2013-11-17 ساعت 11:44
(2013-11-17 ساعت 04:46)sce نوشته: دوست عزیز وستهایمر و ریچموند و همین طور مموریال و برایر فارست و غیره همگی در امتداد شرقی غربی محدوده وسیعی رو شامل میشن.بنابر این صحبت از این خیابون ها باید با آدرس دهی دقیق باشه.نمی شه قطعا گفت که مثلا وستهایمر امنیت داره یا خیر.باید ببینی کجاش می خوای سکونت کنی.طبق بررسی هایی که من انجام دادم توی این محدوده شما اگه ترجیحا به سمت غرب برین به مراتب کیفیت مناطق مسکونی بهتر میشه.به عنوان مثال حدفاصل های وی 6 تا 8 در شمال و جنوب این خیابون ها تقریبا میشه گفت وضعیت نسبتا خوبی هست.البته هرچه به سمت شرق میرین کیفیت پایین تر میاد.مردم این مناطق هم اگه بخواین بدونین از همه جا هستن.کلا هیوستون شهر 72 ملته.اینجا سیاهپوست و آمریکای لاتینی و هندی رو تقریبا همه جا می تونین ببینین.ضمنا پیاده روی به اون شکلی که شما مد نظرتونه حداقل در هیوستون معنی و مفهومی مداره.زندگی در تمام شهرهای آمریکا بدون ماشین بی معنیه و این در مورد هیوستون و سایر شهرهای ایالت بزرگ تگزاس که همه چیز توی اون در سطحه و نه در ارتفاع عملا غیر ممکنه.مضافا اینکه اینجا به خاطر وضعیت آب و هوایی هم گردشگری با پای پیاده خیلی رواج نداره.اما اگه بخواین بدونین که امنیتش چجوره باید بگم بیخیال قدم زدن در مناطقی که نمیشناسین بشین.یه شب من اتوبوس رو از دست دادم و مجبور شدم مسیری رو پیاده بیام که اصلا پیادره رو هم نداشت.تا رسیدم خدا کمکم کرد که اتفاق خاصی نیوفتاد.البته نصف بیشتر احساس ناامنی هم به علت شنیده های ما از وضعیت جرم و جنایت در این کشوره و شما همین الان هم در شهرهای کشور خودمون هم در غروب به بعد جرات پیاده روی رو ندارین.
با این حال اگه کمکی هم از دست ما برمیاد در خدمتیم.
موفق باشین.
خیلی ممنون از توضیحاتتون،البته منم دقیقا منظورم همون محدوده بین بزرگراه 6 و 8 و شمال خیابان ریچموند(یا شمال بزرگراه وست پارک )تا خیابون مموریال بود.چون توی سوال قبلیش مطرح شده بود من عنوان نکردم.بهرحال ممنون
...پس در کل منطقه نسبتا امنی به حساب میاد اون قسمت؟!حالا این امنیت شامل چی میشه؟یعنی مثلا احتمال دزدی از منازل کمتره و یا تجاوز یا زورگیری و قتل و تهدید با اسلحه...؟
اینکه احساس ناامنی میکردین نیمه شب اتفاق افتاده یا فقط بعد غروب آفتاب؟!یعنی اصولا یه چیزی بدتر از مناطق ناامن تو ایران خودمون؟!!!
سپاس