2013-10-13 ساعت 02:50
(2013-10-12 ساعت 23:25)mehdi.topol نوشته: سلام به همه ساکنین عزیز شهر هیوستن که میتونن به ما که در بدو ورود هستیم کمک کنن که با داشته های بیشتری به آمریکا بیایم.
از دوستان عزیز آیا کسی هست که در رشته عمران فارغ التحصیل باشه و در آمریکا ساکن.چند سوال دارم که مطرح میکنم در صورت اطلاع ممنون میشم
با جوابهاتون کمک کنید.
1-سبک ساختمان سازی در آمریکا چطوریه؟لطفا ی توضیح کلی از فونداسیون واسکلت و سفت کاری و نازک کاری و تاسیسات برقی و مکانیکی اگر مطلع هستید.و همچنین متریل مورد استفاده.
2-نیروی انسانی متخصص (بنا،نجار،برق کار....)مورد نیاز آیا با عملکرد مشابه ایران میتونه اونجا کار کنه؟مثلا نحوه بنایی مثل ایرانه؟
3-در بین نیروهای متخصص کدوم مورد از در آمد بالایی به ازای هر ساعت کار برخورداره.
4-آگر سایتی در زمینه ساختمانسازی و حتی آیین نامه های اجرایی در آمریکا میشناسید لطفا معرفی کنید.
با تشکر
سلام دوست عزیز.
چوم من خودم عمران خوندم و الان هم توی هیوستون هستم،شاید بتونم پاسخ بخشی از سوالات شما رو بدم.
اول از همه بزارین یه موضوعی رو برای شما و بقیه دوستان خیلی واضح بگم.البته شاید جاش اینجا نباشه.اگر قصد انجام کار تخصصی در رشته خودتون رو دارین و دارای تخصص عالی و تجارب حرفه ای خوبی هستین،مطمئن باشین با اتکا به یه رزومه خوب می تونین خیلی زودتر از اون چیزی که فکرش رو بکنین مشغول به کار بشین.توضیح بیشتری نمیدم.
اما در مورد سوالات شما :
تا اونجایی که من از نحوه سوالات شما دستگیرم شذ،به احتمال زیاد شما قصد دارین در زمینه اجراء مشغول به کار بشین.با این حال من به صورت کلی برداشت های شخصی خودم رو از مشاهدات این یکماهه خدمت شما عرض می کنم.اون چیزی که شما به عنوان ساختمان سازی مشابه ایران مد نظرتونه اینجا وجود نداره.عمده خونه ها با مصالح چوبی و به صورت پیش ساخته اجرا میشن.(تیر،ستون،اتصالات و ...).فونداسیون هم که خیلی فرقی با ایران نداره و در مورد تاسیسات مکانیکی و برقی هم عمدتا روش های اجرا منطبق با متد های جدیده که چون تخصص اصلی من نیست نظری نمی دم.آپارتمان سازی برای سکونت به صورتی که الان در ایران مرسومه اینجا وجود نداره و آپارتمان های موجود هم عمدتا 2 یا 3 طبقه هستن و در بلو ک های چند تایی کنار همدیگه و اونا هم با سازه های چوبی هستن.اصولا همه چیز اینجا در سطح اجرا میشه و اصلا شما ساختمان و یا سازه مرتفعی به غیر از ساختمان های دان تاون و یا تک و توک ساختمان های شرکت های خاص نمی بینین.با این اوصاف نیروی فنی هم عمدتا نیروهایی هستن که آشنا به تکنولوژی روز و مصالح جدید هستن و چیزی به اسم بنا و نازک کار به شکل ایران نمی بینین.البته این به معنی این نیست که کاشی کار و سرامیک کار و غیره اینجا نیست.توی هیوستون با توجه به توسعه ای که من تو این شهر می بینم واسه بچه هایی که کار راهسازی و یا پلسازی کردن تو این شهر بازار کار خوبی وجود داره.نقشه برداری و تعمیرات راه هم تو همین طبقه بندی قرار داره.کارای مربوط به زهکشی و ژئوتکنیک و مهندسی خاک و پی هم به نظر میاد اینجا رونق بهتری نسبت به اجرای ساختمان داشته باشه.از نظر استاندارد هم باید خدمت شما عرض کنم که استانداردهاییی که ما در ایران با اونا سر و کار داشتیم عمدتا برگرفته از استانداردهای آمریکاست و از این بابت مشکلی نخواهید داشت.نهایتا بخواین بعضی از اونارو به روز کنین.
اینجا مهندس عمران رو عمدتا به عنوان طراح میشناسن و تسلط به اتوکد و نرم افزارهای محاسبات سازه واسشون مهمه.البته با داشتن کمی شانس و رابطه هم میشه وارد کارایی شد که شاید همون تیپ کارای باشه که تو ایران عمده مهندسان گرامی انجام میدن.نظارت...........
لاتاری 2013