موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-08 ساعت 23:30)Ehsan1358 نوشته: سلام
یه سوال
خودمونو قبل از اومدن ماهی و نفری 150 هزار تومن، دو ماهه بیمه آسیا کنیم خوبه یا نه؟
سلام
ما هم پارسال در اولين سفر به آمريكا بيمه سامان گرفتيم ولي بعدش متوجه شديم اگه كسي در كشوري كه مقصد هست اقامت (اعم از ويزا يا گرين كارت ) داشته باشه اين بيمه شامل حالش نمي شه !! كارمند بيمه هم اينا رو به نگفته بود و پولمون رو عملاً تو جوب ريختيم . در ضمن پولي كه ما داديم خيلي بيشتر از اينا بود تازه واسه 45 روز !
البته شايد قراردادهاي بيمه با بيمه فرق كنه شما مي تونيد اين موضوع رو با بيمه آسيا مطرح كنيد و ببينيد شما رو پوشش مي ده يا نه .
موفق باشيد
شماره کیس :2012AS0005XXXX - كارنت شدن كيس: June 2012 -تاريخ مصاحبه : هفته آخر June- كنسولگري :Ankara -
نتيجه مصاحبه : كليرنس+ فرم 9 سوالي - تاريخ كليرنس : يه روزي تو نيمه اول سپتامبر ( 7th)
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-11-10 ساعت 14:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-10 ساعت 14:44 توسط IMMI.)
(2013-11-08 ساعت 23:39)sce نوشته: یه هفته ای میشه دنبال پیدا کردن یه آپارتمان مناسب هستم.قبل از اومدن همیشه تصور می کردم که میشه با قیمت معقولی بین 550 تا 700 یه دونه یه خوابه کرایه کرد.اما..........
... باید بگم که خودتون رو برای حداقل 800 تا 850 در ماه آماده کنین.... فکر پیدا کردن جایی زیر 700 رو قطعا باید از سر به دور کنیم.
شما کدوم مناطق دنبال آپارتمان می گردین. مشخص کنید تا من یا دوستان بهتون بتونیم کمک کنیم و مواردی که میشناسیم رو معرفی کنیم.
یک مقیاسی که بخام برای قیمت و کیفیت آپارتمان ها بگم، تعداد طبقات آپارتمان هست. اگه دو طبقه باشه، میشه گفت قدیمی ساز هست و قیمتش پایین تر. اما اگه سه طبقه باشه تقریبا نوسارتر هست و قیمت کمی بالاتر. البته همیشه و همه جا اینجوری نیست. اما غالب موارد اینجوریه.
یک خوابه در ساختمان سه طبقه رو میشه 750-700 هم پیدا کرد. اما به راحتی میشه تو ساختمان های دوطبقه زیر 700 پیدا کرد.
چند مورد یک خوابه که من قبلا دیدم رو میگذارم ببینین:
http://www.theresidencejmg.com قیمت 750 شروع میشه
http://www.lodgeatshadowlake.com از 800
http://www.westchaseforestapartments.com از 770
http://hunterspointtexas.com قبلا حدود 650 بود
یک اپلیکیشن هست به نام trulia. این رو رو گوشی نصب کنید به راحتی میتونید تو رنج قیمتی دلخواه مناطق مختلف رو جستجو کنید.
(2013-11-10 ساعت 09:01)kopenhak84 نوشته: (2013-11-05 ساعت 00:33)sce نوشته: دوستان اگر کسی مجتمع آپارتمانی خوب که ترجیحا خودش توش زندگی می کنه رو پیشنهاد داره لطفا به بنده کمک کنه.حالا چه با پیام خصوصی و چه در تاپیک.
منطقه مورد نظر هم اواسط 6 و 8 در غرب و حدفاصل جنوب وستهایمر یا شمال و جنوب ریچموند.
موفق باشین.
سلام ما یک آپارتمان خوب در یک مجتمع عالی داشتیم اگه خواستین پیام بذارین تا ادرسشو بدم دو خوابه ماهی 850 .برای خانواده بسیار عالیه نز دیک خیابان vass
به من معرفی کنید لطفا.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عرض شد
از دوستان کسی هست که تو زمانهای نزدیک بخواد بیاد هیوستون و یه امر خیری انجام بده و برا ما مقداری دارو بیاره ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،من اگه بتونم بالاخره تصمیم بگیرم احتمالا بیام هیوستون!!اگه بخواید واستون میارم.من احتمالا 4دسامبر بیام.خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم و شمام منو راهنمایی کنید،چون من اونجا کسی رو نمیشناسم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام،
خرید خونه و گرفتن وام بانکی شرایط خاصی داره؟ با حداقل چند درصد down payment میشه خونه خریداری کرد در هیوستون؟و با حداقل چند درصد سود بازپرداختش خواهد بود؟
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
خبببببببببببببببب.
بالاخره تونستم بعد از یه کش و قوس یه ماهه کلید خونه رو تحویل بگیرم و این مرحله رو هم پشت سر بزارم.یه سری تجربه ها رو تو این مدت کسب کردم که دلم می خواد با بچه ها در میون بزارم.تا قبل از اومدن تصورم این بود که خیلی راحت میشه خونه رو کرایه کرد.اما یه سری نکاتی بود که من اصلا فکرش رو نمی کردم.
اول اینکه اگه دنبال جای مناسب و امن برای زندگی هستین همون طور که قبلا هم خدمتون عرض کردم فکر زیر 700 تا رو از سر خارج کنین.
اگه نتونین اینکام پروف کنین و کار نداشته باشین اکثر جاها از شما کو ساینر می خوان.البته این رو اول به شما نمی گن و بعد از اینکه مبلغ اپلیکیشن فی رو از شما گرفتن به شما میگن که می تونین کرایه کنین یا نه.این مبلغ هم برای یه خانواده دو نفره چیزی در حدود 70 دلاره که ضمنا قابل برگشت هم نیست.یعنی اگه شما شرایط گرفتن اون خونه رو نداشته باشین این مبلغ از کفتون پریده.پس حواستون باشه مثل من نقره داغ نشین.چون کاری از دستتون بر نمیاد.
مبلغی به عنوان ادمینستریشن فی هم وجود داره که بین 100 تا 150 دلاره.این مبلغ قابل بازگشته و شما اگه نتونستین اونجا ساکن بشین به شما برمیگرده.البته توصیه من به شما اینه که اون رو جداگانه بدین.یعنی اگه دیدین می تونین برین و ساکن بشین اونوقت پرداخت کنین.نه مثل من که الان باید برم دنبالش تا زندش کنم.پس تا الان شد چیزی در حدود 200 تا 250 تا واسه کاغذ بازی.
قیمت توی سایت آپارتمانها با قیمت حضوری متفاوته و همیشه تو سایت شروع رو از پایین ترین نرخ می نویسه و اونو بولد می کنه.معمولا غیر از مبلغ کرایه چیزی در حدود 10 تا 20 دلار هم به اشکال مختلف به مبلغ کرایه شما اضافه میشه.
قبل از امضای قرارداد حتما باید تا سقف حداقل 100 هزار دلار وسایل خونه رو بیمه کنین.این یعنی مبلغی بین 11 تا 20 دلار در ماه که بستگی داره شما علاوه بر 100 هزار تای گفته شده بخواین چند آپشن دیگه هم داشته باشین.
مبلغی به عوان دپازیت از شما گرفته میشه.چیزی در حدود 200 تا 250 تا و بستگی به شرایط شما داره.البته این رو از قبل می دونستم.
برق خونه باید خریداری بشه.کمپانی های مختلفی وجود دارن که میشه از اونا برق رو خرید.البته اونا هم از شما مبلغی به عنوان دپازیت میگیرن.من خودم فعلا تلفنی دارم کاراشو انجام میدم.اما فکر کنم اونم در ابتدا چیزی در حدود 200 تا باشه.
هرچند سیستم حمل و نقل عمومی تو هیوستون اصلا تعریفی نداره اما جایی رو انتخاب کنین که مسیر اتوبوس خور خوبی داشته باشه.مخصوصا تو این فصل ها که هوا خوبه میشه قشمتی از راه رو تا ایستگاه اتوبوس و محل کار رو قدم زد.کاری که من این روزا می کنم.البته رفت و آمد با اتوبوس چیزی حدود 2 ساعت از وقت شما رو به راحتی خواهد گرفت.
ضمنا اگه تازه وارد هستین گول استخر و سالن بدنسازی و غیره رو نخورین.اینجا همه کامپلکس ها این شرایط رو دارن.با حوصله و دقیق بگردین و این رو هم بدونین که معمولا قسمت اداری و محدوده اطراف کامپلکس ها با محدوده های داخلی اونا،مخصوصا واسه کامپلکس های با تعداد واحدهای زیاد زمین تا آسمون تفاوت داره و حتما اگه موردی رو به عنوان نمونه به شما نشون میدن ازشون بخواین که جای دقیق واحد مورد نظر شما رو هم روی سایت پلن به شما نشون بدن.
اما خدایی فارغ از تمام این نکات،خونه ای که با این شرایط تحویل می گیرین از قبل تعمیر شده و موکت تعویض شده و وسایل نیز در شرایط خیلی خوبی قرار داره.من هنوز مستقر نشدم اما ز شرایط داخلی و محیطی کاملا رضایت دارم.
این بود انشای من در مورد نحوه پیدا کردن آپارتمان در هیوستون.
موفق باشین.
لاتاری 2013
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوست خوبم سلام . از اینکه دست یاری بسویم دراز می کنید ممنونم صفحات شهر هیوستون را زیر رو کردم اکثرا مینالن طوری که آدم فکر می کنه همشونو به اسارت بردن .توی ایران که هستن همه طوری صحبت می کنند که آدم فکر می کنه آمریکا آخر بهشته . خوب داداش ای گلم اگه مسائلی را که این عزیزان به این سختی مطرح می کنند ایران که آخر بهشت می شه ؟ من که تو ایران چیزی کم و کسر ندارم و یه دل دارم که به اندازه دنیا بزرگه و همه را هم خوب می بینم با همه تیپ آدم از نظر شخصیتی و مالی و اخلاقی و سطح تحصیلی و حتی مذهبی هم سازگار هستم و بقول پدرم که بهم میگه تو مثل خاکشیر هسی که با هر صلیقه ای میسازی . به نظر شما که حالا شانسی یه ویزا گیرمن اومده من میتونم تو این شهر هیوستون بمونم یه دوری بزنیم یا ایکه از اولش مقصدمو عوضش کنم ؟ و به نظر شما من که مجردم و مشکل مالی هم ندارم می تونم برا مدت زمان کوتاهی تا مدارکام بدستم برسه یه جای یه خوابی رو موقت اجاره کنم یا ایکه اجاره یکساله باید بدم؟ و اگه اجاره کردم باید وسایل و تلفنو برقشم خودم بخرم ؟ راستی یه چیزه جالب که خوندم ایه که آدم خودش باید برای خونه اجاره ایش برق بخره چرا ؟ مگه آپارتماناشون مثل ایران برق نداره ؟ و اداره برقشون مگه مثل ایران نیست که طرف میگه من رفتم از یه شرکت برق خریدم ؟ در ضمن من که معلوم نیست بمونم یا کنه برا ماشین اگه بخرم بهتره یا که مثل امارات اجاره کنم؟ بهر حال ما که باید یه سری بیایم آمریکا می خواستیم که گول نخوریم . فقط اگه امکانش براتون هست و خودتونم کاکام اونجا زندگی می کنی یه مضنه ای از نرخ اجاره آپارتمان یه خوابه که برق داشته باشه تلفن داشته باشه آب داشته باشه و وسائلای که داره داخلش چیه و همچنین در رابطه با ماشین یه اطلا عاتی به ای کاکای کوچیکتون بدین تا بتونم زودی فکرامو جمو جور کنم و بیام . چاکرتونیم کاکوها