کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
دوستان و همشهری های آتی گرامی
از کسانیکه سالهاست اونجان و واقعن به داد بچه ها میرسن
و کسانیکه هنوز نرفتن یا آرزوی رفتن دارن (طفلکی ها ایشالله که امسال قبول شن همشون) و اینجان تا با پرسیدن سوالای متفاوت مطالب رو گسترش بدن
توجه توجه

من در طول این یک ماه اخیر کلیه مطالب این فروم رو مطالعه و گلچین کردم و با اضافه کردن مطالبی که از فروم ها و وبسایت های دیگه بدست آوردم سعی کردم یه فایلی رو تهیه کنم که مطالب مفیدی رو یکجا در مواردی که بنظر مهم میرسید ارائه کنه. چون پراکندگی مطالب بسیار زیاد است و تجربه های سابق نشون داده این جمع آوری ها کمک زیادی به درک صحیح تر و انسجام ادراک موضوع میکنه.

این مطالب همچنان در حال تکمیل می باشن و سعی میکنم بطور مداوم این کار جمع آوری و اصلاح ادامه یابد . لذا از تمام بزرگان و دوستان خواهش میکنم جهت کمک به خودمون و بقیه سعی کنیم به پربار شدن مطالب و اصلاح موارد احتمالی کمک کنند تا شاید بعد از گذشت مدتی بتونیم یه دایره المعارف شهر هیوستون برای مهاجرین ایجاد کنیم.

برای دریافت فایل به ضمیمه یا این آدرس بروید :

https://drive.google.com/file/d/0BzDYBBx...sp=sharing

فایل‌های پیوست
.pdf   BEIGI_HSTN_RW_v.20131131.pdf (اندازه 736.69 KB / تعداد دانلود: 664)
پاسخ
من تجربه خودم رو از موضوعی که اخیرا مطرح شده به دوستان می گم تا شاید قضیه واضح بشه.
برای تقاضای گواهی نامه رانندگی شخصا به مزکز روزنبورگ مراجعه کردم.از من مدارکی دال بر سکونت می خواستن که من هیچ کدوم رو به نام نداشتم.گفتم که پیش یکی از بستگان زندگی می کنم.به من فرم ضمانت رو داد و از من خواست مدارک لازم رو به همراه این فرم و ضمنا خودشون نیز باید تشریف بیارن.مدارک مورد نیاز هم همون قبض های آب و برق و غیره و یا اقساط خونه و در یه مورد بیمه یه ماشین به نام همون نفر بود که مورد قبول بود.
این اصل ماوقع بود دوستان.حالا شما اگه مدارکی به نام خودتون دارین که چه بهتر.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، hgbeigi ، s.s.h ، امير جو ، amir82 ، mhb161 ، مانترا ، ojee ، mandana12 ، behfaza ، saharbb
از تمام بزرگان و دوستان خواهش میکنم جهت کمک به خودمون و بقیه سعی کنیم به پربار شدن مطالب و اصلاح موارد احتمالی کمک کنند تا شاید بعد از گذشت مدتی بتونیم یه دایره المعارف شهر هیوستون برای مهاجرین ایجاد کنیم.

برای دریافت فایل به این آدرس بروید :

https://drive.google.com/file/d/0BzDYBBx...sp=sharing
[/quote]
دوست عزیز دست شما درد نکنه
گزارش کامل و ارزشمندی تهیه کردین
[/quote]

دست دوستان درد نکنه ، من فقط گفته های دیگران رو کمی یکی کردم و از اونجایی که خودم قصد پرینت گرفتن و بردن این فایل رو دارم حیفم اومد طوری نباشه که دیگران هم استفاده نکنند.
یادش بخیر زمانیکه دانشجوی شیراز بودم 6 ماه تمام از خواب و غذا زده بودم تا یه مقاله واسه کنفرانس ایتالیا فرستادم از طریق استادم و ISI گرفت ، اما نه به اسم من ، به اسم خودش. متاسفانه من با وجود تمایل شدید و توانایی ذاتی در پژوهش و تحقیق مجبور بودم دیگه ادامه ندم، چون نه بسترش توی دانشگاه ها برای من فراهم بود و نه اوضاع مالی. اما حالا همه چی فرق کرده ، میتونم از 30 سالگی دوباره شروع کنم هرچند دیگه اون فراغت بال و آزادی خیال رو ندارم.
اینا گوشه ای از همون علاقه هاست که سالها بود خاک شده بودند...
پاسخ
دوستان میخواستم در تایید فرمایش دوستان بگم که الان بازار کار خوبه. واسه کار پیدا کردن میشه امیدوار بود.
یه دوستی رو دیدم که توی هشت ماه هفت تا کار عوض کرده بود. هرچند که خود من واسه کار پیدا کردن خیلی اذیت شدم. الان هم کار تخصصی ندارم هنوز. امیدوارم که بتونم زودتر وارد کار تخصصی بشم. البته با کمک دوستانی که تونستن این کارو انجام بدن.

یک مورد دیگه هم اینکه داشتم دنبال خونه میگشتم. یکی از دوستام یک Locator رو بهم معرفی کرد. به قول خودش توی وقت و بنزین صرفه جویی میشه. شرایطم رو پرسید و پنج تا آدرس بهم داد که بین دو تاش دو دلم و گفت که اگه میخواهی هفته دیگه هم بیا آفیس تا ببینم میتونیم جاهای دیگه ای رو پیدا کنیم یا نه.
واسه من که خیلی از جاها رو بلد نیستم سخت بود که دونه دونه آدرس ها رو توی گوگل بزنم
حالا کسی میدونه از کجا میشه در مورد امنیت محله و مجتمع اطلاعات گرفت؟ Review هایی که خوندم چیز خاصی نگفتن. میشه گفت پس مشکل خاصی نیست؟ یا سایت معتبر دیگه ای هست واسه اینکار؟
وبلاگم
سفرنامه1
سفرنامه2
تاریخ ورود به آمریکا 4/4/2013
شهر اقامت: Houston, Texas
پاسخ
تشکر کنندگان: s.s.h ، adambarfi ، mohammadg846 ، hgbeigi ، sce ، Hedieh20 ، بهناز91 ، shadi79 ، amir82 ، mhb161 ، مانترا
ببا سلام به همه دوستان و عزيزان
من چند ماه ديگه ميام هيستون از خانوم هايي كه جديدن رفتن به هيستون چند تا سوال در مورد بردن مواد غذايي داشتم مثلا سبزيهاي خشك رو چطوري ميتونم بيارم كه ايراد نگيرن؟
**CN: AS2013000073 /تعداد نفرات کیس:2 /شهر : تبریز /رویت قبولی:Sep 1 , 2012 /ارسال فرمهای اولیه:Sep 5 , 2012 - پست DHL /مصاحبه w2 may - سفارت ابوظبی /کلیر 24 Jun /مدت انتظار : 42 روزRolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee
(2011-05-02 ساعت 10:01)اليزا نوشته:  
(2011-04-29 ساعت 22:33)razkan نوشته:  
(2011-04-25 ساعت 00:07)اليزا نوشته:  با سلام به دوستان ساکن هوستون ما یک هفته هست که به اینجا اومدیم ، خوشحال میشیم با بچه های اینجا در تماس باشیم .

سلام شما تا کی هیوستون میمونید ؟

اگه كار گيرمون بياد براي هميشه Smile

سلام من و همسرم 2 هفته دیگه به هیوستون میایم...فک میکنید چیزی هست که بخواین بهمون بگید؟:-) یکم احساس میکنم اونجا ناامنه...نیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-03 ساعت 11:50)nedaUSA نوشته:  ی
حالا کسی میدونه از کجا میشه در مورد امنیت محله و مجتمع اطلاعات گرفت؟ Review هایی که خوندم چیز خاصی نگفتن. میشه گفت پس مشکل خاصی نیست؟ یا سایت معتبر دیگه ای هست واسه اینکار؟
نقل از پست
http://mohajersara.com/thread-2333-post-...#pid435038
نقشه ای که در این سایت
http://www.neighborhoodscout.com/tx/houston/crime/
تهیه شده نیز یکی از بهترین ابزارهای در اختیارتان خواهد بود از لحاظ بررسی امنیت تک تک زیپ کدها، بطوریکه مناطق مختلف شهر هوستون با والورهای مختلف رنگ آبی مشخص شده اند که هرچه این والورهای آبی به سمت آبی تیره سیر میکنند ، امنیت آن منطقه نیز بیشتر می شود. همچنین در پنجره سمت چپ این نقشه نیز میتوانید 10 منطقه امن ترین همسایگی های هوستون را ببینید که از این قرارند:
1. Satsuma
2. Falcon Pass / Center ...
3. Route 6 / Ridge Park Dr
4. Dorado Blvd / Clear L...
5. Clodine
6. Kingsland Blvd / Bake...
7 . Wallisville Rd / E Sa...
8. Westheimer Pky / S Fe...
9. Olcott
10. Melendy
پاسخ
تشکر کنندگان: hgbeigi ، nedaUSA ، s.s.h ، امير جو ، amir82 ، mhb161 ، مانترا
(2013-11-03 ساعت 22:38)vahideh.jo نوشته:  ببا سلام به همه دوستان و عزيزان
من چند ماه ديگه ميام هيستون از خانوم هايي كه جديدن رفتن به هيستون چند تا سوال در مورد بردن مواد غذايي داشتم مثلا سبزيهاي خشك رو چطوري ميتونم بيارم كه ايراد نگيرن؟

نقل قول:چه چیزهایی نمیتوانیم با خود ببریم؟
شما هرچیزی از خانواده گیاهان که قابلیت کشت نداشته باشند ، می توانید ببرید. سبزی خشک را براحتی میتوانید ببرید همانطور که خیلی ها بردند. در مورد نحوه بردن یه قانون کلی میگه بهتره تا میتونید از محصولات شرکتی و بسته بندی شده با لیبل ببرید که نشون بده کنترل شده است. بدترین حالت بردن اجناس اینه که بصورت فله ای بریزین داخل کیسه فریزر پنگوئن. اگه چیزی هم نباشه شک میکنن که چی توشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161 ، mohammadg846 ، مانترا ، saba1100
(2013-11-04 ساعت 00:38)mohammadg846 نوشته:  
(2013-11-03 ساعت 11:50)nedaUSA نوشته:  ی
نقل از پست
http://mohajersara.com/thread-2333-post-...#pid435038
نقشه ای که در این سایت
http://www.neighborhoodscout.com/tx/houston/crime/
تهیه شده نیز یکی از بهترین ابزارهای در اختیارتان خواهد بود از لحاظ بررسی امنیت تک تک زیپ کدها، بطوریکه مناطق مختلف شهر هوستون با والورهای مختلف رنگ آبی مشخص شده اند که هرچه این والورهای آبی به سمت آبی تیره سیر میکنند ، امنیت آن منطقه نیز بیشتر می شود.

نقل قول:Houston Police Department: Crime Statistics
در این صفحه شما میتوانید آمار کاملی از کلیه اتفاقات در سالهای 2013 تا 2009 را در فایلهای مربوط به برنامه های اکسل و اکسس دانلود کنید و در این فایلها که به تفکیک هر ماه آماده شده اند میتوانید تعداد جرایم اتفاق افتاده ، نوع آن ها ، محل وقوع ، روز و ساعت وقوع ، و ... حتی رنج بلوک هایی که این اتفاقات در آن ها رخ داده را ببینید. به نظرم بد نیست در آیتم هایی که برای بررسی محل سکونت در نظر گرفته اید یک بازدید از حداقل 3 ماه اخیر این گزارشات را چک کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: nedaUSA ، tabim4 ، mhb161 ، mohammadg846
(2012-08-16 ساعت 07:15)mehdi3261 نوشته:  سلام دوستان
من و خانمم الان حدود 4 ماه هست که اومدیم هیوستون و من بعد از 3 ماه و 3 روز تو یه شرکت کار پیدا کردم کاملا مرتبط با سابقه کارم و کار کاملا مهندسی.
اگر از دوستان کسی مشورتی راجب به پیدا کردن کار نیاز داره ، من با کمال میل در خدمتم . فقط این رو بگم که زبانتون باید عالی باشه چون باید بتونین مصاحبه های 1 تا 3 ساعته رو کنترل کنین ( البته راجب به رشته های مهندسی) .
نکته دیگه هم اینکه من روزی حدودا 7-8 ساعت پای لپ تابم و اینترنت بودم و تو سایتهای کاریابی سرک میکشیدم ....

خلاصه من در خدمت دوستان هستم و از هیچ کمکی دریغ نمیکنم

سلام من هم در زمينه نفت و گاز مشغول به كارم به همراه خانمم كمتر از يكسال هست كه هيوستون هستم و خوشحال ميشم با شما اشنا بشم
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، tabim4 ، mohammadg846 ، nasim ، hgbeigi ، IMMI ، mhb161 ، Ehsan1358 ، eybaba
ساكنين هيوستون بفرمايند كه هوا تو ماه نوامبر و دسامبر چه جوريه ؟ بارونيه؟‌سرده ؟‌چقدر لباس گرم و بافتني بياريم Smile
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، s.s.h ، shadi79 ، sce ، mhb161 ، Ehsan1358 ، behfaza
سلام
من به تازگی به آمریکا و هیوستون اومدم
بخاطر فیلد کاریم که نفت و گاز بوده و تو ایران و برای مپنا کار می کردم اینجارو انتخاب کردم
زمینه ی تحصیلیم سیویل هست و مهندس پروژه بودم، با شرکت هایی مثل تکنیپ و اسنم پروجتی ایتالیا و لینده، اوشاتز، شاونر آلمان و کراینورم هلند و اینداکس اسپانیاو ... چندین سال کار کردم
تو ایران مهندس پروژه بودم با اینکه خیلی به رشته من نمیخوره اما از پایپینگ و برق و ابزار دقیق و... سر در میارم...
برای کار پیدا کردن کسی اگه بتونه اطلاعات مفیدی در اختیارم بذاره بی نهایت ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، hgbeigi ، sce ، Ehsan1358 ، mohammadg846 ، behfaza
سلام دوستان و خسته نباشید میگم انرژی کوریدور (Energy Corridor) دقیقا کجای هیستون میفته؟ وضعیت کرایه خونه و امنیت و مراکز خرید و ... اونجا چطوره؟ با تشکر.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-04 ساعت 10:10)gulu نوشته:  ساكنين هيوستون بفرمايند كه هوا تو ماه نوامبر و دسامبر چه جوريه ؟ بارونيه؟‌سرده ؟‌چقدر لباس گرم و بافتني بياريم Smile

دوست عزیز شما اگه به منطقه گرمسیری و در تابستون هم سفر می کنی همیشه یه دست لباس گرم همراهت باشه.با این حال زیاد نیار.سرمای زمستون اینجا هم هست ولی اونقدر ارزش نداره که بخوای کلی بافتنی و غیره کول کنی بیاری.یه کاپشن پاییزه با یه بافت معمولی فکر کنم کارتو راه بندازه.با این حال این واسه ورود شماست.اومدی دیدی سرمایی هستی میری چند دست می خری.اینجا پوشاک به مراتب ارزون تر از ایران میشه گیر آورد.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: s.s.h ، ffrfar ، امير جو ، gulu ، amir82 ، mhb161 ، Ehsan1358 ، behfaza
دوستان اگر کسی مجتمع آپارتمانی خوب که ترجیحا خودش توش زندگی می کنه رو پیشنهاد داره لطفا به بنده کمک کنه.حالا چه با پیام خصوصی و چه در تاپیک.
منطقه مورد نظر هم اواسط 6 و 8 در غرب و حدفاصل جنوب وستهایمر یا شمال و جنوب ریچموند.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: shadi79 ، mhb161 ، ojee

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان