کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2013-06-09 ساعت 14:54)روشنک نصیری نوشته:  دوستان یک سوال داشتم من تازه ویزا را گرفتم و تا ابان ماه هم اعتبار دارد و از طرفی پاسپورت من 8 ماه دیگر منقضی میشود برای خرید بلیط مهر ماه که به دفتر فروش بلیط مراجعه کردم که برای مهر ماه بلیط یک ماهه رفت وبرگشت بخرم می گویند که چون ان موقع اعتبار پاسپورت شما زیر شش ماه میشود خطوط هوایی شما سوار هواپیما نمی کنند و شما را برمی گردانند و شما باید بروید پاسپورت جدید بگیرید و با پاسپورت سوراخ شده قبلی کارهایتان را انجام دهید ایا درست است ؟

سلام
روشنک جان این مسئله در سفر اول برای من هم پیش آمد. اگر اشتباه نکنم پاسپورتم حدود 5 ماه اعتبار داشت و تاریخ برگشتم هم 3 ماه بعد بود و در فرودگاه امام خانم جوانی که بار را تحویل می گرفت و کارت پرواز صادر می کرد ایرادی مشابه گرفت که البته بی جا بود و در نهایت با حضور نماینده ترکیش حل شد. ببینید دوست من دو داستان متفاوت وجود دارد، اگر به شما گفته باشند که هنگام خروج از آمریکا حداقل 6 ماه از اعتبار پاسپورت شما باید باقی مانده باشد و اگرنه در تهران مانع سوار شدن شما به هواپیما خواهند شد. من به شما اطمینان می دهم که این حرف کاملاً بی اساس است، اگر غیر از این بود مطمئن باشید سفارت ویزا 6 ماهه را در پاسپورتی که نمی پذیرد صادر نمی کرد. در واقع این قانون در مورد کسانی که با ویزای مهاجرت وارد می شوند صدق نمی کند. کسی که مثلاً با ویزای توریستی سفر می کند و به دلیل پایان تاریخ اعتبار ویزایش ناگزیر باید برگردد بله، الزاماً باید پاسپورتش حداقل 6 ماه بعد از تاریخ خروجش از خاک آمریکا اعتبار داشته باشد اما این قانون بر مسافرت با ویزای مهاجرتی حاکم نیست ، اشتباه خانمی که کارت پرواز مرا صادر کرد هم همین بود، چون ظاهراً تصوری از ویزای مهاجرت نداشتند و من هر چه به ایشان توضیح دادم که شما اصلا فرض کنید بلیط من یک طرفه است، اصلاٌ سه ماه دیگر هم بر نمی گردم، با ویزای مهاجرت من اصلاً مجبور به بازگشت نیستم اما... بی فایده بود، تا بالاخره نماینده ترکیش را پیج کردند، آمد، صحبت کردیم و حل شد اما... اگر منظورتان این است که شما از آمریکا به تهران نمی توانید با آن پاسپورت مراجعت کنید چون تاریخ انقضایش خیلی نزدیک است، صادقانه می گویم که من تجربه مشابه یا اطلاع موثقی ندارم گرچه تصور می کنم که بی معناست و مبدا شما هر کشوری که باشد به کشور خودتان تا آخرین روزی که پاسپورتتان اعتبار دارد قاعدتاً باید بتوانید وارد شوید ( اگر غیر از این باشد، جداً مضحک است). با این حال، من اگر جای شما بودم بی شک پاسپورت جدید می گرفتم، به هر حال این کاریست که باید انجام دهید چه پیش از اولین سفر و چه پس از آن. من اگر بودم پیش از سفر اقدام می کردم، هر دو پاسپورت را همراه می بردم و با خاطری آسوده می رفتم، نگران ویزا هم نباشید، ویزای شما معتبر است و هنگام ابطال پاسپورت قدیمی هم صفحۀ ویزا را پانچ نمی کنند. امیدوارم جواب سئوالتان را داده باشم. خوش و پیروز باشید، همیشه.
[font=Arial]گر به هم آویزیم
ما دو سرگشتۀ تنها... چون موج
به پناهی که تو می جویی،
خواهیم رسید
اندر آن لحظۀ جادوییِ اوج!
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: mehD ، milad_aae ، amir82 ، Danoosh ، Saeedv13 ، mrr777 ، behzadb57 ، usa lover
(2013-06-07 ساعت 14:16)houmanmir نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 13:35)abas_kashan نوشته:  آقا بهزاد رفتی چیپ ایر به خیالت که سود کردی(راستی چند نفری شما که دو تا پست دو سوال مختلف میپرسی و مکمل نمیکنی اطلاعاترو)
(سلام دوست عزیز من از همین سایت بلیط گرفتم و رفتم ترکیش بلیط رو برام پرینت کرد البته ترکیش می گفت نیازی به پرینت نیست ولی من خواستم و اونا دادن)؟!
،نه جانم بلیط هواپیما چندین کلاس و تایم داره
L - m -n- Q-v-Y
همون کاری که شرکت ترکیش گفته باید انجام بدی راهی نداره
توی شرایط قراردادت ذکر شده تیک ای اگری زدی

(2013-06-03 ساعت 00:35)valencia نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 10:57)abas_kashan نوشته:  شركت هواپيمايي جت ايرويز كه تقويت شبكه پروازي خود در مسير هند به ايالات متحده را در دستور كار قرار داده است، فرودگاه بين المللي ابوظبي را به عنوان هاب خود براي انجام غير مستقيم اين پروازها برگزيد.
به گزارش رويترز، اين شركت هواپيمايي سه پرواز خود را در اين مسير از شهرهاي بمبئي و دهلي نو به مقصد نيوارك، نيويورك و شيكاگو انجام خواهد داد.
بر اساس اين گزارش، جت ايرويز با انجام اين پروازها، بمبئي را به نيوارك، بنگلور را به شيكاگو و دهلي را به نيويورك متصل خواهد كرد كه پروازهاي بمبئي و دهلي از ماه آينده و پروازهاي بنگلور از ماه نوامبر آغاز خواهد شد.
جت ايرويز كه از شهرهاي بمبئي، دهلي و كوچي به ابوظبي پرواز مستقيم دارد، در حدود 60 درصد از درآمدهاي خود را از طريق انجام پروازهاي بين المللي به دست مي آورد.
lمنبع:ایرواسپیس
ما هم میتونیم با این شرکت از ایران بریم؟ قیمتهاش چطوره؟
بلی میتونید فقط فعلا شریک تجاری برای پرواز به ایران نداره برای دوستانی که سفارت ابوظبی هستند و یک ضرب میگیرند خوبه
قیمت های آن خیلی پایینه نسبت به شرکت های منطقه

میبخشید من خوب متوجه نشدم! الان نامزد من میتونه از سایت چیپت ایر برای من بلیط بگیره؟؟ مشکلی وجود نداره؟؟ چون قیمتهای این سایت خیلی پایینتر از اون چیزیه که آژانس ها اینجا به ما میدن!!

دوست عزیز نامزد من دیروز از توی همین سایتی که میگید برای من بلیط گرفت برای سانفرانسیسکو با پرواز امارات واسه 6 جولای با قیمت $ 1085.70
با امارات میشه 2تا چمدون برد مجانی
2*23کیلویی چمدون + 1 کری آن 7 کیلویی
حالا من 2تا سوال دارم:
1. نمیدونم اینجا باید به کسی نشون بدم یعنی آیا بلیط رو ببرم آژانس هوایی یا لازم نیست؟
2. آیا کسی هست با هم همسفر شیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، houmanmir
(2013-06-10 ساعت 20:53)valencia نوشته:  آره دوست عزیز. تو تهران چند تا شرکت هست که بلیط رو با کارت اعتباریشون میخرن و از شما هم بین 7 تا 10 درصد سود میگیرن

میشه لطف کنید چند تاشونو ک همطمئنند معرفی کنید؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: maka2
(2013-06-11 ساعت 16:05)mnpnus نوشته:  
(2013-06-07 ساعت 13:35)abas_kashan نوشته:  آقا بهزاد رفتی چیپ ایر به خیالت که سود کردی(راستی چند نفری شما که دو تا پست دو سوال مختلف میپرسی و مکمل نمیکنی اطلاعاترو)
(سلام دوست عزیز من از همین سایت بلیط گرفتم و رفتم ترکیش بلیط رو برام پرینت کرد البته ترکیش می گفت نیازی به پرینت نیست ولی من خواستم و اونا دادن)؟!
L - m -n- Q-v-Y

(2013-06-03 ساعت 00:35)valencia نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 10:57)abas_kashan نوشته:  شركت هواپيمايي جت ايرويز كه تقويت شبكه پروازي خود در مسير هند به ايالات متحده را در دستور كار قرار داده است، فرودگاه بين المللي ابوظبي را به عنوان هاب خود براي انجام غير مستقيم اين پروازها برگزيد.
به گزارش رويترز، اين شركت هواپيمايي سه پرواز خود را در اين مسير از شهرهاي بمبئي و دهلي نو به مقصد نيوارك، نيويورك و شيكاگو انجام خواهد داد.
بر اساس اين گزارش، جت ايرويز با انجام اين پروازها، بمبئي را به نيوارك، بنگلور را به شيكاگو و دهلي را به نيويورك متصل خواهد كرد كه پروازهاي بمبئي و دهلي از ماه آينده و پروازهاي بنگلور از ماه نوامبر آغاز خواهد شد.
جت ايرويز كه از شهرهاي بمبئي، دهلي و كوچي به ابوظبي پرواز مستقيم دارد، در حدود 60 درصد از درآمدهاي خود را از طريق انجام پروازهاي بين المللي به دست مي آورد.
lمنبع:ایرواسپیس
ما هم میتونیم با این شرکت از ایران بریم؟ قیمتهاش چطوره؟
بلی میتونید فقط فعلا شریک تجاری برای پرواز به ایران نداره برای دوستانی که سفارت ابوظبی هستند و یک ضرب میگیرند خوبه

میبخشید من خوب متوجه نشدم! الان نامزد من میتونه از سایت چیپت ایر برای من بلیط بگیره؟؟ مشکلی وجود نداره؟؟ چون قیمتهای این سایت خیلی پایینتر از اون چیزیه که آژانس ها اینجا به ما میدن!!

دوست عزیز نامزد من دیروز از توی همین سایتی که میگید برای من بلیط گرفت برای سانفرانسیسکو با پرواز امارات واسه 6 جولای با قیمت $ 1085.70
حالا من 2تا سوال دارم:
1. نمیدونم اینجا باید به کسی نشون بدم یعنی آیا بلیط رو ببرم آژانس هوایی یا لازم نیست؟

نه لازم نیست الان تمام سیستم ها کامپیوتری شدن وقتی بلیط رو گرفتیم تموم هست .
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، milad_aae ، houmanmir
(2013-06-11 ساعت 23:09)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-06-11 ساعت 16:05)mnpnus نوشته:  
L - m -n- Q-v-Y

(2013-06-03 ساعت 00:35)valencia نوشته:  ما هم میتونیم با این شرکت از ایران بریم؟ قیمتهاش چطوره؟

حالا من 2تا سوال دارم:

نه لازم نیست الان تمام سیستم ها کامپیوتری شدن وقتی بلیط رو گرفتیم تموم هست .

دوستان پیشنهادتون برای بردن چمدون اضافه چی هست؟ آیا راه ارزان و خوبی سراغ دارید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-12 ساعت 14:11)yasser_1360 نوشته:  با سلام
ببخشيد اگه بليط رو از سايتهايي مثل Cheapoair بگيريم و مثلا زده باشه تهران تا دوبي با Emerate و دبي تا مقصد رو با KLM وضيعت چطور ميشه.وقتي تو دبي پياده شديم ميتونيم بريم سالن ترانزيت بدون ويزا؟
و داستان بارها به چه صورت ميشه؟
ميشه تو تهران به Emerate بفهمونيم كه انتهاي مسيرمون با خط ديگه ايه و خودشون بار رو به خط بعدي انتقال بدن؟

با تشكر
من اطلاعاتم مستند نیست اما بعضی دوستا رو دیدم که خیلی با معلومات هستن تو این زمینه منتظر پاسخ اونها باشSmile من تجربه خودمو بگم.
تا اونجا که میدونم دوبی ویزای ترانزیت نمی خواد.
بارها رو مقصد تحویل میگیری. اگه پرواز داخلی داشته باشی میری claim baggage بار رو میگیری و دوباره check in میکنی. باید مقررات همه ایرلاین ها رو لحاظ کنی. اگه امارات 2 چمدون قبول میکنه ک ال ام 1 چمدون باید همون 1 چمدون مد نظر باشه.
وسط مسیر هم اگه ایرلاینت عوض میشه و به هر دلیلی به پرواز ایرلاین بعدی نرسی no show حساب میشه.
این سایت های اینجوری مثل Cheapoair خیلی به فاصله 2 تا پرواز از هم اهمیت نمیدن. شما دقت کن زمان کافی باشه.
امیدوارم اشتباه نگفته باشم.
پاسخ
تشکر کنندگان: yasser_1360 ، amir82
(2013-06-14 ساعت 09:57)mehD نوشته:  
ببخشيد اگه بليط رو از سايتهايي مثل Cheapoair بگيريم و مثلا زده باشه تهران تا دوبي با Emerate و دبي تا مقصد رو با KLM وضيعت چطور ميشه.وقتي تو دبي پياده شديم ميتونيم بريم سالن ترانزيت بدون ويزا؟
ميشه تو تهران به Emerate بفهمونيم كه انتهاي مسيرمون با خط ديگه ايه و خودشون بار رو به خط بعدي انتقال بدن؟

با تشكر
من اطلاعاتم مستند نیست اما بعضی دوستا رو دیدم که خیلی با معلومات هستن تو این زمینه منتظر پاسخ اونها باشSmile من تجربه خودمو بگم.
بارها رو مقصد تحویل میگیری. اگه پرواز داخلی داشته باشی میری claim baggage بار رو میگیری و دوباره check in میکنی. باید مقررات همه ایرلاین ها رو لحاظ کنی. اگه امارات 2 چمدون قبول میکنه ک ال ام 1 چمدون باید همون 1 چمدون مد نظر باشه.
وسط مسیر هم اگه ایرلاینت عوض میشه و به هر دلیلی به پرواز ایرلاین بعدی نرسی no show حساب میشه.
این سایت های اینجوری مثل Cheapoair خیلی به فاصله 2 تا پرواز از هم اهمیت نمیدن. شما دقت کن زمان کافی باشه.
ممنون از پاسختون
واقعا با اين قيمتهاي عجيب و غريبي كه آژانسا ميگن موندم چه كنم؟
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، mehD
(2013-06-14 ساعت 09:57)mehD نوشته:  

با تشكر
من با ترکیش یه بار پرواز ترانزیت داشتم و در زمان تعویص هواپیما خودشون بارو منتقل میکنند و در مقصر به به شما میدند البته برای من هر دو یک ایرلاین بود!
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، mehD
[
[/quote]
من با ترکیش یه بار پرواز ترانزیت داشتم و در زمان تعویص هواپیما خودشون بارو منتقل میکنند و در مقصر به به شما میدند البته برای من هر دو یک ایرلاین بود!
[/quote]

دوست عزيز با يك اير لاين كه خوب معلومه مشكلي نيست
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus
هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران «هما»در پاسخگويي به تقاضاي هموطنان مقيم ايتاليا مسير پرواز تهران –رم وبالعكس را مجددا"برقرارنمود.
به گزارش اداره كل روابط عمومي «هما» اين پرواز از 15 خرداد ماه سال جاري در روزهاي چهارشنبه هرهفته از فرودگاه حضرت امام خميني (ره)به فرودگاه رم انجام خواهدشد. پرواز رفت در ساعت 15:10 (به وقت محلي)از تهران انجام ودر ساعت 17:50 (به وقت محلي )در فرودگاه رم به زمين مي نشيند. برگشت اين پرواز نيز از فرودگاه رم درهمان روز درساعت 19:20 (به وقت محلي)به مقصد فرودگاه حضرت امام (ره)انجام مي شود.ساعت ورود پروازبه فرودگاه حضرت امام (ره) ساعت 02:45 بامدادخواهد بود.
گفتني است درحال حاضرهواپيمايي جمهوري اسلامي ايران «هما»علاوه بر پرواز رم ،در روزهاي جمعه پرواز مستقيم به فرودگاه ميلان انجام مي دهد.
پاسخ
تشکر کنندگان: yasser_1360 ، abbas41 ، milad_aae ، payam62
سلام عزیران
بلیت 1 طرفه به لوس آنجلس 2/85 میلیون تومن .برای 25 آگست
خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس: 2013AS4XXX ، رویت : 12 می- 4 نفر، مصاحبه: آنکارا 13 مارچ Tongue
وضعیت :کلیرنس بعد از71 روزTongue دریافت ویزا 07 June
ورود به آمریکا :2013 /28 / August
پاسخ
تشکر کنندگان: payam62
لس آنجلس همیشه پرواز زیاده و گاهی نرخ های خوبی هم میده اما برای این تاریخ قیمت خوبیه.
این قیمت رو از آژانس گرفتید یا از سایت؟ چه مسیری؟ چقدر توقف؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-18 ساعت 01:21)milad_aae نوشته:  سلام عزیران
بلیت 1 طرفه به لوس آنجلس 2/85 میلیون تومن .برای 25 آگست
خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

رفت و برگشتش حدوده 5 تومانه ! البته اگه از یکماه زودتر بگیرید
پاسخ
تشکر کنندگان:
بهترین ایرلاین‌های جهان

بر اساس رتبه‌بندی سالانه ایرلاین‌های جهان "اسکای تراکس"، امارت بهترین ایرلاین جهان در سال 2013 نام گرفت.

به گزارش ایسنا، برندگان "جوایز ایرلاین جهان اسکای تراکس" بر مبنای نظرسنجی از 18.2 میلیون مسافر در 160 کشور جهان و بر اساس ملاک‌های مختلف از تمیزی کابین تا کیفیت غذای سرو شده و سرگرمی هنگام پرواز انتخاب می‌شوند.

در فهرست "اسکای تراکس" از بهترین ایرلاین‌های جهان در سال 2013، پس از امارات به ترتیب ایرلاین‌های قطر ایرویز، سنگاپور ایرلاینز، ال نیپون ایرویز (ANA)، اسیانا ایرلاینز، کاتی پسیفیک، اتحاد، گارودا ایندونزیا، ترکیش ایرلاینز و کانتاس قرار گرفتند.

شرکت امارات که مقر مرکزی آن در دوبی است، این جایزه را به مدت دو سال متوالی در سال‌های 2001 و 2002 به دست آورد و اکنون پس از گذشت یک دهه، مجددا به صدر این فهرست بازگشته است.

امارات همچنین بهترین ایرلاین خاورمیانه شناخته شد و جایزه سومی را نیز برای سیستم سرگرمی هنگام پرواز دریافت کرد.

جایزه بهترین خدمه کابین جهان به کاتی پسیفیک تعلق گرفت و ایر آسیا نیز جایزه بهترین ایرلاین کم هزینه را دریافت کرد. ال نیپون ایرویز علاوه بر دریافت جایزه برای پاکیزگی کابین، رتبه ایرلاین پنج ستاره نیز دریافت کرد.

به گزارش سی ان ان، موسسه مشاوره سفر انگلیسی "اسکای تراکس" رتبه بندی سالانه ایرلاین‌ها را بر مبنای نظرسنجی از میزان رضایت مسافران در پاسخنامه‌هایی که به زبان انگلیسی، اسپانیایی، چینی و روسی تهیه شده اند، انجام می‌دهد.
پاسخ
تشکر کنندگان: mnpnus ، mehD ، boshra ، الا ، shatsi ، valencia ، Saeedv13 ، roeentan ، dana ، hushmandco ، kouroshd ، sumya ، ARSHIYA USA ، Hedieh20
با ادامه روند كاهشي تقاضا براي سفر در بخش هاي ويژه مسيرهاي اروپايي، هواپيمايي امارات براي تقويت ضريب اشغال صندلي هاي خود، نرخ بليت هاي بخش هاي درجه يك و دو را تا 20 درصد كاهش داد.
به گزارش رويترز، اين شركت هواپيمايي براي متعادل ساختن ميزان رزرو بليت در ماه مبارك رمضان، كه ماه بعد آغاز مي شود، فروش ويژه اي را به مدت سه روز آغاز كرده است.
بر اساس اين گزارش، در فروش ويژه هواپيمايي امارات، علاوه بر تخفيف بليت، مشوق هاي ديگري نيز گنجانده شده است كه موجب مي شود انتخاب اين شركت هواپيمايي براي مسافران، مزاياي ديگري نيز داشته باشد.
خطوط هوايي امارات بزرگ ترين شركت هواپيمايي جهان عرب است كه كليه هواپيماهاي آن از نوع پهن پيكر هستند و همين امر موجب شده است به دليل امكان حمل بار مازاد در هر پرواز، درآمد و سود نهايي اين شركت هواپيمايي، در مقايسه با رقبا، افزايش داشته باشد.
همچنين، قرار گرفتن هاب اين شركت هواپيمايي در چهارراه ارتباطي خاور دور، آفريقا، شبه قاره هند و اروپا موجب شده است اين شركت از مزيت مذكور و قانون عدم محدوديت پرواز در شب فرودگاه دبي نهايت استفاده را براي افزايش پروازهاي خود بنمايد.
منبع خبر
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان