موضوعها: 0
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 13:28)Beowulf II نوشته: دوستان عزیز سفر کرده، سلام و خسته نباشید. قبولی 2014 هستم. دو تا سوال داشتم. لطف می کنید پاسخ بدید.
1- ارزونترین پرواز واسه دالاس از کدوم ایرلاین هستش؟
2- آیا ترانزیت ارزونتر در میاد یا یکسره؟
با تشکر.
سلام. والا اگه منظورتون از یک سره پرواز از تهران به آمریکا باشه که نیست ولی با یک یا دو توقف در فرودگاههای ترانزیت میتونید خودتون رو به دالاس برسونید. با یه توقف در دبی امارات ایرلاین از دبی به دالاس پرواز مستقیم داره. اگه با دو توقف و تعویض فرودگاه بخواین به ذالاس برسین که ارزونترین خط قطر ایرویزه .
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
68
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها داشتم سایت قطری رو بالا پایین می کردم برای موقعی که ایشالا بخوایم بریم ( مثلا اواخر سال ) .. دیدم دو نفر رو برای تهران به هیوستون می زنه حدود 4 میلیون تومن ( ... و خورده ای ) . کسی با این قیمت ازش بلیط گرفته و اصلا این کلاسی که مبلغش میشه انقدر به درد بخور هست؟
رتبه:
11
1 تشکر در 0 ارسال
ترکیش :تهران=لندن=لس آنجلس 2100 دلار
امارات:تهران=امستردام= لس آنجلس 2500
ایران ایر هم بد نیست :تهران =روم=لس آنجلس
البته تمامی این موارد بستگی به نوع و شماره پرواز داره
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
من تقریبا یکماه پیش بلیط تهران شیکاگو رو به مبلغ ۵,۵۰۰,۰۰۰ تومان از هواپیمایی قطر به صورت آنلاین خریدم و الان همون پرواز با قیمت ۴,۷۰۰,۰۰۰ فروخته میشه, میخواستم بدونم از دوستان کسی هست که تا بحال بلیطش رو پس داده باشه ؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی در مورد جلو انداختن تاریخ پرواز برگشت از نیویورک هواپیمایی قطر یا شرکت های دیگر تجربه ای داره ؟
تعویض از ایران ارزونتره یا از نیویورک ؟ لطفا با دقت پاسخ دهید ....
اضطراریه .......................... لطفاً...
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-27 ساعت 09:32)romance33 نوشته: (2013-07-27 ساعت 02:08)مرآت74 نوشته: دوستان کسی در مورد جلو انداختن تاریخ پرواز برگشت از نیویورک هواپیمایی قطر یا شرکت های دیگر تجربه ای داره ؟
تعویض از ایران ارزونتره یا از نیویورک ؟ لطفا با دقت پاسخ دهید ....
اضطراریه .......................... لطفاً...
سلام دوست عزیز
من بلیط برگشت همسرم رو از ایران عوض کردم به صرفه تر بود ولی این مال شهریور سال پیش بود که دلار اینجا واسه آژانس ها1226 تومان حساب میشد ولی به نظر بنده الان که با دلار آزاد حساب میکنن نباید فرقی بکنه چون مبلغ جریمه به دلاره و تغییری نمیکنه.شاد باشید.
بلیط برگشت ما از نیویوک ( هواپیمایی قطر )برای ماه مارچ سال 2014 است گفتند نفری 500 دلار باید برای تعویض تاریخ به چند روز آینده بدید ! ! که رقم بسیار بالاییه از آژانسی که ایران بلیط گرفته بودم پرسیدم گفتند از دفتر نیویورک انجام بدید بهتره که نمیدونم به چه دلیل ؟ خلاصه نمیدونم چی کار کنم ؟؟؟؟؟
دوستان اگر تجربه ای دارند لطفا راهنمایی کنن
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون