موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من از راه سرمایه گذاری میخواهم آمریکا اقدام به دریافت اقامت کنم دوستانی که در حال حاضر در آمریکا هستند اگر امکان دارد شماره تماس یا آیدی خود را برایم میل کنند برای راهنمایی برای سرمایه گذاری در آمریکا
کدام ایالت های آمریکا برای تحصیل و سرمایه گذاری در زمینه ملک و تجارت مناسب میباشد و چند سوال شخصی نیز داشتم
با تشکر
ایمیل من: B.M@Engineer.com
آیدی اسکایپ: Behroozmirzaei2014
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-18 ساعت 14:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-18 ساعت 14:56 توسط Rbaghban.)
اگر بخت ما بزنه و امسال (2015) قبول بشیم، یکی از ایالت هایی که مد نظرمونه تگزاس، علی الخصوص شهر هیوستون و یا شاید هم دالاس.
خب بیشتر به خاطر اینکه ملزومات نسبتا ارزونه، کار مرتبط زیاده (پروژه های نفتی) ، مالیات ها نسبتا کمتر از سایر ایالت هاست، آب و هواش هم با مزاج همسر بنده جوره :دی
البته سه تا چهارتا دوست خیلی خوب تو تگزاس دارم که یکیشون تو هیوستونه.
راستی آیا زمستون تو هیوستون برف میاد؟
دو هزار و چهارده : بخت یار نبود
دو هزار و پانزده : فینگرز آر کراسد
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من مهندس شیمی هستم و حدود 9 سال هم سابقه کار در زمینه طراحی پالایشگاههای نفت و گاز دارم. شنیدم هیوستون کار در زمینه نفت و گاز زیاده ولی من رزومه ام رو تو سایت های کاریابی گذاشتم ولی هنوز نتیجه نگرفتم . خیلی متشکر می شمم اگه راهنمایی ام کنین.
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-18 ساعت 22:15)renausa نوشته: ...رزومه ام رو تو سایت های کاریابی گذاشتم ولی هنوز نتیجه نگرفتم . خیلی متشکر می شمم اگه راهنمایی ام کنین.
با این تخصص و تجربه نباید مشکلی داشته باشین. شاید کمی تحمل کنین کار مناسب پیدا می کنید.
البته توجه کنید که رزومه تون رو مناسب با شغل هایی که موجوده بروز کنید.
امروز یک گزارشی هم میخوندم که از رکود کاری تو شرکت های بزرگ نفتی شل و اکسون خبر میداد. دو هفته پیش هم شنیدم که برخی شرکت های نفتی یکسری نیرو فایر کرده بودند. شاید برخی از این شرکت ها به مشکلاتی برخوردن. خدا میدونه!
سایت های creerbuilder و monster فراموش نشه
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-18 ساعت 22:15)renausa نوشته: سلام دوستان
من مهندس شیمی هستم و حدود 9 سال هم سابقه کار در زمینه طراحی پالایشگاههای نفت و گاز دارم. شنیدم هیوستون کار در زمینه نفت و گاز زیاده ولی من رزومه ام رو تو سایت های کاریابی گذاشتم ولی هنوز نتیجه نگرفتم . خیلی متشکر می شمم اگه راهنمایی ام کنین.
سلام. اوضاع نفت خوبه اتفاقا. اولین کار لازم درست کردن یک رزومه خوب است. از یک متخصص بخواهید رزومه تون رو درست کنه یا برید سایت ایندید قسمت رزومه ها از رزومه هاس موجود کمک بگیرید. مصاحبه هم گرفتید؟
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)
--------------------------------------------
ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS
Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
ما تا یکی دو هفته دیگه راهی هیوستون هستیم، سوال اینه که تو فرودگاه گمرک چقدر به همراه داشتن مواد غذایی حساس هستن؟ ما یه چیزای مثل زعفران داریم که میخواهیم با خودمون بیاریم، و شایدم برنج! مشکله اضافه بار هم نداریم. آیا مشکلی داره؟
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-22 ساعت 10:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-22 ساعت 10:41 توسط IN.USA@2013.)
من یکشب ساعت 9 از best buy یک لپ تاب خریدم پیاده باید یه مسافتیو تا ایستگاه اتوبوس می رفتم یعنی انقد که ترسیدم که تو عمرم نترسیده بودم کلا چیزی به نام احساس امنیت در هیوستون کم وجود داره دقت کنید می گم احساس امنیت نه خود امنیت چون خیلی تجربه ندارم در این مورد . البته یکبار هم پیاده ساعت 2 یا 3 بعداز ظهر در خیابان واشنگتن بودیم که یک هم لس با چاقو یکم ما رو ترسوند و ما هم ( من و دوستم ) دو تا پا داشیم دوتا هم قرض کردیم در رفتیم کلا احساس امنیت ( نه خود امنیت ) از تهران کمتره البته اگر پیاده طی طریق کنید!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!