کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
سلام من از راه سرمایه گذاری میخواهم آمریکا اقدام به دریافت اقامت کنم دوستانی که در حال حاضر در آمریکا هستند اگر امکان دارد شماره تماس یا آیدی خود را برایم میل کنند برای راهنمایی برای سرمایه گذاری در آمریکا
کدام ایالت های آمریکا برای تحصیل و سرمایه گذاری در زمینه ملک و تجارت مناسب میباشد و چند سوال شخصی نیز داشتم

با تشکر
ایمیل من: B.M@Engineer.com
آیدی اسکایپ: Behroozmirzaei2014
پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر بخت ما بزنه و امسال (2015) قبول بشیم، یکی از ایالت هایی که مد نظرمونه تگزاس، علی الخصوص شهر هیوستون و یا شاید هم دالاس.
خب بیشتر به خاطر اینکه ملزومات نسبتا ارزونه، کار مرتبط زیاده (پروژه های نفتی) ، مالیات ها نسبتا کمتر از سایر ایالت هاست، آب و هواش هم با مزاج همسر بنده جوره :دی
البته سه تا چهارتا دوست خیلی خوب تو تگزاس دارم که یکیشون تو هیوستونه.

راستی آیا زمستون تو هیوستون برف میاد؟
دو هزار و چهارده : بخت یار نبود Tongue
دو هزار و پانزده : فینگرز آر کراسد Cool

پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، ffrfar ، adambarfi ، mohammadg846 ، mhb161
سلام دوستان

من مهندس شیمی هستم و حدود 9 سال هم سابقه کار در زمینه طراحی پالایشگاههای نفت و گاز دارم. شنیدم هیوستون کار در زمینه نفت و گاز زیاده ولی من رزومه ام رو تو سایت های کاریابی گذاشتم ولی هنوز نتیجه نگرفتم . خیلی متشکر می شمم اگه راهنمایی ام کنین.
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، mhb161
(2013-10-17 ساعت 21:36)sce نوشته:  امروز(17 اکتبر ) مجددا و بعد از 34 روز از ورودمون به اداره سوشال رفتبم.مجددا درخواست سوشال رو کردیم و این بار کارمند مربوطه علاوه بر ثبت اطلاعات ما در سیستم،رسیدی هم مبنی بر پذیرفته شدن درخواست ما داد.چیزی که در مراجعه اول ما به ما داده نشد.متاسفانه علی رغم اصرار ما حداقل در دادن شماره ایشون گفتن که برای شما شماره ای تولید نشده و باید 2 هفته منتظر باشین.امیدواریم که تو این 3 یا 4 روز آینده به دستمون برسه.چاره ای جز تحمل کردن این وضعیت نداریم.بدون سوشال اصلا نمیشه گواهی نامه گرفت و بدون گواهی نامه در این منطقه از هیوستون که ما هستیم و دسترسی به حمل و نقل عمومی عملا غیر ممکنه نمیشه برای رفتن به جایی حتی برای مصاحبه کاری برنامه درستی ریخت.
فعلا این آخرین وضعیت ما در یک ماه گذشته شده.
موفق باشین.

من هم امروز رفتم و همین اتفاق افتاد، رسید گرفتم و گفتند 7 تا 10 روز صبر کن، حتی خود شماره رو هم زودتر از این 10 روز نمیدن.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mhb161
(2013-10-18 ساعت 22:15)renausa نوشته:  ...رزومه ام رو تو سایت های کاریابی گذاشتم ولی هنوز نتیجه نگرفتم . خیلی متشکر می شمم اگه راهنمایی ام کنین.
با این تخصص و تجربه نباید مشکلی داشته باشین. شاید کمی تحمل کنین کار مناسب پیدا می کنید.
البته توجه کنید که رزومه تون رو مناسب با شغل هایی که موجوده بروز کنید.

امروز یک گزارشی هم میخوندم که از رکود کاری تو شرکت های بزرگ نفتی شل و اکسون خبر میداد. دو هفته پیش هم شنیدم که برخی شرکت های نفتی یکسری نیرو فایر کرده بودند. شاید برخی از این شرکت ها به مشکلاتی برخوردن. خدا میدونه!

سایت های creerbuilder و monster فراموش نشه
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، ffrfar ، soli asali ، مانترا ، mohammadg846 ، MEHDIREZAEI ، mhb161 ، ho_tasha
(2013-10-18 ساعت 22:15)renausa نوشته:  سلام دوستان

من مهندس شیمی هستم و حدود 9 سال هم سابقه کار در زمینه طراحی پالایشگاههای نفت و گاز دارم. شنیدم هیوستون کار در زمینه نفت و گاز زیاده ولی من رزومه ام رو تو سایت های کاریابی گذاشتم ولی هنوز نتیجه نگرفتم . خیلی متشکر می شمم اگه راهنمایی ام کنین.

سلام. اوضاع نفت خوبه اتفاقا. اولین کار لازم درست کردن یک رزومه خوب است. از یک متخصص بخواهید رزومه تون رو درست کنه یا برید سایت ایندید قسمت رزومه ها از رزومه هاس موجود کمک بگیرید. مصاحبه هم گرفتید؟
متقاضی ویزای نامزدی K1 (Petitioner)

--------------------------------------------
‎ ارسال مدارک بهAug 18 2016 - USCIS ‎  
‎Aug 24 2016 - case receipt
NOA2 - 1 Oct
ایمیل سفارت ارمنستان: 21 اکتبر
‎وقت مصاحبه: 29 نوامبر
نتیجه مصاحبه: AP
پاسخ
تشکر کنندگان: soli asali ، مانترا ، mohammadg846 ، mhb161
سلام دوستان،

ما تا یکی‌ دو هفته دیگه راهی‌ هیوستون هستیم، سوال اینه که تو فرودگاه گمرک چقدر به همراه داشتن مواد غذایی حساس هستن؟ ما یه چیزای مثل زعفران داریم که می‌خواهیم با خودمون بیاریم، و شایدم برنج! مشکله اضافه بار هم نداریم. آیا مشکلی‌ داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، MEHDIREZAEI ، mhb161
(2013-10-19 ساعت 17:52)Rahro نوشته:  سلام دوستان،

ما تا یکی‌ دو هفته دیگه راهی‌ هیوستون هستیم، سوال اینه که تو فرودگاه گمرک چقدر به همراه داشتن مواد غذایی حساس هستن؟ ما یه چیزای مثل زعفران داریم که می‌خواهیم با خودمون بیاریم، و شایدم برنج! مشکله اضافه بار هم نداریم. آیا مشکلی‌ داره؟

سخت نمی گیرن.نگران نباش.برنج رو اگه بودم با خودم نمی آوردم.هم چون احتمال می دم ایراد بگیرن و هم اینکه مگه چقدر می تونه جوابگو باشه ؟
موفق باشین.

(2013-10-19 ساعت 22:00)Behroozmirzaei2014 نوشته:  [quote='Behroozmirzaei2014' pid='433959' dateline='1382038818']

کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟
((پست موقت))
دوست عزیز جای سوال شما اینجا نیست.
کمی بگردین تاپیک مربوطه رو پیدا خواهید کرد.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، مانترا ، mohammadg846 ، mhb161
(2013-10-17 ساعت 21:36)sce نوشته:  امروز(17 اکتبر ) مجددا و بعد از 34 روز از ورودمون به اداره سوشال رفتبم.مجددا درخواست سوشال رو کردیم و این بار کارمند مربوطه علاوه بر ثبت اطلاعات ما در سیستم،رسیدی هم مبنی بر پذیرفته شدن درخواست ما داد.چیزی که در مراجعه اول ما به ما
برای ما دقیقا سر 2 هفته اومد یک کارت کوچک که شماره داره. البته برا بچه یک هفته بعدش اومد. نمی دونم چرا . برای گواهینامه من به مرکز روزنبرگ رفتم 30 دقیقه کارم انجام شد با احتساب امتحان شهر جاش کمی دور بود ولی ارزش داشت چون روز قبلش 4 ساعت تو بلف 8 الاف شدم کارم هم تموم نشد روز بعدشم شهر امتحان دادم اگه اشنا داری حتما برو اونجا خیلی خوبه رفتار کارکناش هم خیلی خوبه
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mohammadg846 ، مانترا ، mhb161

برنج و ببینن ازت میگیرن. آجیلو تنقلات اگه زیاد باشه اشکال داره. زعفران مسئله نیست چون حجمش کمه. نون و میوه اصلا نیار. چیزای کنسروی در حد کم اشکالی نداره.
اینا در صورتی که ساکتو باز کنن و ببینن ما که ساکمون باز نشد و مسئله ای هم نداشتیم
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، مانترا ، mhb161
(2013-10-20 ساعت 16:33)امير جو نوشته:  

برنج و ببینن ازت میگیرن. آجیلو تنقلات اگه زیاد باشه اشکال داره. زعفران مسئله نیست چون حجمش کمه. نون و میوه اصلا نیار. چیزای کنسروی در حد کم اشکالی نداره.
اینا در صورتی که ساکتو باز کنن و ببینن ما که ساکمون باز نشد و مسئله ای هم نداشتیم

سلام،

ممنون، ۵۰ کیلو برنج رو با دندان از تهران آوردیم اروپا، دلمون نمیاد بدیم بره، ولی‌ اگه میگیرن اون‌جوری بیشتر دلمون می‌سوزه!
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mohammadg846 ، mhb161
بررسی کامل میزان جرم و جنایت در هوستون :

من به زعم خودم از کلیه مطالب مفید در این فروم چکیده جمع آوری کرده ام و امشب زمانی که مشغول ادیت و یکی کردن گفته های بچه ها بودم از اونجائیکه در کل صفحات این فروم به جز چند مورد جزئی و بعضاً غیر قابل استناد و یا نگران کننده مطلب مناسبی در مورد میزان جرم و جنایت و در کل امنیت شهر هوستون ندیدم یه چرخ باباکرمی و عمیق در گوگل زدم که نتایجش رو بد نیست یه نگاهی بندازید ،
اول از همه من سایت دپارتمان پلیس هوستون رو معرفی میکنم که اطلاعاتش برای من بسیار جالب بود و میزان اطلاعات دهی شون واقعا برخلاف سیستم محافظه کار امنیت کشور خودمون کاملن شفاف و واضح بود:
Houston Police Department: Crime Statistics
در این صفحه شما میتوانید آمار کاملی از کلیه اتفاقات در سالهای 2013 تا 2009 را در فایلهای مربوط به برنامه های اکسل و اکسس دانلود کنید و در این فایلها که به تفکیک هر ماه آماده شده اند میتوانید تعداد جرایم اتفاق افتاده ، نوع آن ها ، محل وقوع ، روز و ساعت وقوع ، و ... حتی رنج بلوک هایی که این اتفاقات در آن ها رخ داده را ببینید. به نظرم بد نیست در آیتم هایی که برای بررسی محل سکونت در نظر گرفته اید یک بازدید از حداقل 3 ماه اخیر این گزارشات را چک کنید.
همچنین می توانید آمار دقیق و ریز شده ماهانه را نیز در قسمت monthly crime statistics در همین صفحه ببینید.
می توانید محل استقرار پایگاه های مختلف پلیس در سطح شهر را هم در این آدرس (HPD Beat Map) دانلود کنید.
منویی که در سمت چپ سایت طراحی شده با عنوان Department Links اطلاعات بسیار مفیدی را در اختیارتان می گذارد از برنامه های مقابله با جرم ، کلاس های رایگان هر ساله ، خدمات خصوصی جهت مجتمع های مسکونی ، کلی آمار و گزارشات و ... که به نظرم به عنوان یه شهروند اگر قصدتون موندن در این ایالت حتی به میزان نامشخص و محدود هم هست بهتره یه اطلاعاتی از آن ها داشته باشید.

از طرف دیگر با ارائه گزارشات دیگری که جمع آوری کردم و اینجا نیز خواهم آورد وضعیت امنیت در هوستون مقداری که چه عرض کنم واقعاً درخور توجه و نگرانی هست بطوریکه در گزارش سایت http://www.neighborhoodscout.com/ که از منابع FBI استفاده میکند و جدیدترین گزارشات آن ها را منتشر میکند ، درصد قربانی شدن شما در جرم های خشونت آمیز (صدمات جانی) در این شهر از این قرار است:
in Houston: 1 in 102
in Texas: 1 in 245
یعنی تقریبن 1 درصد احتمال قربانی شدن شما در این نوع جرم وجود دارد ، این احتمال در کل ایالت تگزاس هم حتی نصف این مقدار هم نیست.
اما وضعیت در جرم هایی که درخصوص دارایی افراد (صدمات مالی) صورت میگیرد به مراتب بدتر است :
in Houston: 1 in 19
in Texas: 1 in 29
یعنی از هر 19 نفر در هوستون یک نفر قربانی این نوع جرم می شود. یعنی بیش از 50%. اینو شاید بشه اینجور تعبیر کرد که اگر در مکانی حضور می یابید که تراکم جمعیتی بیش از 20 نفر وجود دارد و یا از مسیرهایی عبور خواهید کرد که بیش از 20 نفر از کنارتان عبور خواهند کرد همیشه احتمال وقوع چنین جرایمی را نیز باید در نظر داشت. (قیاس مع الفارغ)
میانگین شاخص جرم در ایالات متحده حدود 5 است (با فرض اینکه 100 ایمن ترین حالت می باشد).

به طور متوسط در هوستون سالانه حدود 21000 جرم خشونت آمیز اتفاق میفتد (به عدد نوشتم تا صفراشو عین دلار توی ذهنت بشماری تا بهتر لمس کنی). و همچنین حدود 110000 جرم مربوط به دارائی ها ، و در مجموع سالانه نزدیک به 131،000 جرم و جنایت ریز و درشت به طور متوسط در این متروشهر 2 میلیون نفری شاهد هستیم. به عبارت دیگر به ازای هر 100 نفر ، 6 جرم و جنایت مختلف اتفاق میفتد.

تفکیک جرم و جنایت ها هم سالانه از این قرارند:
قتل : 198 فقره ، شاخص برای هر 1000 نفر : 0.09 ، شاخص میانگین کل ایالات متحده : 0.05
زورگیری و ربایش : 777 فقره ، شاخص برای هر 1000 نفر : 0.36 ، شاخص میانگین کل ایالات متحده : 0.27
سرقت (از افراد) : 8,083 فقره ، شاخص برای هر 1000 نفر : 3.77 ، شاخص میانگین کل ایالات متحده : 1.14
حمله : 11,926 فقره ، شاخص برای هر 1000 نفر : 5.56 ، شاخص میانگین کل ایالات متحده : 2.41
سرقت (از مکان) : 27,724 فقره ، شاخص برای هر 1000 نفر : 12.92 ، شاخص میانگین کل ایالات متحده : 7.02
سرقت (وسایل نقلیه) : 12,341 فقره ، شاخص برای هر 1000 نفر : 5.75 ، شاخص میانگین کل ایالات متحده : 2.30
دزدی : 70,491 فقره ، شاخص برای هر 1000 نفر : 32.86 ، شاخص میانگین کل ایالات متحده : 19.77

مقایسه کلی جرایم خشونت بار (جانی):
میانگین ایالات متحده : 3.9
هوستون : 9.78
کل ایالت تگزاس : 4.08

مقایسه کلی جرایم مربوط به دارائی افراد (مالی):
میانگین ایالات متحده : 29.1
هوستون : 51.54
کل ایالت تگزاس : 34.72

میزان جرایم اتفاق افتاده در هر مایل مربع:
میانگین ایالات متحده : 39.6
هوستون : 210
کل ایالت تگزاس : 34

نقشه ای که در این سایت تهیه شده نیز یکی از بهترین ابزارهای در اختیارتان خواهد بود از لحاظ بررسی امنیت تک تک زیپ کدها، بطوریکه مناطق مختلف شهر هوستون با والورهای مختلف رنگ آبی مشخص شده اند که هرچه این والورهای آبی به سمت آبی تیره سیر میکنند ، امنیت آن منطقه نیز بیشتر می شود. همچنین در پنجره سمت چپ این نقشه نیز میتوانید 10 منطقه امن ترین همسایگی های هوستون را ببینید که از این قرارند:
1. Satsuma
2. Falcon Pass / Center ...
3. Route 6 / Ridge Park Dr
4. Dorado Blvd / Clear L...
5. Clodine
6. Kingsland Blvd / Bake...
7 . Wallisville Rd / E Sa...
8. Westheimer Pky / S Fe...
9. Olcott
10. Melendy

یک وبسایت جالب دیگر نیز Spotcrime می باشد که شما میتوانید پراکندگی جرایم را به تفکیک نوع جرم در نقشه شهر هوستون مشاهده کنید. این نقشه هم ویژن خوبی به شما در شناخت محدوده های نسبی خطرساز و یا سابقاً خطرناک می ده.

همه این ها نشان دهنده این موضوع هستند که اگر مسئله امنیت در ایالات متحده همیشه به عنوان یک دغدغه در زنگی شهروندان وچود دارد ، در مورد شهر هوستون تقریبن در تمام موارد احتمالات وقوع جرایم نزدیک به دو برابر میانگین کل ایالات متحده است و در اینجا به نظر من دیگر دغدغه نیست بلکه رسماً تهدید می باشد. هرچند به راحتی میتوان با اندیشیدن تدابیر لازم و مطالعه کافی در مورد چگونگی عکس العمل های لازم و شناخت محیط می توان این تهدید ها را به حداقل رساند و در همین شهر هم با آرامش کامل زندگی کرد. خوشبختانه در گزارش های کلی که من دیدم تقریبن درصد تمامی جرایم نسبت به سال های قبل روند کاهشی داشته و این به تنهایی نیز می تواند امیدوار کننده باشد.

من سعی دارم در صورت امکان از گفته ها و تجربیات بچه ها بهترین مناطق جهت سکونت (که البته رابطه شدید و مستقیمی با محل کار دارد) را با قیاس اطلاعات بالا تهیه کنم . خوشحال میشم اگه دوستان هم یه خورده اطلاعاتشون رو منسجم تر ارائه کنند و از دادن اطلاعات کلی و بی فایده اجتناب کنند. پیشاپیش هم از همکاری همگی و حوصلتون ممنونم.
پاسخ
(2013-10-20 ساعت 16:25)امير جو نوشته:  
(2013-10-17 ساعت 21:36)sce نوشته:  امروز(17 اکتبر ) مجددا و بعد از 34 روز از ورودمون به اداره سوشال رفتبم.مجددا درخواست سوشال رو کردیم و این بار کارمند مربوطه علاوه بر ثبت اطلاعات ما در سیستم،رسیدی هم مبنی بر پذیرفته شدن درخواست ما داد.چیزی که در مراجعه اول ما به ما
برای ما دقیقا سر 2 هفته اومد یک کارت کوچک که شماره داره. البته برا بچه یک هفته بعدش اومد. نمی دونم چرا . برای گواهینامه من به مرکز روزنبرگ رفتم 30 دقیقه کارم انجام شد با احتساب امتحان شهر جاش کمی دور بود ولی ارزش داشت چون روز قبلش 4 ساعت تو بلف 8 الاف شدم کارم هم تموم نشد روز بعدشم شهر امتحان دادم اگه اشنا داری حتما برو اونجا خیلی خوبه رفتار کارکناش هم خیلی خوبه
درود دوست عزیز
منم امروز رفتم سوشال نورس وست کخه خیلی شلوغ بود و فرم ها رو پر کردیم و رسید داد و گفت تا دو هفنه دیگه میاد تا ببینیم پی میشه.
شاپور جان چرا گواهینامه بین المللی نگرفتی من الان دو هفته هست رانندگی می کنم و چقدر هم رانندگی اینجا شبیه تهرانه؟!!!
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161
من یکشب ساعت 9 از best buy یک لپ تاب خریدم پیاده باید یه مسافتیو تا ایستگاه اتوبوس می رفتم یعنی انقد که ترسیدم که تو عمرم نترسیده بودم کلا چیزی به نام احساس امنیت در هیوستون کم وجود داره دقت کنید می گم احساس امنیت نه خود امنیت چون خیلی تجربه ندارم در این مورد . البته یکبار هم پیاده ساعت 2 یا 3 بعداز ظهر در خیابان واشنگتن بودیم که یک هم لس با چاقو یکم ما رو ترسوند و ما هم ( من و دوستم ) دو تا پا داشیم دوتا هم قرض کردیم در رفتیم کلا احساس امنیت ( نه خود امنیت ) از تهران کمتره البته اگر پیاده طی طریق کنید!
راهی که خدا برای تو در نظر گرفته است را باید بپیمایی !! حق انتخابی نیست!
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، roeentan ، مانترا ، mhb161 ، sfh ، apoornaki ، rbb ، lighter
(2013-10-22 ساعت 10:13)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-10-20 ساعت 16:25)امير جو نوشته:  
درود دوست عزیز
منم امروز رفتم سوشال نورس وست کخه خیلی شلوغ بود و فرم ها رو پر کردیم و رسید داد و گفت تا دو هفنه دیگه میاد تا ببینیم پی میشه.
شاپور جان چرا گواهینامه بین المللی نگرفتی من الان دو هفته هست رانندگی می کنم و چقدر هم رانندگی اینجا شبیه تهرانه؟!!!

آقا مهدی
تو هیوستن با گواهینامه بین المللی می شه رانندکی کرد؟
یکی از دوستان من که اونجاست بهم گفت نگیر چون فقط تو کالیفرنیا می تونی ازش استفاده کنی!!!
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mhb161

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان