(2013-06-09 ساعت 14:54)روشنک نصیری نوشته: دوستان یک سوال داشتم من تازه ویزا را گرفتم و تا ابان ماه هم اعتبار دارد و از طرفی پاسپورت من 8 ماه دیگر منقضی میشود برای خرید بلیط مهر ماه که به دفتر فروش بلیط مراجعه کردم که برای مهر ماه بلیط یک ماهه رفت وبرگشت بخرم می گویند که چون ان موقع اعتبار پاسپورت شما زیر شش ماه میشود خطوط هوایی شما سوار هواپیما نمی کنند و شما را برمی گردانند و شما باید بروید پاسپورت جدید بگیرید و با پاسپورت سوراخ شده قبلی کارهایتان را انجام دهید ایا درست است ؟
سلام
روشنک جان این مسئله در سفر اول برای من هم پیش آمد. اگر اشتباه نکنم پاسپورتم حدود 5 ماه اعتبار داشت و تاریخ برگشتم هم 3 ماه بعد بود و در فرودگاه امام خانم جوانی که بار را تحویل می گرفت و کارت پرواز صادر می کرد ایرادی مشابه گرفت که البته بی جا بود و در نهایت با حضور نماینده ترکیش حل شد. ببینید دوست من دو داستان متفاوت وجود دارد، اگر به شما گفته باشند که هنگام خروج از آمریکا حداقل 6 ماه از اعتبار پاسپورت شما باید باقی مانده باشد و اگرنه در تهران مانع سوار شدن شما به هواپیما خواهند شد. من به شما اطمینان می دهم که این حرف کاملاً بی اساس است، اگر غیر از این بود مطمئن باشید سفارت ویزا 6 ماهه را در پاسپورتی که نمی پذیرد صادر نمی کرد. در واقع این قانون در مورد کسانی که با ویزای مهاجرت وارد می شوند صدق نمی کند. کسی که مثلاً با ویزای توریستی سفر می کند و به دلیل پایان تاریخ اعتبار ویزایش ناگزیر باید برگردد بله، الزاماً باید پاسپورتش حداقل 6 ماه بعد از تاریخ خروجش از خاک آمریکا اعتبار داشته باشد اما این قانون بر مسافرت با ویزای مهاجرتی حاکم نیست ، اشتباه خانمی که کارت پرواز مرا صادر کرد هم همین بود، چون ظاهراً تصوری از ویزای مهاجرت نداشتند و من هر چه به ایشان توضیح دادم که شما اصلا فرض کنید بلیط من یک طرفه است، اصلاٌ سه ماه دیگر هم بر نمی گردم، با ویزای مهاجرت من اصلاً مجبور به بازگشت نیستم اما... بی فایده بود، تا بالاخره نماینده ترکیش را پیج کردند، آمد، صحبت کردیم و حل شد اما... اگر منظورتان این است که شما از آمریکا به تهران نمی توانید با آن پاسپورت مراجعت کنید چون تاریخ انقضایش خیلی نزدیک است، صادقانه می گویم که من تجربه مشابه یا اطلاع موثقی ندارم گرچه تصور می کنم که بی معناست و مبدا شما هر کشوری که باشد به کشور خودتان تا آخرین روزی که پاسپورتتان اعتبار دارد قاعدتاً باید بتوانید وارد شوید ( اگر غیر از این باشد، جداً مضحک است). با این حال، من اگر جای شما بودم بی شک پاسپورت جدید می گرفتم، به هر حال این کاریست که باید انجام دهید چه پیش از اولین سفر و چه پس از آن. من اگر بودم پیش از سفر اقدام می کردم، هر دو پاسپورت را همراه می بردم و با خاطری آسوده می رفتم، نگران ویزا هم نباشید، ویزای شما معتبر است و هنگام ابطال پاسپورت قدیمی هم صفحۀ ویزا را پانچ نمی کنند. امیدوارم جواب سئوالتان را داده باشم. خوش و پیروز باشید، همیشه.
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج![/font]
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج![/font]