کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
سلام بچه ها.
فروشگاه H.E.B داره به صورت وسیعی نیرو استخدام می کنه.اگه خواستین می تونین اپلای کنین.
اگه از توی indeed شهر هیوستون و H.E.B رو سرچ کنین،می تونین ببینین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: مانترا ، s.s.h ، ffrfar ، shadi79 ، el333 ، amir82 ، farzad47 ، talayeh2013 ، parsush ، mhb161 ، elmira_fa ، ojee
(2013-10-13 ساعت 02:50)sce نوشته:  
(2013-10-12 ساعت 23:25)mehdi.topol نوشته:  سلام به همه ساکنین عزیز شهر هیوستن که میتونن به ما که در بدو ورود هستیم کمک کنن که با داشته های بیشتری به آمریکا بیایم.

از دوستان عزیز آیا کسی هست که در رشته عمران فارغ التحصیل باشه و در آمریکا ساکن.چند سوال دارم که مطرح میکنم در صورت اطلاع ممنون میشم
با جوابهاتون کمک کنید.

1-سبک ساختمان سازی در آمریکا چطوریه؟لطفا ی توضیح کلی از فونداسیون واسکلت و سفت کاری و نازک کاری و تاسیسات برقی و مکانیکی اگر مطلع هستید.و همچنین متریل مورد استفاده.

2-نیروی انسانی متخصص (بنا،نجار،برق کار....)مورد نیاز آیا با عملکرد مشابه ایران میتونه اونجا کار کنه؟مثلا نحوه بنایی مثل ایرانه؟

3-در بین نیروهای متخصص کدوم مورد از در آمد بالایی به ازای هر ساعت کار برخورداره.

4-آگر سایتی در زمینه ساختمانسازی و حتی آیین نامه های اجرایی در آمریکا میشناسید لطفا معرفی کنید.
با تشکر

سلام دوست عزیز.
چوم من خودم عمران خوندم و الان هم توی هیوستون هستم،شاید بتونم پاسخ بخشی از سوالات شما رو بدم.
اول از همه بزارین یه موضوعی رو برای شما و بقیه دوستان خیلی واضح بگم.البته شاید جاش اینجا نباشه.اگر قصد انجام کار تخصصی در رشته خودتون رو دارین و دارای تخصص عالی و تجارب حرفه ای خوبی هستین،مطمئن باشین با اتکا به یه رزومه خوب می تونین خیلی زودتر از اون چیزی که فکرش رو بکنین مشغول به کار بشین.توضیح بیشتری نمیدم.
اما در مورد سوالات شما :
تا اونجایی که من از نحوه سوالات شما دستگیرم شذ،به احتمال زیاد شما قصد دارین در زمینه اجراء مشغول به کار بشین.با این حال من به صورت کلی برداشت های شخصی خودم رو از مشاهدات این یکماهه خدمت شما عرض می کنم.اون چیزی که شما به عنوان ساختمان سازی مشابه ایران مد نظرتونه اینجا وجود نداره.عمده خونه ها با مصالح چوبی و به صورت پیش ساخته اجرا میشن.(تیر،ستون،اتصالات و ...).فونداسیون هم که خیلی فرقی با ایران نداره و در مورد تاسیسات مکانیکی و برقی هم عمدتا روش های اجرا منطبق با متد های جدیده که چون تخصص اصلی من نیست نظری نمی دم.آپارتمان سازی برای سکونت به صورتی که الان در ایران مرسومه اینجا وجود نداره و آپارتمان های موجود هم عمدتا 2 یا 3 طبقه هستن و در بلو ک های چند تایی کنار همدیگه و اونا هم با سازه های چوبی هستن.اصولا همه چیز اینجا در سطح اجرا میشه و اصلا شما ساختمان و یا سازه مرتفعی به غیر از ساختمان های دان تاون و یا تک و توک ساختمان های شرکت های خاص نمی بینین.با این اوصاف نیروی فنی هم عمدتا نیروهایی هستن که آشنا به تکنولوژی روز و مصالح جدید هستن و چیزی به اسم بنا و نازک کار به شکل ایران نمی بینین.البته این به معنی این نیست که کاشی کار و سرامیک کار و غیره اینجا نیست.توی هیوستون با توجه به توسعه ای که من تو این شهر می بینم واسه بچه هایی که کار راهسازی و یا پلسازی کردن تو این شهر بازار کار خوبی وجود داره.نقشه برداری و تعمیرات راه هم تو همین طبقه بندی قرار داره.کارای مربوط به زهکشی و ژئوتکنیک و مهندسی خاک و پی هم به نظر میاد اینجا رونق بهتری نسبت به اجرای ساختمان داشته باشه.از نظر استاندارد هم باید خدمت شما عرض کنم که استانداردهاییی که ما در ایران با اونا سر و کار داشتیم عمدتا برگرفته از استانداردهای آمریکاست و از این بابت مشکلی نخواهید داشت.نهایتا بخواین بعضی از اونارو به روز کنین.
اینجا مهندس عمران رو عمدتا به عنوان طراح میشناسن و تسلط به اتوکد و نرم افزارهای محاسبات سازه واسشون مهمه.البته با داشتن کمی شانس و رابطه هم میشه وارد کارایی شد که شاید همون تیپ کارای باشه که تو ایران عمده مهندسان گرامی انجام میدن.نظارت...........

سلام
دوست عزیز یه سوال داشتم بازار کار اونجا برای مهندسین طراح سازه با سابقه کار طراحی در پروژه های نفت وگاز چطوره؟ با سابقه 10 سال میشه کار پیدا کرد؟
لاتاري ٢٠١٣
پاسخ
تشکر کنندگان: sce
(2013-10-30 ساعت 19:01)rahaa.ahm نوشته:  من امروز رفتم برای ثبت نام و امتحان کتبی گواهینامه...گفت باید دوتا مدرک بیاری که سی روز رزیدنسی رو ثابت کنه...من هم که سوشال نامبرم 3روز پیش اومده بود و هیچی نداشتم ... تازه پریروز تونسته بودم حساب بانکی باز کنم ! کسی این مشکلو داشته !؟ راه حل نداره؟

زود رفتی. باید حتما دو تا مدرک داشته باشی. یکیش میتونه صورت حساب بانکیتون باشه. دیگری یا فیش برق یا اجاره آپارتمان یا فیش حقوقی. فقط دقت کنید که دو تا مدرک میخاد که باید آدرس یکسان داشته باشه و به اسم خودتون باشه.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، مانترا
قابل توجه دوستان مقیم هیوستون.
برای امتحان کتبی و نیز شهری من هم مرکز روزنبورگ رو بهتون پیشنهاد می کنم.با اینکه کمی دو

دقیقا من هم مثل شما امتحان دادم اول پارک دوبل که من آخرم نفهمیدم برا چی اینو امتحان می گیرن چون هیج جا ندیدم نیاز باشه. البته من خیلی خوب پارک نکردم ولی سعی کردم خونسردی رو حفظ کنم و بقیه کارارو خوب انجام بدم دوستان سعی کن یکم فیلم بازی کنن راهنما فراموش نشه قبل از پیچیدن سرتون رو برگردونید و سمتی که می خاین بپیچین رو نگا کنید استاپ کامل فراموش نشه آینه رو چک کنید عابر پیاده دیدید حتما صبر کنید به خطی که رو سطح خیابان هست دقت کنید نشون میده از کدام لاین باید استفاده کنید با این کارا من تونستم دفعه اول قبول شم. آخرشم می خواستم به اون آفیسر بگم یه سر بیا تهرون ما اگه 100 متر تونستی رانندگی کنی من بهت جایزه میدم.
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mhb161 ، مانترا ، Reza20002 ، amin arefi ، saharbb
سلام من هم قصد امدن به امریکا رادارم ولی اسپانسر ندارم کسی میتو نه به من لطف کنه اسپانسر من بشه مطمءن باشه هزینه هاشوهزینه هاش را پرداخت میکنم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-31 ساعت 13:17)عبدواله نوشته:  سلام من هم قصد امدن به آمریکا رادارم ولی اسپانسر ندارم کسی میتو نه به من لطف کنه اسپانسر من بشه مطمءن باشه هزینه هاشوهزینه هاش را پرداخت میکنم

دوست عزیز اسپانسر با امضا کردن یک فرم و در اختیار گذاشتن مدارک حقوقی و مالیاتی خود ، تعهدی را نسبت به شما میپذیرد که هر کسی حاضر به پذیرش این امر نیست. از طرف دیگر برای اسپانسر شدن نیاز به داشتن درآمد و کارکرد مناسب در سیستم مالیاتی ایالات متحده می باشد که اکثر قریب به اتفاق بچه هایی که اینجا هستند این شرایط رو ندارن چون یا هنوز نرفتن و یا تازه مهاجرت کردن و بعیده بتونن کمکی بکنن.
پیشنهاد من اینه که شما اگر امکان گرفتن اسپانسر ندارید حتما روی تمکن مالی تمرکز کن و به راحتی میتونی با قرض کردن پول مناسب فقط به مدت یک روز تا یک هفته نامه بانک رو بگیری. من در عرض 48 ساعت در بانک سامان افتتاح حساب کردم و تمکن گرفتم با حدود 20 میلیون البته با ارز مرجع 1226 تومانی، که با وجود تغییر کیس من از یک نفر به دو نفر باز هم ایرادی نگرفتند.
در ضمن دوست عزیز برای اسپانسر و تمکن مالی تاپیک های مرتبط وجود داره که میتونه بیشتر کمکت کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، Ehsan1358 ، mhb161 ، مانترا
سلام به ایرانیهای هیوستون
من تازه امدم اینجا .خوشحال میشم دوستای جدید پیدا کنم .ما یک خانواده 3 نفری هستیم. و یک دختر 2/5 دارم.که خیلی احساس تنهایی می کنه.
یا توی گردهمایی های ایرانی ها شرکت کنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، hgbeigi ، nedaUSA ، mhb161
(2013-10-31 ساعت 19:12)بهناز91 نوشته:  سلام به ایرانیهای هیوستون
من تازه امدم اینجا .خوشحال میشم دوستای جدید پیدا کنم .ما یک خانواده 3 نفری هستیم. و یک دختر 2/5 دارم.که خیلی احساس تنهایی می کنه.
یا توی گردهمایی های ایرانی ها شرکت کنم؟
بهناز جان تبریک میگم که بعد از سپری کردن هفت خوان رستم بالاخره به شهر مورد نظرتون رسیدید ایشال... بقیه مراحل کار و زندگی هم درست میشه....فقط صبور باشید.....به امید دیدارتونSmile برای همه ی ما دعا کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، بهناز91 ، shadi79 ، Ehsan1358 ، mhb161
(2010-09-03 ساعت 15:57)javan134 نوشته:  سلام
وضعیت کار در هیستون چطوره؟ من لیسانس الکترونیک دارم و 13 سال تجربه و کار در پالایشگاه های نفت و گاز، به من گفته شده که اگه برم هیستون شانس کار در پالایشگاه ها خیلی زیاده برام! واقعاً اینجوریه؟ هیوستن چند پالایشگاه داره و چه پالایشگاه هایی؟ دالاس چی؟ هیچ آشنایی ندارم و بین لوس آنجلس و دالاس و هیوستون موندم.بنظر شما چیکار کنم؟؟

حال و هواي و عسلويه رو در ذهن نداشته باشين كه پر پالايشگاست ، اينجا مركز نفت و گاز امريكاست و تمام شركتهاي نفتي دنيا توش دفتر دارند ، اغلب پروژه ها به صورت اي و پي اينجا انجام ميشه و ساخت و نصب از امريكاي جنوبي تا اقريقا و اسيا انجام ميشه، كار هم خوب پيدا ميشه من يك ماهه كار خوب پيدا كردم البته فوريه اومده بودم ولي در كل كار نفت و گاز زياده و ماركت رو به رشدي داره.
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad47 ، sce ، shadi79 ، mohammadg846 ، amir82 ، mhb161 ، مانترا
(2013-10-30 ساعت 20:24)IMMI نوشته:  
(2013-10-30 ساعت 19:01)rahaa.ahm نوشته:  من امروز رفتم برای ثبت نام و امتحان کتبی گواهینامه...گفت باید دوتا مدرک بیاری که سی روز رزیدنسی رو ثابت کنه...من هم که سوشال نامبرم 3روز پیش اومده بود و هیچی نداشتم ... تازه پریروز تونسته بودم حساب بانکی باز کنم ! کسی این مشکلو داشته !؟ راه حل نداره؟

زود رفتی. باید حتما دو تا مدرک داشته باشی. یکیش میتونه صورت حساب بانکیتون باشه. دیگری یا فیش برق یا اجاره آپارتمان یا فیش حقوقی. فقط دقت کنید که دو تا مدرک میخاد که باید آدرس یکسان داشته باشه و به اسم خودتون باشه.

حتما باید آدرساش هم یکی باشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-02 ساعت 09:02)rahaa.ahm نوشته:  

بله باید یکی باشه و به نام یک نفر هم باشه. می تونید کسی از آشناها را ببرید که این مدارک رو داشته باشه و بعدا که مدازک خودتون کامل برید و آدرش و عوض کنید. مثلا اگر این ادرس پروف به نام پدر خانه باشد فرزندش نمی تواند با شما بیاید. باید یا خودش همراه شما باشد یا مدارک به نام فرزندش باشد.
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، mhb161
(2013-11-02 ساعت 10:24)امير جو نوشته:  

بله باید یکی باشه و به نام یک نفر هم باشه. می تونید کسی از آشناها را ببرید که این مدارک رو داشته باشه و بعدا که مدازک خودتون کامل برید و آدرش و عوض کنید. مثلا اگر این ادرس پروف به نام پدر خانه باشد فرزندش نمی تواند با شما بیاید. باید یا خودش همراه شما باشد یا مدارک به نام فرزندش باشد.

متوجه نمی شم ، من الان به اندازه کافی مدرک دارم ولی باید صبر کنم لااقل 25 روز دیگه برم... حالا مدارک یه آشنا چطور میشه به اسم من باشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161
عquote='rahaa.ahm' pid='439261' dateline='1383374807']

متوجه نمی شم ، من الان به اندازه کافی مدرک دارم ولی باید صبر کنم لااقل 25 روز دیگه برم... حالا مدارک یه آشنا چطور میشه به اسم من باشه؟
[/quote]
عزیزم اگه به اندازه کافی مدرک داری دیگه چرا انقدر سوال می پرسی آشنا یرای کسانی لازمه که اول راهن و هیچی به نام ندارن دو تا قبض آبی تلفنی بانکی چیزی که بنامت بر دار برو فقط باید بنام خودت و به یک آدرس باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161
(2013-11-02 ساعت 14:24)امير جو نوشته:  عquote='rahaa.ahm' pid='439261' dateline='1383374807']

عزیزم اگه به اندازه کافی مدرک داری دیگه چرا انقدر سوال می پرسی آشنا یرای کسانی لازمه که اول راهن و هیچی به نام ندارن دو تا قبض آبی تلفنی بانکی چیزی که بنامت بر دار برو فقط باید بنام خودت و به یک آدرس باشه
[/quote]

شما اگه حوصله ندارین می تونین جواب ندین
سوال من هم از این جهته که الان که به قدر کافی مدرک دارم مجبورم صبر کنم سی روز بگذره و این مساله برام سخته
حالا یه آشنا چه کمکی می تونه بکنه این سی روز معطلی اتفاق نیفته گمونم فقط شما جوابشو می دونین !
پاسخ
تشکر کنندگان:
شما اگه حوصله ندارین می تونین جواب ندین
سوال من هم از این جهته که الان که به قدر کافی مدرک دارم مجبورم صبر کنم سی روز بگذره و این مساله برام سخته
حالا یه آشنا چه کمکی می تونه بکنه این سی روز معطلی اتفاق نیفته گمونم فقط شما جوابشو می دونین !
[/quote]

من تا جایی که تجربیات مختلف بچه ها رو دیدم و خوندم چیزی که خیلی مسلمه اینه که در کل ایالات متحده آمریکا و تقریباً در مورد تمامی ادارات و کارهای اداری سلیقه افرادی که باهاشون روبرو میشین و شانس شما درصد زیادی در جوابی که میگیرید نقش داره. بطوریکه من حتی جایی خوندم که در تگزاس تونستند گواهینامه رو در همون هفته اول بگیرن و امتحان آیین نامه و کتبی رو یه جا دادن (این موضوع همزمانی در همین فروم هم اشاره شده). اما در مورد آی دی کارد فقط مثل اینکه باید تا اومدن سوشیالتون صبر کنین. که البته خود سوشیال هم در مواردی دیده شده که بچه ها در هفته دوم رفتن آفیس و شمارشون رو پرینت کردن که تمام مسئله مهم هم همین شماره هست نه خود کارت.
پس می بینید که تجربیات گوناگونی از چند روز تا چند ماه (واقعا در مورد سوشیال چند ماه هم دیده شده که مسلمن کوتاهی افراد نقش اصلی داشته) در یک ایالت و حتی در یک اداره متفاوت و متغیر بوده.
پس من فکر میکنم به جای اینکه بنشینید و منتظر گذار این 30 روز باشید بهتره هم برای گرفتن سوشیالتون به آفیس های مختلف سر بزنید و هم برای گواهینامه به DMV های مختلف سطح شهر ، مسلمن چیزهای متفاوتی خواهید شنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، farzad47 ، s.s.h ، amir82 ، mhb161 ، مانترا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان