کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2013-10-12 ساعت 23:25)mehdi.topol نوشته:  سلام به همه ساکنین عزیز شهر هیوستن که میتونن به ما که در بدو ورود هستیم کمک کنن که با داشته های بیشتری به آمریکا بیایم.

از دوستان عزیز آیا کسی هست که در رشته عمران فارغ التحصیل باشه و در آمریکا ساکن.چند سوال دارم که مطرح میکنم در صورت اطلاع ممنون میشم
با جوابهاتون کمک کنید.

1-سبک ساختمان سازی در آمریکا چطوریه؟لطفا ی توضیح کلی از فونداسیون واسکلت و سفت کاری و نازک کاری و تاسیسات برقی و مکانیکی اگر مطلع هستید.و همچنین متریل مورد استفاده.

2-نیروی انسانی متخصص (بنا،نجار،برق کار....)مورد نیاز آیا با عملکرد مشابه ایران میتونه اونجا کار کنه؟مثلا نحوه بنایی مثل ایرانه؟

3-در بین نیروهای متخصص کدوم مورد از در آمد بالایی به ازای هر ساعت کار برخورداره.

4-آگر سایتی در زمینه ساختمانسازی و حتی آیین نامه های اجرایی در آمریکا میشناسید لطفا معرفی کنید.
با تشکر

سلام دوست عزیز.
چوم من خودم عمران خوندم و الان هم توی هیوستون هستم،شاید بتونم پاسخ بخشی از سوالات شما رو بدم.
اول از همه بزارین یه موضوعی رو برای شما و بقیه دوستان خیلی واضح بگم.البته شاید جاش اینجا نباشه.اگر قصد انجام کار تخصصی در رشته خودتون رو دارین و دارای تخصص عالی و تجارب حرفه ای خوبی هستین،مطمئن باشین با اتکا به یه رزومه خوب می تونین خیلی زودتر از اون چیزی که فکرش رو بکنین مشغول به کار بشین.توضیح بیشتری نمیدم.
اما در مورد سوالات شما :
تا اونجایی که من از نحوه سوالات شما دستگیرم شذ،به احتمال زیاد شما قصد دارین در زمینه اجراء مشغول به کار بشین.با این حال من به صورت کلی برداشت های شخصی خودم رو از مشاهدات این یکماهه خدمت شما عرض می کنم.اون چیزی که شما به عنوان ساختمان سازی مشابه ایران مد نظرتونه اینجا وجود نداره.عمده خونه ها با مصالح چوبی و به صورت پیش ساخته اجرا میشن.(تیر،ستون،اتصالات و ...).فونداسیون هم که خیلی فرقی با ایران نداره و در مورد تاسیسات مکانیکی و برقی هم عمدتا روش های اجرا منطبق با متد های جدیده که چون تخصص اصلی من نیست نظری نمی دم.آپارتمان سازی برای سکونت به صورتی که الان در ایران مرسومه اینجا وجود نداره و آپارتمان های موجود هم عمدتا 2 یا 3 طبقه هستن و در بلو ک های چند تایی کنار همدیگه و اونا هم با سازه های چوبی هستن.اصولا همه چیز اینجا در سطح اجرا میشه و اصلا شما ساختمان و یا سازه مرتفعی به غیر از ساختمان های دان تاون و یا تک و توک ساختمان های شرکت های خاص نمی بینین.با این اوصاف نیروی فنی هم عمدتا نیروهایی هستن که آشنا به تکنولوژی روز و مصالح جدید هستن و چیزی به اسم بنا و نازک کار به شکل ایران نمی بینین.البته این به معنی این نیست که کاشی کار و سرامیک کار و غیره اینجا نیست.توی هیوستون با توجه به توسعه ای که من تو این شهر می بینم واسه بچه هایی که کار راهسازی و یا پلسازی کردن تو این شهر بازار کار خوبی وجود داره.نقشه برداری و تعمیرات راه هم تو همین طبقه بندی قرار داره.کارای مربوط به زهکشی و ژئوتکنیک و مهندسی خاک و پی هم به نظر میاد اینجا رونق بهتری نسبت به اجرای ساختمان داشته باشه.از نظر استاندارد هم باید خدمت شما عرض کنم که استانداردهاییی که ما در ایران با اونا سر و کار داشتیم عمدتا برگرفته از استانداردهای آمریکاست و از این بابت مشکلی نخواهید داشت.نهایتا بخواین بعضی از اونارو به روز کنین.
اینجا مهندس عمران رو عمدتا به عنوان طراح میشناسن و تسلط به اتوکد و نرم افزارهای محاسبات سازه واسشون مهمه.البته با داشتن کمی شانس و رابطه هم میشه وارد کارایی شد که شاید همون تیپ کارای باشه که تو ایران عمده مهندسان گرامی انجام میدن.نظارت...........
لاتاری 2013
پاسخ
سلام دوست عزیز.
چوم من خودم عمران خوندم و الان هم توی هیوستون هستم،شاید بتونم پاسخ بخشی از سوالات شما رو بدم.

دوستان کسی هست تو زمینه نفت تجربه و اطلاعاتی مشابه داشته باشه؟
من تو ایران حدود 2 ساله که مشغولم و واقعاً نمی دونم وقتی برسم چی منتظرمه!
کار تو رشته خودم تو آفیس یا سر دکل یا اصلاً کار غیر مرتبط و ادامه تحصیل برای پیدا کردن کار مرتبط. من رشتم زمین شناسی نفته ( ارشد) از دانشگاه آزاد، 2 سال هم به عنوان پتروفیزیست سابقه کار دارم. اگه خدا بخواد سال دیگه هم در هیوستن در خدمت شمام. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sce ، mohammadg846 ، mhb161 ، ojee
(2013-10-13 ساعت 16:37)Ramin geologist نوشته:  سلام دوست عزیز.

دوستان کسی هست تو زمینه نفت تجربه و اطلاعاتی مشابه داشته باشه؟
من تو ایران حدود 2 ساله که مشغولم و واقعاً نمی دونم وقتی برسم چی منتظرمه!
کار تو رشته خودم تو آفیس یا سر دکل یا اصلاً کار غیر مرتبط و ادامه تحصیل برای پیدا کردن کار مرتبط. من رشتم زمین شناسی نفته ( ارشد) از دانشگاه آزاد، 2 سال هم به عنوان پتروفیزیست سابقه کار دارم. اگه خدا بخواد سال دیگه هم در هیوستن در خدمت شمام. ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.

جواب سوال شما رو اینجا دادم دوست عزیز.
امیدوارم مفید باشه.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: Ramin geologist ، اریوبرزن ، مانترا ، mhb161 ، ojee
دوستان منم 27 اکتبر بلیط دارم و میام هیستون دنبال خونه میگردم و چون دخترخانم هستم دنبال هم اتاقی خانم میگردم کسی هست همه اتاقی بخواد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: IMMI ، sce ، mohammadg846 ، mhb161 ، ojee
(2013-10-14 ساعت 22:47)soror faridi نوشته:  دوستان منم 27 اکتبر بلیط دارم و میام هیستون دنبال خونه میگردم و چون دخترخانم هستم دنبال هم اتاقی خانم میگردم کسی هست همه اتاقی بخواد ؟
این دوستمون دنبال همخونه میگردن.
کافیه چند پست آخر صفحه قبل رو بخونید.
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، sce ، مانترا ، mhb161 ، ojee
(2013-10-14 ساعت 22:47)soror faridi نوشته:  دوستان منم 27 اکتبر بلیط دارم و میام هیستون دنبال خونه میگردم و چون دخترخانم هستم دنبال هم اتاقی خانم میگردم کسی هست همه اتاقی بخواد ؟

من براتون پیغام گذاشتم اسکایپ و شماره تلفن
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، roeentan ، mhb161
دوستان من می خوام برم دنبال ssn
این آدرسه دفتریه که باید برم ؟
Social security office information
10703
Stancliff RD

درسته آیا ؟ لیست بقیه دفترها رو چه جوری میشه پیدا کرد...این یه کمی بهم دوره
ممنون[/align]
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161
(2013-10-15 ساعت 09:51)rahaa.ahm نوشته:  دوستان من می خوام برم دنبال ssn
10703
Stancliff RD
ممنون[/align]

یکی هست تو این آدرس:
16200
Dillard Drive
Houston, TX 77040
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، mhb161
(2013-10-15 ساعت 09:56)IMMI نوشته:  
10703
Stancliff RD
ممنون[/align]

یکی هست تو این آدرس:
16200
Dillard Drive
Houston, TX 77040

مرسی
ازکجا پیدا کردین آدرسو... بقیه آدرس ها رو چه جوری ببینم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161
(2013-10-15 ساعت 10:01)rahaa.ahm نوشته:  
10703
Stancliff RD
ممنون[/align]

یکی هست تو این آدرس:
16200
Dillard Drive
Houston, TX 77040

مرسی

تو گوگل مپ این رو سرچ کنین به راحتی پیدا می کنید:
Social Security Administration
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، amir82 ، sce ، mhb161
(2013-10-15 ساعت 10:19)IMMI نوشته:  
(2013-10-15 ساعت 10:01)rahaa.ahm نوشته:  
10703
Stancliff RD
ممنون[/align]

یکی هست تو این آدرس:
16200
Dillard Drive
Houston, TX 77040

مرسی

تو گوگل مپ این رو سرچ کنین به راحتی پیدا می کنید:
Social Security Administration

من رفتم ولی متاسفانه گفتن تا زمانی که دولت تعطیله این بخش کار نمی کنه.... این واقعا مساله ساز شده ، نه میشه گواهینامع گرفت نه واسه کار اپلای کرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: IMMI ، mhb161
دوستان واسه گرفتن سوشال به خودتون زحمت ندین و تو این شهر بزرگ پانشین برین و دست از پا درازتر برگردین.تا دولت باز نشه کاری نمی شه کرد.
تا 17 اکتبر صبر کنین.به احتمال زیاد اونروز ماجرا ختم به خیر میشه.
ظاهرا این هم شده کلیرنس بچه های تازه اومده.مال ما که فعلا 33 روزه شده.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: MEHDIREZAEI ، اریوبرزن ، ghafari88 ، mhb161 ، ojee
درود دوستان
منم این چند روز دو سه تا اداره سوشال رفتم که هر سه شون همینو گفتن حتی می خواستم آدرسمو عوض کنم که باز هم گفت نمیشه باید دولت از شات در بیاد.
ایشالا که به زودی ختم به خیر بشه.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، اریوبرزن ، roeentan ، ffrfar ، mhb161
(2013-10-16 ساعت 05:22)MEHDIREZAEI نوشته:  درود دوستان
منم این چند روز دو سه تا اداره سوشال رفتم که هر سه شون همینو گفتن حتی می خواستم آدرسمو عوض کنم که باز هم گفت نمیشه باید دولت از شات در بیاد.
ایشالا که به زودی ختم به خیر بشه.

حالا که دولت از تعطیلی در اومده اگه رفتین و جواب دادن لطفا بنویسین چی گفتن ، ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، soli asali ، مانترا ، mhb161
امروز(17 اکتبر ) مجددا و بعد از 34 روز از ورودمون به اداره سوشال رفتبم.مجددا درخواست سوشال رو کردیم و این بار کارمند مربوطه علاوه بر ثبت اطلاعات ما در سیستم،رسیدی هم مبنی بر پذیرفته شدن درخواست ما داد.چیزی که در مراجعه اول ما به ما داده نشد.متاسفانه علی رغم اصرار ما حداقل در دادن شماره ایشون گفتن که برای شما شماره ای تولید نشده و باید 2 هفته منتظر باشین.امیدواریم که تو این 3 یا 4 روز آینده به دستمون برسه.چاره ای جز تحمل کردن این وضعیت نداریم.بدون سوشال اصلا نمیشه گواهی نامه گرفت و بدون گواهی نامه در این منطقه از هیوستون که ما هستیم و دسترسی به حمل و نقل عمومی عملا غیر ممکنه نمیشه برای رفتن به جایی حتی برای مصاحبه کاری برنامه درستی ریخت.
فعلا این آخرین وضعیت ما در یک ماه گذشته شده.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، amir82 ، s.s.h ، soli asali ، amin arefi ، nedaUSA ، مانترا ، MEHDIREZAEI ، kasra ، mhb161 ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان