شاید یه خط بدرد یکی خورد.
به امید باز شدن هر چه سریعتر در های موفقیت برای همه هموطنان لایق و منحصر بفرد ایرانمون
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، ffrfar ، sce ، nasim ، amir82 ، farzad47 ، ali1982 ، مانترا ، mhb161 ، elmira_fa ، Reza20002 ، مرآت74
سلام به همه ساکنین عزیز شهر هیوستن که میتونن به ما که در بدو ورود هستیم کمک کنن که با داشته های بیشتری به آمریکا بیایم.

از دوستان عزیز آیا کسی هست که در رشته عمران فارغ التحصیل باشه و در آمریکا ساکن.چند سوال دارم که مطرح میکنم در صورت اطلاع ممنون میشم
با جوابهاتون کمک کنید.

1-سبک ساختمان سازی در آمریکا چطوریه؟لطفا ی توضیح کلی از فونداسیون واسکلت و سفت کاری و نازک کاری و تاسیسات برقی و مکانیکی اگر مطلع هستید.و همچنین متریل مورد استفاده.

2-نیروی انسانی متخصص (بنا،نجار،برق کار....)مورد نیاز آیا با عملکرد مشابه ایران میتونه اونجا کار کنه؟مثلا نحوه بنایی مثل ایرانه؟

3-در بین نیروهای متخصص کدوم مورد از در آمد بالایی به ازای هر ساعت کار برخورداره.

4-آگر سایتی در زمینه ساختمانسازی و حتی آیین نامه های اجرایی در آمریکا میشناسید لطفا معرفی کنید.
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان