موضوعها: 0
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها.
فروشگاه H.E.B داره به صورت وسیعی نیرو استخدام می کنه.اگه خواستین می تونین اپلای کنین.
اگه از توی indeed شهر هیوستون و H.E.B رو سرچ کنین،می تونین ببینین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-10-30 ساعت 19:01)rahaa.ahm نوشته: من امروز رفتم برای ثبت نام و امتحان کتبی گواهینامه...گفت باید دوتا مدرک بیاری که سی روز رزیدنسی رو ثابت کنه...من هم که سوشال نامبرم 3روز پیش اومده بود و هیچی نداشتم ... تازه پریروز تونسته بودم حساب بانکی باز کنم ! کسی این مشکلو داشته !؟ راه حل نداره؟
زود رفتی. باید حتما دو تا مدرک داشته باشی. یکیش میتونه صورت حساب بانکیتون باشه. دیگری یا فیش برق یا اجاره آپارتمان یا فیش حقوقی. فقط دقت کنید که دو تا مدرک میخاد که باید آدرس یکسان داشته باشه و به اسم خودتون باشه.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-10-31 ساعت 10:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-31 ساعت 11:39 توسط ParsTrader.)
قابل توجه دوستان مقیم هیوستون.
برای امتحان کتبی و نیز شهری من هم مرکز روزنبورگ رو بهتون پیشنهاد می کنم.با اینکه کمی دو
دقیقا من هم مثل شما امتحان دادم اول پارک دوبل که من آخرم نفهمیدم برا چی اینو امتحان می گیرن چون هیج جا ندیدم نیاز باشه. البته من خیلی خوب پارک نکردم ولی سعی کردم خونسردی رو حفظ کنم و بقیه کارارو خوب انجام بدم دوستان سعی کن یکم فیلم بازی کنن راهنما فراموش نشه قبل از پیچیدن سرتون رو برگردونید و سمتی که می خاین بپیچین رو نگا کنید استاپ کامل فراموش نشه آینه رو چک کنید عابر پیاده دیدید حتما صبر کنید به خطی که رو سطح خیابان هست دقت کنید نشون میده از کدام لاین باید استفاده کنید با این کارا من تونستم دفعه اول قبول شم. آخرشم می خواستم به اون آفیسر بگم یه سر بیا تهرون ما اگه 100 متر تونستی رانندگی کنی من بهت جایزه میدم.
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفی. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من هم قصد امدن به امریکا رادارم ولی اسپانسر ندارم کسی میتو نه به من لطف کنه اسپانسر من بشه مطمءن باشه هزینه هاشوهزینه هاش را پرداخت میکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به ایرانیهای هیوستون
من تازه امدم اینجا .خوشحال میشم دوستای جدید پیدا کنم .ما یک خانواده 3 نفری هستیم. و یک دختر 2/5 دارم.که خیلی احساس تنهایی می کنه.
یا توی گردهمایی های ایرانی ها شرکت کنم؟
رتبه:
21
3 تشکر در 1 ارسال
شما اگه حوصله ندارین می تونین جواب ندین
سوال من هم از این جهته که الان که به قدر کافی مدرک دارم مجبورم صبر کنم سی روز بگذره و این مساله برام سخته
حالا یه آشنا چه کمکی می تونه بکنه این سی روز معطلی اتفاق نیفته گمونم فقط شما جوابشو می دونین !
[/quote]
من تا جایی که تجربیات مختلف بچه ها رو دیدم و خوندم چیزی که خیلی مسلمه اینه که در کل ایالات متحده آمریکا و تقریباً در مورد تمامی ادارات و کارهای اداری سلیقه افرادی که باهاشون روبرو میشین و شانس شما درصد زیادی در جوابی که میگیرید نقش داره. بطوریکه من حتی جایی خوندم که در تگزاس تونستند گواهینامه رو در همون هفته اول بگیرن و امتحان آیین نامه و کتبی رو یه جا دادن (این موضوع همزمانی در همین فروم هم اشاره شده). اما در مورد آی دی کارد فقط مثل اینکه باید تا اومدن سوشیالتون صبر کنین. که البته خود سوشیال هم در مواردی دیده شده که بچه ها در هفته دوم رفتن آفیس و شمارشون رو پرینت کردن که تمام مسئله مهم هم همین شماره هست نه خود کارت.
پس می بینید که تجربیات گوناگونی از چند روز تا چند ماه (واقعا در مورد سوشیال چند ماه هم دیده شده که مسلمن کوتاهی افراد نقش اصلی داشته) در یک ایالت و حتی در یک اداره متفاوت و متغیر بوده.
پس من فکر میکنم به جای اینکه بنشینید و منتظر گذار این 30 روز باشید بهتره هم برای گرفتن سوشیالتون به آفیس های مختلف سر بزنید و هم برای گواهینامه به DMV های مختلف سطح شهر ، مسلمن چیزهای متفاوتی خواهید شنید.