موضوعها: 5
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
پرواز ها و ایرلین های خوب.
1 خدا بیامرز KLM ای خدا این چه قدر خوب بود ولی حیف که دیگه به ایران پروازی نداره و فرت
2 لوفتهانزا یکی از بهترین ها است که در ایران است که پرواز های ان به امریکا شمالی با توقف در المان است که بسیار با کیفیت است
3 ایرلاین ایتالیا که از همه ارزون تره تازه کیفیت مناسبی داره
4 اماراتیس و قطر ایرورز که در کل عالی هستن مخصوصا اماراتیس خودم به خاطر اینکه air bus 360 رو امتحان کنم یه سفر الکی به چین رفتم
5 ایر لین های دیگه خیلی تو ایران فعالیت ندارن
موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
واقعا این کی ال ام مورد خوبی بود و خصوصا فرودگاه امستردام ولی امان از فرودگاه فرانکفورت که من دیگه پامو نمیذارم برعکس خود ایرلاین که خیلی خوب هست فرودگاه در حد جهان سوم یا چهارم هست !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 1
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-27 ساعت 17:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-27 ساعت 20:44 توسط mehdiii.)
من که از کی ال ام متنفرم که من رو 22 ساعت گشنه نگه داشتند به خاطر اشتباه خودشون ... ظمن اینکه کولر هست نه هواپیما... صدای همه در اومده بود...دیگه بیچاره ها مجبور بودند هی م.ش.ر.و.ب سفارش بدن تا گرمشون کنه!!!!!!!
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-25 ساعت 17:57)abas_kashan نوشته: نماینده وینابل (تنظیم کننده قوانین و مقررات دولتی ایالات متحده) در جمهوری اسلامی ایران از آمادگی لازم برای آماده سازی یاداشت تفاهم مورد نیاز دولتهای آمریکا و ایران در برقراری خطوط پروازی بین شهرهای دو کشور خبر داد.
مجید جاودانی تبریزی در گفتگو با مهر، در این خصوص افزود: با توجه به رایزنی های صورت گرفته در واشنگتن، در صورت موافقت ایران آماده انجام مذاکرات به نمایندگی از طرف ایشان (دولت جمهوری اسلامی) با ادارات مرتبط در واشنگتن و آماده سازی یادداشت تفاهم مورد نیاز است.
وی همچنین از خطوط هوایی دلتا به عنوان طرف آمریکایی مورد نظر مبنی بر ارائه خدمات در این خط پروازی به اتفاق هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) خبر داد.
وینابل با ۱۱۵ سال سابقه فعالیت و ترکیبی خاص از وکلا مانند دادستان کل ایالات متحده (دولت کارتر) ، در تنظیم مقررات و روابط دولتی واشنگتن مشارکت مستقیم دارد.
منبع
روزنامه بهار نوشت:
دیروز مهر از قول فردی که خود را نماینده وینابل (تنظیمکننده قوانین و مقررات دولتی ایالات متحده) در جمهوریاسلامی ایران معرفی کرده بود از آمادگی لازم برای آمادهسازی یادداشت تفاهم مورد نیاز دولتهای آمریکا و ایران در برقراری خطوط پروازی بین شهرهای دو کشور خبر داد.
مجید جاودانیتبریزی، نماینده وینابل در این گفتوگو مدعی شد: با توجه به رایزنیهای صورت گرفته در واشنگتن، در صورت موافقت ایران آماده انجام مذاکرات به نمایندگی از طرف ایشان (دولت جمهوریاسلامی) با ادارات مرتبط در واشنگتن و آمادهسازی یادداشت تفاهم مورد نیاز است.
وی همچنین از خطوط هوایی دلتا بهعنوان طرف آمریکایی مورد نظر مبنی بر ارائه خدمات در این خط پروازی به اتفاق هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) خبر داد.
این در حالی است که با پیگیریهای بهار، روابط عمومی هما و سازمان هواپیمایی کشوری نسبت وجود نهادی بهنام «وینابل» اظهار بیاطلاعی کردند و ادعای مجید جاودانیتبریزی را در مورد راهاندازی پرواز مستقیم ایران و آمریکا را به طور کلی تکذیب کردند.
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یه دوست خوبی توی فیس بوک نوشته بود من هر وقت خبری از ایران میشه یه دو روزی وایمیستم تا ببینم تکذیب میشه یا نه بعد خبر و جدی میگیرم. خلاصه که از این چرت و پرت ها در خبرگذاری های ایرانی پره...
درباره کی ال ام:
بنده غذای حلال سفارش دادم... اومدم توی هواپیما گفتند که شما به کی ال ام سفارش دادی ما دلتا هستیم میگم مگه شما ها joint company نیستید میگه چرا غذاهامون نیست. گفتم اوکی به من یه وجی فود بدین میگه باید پولشو بدید. خلاصه راضی شدیم به بیکوییت گفتند بعد از غذا میاریم: دی
رفتم امستردام تو فرودگاه هات چاکلت 2 دلاری امریکایی استارباکسی رو 8 دلار حساب کرد. سوار شدم واسه غذا گفتم غذام حلال بوده گفت دلتا کنسل کرده وجی کرده. گفنم اوکی وجی بده میگه تموم شده... یعنی یه وضعی هااااا..... خلاصه دوستان زحمت کشیدن به دلیل اینکه ما فشارمون اومد پایین دو تا اب میوه اوردن ... وقتی برگشتم ایمیل زدم گفتند شرمنده و اینا بعدا جبران میکنیم. ضمن اینکه همه از سرما مثه چی می لرزیدناااا.... بین دو پرواز من که غذا نخورده بودم فشارم پایین بود یه پتو روم بود پیج کردن بدو بدو اومده میگه مادام لطفا پتوی ما رو بدید. با خودم گفتم امارات حق داره بشه اولین و بهترین پرواز.. یه بحران ننلکت شماها رو به کجا رسونده که از کنسل کردن برج های معروف کی ال ام شروع کردید و به اینجا رسیدید.
رتبه:
118
22 تشکر در 4 ارسال
بشرا خانم خیلی ناراحت شدم کم پولیم نبود کی ال ام هزینه بلیطش ، شاید جالب باشه بدونید خود اروپایی برای سفر به شرق آسیا از ایرلاین های ایرانی استفاده میکنند دوستانم سفر کردند برای پوکت همیشه از اکثریت اروپایی ظرفیت هواپیما میگن (ماهان)
انشاالله تجربه بشرا خانم برای کسی اتفاق نیفته
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
حالا خیلی اذیت شدم ولی دلم نسوخت چون اولا تو اف خریده بودم 890 دلار رفت و برگشت و بعدم اینکه همون شبی که امتحانم تموم شد رفتم ایران و عروسی برادرم بود خوب بود....
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-27 ساعت 18:20)abas_kashan نوشته: (2013-06-27 ساعت 18:05)alisarvareharchiabi نوشته: [quote='Hamed jojo' pid='365164' dateline='1372236598']
[quote='soheilbadami' pid='365713' dateline='1372313991']
واقعا این کی ال ام مورد خوبی بود و خصوصا فرودگاه امستردام ولی امان از فرودگاه فرانکفورت که من دیگه پامو نمیذارم برعکس خود ایرلاین که خیلی خوب هست فرودگاه در حد جهان سوم یا چهارم هست !
بازرسی بی مورد و حجم بالای ترافیک ترانزیتی ،همین دو گزینه واقعا توی زمان رسیدن به پرواز بعدی و آرامش خاطر و اعصاب مسافر و... تاثیر داره
بی اغراق تا این سنم حدود 10 تا 12 فرودگاه بین المللی رو رفتم در همه فصول تقریبا و هیچ کجا ندیدم که توالت ها صف کیلومتری داشته باشن که فرانکفورت داشت و به شدت غیر بداشتی ویا برای رفتن تا محل سوار شدن شما کریانت و یا وسائل دستت رو مجبور باشی با پله اونم حدود 45 پله پائین ببری ! یعنی امریکاییها که همراه من به دالاس میرفتن داشتن شاخ در میاوردن و بلند بد و بیراه میگفتن که کمتر از امریکایی ها سر میزنه. در یک کلمه :" تاسق برانگیز "
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
يک سوال؟
ما براي سفر به آمريکا نياز به ويزاي ترانزيت هم داريم يا خير؟