کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2013-11-05 ساعت 00:33)sce نوشته:  دوستان اگر کسی مجتمع آپارتمانی خوب که ترجیحا خودش توش زندگی می کنه رو پیشنهاد داره لطفا به بنده کمک کنه.حالا چه با پیام خصوصی و چه در تاپیک.
منطقه مورد نظر هم اواسط 6 و 8 در غرب و حدفاصل جنوب وستهایمر یا شمال و جنوب ریچموند.
موفق باشین.

سلام به مهاجر جنوب . راستی یک سوال : این میزبان شما چطور آدمیه و چطور شخصیتیه که خودش را تگزاسی اصیل می دونه .
پاسخ
تشکر کنندگان: ojee
(2013-11-05 ساعت 00:33)sce نوشته:  دوستان اگر کسی مجتمع آپارتمانی خوب که ترجیحا خودش توش زندگی می کنه رو پیشنهاد داره لطفا به بنده کمک کنه.حالا چه با پیام خصوصی و چه در تاپیک.
منطقه مورد نظر هم اواسط 6 و 8 در غرب و حدفاصل جنوب وستهایمر یا شمال و جنوب ریچموند.
موفق باشین.

راستی آقا شاپور شما که هیوستون تشریف دارین وضعیته کار در زمینه کشاورزی چطوره؟
پاسخ
(2013-11-05 ساعت 22:52)ali 1346 نوشته:  
موفق باشین.

نه اینجا بلکه هر جای دیگه این مملکت اگه پول داشته باشی یا تخصص حرفه ای،وضعیت خوبه.با این حال فکر می کنم واسه کشاورزی مناطق شرقی و همینطور کالیفریا بهتر باشه.اگه منحصرا نوع فعالیت خاصی مد نظرته می تونی با عمو سعید گل تو رالی ارتباط برقرار کنی.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، hgbeigi ، mhb161 ، Saeedv13 ، مانترا ، ojee
(2013-11-06 ساعت 01:42)sce نوشته:  
(2013-11-05 ساعت 22:52)ali 1346 نوشته:  
موفق باشین.

نه اینجا بلکه هر جای دیگه این مملکت اگه پول داشته باشی یا تخصص حرفه ای،وضعیت خوبه.با این حال فکر می کنم واسه کشاورزی مناطق شرقی و همینطور کالیفریا بهتر باشه.اگه منحصرا نوع فعالیت خاصی مد نظرته می تونی با عمو سعید گل تو رالی ارتباط برقرار کنی.
موفق باشین.

سلام به مهاجر جنوب . راستی یک سوال : این میزبان شما چطور آدمیه و چطور شخصیتیه که خودش را تگزاسی اصیل می دونه .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-05 ساعت 22:35)ali 1346 نوشته:  [quote='sce' pid='439996' dateline='1383595437']

"پست موقت"
تگزاسیه اصیل یعنی کسی که اینجا رو وطن خودش می دونه و این در نوع خودش جالبه و به نظر من یه جورایی حس خوبی به آدم میده.در مورد شخصیت ایشون هم همین اندازه که هوای من رو داره به نظرم حق مطلب در موردش ادا شده.
موفق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: امير جو ، Ehsan1358 ، mhb161 ، ojee
با سلام
دوستان ساكن هيوستون مي شه راهنمايي كنيد لطفاً‌. در بدو ورود به مدت يه ماه هتل رزرو كردم . براي دريافت ID بايد چي كار كنم ؟ چه مدت طول مي كشه تا ID به دستمون برسه ؟ آيا مدارك خاصي لازمه ؟(مثلاً اجاره نامه و...) آيا به آدرس هتل پست مي كنن يا نه ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

پاسخ
سلام به همه ایرانیهای مهربان هیوستون.
به من وقتی می امدم امریکا.گفتن که به ایرانیها اعتماد نکن.ولی وقتی امدم اینجا و این همه انسانهای شریف دیدم.از خودم شرمنده شدم. نمی دانم،امیدوارم روزیهم بشه که من بتونم دینمو به بقیه هموطنانم اداکنم،اخه من تازه اول راهم...........
م
می خواستم دراینجا از ادم برفی،فیروزه جون،ندا خوبم که به من دل گرمی بخشیدن،تشکر ویزه کنم.
من حدوده یک هفته هست اینجانم،اگه کسی اطلاعات خاصی خواست،در حد توانم در خدمتم.
به امید دیدار همه خوبان

(2013-11-06 ساعت 15:44)gulu نوشته:  با سلام
دوستان ساكن هيوستون مي شه راهنمايي كنيد لطفاً‌. در بدو ورود به مدت يه ماه هتل رزرو كردم . براي دريافت ID بايد چي كار كنم ؟ چه مدت طول مي كشه تا ID به دستمون برسه ؟ آيا مدارك خاصي لازمه ؟(مثلاً اجاره نامه و...) آيا به آدرس هتل پست مي كنن يا نه ؟

من از نیویورگ گرفتم،وگرنه بهتون اطلاعات میدادم.
پاسخ
تشکر کنندگان: adambarfi ، shadi79 ، hgbeigi ، mhb161 ، مانترا
(2013-11-06 ساعت 17:41)بهناز91 نوشته:  سلام به همه ایرانیهای مهربان هیوستون.
به من وقتی می امدم آمریکا.گفتن که به ایرانیها اعتماد نکن.ولی وقتی امدم اینجا و این همه انسانهای شریف دیدم.از خودم شرمنده شدم. نمی دانم،امیدوارم روزیهم بشه که من بتونم دینمو به بقیه هموطنانم اداکنم،اخه من تازه اول راهم...........
م
می خواستم دراینجا از ادم برفی،فیروزه جون،ندا خوبم که به من دل گرمی بخشیدن،تشکر ویزه کنم.
من حدوده یک هفته هست اینجانم،اگه کسی اطلاعات خاصی خواست،در حد توانم در خدمتم.
به امید دیدار همه خوبان

من از نیویورگ گرفتم،وگرنه بهتون اطلاعات میدادم.

خدا رو شكر Smile بچه هاي مهاجرسرا حرف ندارن واقعاً‌ هر طور كه بتونن كمك ميكنن من هم مثل شما از لطف و كمك اين دوستان بي بهره نبودم.
راستي شما براي زندگي آمديد هيوستون ؟ اگه اينطوره ID يك ايالت رو در ايالت ديگه مگه قبول مي كنن ؟
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه :‌ كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)

پاسخ
تشکر کنندگان: hgbeigi ، sce ، بهناز91 ، بهناز91 ، mhb161 ، امير جو
دوست عزیز اگر منظورتون از id، سوشال و گرین کارت هست که گرین کارت معمولا سر 4 هفته میاد البته در مواردی هم هست که امکان داره دیرتر بیاد ولی برای ما هفته دوم یک نامه خوش آمد ارسال کردن که یه توضیحات کلی هم باهاش بود. پس نشان داد که ادرس و مدارک ما درست انجام شده.
سوشال هم معمولا باید تا 1 ماه بیاد ولی برای ما نیومد بعد از 20 روز از زمان ورود رفتیم به اداره سوشال درخواست دادیم 15 روز بعد اومد.
اگر فعلا قصد گواهینامه گرفتن ندارید می تونید بعد از اینکه سوشال و گرفتین به همون اداره ای که گواهینامه میدن مراجعه و Id کارت بگیرید. این پیشنهادی که فامیل ما که سالهاست اینجا زندگی می کنه به من داد چون داشتن گواهینامه و id خیلی مهم و شما دیگه نیاز یه حمل گرین کارت و پاسپورت برای انجام همه امور ندارین. البته اینا همش تجربه خودمه و امکان داره دوستان هر کدام یک راهی رو رفته باشن و تجربه مختلف داشته باشن.
در پایان از دوستان خواهش می کنم به پست های قبلی که بقیه عزیزان در صفحات قبلی نوشتن سر بزنن جواب 90% سولاتتون اونجا هست من هم در شزایط شما با مطالعه اونها همه جوابم رو گرفتن منتها همیشه امکان این هست که یک مشکل و تجربه جدید وجود داشته باشه . موفق باشید
شماره کیس: 2013A5XXX . ابوظبی .2 نفرو نصفیBig Grin. هوستون تگزاس, ويزا يكضرب مارچ٢٠١٣
و این نیز بگذرد بار دگر روزگار چون شکر آید
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، sce ، s.s.h ، hgbeigi ، amir82 ، mhb161 ، مانترا
(2013-11-07 ساعت 10:58)امير جو نوشته:  
دوست عزیز اگر منظورتون از id، سوشال و گرین کارت هست که گرین کارت معمولا سر 4 هفته میاد البته در مواردی هم هست که امکان داره دیرتر بیاد ولی برای ما هفته دوم یک نامه خوش آمد ارسال کردن که یه توضیحات کلی هم باهاش بود. پس نشان داد که ادرس و مدارک ما درست انجام شده.
سوشال هم معمولا باید تا 1 ماه بیاد ولی برای ما نیومد بعد از 20 روز از زمان ورود رفتیم به اداره سوشال درخواست دادیم 15 روز بعد اومد.
اگر فعلا قصد گواهینامه گرفتن ندارید می تونید بعد از اینکه سوشال و گرفتین به همون اداره ای که گواهینامه میدن مراجعه و Id کارت بگیرید. این پیشنهادی که فامیل ما که سالهاست اینجا زندگی می کنه به من داد چون داشتن گواهینامه و id خیلی مهم و شما دیگه نیاز یه حمل گرین کارت و پاسپورت برای انجام همه امور ندارین. البته اینا همش تجربه خودمه و امکان داره دوستان هر کدام یک راهی رو رفته باشن و تجربه مختلف داشته باشن.
در پایان از دوستان خواهش می کنم به پست های قبلی که بقیه عزیزان در صفحات قبلی نوشتن سر بزنن جواب 90% سولاتتون اونجا هست من هم در شزایط شما با مطالعه اونها همه جوابم رو گرفتن منتها همیشه امکان این هست که یک مشکل و تجربه جدید وجود داشته باشه . موفق باشید

خيلي ممنون از دوست عزيز اما من جواب سوالم رو در پاسخ شما نديدم ! شما اگه يه نگاهي به امضاي من مي انداختيد متوجه مي شديد كه من گرين كارت و سوشالم رو يكسال پيش گرفتم . منظورم همون id card ايالتي هست. سوالي كه پرسيدم اين بود كه در هيوستون چند وقته id card رو مي فرستن و آيا به آدرس هتل هم مي فرستن يا نه ؟ چون در ايالتي كه پارسال id card گرفتم دو هفته طول كشيد تا به آدرسم فرستادن .

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-08 ساعت 09:12)gulu نوشته:  
(2013-11-07 ساعت 10:58)امير جو نوشته:  

خيلي ممنون از دوست عزيز اما من جواب سوالم رو در پاسخ شما نديدم ! شما اگه يه نگاهي به امضاي من مي انداختيد متوجه مي شديد كه من گرين كارت و سوشالم رو يكسال پيش گرفتم . منظورم همون id card ايالتي هست. سوالي كه پرسيدم اين بود كه در هيوستون چند وقته id card رو مي فرستن و آيا به آدرس هتل هم مي فرستن يا نه ؟ چون در ايالتي كه پارسال id card گرفتم دو هفته طول كشيد تا به آدرسم فرستادن .
دوست عزیزمن هیستون نیستم اما مطمن هستم که آی دی به هتل نمیفرستند.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس
پاسخ
تشکر کنندگان: امير جو
سلام
یه سوال
خودمونو قبل از اومدن ماهی و نفری 150 هزار تومن، دو ماهه بیمه آسیا کنیم خوبه یا نه؟
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

پاسخ
یه هفته ای میشه دنبال پیدا کردن یه آپارتمان مناسب هستم.قبل از اومدن همیشه تصور می کردم که میشه با قیمت معقولی بین 550 تا 700 یه دونه یه خوابه کرایه کرد.اما..........
ظاهرا داستان هزینه های مخفی و قیمت های متفاوت سایت های همه ارائه کننده های خدمات تو آمریکا با قیمت های واقعی در مراجعه حضوری تفاوت بسیاری داره.البته سلیقه افراد و سطح رضایت مندی اونا از خدمات هم کاملا متفاوته.اما به نظر من اگه قصد اومدن دارین و دنبال این هستین که یه بالانسی از وضعیت مالی کرایه خونه دستتون باشه باید بگم که خودتون رو برای حداقل 800 تا 850 در ماه آماده کنین.البته ین فقط هزینه واحد آپارتمانیه و خیلی از کامپلکسها مبلغی از به صورت ماهیانه بابت بیمه شما رو شارژ می کنن.بازم میگم شاید عزیزی بیاد و قیمت کمتری هم عنوان کنه.من این قیمتا رو بر اساس سر زدن به حداقل 20 مجتمع مسکونی تو مناطق شمالی و جنوبی وستهایمر و ریچموند اعم از برایر فارست و الدریج و غیره گرفتم.البته ناگفته نماند امروز هم که به چند تا مجتمع توی کینگزلند و همین طور میانه های میسون رود هم سر زدم اونا هم زیر 850 نداشتن.معیارهای من واسه انتخاب آپارتمان بودن واشر و درایر داخل یونیت و نزدیکی به مراکز خرید بود.البته فعلا یکی رو با 800 تا پیدا کردم.البته موضوع کرایه در اینجا رابطه مستقیمی با موجود بودن اون در اون زمان خاص داره و شاید اگه کمی حوش شانس باشین بتونین با قیمت های کمتر هم پیدا کنین.ولی در کل فکر می کنم فکر پیدا کردن جایی زیر 700 رو قطعا باید از سر به دور کنیم.
این پست رو صرفا برای راهنمایی دوستان از تجربه خودم نوشتم و اگه کسی نظر دیگه ای داره می تونه اون هم مثل من با دیگرون در میون بزاره.
موق باشین.
لاتاری 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161 ، Ehsan1358 ، el333 ، Saeedv13 ، amir82 ، امير جو ، amin arefi ، hgbeigi ، مانترا ، mdna ، elmira_fa ، gulu ، ojee ، behfaza ، مرآت74
(2013-11-08 ساعت 23:39)sce نوشته:  ...معیارهای من واسه انتخاب آپارتمان بودن واشر و درایر داخل یونیت ...
شاپور تو ولایت ما ماشین لباسشویی و خشک کن به صورت پیش فرض در آپارتمان وجود نداره ولی اگر تقاضا کنی بلافاصله میان برات نصب می کنند اما هر ماه 30 دلار برای این کار شارژت می کنند. البته بهتره بگم تو مجموعه ما اینجوریه. شاید اگر بگردین مجموعه های با امکانات متفاوت پیدا کنین.
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، mhb161 ، amin arefi ، sce ، mohammadg846 ، el333 ، ojee
سلام دوستان عزیز،
من و همسرم در حال حاضر ساکن تورنتو کانادا هستیم اما بنا به دلایلی اخیرا به فکر مهاجرت به هیوستون افتادیم.از بین دوستان کسی اطلاع داره برای سیتیزن کانادا دریافت ویزای کار امریکا چجوریه؟ حداقل دستمزد توی ایالت تگزاس چقدره؟ بازار کارهای کامپیوتری (طراحی وب) بهتره یا مهندسی مکانیک؟ چقدر ایرانی و فروشگاههای ایرانی توی هیوستون هست؟بیشتر ایرانیها کدوم قسمت شهرن؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان