کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
با سلام خدمت دوستان گرامي
بالاخره ما هم بليط خودمون رو واسه اواخر سپتامبر از قطر ايرويز به مقصد DC خريديم.البته قصد داريم از اونجا با ماشين بريم PA.
من از سايت قطر با قيمت جالب 1900000 تومان خريدم و با كارت شتاب پرداخت كردم .خيلي عالي و مرتب در 5 دقيقه اينكارانجام شد.

اميدوارم دوستان به اين صورت با قيمتي مناسب بليط تهيه كنند
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
پاسخ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، el333 ، mehD ، naarestan ، godot ، marjani ، oghs ، romance33 ، kouroshd ، mino2013 ، philter ، soruosh ، mani.iht ، usa lover ، nnhh
دوستان من یه سوالی داشتم اونم اینکه من مثلا برای 28 نوامبر از تهران تا دی سی با ترکیش رو توی سایت ترکیش با 682 دلار یه طرفه میتونم بگیرم (نکته جالبش این بود که 2 استاپ یکی در انکارا و یکی در استانبول داره) خب این ازین .. جالا میام دوباره همون شرایط رو اینبار به جای تهران از خود انکارا به دی سی تنظیم میکنم و با یه استاپ در استانبول قیمت 1240 دلار به من میده.. :O
درحالیکه منطقا مسافت و تعداد پرواز و اینا همه کمتره.. حالا از دوستان کار بلد تقاضا دارم منو روشن کنین که آخه چرااا حدوده 600 دلاررر گرونتر شد اخه>؟؟ کلا من میخوام که وقتی ویزامو گرفتم از همون ترکیه برم بلاد کفرو نیام ایران.
حالا به هر دلیلی اصن این انکارا به دی سی گرونه.. ولی ایا من میتونم از اینجا (تهران) همون بلیط از تهران به دی سی رو بگیرم ولی از استاپ انکارا سوار شم و برم دی سی؟Smile تهران به انکارام ماله خودشون .. Smile)
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، oghs ، romance33
از این پس نرخ ارز برای تعیین قیمت بلیت پروازهای خارجی دو بار در هفته اعلام می‌شود.
به گزارش ایسنا از هفته گذشته تصمیم جدیدی برای تعیین نرخ بلیت پروازهای خارجی بر مبنای نرخ ارز و به صورت شناور گرفته شده است.
بر این اساس دو بار در هفته ( روزهای یکشنبه و چهارشنبه) نرخ ارز برای محاسبه قیمت بلیت پروازهای خارجی ایرلاین‌های داخلی و خارجی اعلام می‌شود تا بر مبنای آن نرخ بلیت مشخص و فروخته شود.
چهارشنبه هفته گذشته نرخ ارز برای تعیین نرخ بلیت پروازهای خارجی 3390 تومان اعلام شد و از آن روز تا صبح روز گذشته - یکشنبه - بلیت پروازهای خارجی برمبنای این نرخ محاسبه و فروخته شد اما از روز گذشته شاهد کاهش نرخ ارز در این زمینه بودیم.

از دیروز نرخ ارز برای محاسبه قیمت بلیت پروازهای خارجی ایرلاین‌های ایرانی و خارجی 3340 تومان اعلام شده است که کاهش 50 تومانی نسبت به قیمت پیش از این نشان می‌دهد.
از دیروز تا صبح چهارشنبه این هفته نرخ بلیت پروازهای خارجی بر مبنای دلار 3340 تومانی محاسبه می‌شود.
به گفته مسئولان فروش بلیت پروازهای خارجی در آژانس‌های هواپیمایی این تصمیم برای آن گرفته شده تا ایرلاین‌ها بتوانند در صورت لزوم با توجه به نوسان نرخ ارز در بازار دو بار در هفته قیمت‌های خود را به روز کنند و به این ترتیب ضرر کمتری متحمل شوند.
کمتر از 70 درصد پروازهای خارجی هما و آسمان پر می‌شود
با توجه به آغاز فصل تابستان که در سال‌های گذشته به عنوان رونق سفرها به ویژه با هواپیما به کشورهای دیگر شناخته می‌شد امسال به دلیل افزایش نرخ ارز و اجرای شناورسازی نرخ بلیت پروازهای خارجی، به اعتراف فروشندگان بلیت پروازهای خارجی در آژانس‌های هواپیمایی شاهد کاهش مسافر در این بخش هستیم.
این قشر از فعالان عرصه حمل و نقل هوایی می‌گویند به جز آن عده که بنا به دلایلی مجبور به سفر با هواپیما هستند، بسیاری از مسافران تابستانی که شاید پیش از این هواپیما را به عنوان وسیله حمل و نقل برای خروج از مرزهای کشور انتخاب می‌کردند، کاهش یافته‌اند زیرا با افزایش نرخ ارز بسیاری قید سفرهای خارجی را زده‌اند.
به گفته دست‌اندرکاران، کسانی که برای از دست ندادن گیرین کارت مجبور به سفر هستند، همچنان پرواز را برای رسیدن به مقصد و البته به اجبار انتخاب می‌کنند؛ هر چند شاید این بخش از مسافران مشکل چندانی برای تهیه بلیت هواپیما با نرخ افزایش یافته کنونی نداشته باشند.
فروشندگان بلیت در آژانس‌های هواپیمایی همچنین معتقدند عده‌ای دیگر که مجبور به سفر هستند دانش‌آموزان و دانشجویان محصل در کشورهای دیگرند که باید با توجه به بالا بودن قیمت‌ها به اجبار با هواپیما سفر کنند. خانواده این افراد نیز مجبورند با هواپیما سفر کنند. بنابراین می توان نتیجه گرفت پروازهای خارجی همچنان مسافران ثابتی دارد.
به گفته مسئولان آژانس‌های هواپیمایی پروازهای خطوط هوایی بین‌المللی همچون لوفتهانزا و ایرلاین‌های عربی به دلیل ترانزیتی بودن همواره پر هستند اما شرکت‌های هواپیمایی آسمان و هما تقریبا بین 60 تا 70 درصد ظرفیت پروازی خود را پر کرده و پرواز می‌کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، houmanmir ، milad_aae ، el333 ، oghs ، Hedieh20 ، romance33 ، amir82 ، kouroshd ، amin arefi ، soruosh
(2013-07-08 ساعت 18:57)mino2013 نوشته:  دوستانی آمریکا هستید یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
من از هواپیمایی قطر میخوام بیلیط رزرو کنم که ارزون تر هست اما اول به دوحه میره بعد به شیکاگو و از اونجا به سانفرانسیسکو.و یه پرواز دیگه هم هست که مستقیم به سانفرانسیسکو میره اما 1/5 میلیون تومتن گرانتر است.حالا موندم کدوم رو انتخاب کنم؟
دوست عزیز شما باید بهای اضافه بار پرواز های داخلی آمریکا پرداخت کنید .
قانون اضافه بار شرکت سومی را مطالعه کن در آمریکا.

(2013-07-08 ساعت 18:57)mino2013 نوشته:  دوستانی آمریکا هستید یه سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
من از هواپیمایی قطر میخوام بیلیط رزرو کنم که ارزون تر هست اما اول به دوحه میره بعد به شیکاگو و از اونجا به سانفرانسیسکو.و یه پرواز دیگه هم هست که مستقیم به سانفرانسیسکو میره اما 1/5 میلیون تومتن گرانتر است.حالا موندم کدوم رو انتخاب کنم؟
دوست عزیز شما باید بهای اضافه بار پرواز های داخلی آمریکا پرداخت کنید .
قانون اضافه بار شرکت سومی را مطالعه کن در آمریکا.
پاسخ
تشکر کنندگان: oghs ، romance33 ، golesang ، mino2013 ، soruosh
دوستان عزیز ما اگه از ترکیش بیلط بگیریم برای لس انجلس دقیقا میدونید نفری چند کیلو میتونیم با خودمون ببریم؟
ممنونم از پاسختون
case number:59xx
کنسولگری:ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 2013 w4 april
دریافت ویزا:یکضرب
تعداد افراد:2 نفر
مقصد:وگاس
هزینه ها:و این داستان همچنان ادامه دارد
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-07-09 ساعت 12:11)atin90_v2 نوشته:  دوستان عزیز ما اگه از ترکیش بیلط بگیریم برای لس انجلس دقیقا میدونید نفری چند کیلو میتونیم با خودمون ببریم؟
ممنونم از پاسختون

هر نفر 2 چمدون 23 کیلویی و یک بار 8 کیلویی داخل هواپیما
1/2013AS000071##نفر/ ابوظبی یکضرب May W1/ ساکن هیوستون از July
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ghafari88 ، lonelyman ، SHABAH51 ، philter ، mehrdad pharm ، yasser_1360
(2013-07-09 ساعت 12:11)atin90_v2 نوشته:  دوستان عزیز ما اگه از ترکیش بیلط بگیریم برای لس انجلس دقیقا میدونید نفری چند کیلو میتونیم با خودمون ببریم؟
ممنونم از پاسختون

دوست عزیز به سایت ترکیش برید واز اونجا دقیقا ببینید که چه مقدار بار میتونید ببرید.بستگی به ین هم داره که پروازتون مستقیم باشه یا خیر.معمولا دو تا 23 کیلو در بار و یک 7 کیلو در کابین اگر مستقیم باشه در غیر این صورت فقط یک 23 کیلو در بار و یک 7 کیلو در کابین.پرواز خوبی داشته باشین و در آمریکا زندگی موفق و شادی داشته باشین.شاد باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، el333 ، golesang ، godot ، tajhizgaran ، philter ، elmira_fa
ممنونم از پاسختون ما پروازمون مستقیمه فقط از تهران میریم انکارا و از اونجا لس انجلس بهر حال ممنونم از اینکه وقت گذاشتین.شما هم موفق باشین
شماره کیس:**2013AS000059
تعداد افراد:2نفر
تاریخ مصاحبه:هفته چهارم April
سفارت:ابوظبی
مقصد:وگاسCool
ویزا:یک ضرب
تاریخ پرواز:4sep 2013

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، godot ، tajhizgaran
(2013-07-06 ساعت 17:51)yasser_1360 نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامي
بالاخره ما هم بليط خودمون رو واسه اواخر سپتامبر از قطر ايرويز به مقصد DC خريديم.البته قصد داريم از اونجا با ماشين بريم PA.
من از سايت قطر با قيمت جالب 1900000 تومان خريدم و با كارت شتاب پرداخت كردم .خيلي عالي و مرتب در 5 دقيقه اينكارانجام شد.

دوست عزیز آیا این قیمت یکطرفه است یا رفت و برگشت؟
پاسخ
تشکر کنندگان: tajhizgaran ، lottory
(2013-07-09 ساعت 23:19)ali039 نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 17:51)yasser_1360 نوشته:  با سلام خدمت دوستان گرامي

دوست عزیز آیا این قیمت یکطرفه است یا رفت و برگشت؟

يكطرفه دوست عزيز
كيس نامبر:2013AS000059xx
تعداد نفرات كيس : 2
روز مصاحبه : 9 آوريل
روز مديكال : 7 آوريل در NMC
تمكن مالي : 23 اسفند 130000000 تومان
ويزاي يكضرب : 9 آوريل ابوظبي
مقصد : پنسيلوانيا
پاسخ
تشکر کنندگان: tajhizgaran
چند وقتي مي شود كه آليتاليا مجددا پروازهاي خود به تهران را از سر گرفته است.
اين شركت كه چند ماهي پروازهاي خود به تهران را كنسل كرده بود مجددا 4 پرواز در هفته را از فرودگاه لئوناردو داوينچي رم به فرودگاه امام آغاز كرده است.
گفتني است اين پروازها بوسيله ي ناوگان A320 اين شركت انجام ميشود.
شماره ي اين پروازها نيز AZ756 از رم به تهران و AZ757 از تهران به رم است.
در حال حاضر تنها دو شركت لوفتهانزا و آليتاليا از غرب اروپا به ايران پرواز دارند.
منبع
پاسخ
تشکر کنندگان: el333 ، amir82 ، Saeedv13 ، soheilbadami ، ghafari88 ، SHABAH51 ، romance33 ، amin arefi ، tajhizgaran ، kouroshd ، yasser_1360
پرواز ترکیش مشکل دارد. صاحب کردیت کارد باید جزئ مسافران باشد. در غیر اینصورت باید 2 هفته قبل از پرواز ایدی و کردیت کارد رو به نزدیکترین دفتر ترکیش ببرید برای امضا رضایت و همچنین وریفای. ( ما این مراحل رو طی کردیم اما چون دفتر در نزدیکی نبود قبول کردند که ایمیل کنیم البته بعد برای مسائل امنیت کارت باید از کردیت کمپانی بخواید که کارتتون رو عوض کنن. خلاصه بی دردسر نیست.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، SHABAH51 ، romance33 ، mino2013 ، masih sh ، ultra ، amir82 ، valencia ، amin arefi ، tajhizgaran ، philter
(2013-07-11 ساعت 11:13)soheilbadami نوشته:  پرواز ترکیش مشکل دارد. صاحب کردیت کارد باید جزئ مسافران باشد. در غیر اینصورت باید 2 هفته قبل از پرواز ایدی و کردیت کارد رو به نزدیکترین دفتر ترکیش ببرید برای امضا رضایت و همچنین وریفای. ( ما این مراحل رو طی کردیم اما چون دفتر در نزدیکی نبود قبول کردند که ایمیل کنیم البته بعد برای مسائل امنیت کارت باید از کردیت کمپانی بخواید که کارتتون رو عوض کنن. خلاصه بی دردسر نیست.

من هم می خوام از سایت ترکیش خرید کنم ، ولی چیزی در این مورد که صاحب کارت باید جزو مسافران باشه نگفته، از چند نفری هم پرسیدم گفتند مشکلی نداره، حالا می خوام بدونم شما کی از سایت ترکیش اینترنتی خرید کرده بودید، شاید این کارا که شما انجام دادین مال قبلا بوده و حالا مشکلی نداره
شماره کیس: 7xxx تعداد افراد :3 کارنت :March 12 2013 مصاحبه:هفته اول May ابوظبی
وضعیت:ورود به آمریکا در 27 سپتامبر، لس آنجلس
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، tajhizgaran
دوستان عزیز سفر کرده، سلام و خسته نباشید. قبولی 2014 هستم. دو تا سوال داشتم. لطف می کنید پاسخ بدید.

1- ارزونترین پرواز واسه دالاس از کدوم ایرلاین هستش؟

2- آیا ترانزیت ارزونتر در میاد یا یکسره؟

با تشکر.
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، soruosh
(2013-07-14 ساعت 13:28)Beowulf II نوشته:  دوستان عزیز سفر کرده، سلام و خسته نباشید. قبولی 2014 هستم. دو تا سوال داشتم. لطف می کنید پاسخ بدید.
بنظر من شما جهت زرنگی باید عضو خبرنامه شرکت هواپیمایی مورد نظر بشی و پیشنهادهای تخفیف نهایت استفاده ببری (تا زمانی که شما ویزا بگیرید هزاران پیشنهاد به دلیل هزاران رویداد داده میشه)
1- ارزونترین پرواز واسه دالاس از کدوم ایرلاین هستش؟
ارزان ترین پرواز برای سال دیگر با دو استاپ حول 800 دلاره البته اگر اتفاقی در صنعت هوایی یا قیمت نفت و خدمات فرودگاهی نیفته (قطر ایر وی)
یک استاپ هم 950 دلار (امارات)

2- آیا ترانزیت ارزونتر در میاد یا یکسره؟
یکسره دو سره ... همشون ترانزیتن ،شاید معجزه ای شد تهران - دالاس توسط هما انجام شد
پرواز تک استاپ در شرایطی ارزان تر هستند و در شرایطی بنام های سیزن خیلی گران تر
پرواز های غیر تک استاب بستگی به مقصد و ظرفیت مسافر آن دارد و مهمتر ایرلاین
مثال: تهران - لندن (ایران ایر) - لندن -سیاتل ( نیوزلند ایرلاین) - سیاتل لس انجلس (آمریکن ایگل) قیمتی دوبرابر پرواز تهران - دبی - لس انجلس داره
کلا الگوی معمولی ندارند تماما براساس شرایط فصل و مسافرته
پاسخ
تشکر کنندگان: valencia ، Beowulf II ، romance33 ، ghafari88 ، milad_aae ، philter ، soruosh ، el333 ، عشق رفتن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان