کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
سلام به همه ی دوستان اطلاعاتی که میذارم امیدوارم به دردتون بخوره.اگه قصد برگشت زود به ایران رو ندارین وامکان پرداخت آنلاین دارین یا اینکه کسی رو تو آمریکا دارین که میتونه واستون پرداخت کنه از سایتwww.kayak.comمیتونید به راحتی بلیط هایی با قیمت مناسب بگیرید آفرهای خوبی داره من خودم یک هفته ی پیش برای لس آنجلس وان وی هواپیمایی الاتحاد 857 دلار خریدم که از خود سایت الاتحاد همونو باید 1500 دلار بخرین.امیدوارم به دردتون بخوره.Cool
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
نماینده وینابل (تنظیم کننده قوانین و مقررات دولتی ایالات متحده) در جمهوری اسلامی ایران از آمادگی لازم برای آماده سازی یاداشت تفاهم مورد نیاز دولتهای آمریکا و ایران در برقراری خطوط پروازی بین شهرهای دو کشور خبر داد.
مجید جاودانی تبریزی در گفتگو با مهر، در این خصوص افزود: با توجه به رایزنی های صورت گرفته در واشنگتن، در صورت موافقت ایران آماده انجام مذاکرات به نمایندگی از طرف ایشان (دولت جمهوری اسلامی) با ادارات مرتبط در واشنگتن و آماده سازی یادداشت تفاهم مورد نیاز است.
وی همچنین از خطوط هوایی دلتا به عنوان طرف آمریکایی مورد نظر مبنی بر ارائه خدمات در این خط پروازی به اتفاق هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) خبر داد.
وینابل با ۱۱۵ سال سابقه فعالیت و ترکیبی خاص از وکلا مانند دادستان کل ایالات متحده (دولت کارتر) ، در تنظیم مقررات و روابط دولتی واشنگتن مشارکت مستقیم دارد.
منبع
پاسخ
پرواز ها و ایرلین های خوب.
1 خدا بیامرز KLM ای خدا این چه قدر خوب بود ولی حیف که دیگه به ایران پروازی نداره و فرت
2 لوفتهانزا یکی از بهترین ها است که در ایران است که پرواز های ان به امریکا شمالی با توقف در المان است که بسیار با کیفیت است
3 ایرلاین ایتالیا که از همه ارزون تره تازه کیفیت مناسبی داره
4 اماراتیس و قطر ایرورز که در کل عالی هستن مخصوصا اماراتیس خودم به خاطر اینکه air bus 360 رو امتحان کنم یه سفر الکی به چین رفتم
5 ایر لین های دیگه خیلی تو ایران فعالیت ندارن
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، valencia ، hushmandco ، romance33 ، mehrdad pharm ، soheilbadami
http://www.boursenews.ir/fa/pages/?cid=99494
Ca no:2013AS68xx ، مصاحبه: آنکارا ١٦ مي نتيجه برگه صورتی
[[/color] سفرنامه کلیرنس ۱۶ آگوست ورود به امریکا ۶ اکتبر ۲۰۱۳
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amir82
واقعا این کی ال ام مورد خوبی بود و خصوصا فرودگاه امستردام ولی امان از فرودگاه فرانکفورت که من دیگه پامو نمیذارم برعکس خود ایرلاین که خیلی خوب هست فرودگاه در حد جهان سوم یا چهارم هست !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-27 ساعت 10:49)soheilbadami نوشته:  واقعا این کی ال ام مورد خوبی بود و خصوصا فرودگاه امستردام ولی امان از فرودگاه فرانکفورت که من دیگه پامو نمیذارم برعکس خود ایرلاین که خیلی خوب هست فرودگاه در حد جهان سوم یا چهارم هست !
بله اقا KLM حرف نداشت.
ولی من بدی از لوفتهانزا و فرودگاه فرانکفورت ندیدم فرودگاه فرانکفورت بسیار زیبا بزرگ هست و بدیش اینه که خیلی شلوغه اولی اقا مثل اینکه المان هستش جهان سوم و چهارم کجا؟

(2013-06-27 ساعت 10:49)soheilbadami نوشته:  واقعا این کی ال ام مورد خوبی بود و خصوصا فرودگاه امستردام ولی امان از فرودگاه فرانکفورت که من دیگه پامو نمیذارم برعکس خود ایرلاین که خیلی خوب هست فرودگاه در حد جهان سوم یا چهارم هست !
بله اقا KLM حرف نداشت.
ولی من بدی از لوفتهانزا و فرودگاه فرانکفورت ندیدم فرودگاه فرانکفورت بسیار زیبا بزرگ هست و بدیش اینه که خیلی شلوغه اولی اقا مثل اینکه المان هستش جهان سوم و چهارم کجا؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من که از کی ال ام متنفرم که من رو 22 ساعت گشنه نگه داشتند به خاطر اشتباه خودشون ... ظمن اینکه کولر هست نه هواپیما... صدای همه در اومده بود...دیگه بیچاره ها مجبور بودند هی م.ش.ر.و.ب سفارش بدن تا گرمشون کنه!!!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: dana ، shishipapa ، marjani
(2013-06-27 ساعت 18:05)alisarvareharchiabi نوشته:  
(2013-06-26 ساعت 13:19)Hamed jojo نوشته:  پرواز ها و ایرلین های خوب.
1 خدا بیامرز KLM ای خدا این چه قدر خوب بود ولی حیف که دیگه به ایران پروازی نداره و فرت
2 لوفتهانزا یکی از بهترین ها است که در ایران است که پرواز های ان به آمریکا شمالی با توقف در المان است که بسیار با کیفیت است
3 ایرلاین ایتالیا که از همه ارزون تره تازه کیفیت مناسبی داره
4 اماراتیس و قطر ایرورز که در کل عالی هستن مخصوصا اماراتیس خودم به خاطر اینکه air bus 360 رو امتحان کنم یه سفر الکی به چین رفتم
5 ایر لین های دیگه خیلی تو ایران فعالیت ندارن
منظورشون ایرباس A340 هست نه 360 !! شاید 380 رو بگید 360 نداریم برادر
a350 داخل تست فلایته فکر نکنم رولزرویس بتونه موتورشو آنقدر بروز و قدرتمند کنه که A360 معرفی کنند
این دوست عزیز گفتند بخاطرش رفتیم چین صد درصد اگر شانگاهی رفتند A380 بوده.
(2013-06-27 ساعت 17:47)boshra نوشته:  من که از کی ال ام متنفرم که من رو 22 ساعت گشنه نگه داشتند به خاطر اشتباه خودشون ... ظمن اینکه کولر هست نه هواپیما... صدای همه در اومده بود...دیگه بیچاره ها مجبور بودند هی م.ش.ر.و.ب سفارش بدن تا گرمشون کنه!!!!!!!
خیلی مشتافم بودنم چطور کترینگ آن شرکت ضعیف عمل کرده؟اگر وقت داشتید حتما بی نصیب نذارید دوستان را بالاخره شریک آئروفلوت و آلیتالیا هست و در ایران پرواز دارند

بازرسی بی مورد و حجم بالای ترافیک ترانزیتی ،همین دو گزینه واقعا توی زمان رسیدن به پرواز بعدی و آرامش خاطر و اعصاب مسافر و... تاثیر داره
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir82 ، soheilbadami
(2013-06-25 ساعت 17:57)abas_kashan نوشته:  نماینده وینابل (تنظیم کننده قوانین و مقررات دولتی ایالات متحده) در جمهوری اسلامی ایران از آمادگی لازم برای آماده سازی یاداشت تفاهم مورد نیاز دولتهای آمریکا و ایران در برقراری خطوط پروازی بین شهرهای دو کشور خبر داد.
مجید جاودانی تبریزی در گفتگو با مهر، در این خصوص افزود: با توجه به رایزنی های صورت گرفته در واشنگتن، در صورت موافقت ایران آماده انجام مذاکرات به نمایندگی از طرف ایشان (دولت جمهوری اسلامی) با ادارات مرتبط در واشنگتن و آماده سازی یادداشت تفاهم مورد نیاز است.
وی همچنین از خطوط هوایی دلتا به عنوان طرف آمریکایی مورد نظر مبنی بر ارائه خدمات در این خط پروازی به اتفاق هواپیمایی جمهوری اسلامی (هما) خبر داد.
وینابل با ۱۱۵ سال سابقه فعالیت و ترکیبی خاص از وکلا مانند دادستان کل ایالات متحده (دولت کارتر) ، در تنظیم مقررات و روابط دولتی واشنگتن مشارکت مستقیم دارد.
منبع

روزنامه بهار نوشت:

دیروز مهر از قول فردی که خود را نماینده وینابل (تنظیم‌کننده قوانین و مقررات دولتی ایالات متحده) در جمهوری‌اسلامی ایران معرفی کرده بود از آمادگی لازم برای آماده‌سازی یادداشت تفاهم مورد نیاز دولت‌های آمریکا و ایران در برقراری خطوط پروازی بین شهرهای دو کشور خبر داد.

مجید جاودانی‌تبریزی، نماینده وینابل در این گفت‌وگو مدعی شد: با توجه به رایزنی‌های صورت گرفته در واشنگتن، در صورت موافقت ایران آماده انجام مذاکرات به نمایندگی از طرف ایشان (دولت جمهوری‌اسلامی) با ادارات مرتبط در واشنگتن و آماده‌سازی یادداشت تفاهم مورد نیاز است.

وی همچنین از خطوط هوایی دلتا به‌عنوان طرف آمریکایی مورد نظر مبنی بر ارائه خدمات در این خط پروازی به اتفاق هواپیمایی جمهوری ‌اسلامی (هما) خبر داد.

این در حالی‌ است که با پیگیری‌های بهار، روابط عمومی هما و سازمان هواپیمایی کشوری نسبت وجود نهادی به‌نام «وینابل» اظهار بی‌اطلاعی کردند و ادعای مجید جاودانی‌تبریزی را در مورد راه‌اندازی پرواز مستقیم ایران و آمریکا را به طور کلی تکذیب کردند.
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، ghafari88
یه دوست خوبی توی فیس بوک نوشته بود من هر وقت خبری از ایران میشه یه دو روزی وایمیستم تا ببینم تکذیب میشه یا نه بعد خبر و جدی میگیرم. خلاصه که از این چرت و پرت ها در خبرگذاری های ایرانی پره...

درباره کی ال ام:
بنده غذای حلال سفارش دادم... اومدم توی هواپیما گفتند که شما به کی ال ام سفارش دادی ما دلتا هستیم میگم مگه شما ها joint company نیستید میگه چرا غذاهامون نیست. گفتم اوکی به من یه وجی فود بدین میگه باید پولشو بدید. خلاصه راضی شدیم به بیکوییت گفتند بعد از غذا میاریم: دی
رفتم امستردام تو فرودگاه هات چاکلت 2 دلاری امریکایی استارباکسی رو 8 دلار حساب کرد. سوار شدم واسه غذا گفتم غذام حلال بوده گفت دلتا کنسل کرده وجی کرده. گفنم اوکی وجی بده میگه تموم شده... یعنی یه وضعی هااااا..... خلاصه دوستان زحمت کشیدن به دلیل اینکه ما فشارمون اومد پایین دو تا اب میوه اوردن ... وقتی برگشتم ایمیل زدم گفتند شرمنده و اینا بعدا جبران میکنیم. ضمن اینکه همه از سرما مثه چی می لرزیدناااا.... بین دو پرواز من که غذا نخورده بودم فشارم پایین بود یه پتو روم بود پیج کردن بدو بدو اومده میگه مادام لطفا پتوی ما رو بدید. با خودم گفتم امارات حق داره بشه اولین و بهترین پرواز.. یه بحران ننلکت شماها رو به کجا رسونده که از کنسل کردن برج های معروف کی ال ام شروع کردید و به اینجا رسیدید.
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، naarestan ، amir82 ، mnpnus ، marjani
بشرا خانم خیلی ناراحت شدم کم پولیم نبود کی ال ام هزینه بلیطش ، شاید جالب باشه بدونید خود اروپایی برای سفر به شرق آسیا از ایرلاین های ایرانی استفاده میکنند دوستانم سفر کردند برای پوکت همیشه از اکثریت اروپایی ظرفیت هواپیما میگن (ماهان)
انشاالله تجربه بشرا خانم برای کسی اتفاق نیفته
پاسخ
تشکر کنندگان: boshra ، amir82 ، milad_aae
حالا خیلی اذیت شدم ولی دلم نسوخت چون اولا تو اف خریده بودم 890 دلار رفت و برگشت و بعدم اینکه همون شبی که امتحانم تموم شد رفتم ایران و عروسی برادرم بود خوب بود....
پاسخ
تشکر کنندگان: marjani
(2013-06-27 ساعت 18:20)abas_kashan نوشته:  
(2013-06-27 ساعت 18:05)alisarvareharchiabi نوشته:  [quote='Hamed jojo' pid='365164' dateline='1372236598']
[quote='soheilbadami' pid='365713' dateline='1372313991']
واقعا این کی ال ام مورد خوبی بود و خصوصا فرودگاه امستردام ولی امان از فرودگاه فرانکفورت که من دیگه پامو نمیذارم برعکس خود ایرلاین که خیلی خوب هست فرودگاه در حد جهان سوم یا چهارم هست !
بازرسی بی مورد و حجم بالای ترافیک ترانزیتی ،همین دو گزینه واقعا توی زمان رسیدن به پرواز بعدی و آرامش خاطر و اعصاب مسافر و... تاثیر داره

بی اغراق تا این سنم حدود 10 تا 12 فرودگاه بین المللی رو رفتم در همه فصول تقریبا و هیچ کجا ندیدم که توالت ها صف کیلومتری داشته باشن که فرانکفورت داشت و به شدت غیر بداشتی ویا برای رفتن تا محل سوار شدن شما کریانت و یا وسائل دستت رو مجبور باشی با پله اونم حدود 45 پله پائین ببری ! یعنی امریکاییها که همراه من به دالاس میرفتن داشتن شاخ در میاوردن و بلند بد و بیراه میگفتن که کمتر از امریکایی ها سر میزنه. در یک کلمه :" تاسق برانگیز "
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، amir82 ، Saeedv13 ، kouroshd ، el333 ، masih sh ، valencia ، lonelyman ، Hedieh20 ، MEHDIREZAEI
با سلام
يک سوال؟
ما براي سفر به آمريکا نياز به ويزاي ترانزيت هم داريم يا خير؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-07-03 ساعت 10:54)farzadsmile نوشته:  با سلام
يک سوال؟
ما براي سفر به آمريکا نياز به ويزاي ترانزيت هم داريم يا خير؟

خیر عزیزم.چون شما از فرودگاه های ترانزیتی نمیتونید خارج بشیدودر همان سالن های ترانزیت میمونید هیچ نیازی به ویزا ندارید.مقصد آخر شما مهمه.شاد باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_aae ، oghs ، philter

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان