کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
هیوستون، ایالت تگزاس
(2013-11-18 ساعت 18:23)بهناز91 نوشته:  سلام من همسرم این نرم افزار گردو باخودش اورده،نمی دانم این نرم افزارم شاملش می شه یا نه،، ولی اگر خواستید پیغام بگذارید تا یک جوری بدستتون بذرسانیم نصب کنید.[/align][align=right]
(2013-11-17 ساعت 06:53)rahaa.ahm نوشته:  سلام
من به شدت احتاج به نرم افزار پریمیر دارم و هر چی سعی کردم دانلود کنم نشد. اینجا کسی هست نرم افزارهای کینگ یا گردو یا هر چیز دیگه رو داشته باشه بده من نصب کنم ؟
Sad
اگه کسی بتونه کمکم کنه احتمالا یه کار خوب و تمام وقت پیدا می کنم.

من از این سایت راضی هستم اینجا همه چی میشه پیدا کرد
http://www.p30day.com/?s=%D9%BE%D8%B1%DB...B%8C%D8%B1
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، farzad47
(2013-11-18 ساعت 18:52)sh_60 نوشته:  سلام خوب هستید
شما تنها دارید تشریف میارید ؟
سلام . نه عزیزجان دعای مامانم هم با هامه خدا هم بالای سرمه دیگه .آخه عزیزه دلم من مجرد بجز خودم کیو تو لاتاری داشتم ؟ اگرم دیر بجمبم مامانی قصد داره برام دستی بالا کنه .موفق باشیBig GrinTongue
[/quote]

سلام
برای این پرسیدم که خوب هزینه محردا با ماها فرق داره من اگه مخارج خودمونو بگم که سه نفر بودیم جور در نمیاد و براتون پیغام گذاشتم اگه راهنمایی لازم بود در خدمتم
[/quote]دوست خوبم از اینکه تحملم میکنی بسیار سپاسگذارم از تمام زحمات شما ممنونم. آیا شما در حال حاضر در هیوستون هستید ؟ اگر جوابتان مثبت است هزینه سه نفری را که با توجه به اعلام سن افراد هم که خودتان پرداخت می کنید اگر اعلام بفرمائید حداقل می توانم بر اساس آن می توانم یک حساب دو دوتا چهارتایی بکنم . اگر هم اطلاعاتی در را بطه با گرفتن مجوز احداث شرکت های تولید محصولات پلیمری دارید لطف کنید . بیشتر دقتم از اینکه سوالم را از کسی بپرسم که آن شخص در حال حاضر ساکن هیوستون باشد اینه که آن شخص خودش دارد با مخارج کنونی زندگی میکندو بهتر می تواند جواب من را بدهد. با سپاس از لطف شماCoolBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-17 ساعت 09:27)mamal shrazy نوشته:  دوست خوبم سلام . از اینکه دست یاری بسویم دراز می کنید ممنونم صفحات شهر هیوستون را زیر رو کردم اکثرا مینالن طوری که آدم فکر می کنه همشونو به اسارت بردن .توی ایران که هستن همه طوری صحبت می کنند که آدم فکر می کنه آمریکا آخر بهشته . خوب داداش ای گلم اگه مسائلی را که این عزیزان به این سختی مطرح می کنند ایران که آخر بهشت می شه ؟ من که تو ایران چیزی کم و کسر ندارم و یه دل دارم که به اندازه دنیا بزرگه و همه را هم خوب می بینم با همه تیپ آدم از نظر شخصیتی و مالی و اخلاقی و سطح تحصیلی و حتی مذهبی هم سازگار هستم و بقول پدرم که بهم میگه تو مثل خاکشیر هسی که با هر صلیقه ای میسازی . به نظر شما که حالا شانسی یه ویزا گیرمن اومده من میتونم تو این شهر هیوستون بمونم یه دوری بزنیم یا ایکه از اولش مقصدمو عوضش کنم ؟ و به نظر شما من که مجردم و مشکل مالی هم ندارم می تونم برا مدت زمان کوتاهی تا مدارکام بدستم برسه یه جای یه خوابی رو موقت اجاره کنم یا ایکه اجاره یکساله باید بدم؟ و اگه اجاره کردم باید وسایل و تلفنو برقشم خودم بخرم ؟ راستی یه چیزه جالب که خوندم ایه که آدم خودش باید برای خونه اجاره ایش برق بخره چرا ؟ مگه آپارتماناشون مثل ایران برق نداره ؟ و اداره برقشون مگه مثل ایران نیست که طرف میگه من رفتم از یه شرکت برق خریدم ؟ در ضمن من که معلوم نیست بمونم یا کنه برا ماشین اگه بخرم بهتره یا که مثل امارات اجاره کنم؟ بهر حال ما که باید یه سری بیایم آمریکا می خواستیم که گول نخوریم . فقط اگه امکانش براتون هست و خودتونم کاکام اونجا زندگی می کنی یه مضنه ای از نرخ اجاره آپارتمان یه خوابه که برق داشته باشه تلفن داشته باشه آب داشته باشه و وسائلای که داره داخلش چیه و همچنین در رابطه با ماشین یه اطلا عاتی به ای کاکای کوچیکتون بدین تا بتونم زودی فکرامو جمو جور کنم و بیام . چاکرتونیم کاکوها

(2013-11-17 ساعت 22:20)mamal shrazy نوشته:  شب هم که اومدم خونه اینجا رو نگاه می کنم کسی نیست نگاهی به من تنها بکنه . عزیزای دلم یه اطلاعاتی بدین یه کمکی به من تنها بکنینننننن. غش کردم از بی کسی یا . یعنی توی ای هیوستون خراب شده الان کسی از ای مهاجرا نیست یه آمار و ارقامو اطلاعتی بده که من بتونم برنامه ریزی کنم که برای ورود اولیه اگه بخوام از تگزاس شروع کنم و بیام همه چیز و از نزدیک ورنداز کنم و اگر برای چهار الی پنج ماه بخوام بگردم و برنامه ریزی کنم و کار نکنم حداقل چقدر بیارم که اذیت نشم و در تنگنا هم قرار نگیرم . البته من اهل تفریحات ناسالم نیستم . چون تو ایران خودمون همه جورش هست ولی من ذاتا اهلش نیستم. وای که دل غشک گرفتم از بی کسی.Sad

(2013-11-18 ساعت 12:03)mamal shrazy نوشته:  
(2013-11-18 ساعت 10:01)nedaUSA نوشته:  [quote='mamal shrazy' pid='442758' dateline='1384664256']
با سلام خدمت شما عزیز گرامی . از اطلاعت مفید شما ممنونم .من و پدرم تا قبل از برنده شدن شانسی من در لاتازی قصد سرمایه گذاری در اروپا را داشتیم . و حالا که من برنده شدم تغیر مسیر دادیم و توسط دوستان نزدیکی که در امارات داریم پیشنهاد هایی را برا آمریکا اون هم در ایالت تگزاس گرفتیم و برنامه ما هم اینه که خودم از این موقییت پیش آمده استفاده کنم و مطالعات و تحقیقاتی را در آنجا انجام دهم .به خاطر اینکه کسیو ندارم و برای اولین باره که میرم آمریکا می خواستم اطلاعات اندکی را در را بطه با شرایط الولیه زندگی و اقداماتی که در بدو ورود باید انجام بدم تا مراحل گرفتن گرین و سوشالو و گواهینامه و باز کردن حساب بانکی داشته باشم و حتی اگر دوستی در رابطه با ادارات مربوط به صنایع و مراحل درخواست ها و گرفت مجوز ها برای احداث شرکت های تولید محصولات پلیمری دارد را لطف کنه . انظر مالی مشکلی نیست برا هزینه ها ولی هدفم داشتن حداقل اطلاعات جامع و مطمئن هست دوست عزیز. آیا شما الان ساکن هیوستون هستید؟

هموطن گرامی ، دلیل و انگیزه اصلی جمع شدن افراد مختلف در این اتاق های گفتگو بیان دغدغه ها و گفتگو و چاره اندیشی در مورد نکات مبهم و تجربیات مختلف هست که بالطبع مباحث رو به سمت "نالیدن" به زعم شما سوق میده که در واقع این امر چاره اندیشی و مشورت به حساب میاد نه نالیدن. میتونی کلمه Houston رو در گوگل سرچ کنی و به جرات میگم در حدود 180 میلیون صفحه ای که بهت پیشنهاد میشه بیشترین درصدش در مورد زیبایی ها و خوبی ها و زرق و برق این شهره!
دوم اینکه کاش زمانیکه قصد ثبت نام در لاتاری رو داشتی به تمام جوانب و انگیزه خودت فکر میکردی تا بعد از استفاده از سهمیه های محدودی که خیلی ها آرزو و نیاز دارند ، بین موندن و رفتن مردد نمونی (این گلایه بسیاری از دوستانی بود که مثل من و شما خوش شانس نبودند و در همین سایت میتونی پیداشون کنی)
سوم: هیچکدوم از بچه هایی که مهاجرت میکنن آدمهای وطنمون رو "بد" نمی دیدند. بلکه دنبال فرصت برای بزرگ شدن و زندگی بهتر هستند.
چهارم: شما که مشکل مالی نداری میتونی براحتی از توی خونت با بهترین بنگاه های اقتصادی قرارداد ببندی تا بهترین نتایج رو از سرمایه گذاریت انتظار داشته باشی. در مورد اقامت هم تا هر موقع که شما میل داشته باشید انواع و اقسام هتل ها و متل ها و سوییت ها از شما در ازای دلارهای نازنینتان پذیرایی خواهند کرد که دیگه دغدغه برق رو هم نخواهی داشت. اجاره ماشین هم مانند مسئله سکونت براحتی امکان پذیره و حتی اگه واقعن مسئله مالی نداری میتونی بخری و قبل رفتنت بفروشی! اینجا معمولاً بچه ها در سطوح متوسط و معمول بسر میبرند و تقریباً مسائل مالی برای همشون یه جور مشکل به حساب میاد!
پنجم: در همین ایران دوست داشتنی میگن هرچقدر پول بدی آش میخوری. این اونجاها بیشتر صدق میکنه! میزان هزینه شما بسته به میزان سلیقه و اشتهای شما و اهدافت داره. بچه هایی بودند که فقط با 5 6 هزار دلار اومدنو زندگیشونو شروع کردن ، کسانی هم بودند که بعضن بیش از صد هزار تا با خودشون آوردن. با توجه به فرمایشات خودت و تا جایی که من میتونم برداشت کنم شما برای پنج ماه زندگی در هیوستون حدود 25 تا 30 هزار تا حداقل با خودت داشته باش. در اون بلاد کفر دعای مادر به اندازه دلارهای دوست داشتنی کار راه انداز نیست!
ششم: نمیدونم چطور صفحاتو زیر و رو کردی که جواب هیچ کدوم از این سوالا رو نگرفتی. من به شخصه از قبل مصاحبه حتی نحوه باز و بسته شدن درهای سفارت رو هم از این سایت فهمیده بودم و الان هم تقریبن همه نکات مهم زندگی در هیوستون رو از همین صفحات میدونم. لقمه حاضر و آماده برای شما فراهم شده و میتونی در قسمت امضای بنده در یک فایل حاضر و آماده همه نکات رو یه جا میل بفرمایی.
هفتم: امیدوارم اقامت خوبی در هیوستون داشته باشی و در همه اهدافت موفق باشی Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، mdna ، mohammadg846 ، mehdi.aus ، امير جو ، mhb161 ، afs ، gbtm ، parsush ، Reza20002 ، alitahus ، mandana12 ، ghazal banoo
دوستان عزیز فایل قبلی جمع آوری شده در مورد هیوستون مجدداً آپدیت شده و اطلاعات جدیدی (که الان همشون یادم نیست) اضافه شد.

این فایل رو میتونید از این آدرس ، یا از امضای بنده یا فایل ضمیمه دانلود کنید.

فایل‌های پیوست
.pdf   BEIGI_HSTN_RW_v.20131119.pdf (اندازه 1,005.8 KB / تعداد دانلود: 1,008)
پاسخ
تشکر کنندگان: IMMI ، sce ، امير جو ، mhb161 ، gulu ، renausa ، HELIAA ، amin arefi ، parsush ، javadi436 ، yousef156 ، vahidhm ، mehdi2014 ، Mahboy ، Masbafa
(2013-11-18 ساعت 18:56)sh_60 نوشته:  
(2013-11-18 ساعت 18:23)بهناز91 نوشته:  سلام من همسرم این نرم افزار گردو باخودش اورده،نمی دانم این نرم افزارم شاملش می شه یا نه،، ولی اگر خواستید پیغام بگذارید تا یک جوری بدستتون بذرسانیم نصب کنید.[/align][align=right]
(2013-11-17 ساعت 06:53)rahaa.ahm نوشته:  سلام
من به شدت احتاج به نرم افزار پریمیر دارم و هر چی سعی کردم دانلود کنم نشد. اینجا کسی هست نرم افزارهای کینگ یا گردو یا هر چیز دیگه رو داشته باشه بده من نصب کنم ؟
Sad
اگه کسی بتونه کمکم کنه احتمالا یه کار خوب و تمام وقت پیدا می کنم.

من از این سایت راضی هستم اینجا همه چی میشه پیدا کرد
http://www.p30day.com/?s=%D9%BE%D8%B1%DB...B%8C%D8%B1

مرسی بالاخره دوستان کمک کردن پیدا کردم نرم افزار ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: sh_60 ، بهناز91
(2013-11-18 ساعت 21:31)mamal shrazy نوشته:  
(2013-11-18 ساعت 18:52)sh_60 نوشته:  سلام خوب هستید
شما تنها دارید تشریف میارید ؟
سلام . نه عزیزجان دعای مامانم هم با هامه خدا هم بالای سرمه دیگه .آخه عزیزه دلم من مجرد بجز خودم کیو تو لاتاری داشتم ؟ اگرم دیر بجمبم مامانی قصد داره برام دستی بالا کنه .موفق باشیBig GrinTongue

سلام
برای این پرسیدم که خوب هزینه محردا با ماها فرق داره من اگه مخارج خودمونو بگم که سه نفر بودیم جور در نمیاد و براتون پیغام گذاشتم اگه راهنمایی لازم بود در خدمتم
[/quote]دوست خوبم از اینکه تحملم میکنی بسیار سپاسگذارم از تمام زحمات شما ممنونم. آیا شما در حال حاضر در هیوستون هستید ؟ اگر جوابتان مثبت است هزینه سه نفری را که با توجه به اعلام سن افراد هم که خودتان پرداخت می کنید اگر اعلام بفرمائید حداقل می توانم بر اساس آن می توانم یک حساب دو دوتا چهارتایی بکنم . اگر هم اطلاعاتی در را بطه با گرفتن مجوز احداث شرکت های تولید محصولات پلیمری دارید لطف کنید . بیشتر دقتم از اینکه سوالم را از کسی بپرسم که آن شخص در حال حاضر ساکن هیوستون باشد اینه که آن شخص خودش دارد با مخارج کنونی زندگی میکندو بهتر می تواند جواب من را بدهد. با سپاس از لطف شماCoolBig Grin
[/quote]

بله من 8 ماهه اینجام اما من اصلا هیچ اطلاعاتی راجع به تاسیس شرکت ندارم بهترین کار برای شما در این رابطه با یه وکیل ساکن هیوستون مشورت کنید اونم می تونید از مجله عاشقانه PDF دانلودش کنید و پیدا کنید هست من دیدم وکیل ایرانی یا تا سیس شرکت
ما خونه اجاره کردیم 720 و ماهی 60 برق یا کمتر 40 هر نفری خط موبایلامون و بیمه ماشینامون و خوردو خوراک و اینترنت و همه اینا 1600 تا بالا تر ه نه پایین خرجمونه حالا خیلی ولخرجی نمی کنیم بعضی وقتام خیلی خرج میکنیم بستگی داره
پاسخ
تشکر کنندگان: mamal shrazy ، mhb161
(2013-11-19 ساعت 07:01)sh_60 نوشته:  ما خونه اجاره کردیم 720 و ماهی 60 برق یا کمتر 40 هر نفری خط موبایلامون و بیمه ماشینامون و خوردو خوراک و اینترنت و همه اینا 1600 تا بالا تر ه نه پایین خرجمونه حالا خیلی ولخرجی نمی کنیم بعضی وقتام خیلی خرج میکنیم بستگی داره

دوست عزیز من یک کم گیج شدم 1600$ برای فقط بیمه ماشین ،اینترنت و خورد و خوراک!! یعنی اجاره خونه و برق هم به این مبلغ اضافه میشه؟ یا در کل ماهی 1600$ مجموع هزینه هاتون میشه؟!
و یه سوال دیگه،دولت برای داشتن فرزند امتیازی قائل میشه و کمک هزینه زندگی پرداخت میکنه یا نه؟!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه
اگر کسی دنبال اپارتمان خوب و مکان مناسب و قیمت مناسب می تونی به من ایمیل بزنه تا کمکش کنم
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161
سلام دوستان عزيز
من آخراي دسامبر هيوستون خواهم بود و براي پيدا كردن خونه و محله مناسبش يكمي دچار سردرگمي شدم، لطفا كسي اگه مجموعه، آپارتمان يا فلت خوب و با امكاناتي تو يه جاي مناسب سراغ داره به من هم راهنمايي كنه.
داشت يادم ميرفت ، براي همخونه اي شدن هم اگه كسي موافقه پيام خصوصي بده تا با هم بررسي كنيم.
مهندس مكانيكم، ٧ سال سابقه در شركت نفت ، ساكن تهران و به نظر خودم آدم معقولي هستم .
#Dani#2013#visa 15 AUG#Yerevan#Huston
پاسخ
تشکر کنندگان: hgbeigi ، ffrfar ، babinj
دوستایی که اینجان با هم آشنا بشیم هم بد نیستا از نزدیک
کسی تمایل داره ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: parsush
(2013-11-19 ساعت 23:10)enigma. نوشته:  
(2013-11-19 ساعت 07:01)sh_60 نوشته:  ما خونه اجاره کردیم 720 و ماهی 60 برق یا کمتر 40 هر نفری خط موبایلامون و بیمه ماشینامون و خوردو خوراک و اینترنت و همه اینا 1600 تا بالا تر ه نه پایین خرجمونه حالا خیلی ولخرجی نمی کنیم بعضی وقتام خیلی خرج میکنیم بستگی داره

دوست عزیز من یک کم گیج شدم 1600$ برای فقط بیمه ماشین ،اینترنت و خورد و خوراک!! یعنی اجاره خونه و برق هم به این مبلغ اضافه میشه؟ یا در کل ماهی 1600$ مجموع هزینه هاتون میشه؟!
و یه سوال دیگه،دولت برای داشتن فرزند امتیازی قائل میشه و کمک هزینه زندگی پرداخت میکنه یا نه؟!

iهمشون با همه تازه یادم رفت هزینه مهد کودک رو هم بگم
ما فقط از بیمه درمانی دولت برا بچمون استفاده میکنیم نه چیز دیگه اما مثل اینکه فقط پولی واسه پوشاک و شیر .. میدن
والا من برای کمک گرفتن پول مهد ده بار رفتم اومدم آخرش هم نشد حوصله اینکار را رو ندارم دیگه Smile))
پاسخ
تشکر کنندگان: ffrfar ، enigma. ، mhb161 ، ellaheh ghodrat
(2013-11-21 ساعت 14:35)rahaa.ahm نوشته:  دوستایی که اینجان با هم آشنا بشیم هم بد نیستا از نزدیک
کسی تمایل داره ؟
قبلا چند بار برنامه های گروهی گذاشته شد. اما تو یکسال اخیر دیگه برنامه ای نبوده.
ورود به آمریکا: Nov,2012
شانس نام مستعار خداست آنجا که نمی خواهد امضایش پای داده هایش باشد...
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، بهناز91
(2013-11-21 ساعت 18:38)sh_60 نوشته:  iهمشون با همه تازه یادم رفت هزینه مهد کودک رو هم بگم
ما فقط از بیمه درمانی دولت برا بچمون استفاده میکنیم نه چیز دیگه اما مثل اینکه فقط پولی واسه پوشاک و شیر .. میدن
والا من برای کمک گرفتن پول مهد ده بار رفتم اومدم آخرش هم نشد حوصله اینکار را رو ندارم دیگه Smile))

ممنون،اما ببخشید بازم سوال میکنم.هزینه های ماشین(بیمه، بنزین و...) هم توی این مبلغ حساب کردین یا نه؟چون این مبلغ برای ما توی کانادا حدودا 400$ در ماه میشه این مبلغ در هوستون حدودا چقدره؟
هزینه مهدکودک حدودا چقدر میشه؟
بازم ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358
(2013-11-21 ساعت 23:02)IMMI نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 14:35)rahaa.ahm نوشته:  دوستایی که اینجان با هم آشنا بشیم هم بد نیستا از نزدیک
کسی تمایل داره ؟
قبلا چند بار برنامه های گروهی گذاشته شد. اما تو یکسال اخیر دیگه برنامه ای نبوده.

خب دیگه نمی ذارین ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Ehsan1358 ، nedaUSA
(2013-11-22 ساعت 01:11)enigma. نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 18:38)sh_60 نوشته:  iهمشون با همه تازه یادم رفت هزینه مهد کودک رو هم بگم

ممنون،اما ببخشید بازم سوال میکنم.هزینه های ماشین(بیمه، بنزین و...) هم توی این مبلغ حساب کردین یا نه؟چون این مبلغ برای ما توی کانادا حدودا 400$ در ماه میشه این مبلغ در هوستون حدودا چقدره؟
هزینه مهدکودک حدودا چقدر میشه؟
بازم ممنون
سلام
هزینه مهد 800 دلار تا 1000 دلاره اگه جای خوب بزارید اما مهدهایی هستن که ارزونترن 600 بستگی داره
پاسخ
تشکر کنندگان: mhb161 ، enigma. ، mdna ، Ehsan1358

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان