کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بهترين ايرلاين برای سفرهای خارجی
(2013-07-14 ساعت 13:28)Beowulf II نوشته:  دوستان عزیز سفر کرده، سلام و خسته نباشید. قبولی 2014 هستم. دو تا سوال داشتم. لطف می کنید پاسخ بدید.

1- ارزونترین پرواز واسه دالاس از کدوم ایرلاین هستش؟

2- آیا ترانزیت ارزونتر در میاد یا یکسره؟

با تشکر.
سلام. والا اگه منظورتون از یک سره پرواز از تهران به آمریکا باشه که نیست ولی با یک یا دو توقف در فرودگاههای ترانزیت میتونید خودتون رو به دالاس برسونید. با یه توقف در دبی امارات ایرلاین از دبی به دالاس پرواز مستقیم داره. اگه با دو توقف و تعویض فرودگاه بخواین به ذالاس برسین که ارزونترین خط قطر ایرویزه .
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: abas_kashan ، Beowulf II ، romance33 ، philter ، MEHDIREZAEI ، spd-r
(2013-07-14 ساعت 14:18)valencia نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 13:28)Beowulf II نوشته:  دوستان عزیز سفر کرده، سلام و خسته نباشید. قبولی 2014 هستم. دو تا سوال داشتم. لطف می کنید پاسخ بدید.

با تشکر.
سلام. والا اگه منظورتون از یک سره پرواز از تهران به آمریکا باشه که نیست ولی با یک یا دو توقف در فرودگاههای ترانزیت میتونید خودتون رو به دالاس برسونید. با یه توقف در دبی امارات ایرلاین از دبی به دالاس پرواز مستقیم داره. اگه با دو توقف و تعویض فرودگاه بخواین به ذالاس برسین که ارزونترین خط قطر ایرویزه .

دوستان برای لس آنجلس با یک توقف پیشنهادتون چیه ؟
از نظر هزینه بعضیا میگن تا اروپا با ایران ایری یا داخلی بری از اونجا ایرلاینتو عوض کنی ، کسی اینطور تجربه کرده ؟
2014AS1xxx، فرم :28می باایمیل،کنسولگری:Yerevan،کارنت :14 می ,مصاحبه: اکتبر-انتظار برای ویزا :100 روز
معاینه پزشکی ایروانمدارک مصاحبه ایروان
خدایا در میان این همه چشم ، نگـــــاهِ تـــو مرا بی نیاز می سازد از هر نگاهی..
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، derakhtekhatereh
(2013-07-14 ساعت 15:01)mechanicalengineer نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 14:18)valencia نوشته:  

با تشکر.

دوستان برای لس آنجلس با یک توقف پیشنهادتون چیه ؟
از نظر هزینه بعضیا میگن تا اروپا با ایران ایری یا داخلی بری از اونجا ایرلاینتو عوض کنی ، کسی اینطور تجربه کرده ؟
دوست عزیز بلی دو نفر با ایران ایر پرواز کردند یکی بردیا بود و یکی هم عسل خانم
http://mohajersara.com/thread-5642-post-...#pid340538
اگر از من بپرسید غیر ایران ایر من میگم الیتالیا،ترکیش و امارت هم هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها داشتم سایت قطری رو بالا پایین می کردم برای موقعی که ایشالا بخوایم بریم ( مثلا اواخر سال ) .. دیدم دو نفر رو برای تهران به هیوستون می زنه حدود 4 میلیون تومن ( ... و خورده ای ) . کسی با این قیمت ازش بلیط گرفته و اصلا این کلاسی که مبلغش میشه انقدر به درد بخور هست؟
2014AS18XX | سفارت: ابوظبی | کارنت: 10 سپتامبر | مصاحبه: نوامبر | کلیر: 27 نوامبر | ویزا: 16 دسامبر | ورود به آمریکا: 31 ژانویه 2014 | دالاس
کتاب گرامر برای مکالمه
سفرنامه بخش 1 و 2
سفرنامه بخش 3
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، philter ، Ehsan1358
تخفیفات رمضان
[عکس: jpeg?token=e24d16435804d8c10d33c12625b82b44&]

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، amir82 ، Beowulf II ، philter ، عشق رفتن
(2013-07-14 ساعت 18:57)ghafari88 نوشته:  بچه ها داشتم سایت قطری رو بالا پایین می کردم برای موقعی که ایشالا بخوایم بریم ( مثلا اواخر سال ) .. دیدم دو نفر رو برای تهران به هیوستون می زنه حدود 4 میلیون تومن ( ... و خورده ای ) . کسی با این قیمت ازش بلیط گرفته و اصلا این کلاسی که مبلغش میشه انقدر به درد بخور هست؟

دوست عزیز اکونومی کلاس تمام پروازها یکی است فقط اگه زودتر بخرید کلاسهای خال یا ارزون تر داره ولی سیت آن در کابین هیچ تفاوتی نداره.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: ghafari88 ، milad_aae ، philter
(2013-07-14 ساعت 14:11)abas_kashan نوشته:  
بنظر من شما جهت زرنگی باید عضو خبرنامه شرکت هواپیمایی مورد نظر بشی و پیشنهادهای تخفیف نهایت استفاده ببری (تا زمانی که شما ویزا بگیرید هزاران پیشنهاد به دلیل هزاران رویداد داده میشه)
ارزان ترین پرواز برای سال دیگر با دو استاپ حول 800 دلاره البته اگر اتفاقی در صنعت هوایی یا قیمت نفت و خدمات فرودگاهی نیفته (قطر ایر وی)
یک استاپ هم 950 دلار (امارات)

یکسره دو سره ... همشون ترانزیتن ،شاید معجزه ای شد تهران - دالاس توسط هما انجام شد
پرواز تک استاپ در شرایطی ارزان تر هستند و در شرایطی بنام های سیزن خیلی گران تر
پرواز های غیر تک استاب بستگی به مقصد و ظرفیت مسافر آن دارد و مهمتر ایرلاین
مثال: تهران - لندن (ایران ایر) - لندن -سیاتل ( نیوزلند ایرلاین) - سیاتل لس انجلس (آمریکن ایگل) قیمتی دوبرابر پرواز تهران - دبی - لس انجلس داره
کلا الگوی معمولی ندارند تماما براساس شرایط فصل و مسافرته

دوست خوبم،
ممنونم از پاسخ و راهنماییت. خوب این که از کشورهای همسایه باید پرواز کنیم که مسلم هستش.
مقصودم از یکسره این بود که مثلا دوبی-دالاس یا آنکارا-دالاس.
در هر صورت پاسخم رو دریافت کردم و ازت خیلی ممنونم. Smile
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: philter ، valencia ، ojee ، elmira_fa
[font=Impact]به گزارش خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران يکي از بيماري هاي شايع که در اثر پرواز با هواپيما به وجود مي آيد بيماري سرماخوردگي و آنفولانزا است.
گفتني است:
اين بيماري به دليل هواي محدود درون هواپيما و عدم دسترسي به هواي تازه است.
از جمله دلايل ديگر سرايت بيماري نزديک بودن افراد به همديگر و بالا رفتن ريسک سرايت بيماري از طريق بزاق دهان و يا ترشحات بيني و يا سرفه و عطسه است.
پزشکان توصيه مي کنند؛ تا افراد در طول يک پرواز با هواپيما به ويژه اگر سفر طولاني باشد حتما به طور مرتب دست هاي خود را بشويند و ويتامين c در صورت عدم داشتن منبع پزشکي استفاده کنند مانند خوردن ليموترش و يا آب پرتقال.
بررسي ها نشان مي دهند؛
يکي از راه هاي جلوگيري از بروز سرماخوردگي در اثر مسافرت هوايي همراه داشتن لباس مناسب براي پوشيدن در مقصد و همين طور مصرف زنجبيل است.
توصيه مي شود:
در صورت بروز علائمي مانند :گلو درد و يا عطسه و آبريزش بيني از مهماندار کمک گرفته و بعد از سفر سريعا به پزشک مراجعه تا از شدت يافتن بيماري جلوگيري شود.

http://www.yjc.ir/[/font]
پاسخ
ترکیش :تهران=لندن=لس آنجلس 2100 دلار
امارات:تهران=امستردام= لس آنجلس 2500
ایران ایر هم بد نیست :تهران =روم=لس آنجلس

البته تمامی این موارد بستگی به نوع و شماره پرواز داره
پاسخ
تشکر کنندگان: amir0_0amir ، romance33 ، battosai ، dana ، el333 ، amin arefi ، elmira_fa ، r91
ترس از پرواز پدیده جدیدی نیست. بیشتر مسافرانی که برای نخستین بار سوار هواپیما می شوند استرس ناشی از پرواز را تجربه کرده اند، اما برخی از مسافران در طول تمام پروازهای خود همواره با ترس و استرس پرواز مواجه اند و نمی توانند در طول پرواز خود را آرام نگه دارند.

ترس از پرواز پدیده جدیدی نیست. بیشتر مسافرانی که برای نخستین بار سوار هواپیما می شوند استرس ناشی از پرواز را تجربه کرده اند، اما برخی از مسافران در طول تمام پروازهای خود همواره با ترس و استرس پرواز مواجه اند و نمی توانند در طول پرواز خود را آرام نگه دارند.

دلایل ترس از پرواز
طی تحقیقی در دانشگاه هاروارد مشخص شد افرادی که ترس از پرواز دارند، معمولا دچار بیماری ترس از فضای بسته نیز هستند که این بیماری خود زاده دو عامل اضطراب و حمله های عصبی است. علت ایجاد ترس از فضای بسته در طول پرواز این است که فرد احساس می کند در محیط هواپیما محصور شده و نمی تواند در صورت لزوم از محیطی که در آن قرار دارد، فرار کند.

دسته دیگری از مسافران که در طول پرواز دچار استرس و حمله های عصبی می شوند، کسانی هستند که به سیستم حمل و نقل هوایی بی اعتمادند و آن را ناایمن قلمداد می کنند.

چه کسانی از پرواز می ترسند؟
مسافران معمولا با شروع حرکت هواپیما روی باند دچار استرس و حمله های عصبی می شوند و این حمله ها با بلند شدن هواپیما از زمین به اوج خود می رسد. گاه برخی افراد به محض نشستن روی صندلی دچار ترس از فضای بسته شده و خود را در محیط هواپیما گرفتار می بینند. علائم این اشخاص از اضطراب ساده تا حمله های عصبی شدید در نوسان است.

این استرس و ناراحتی ها اغلب به طور ناگهانی با علائمی چون تپش قلب و تعرق شروع می شود. لرزش، تنگی نفس، سرگیجه، مشکلات گوارشی و بیهوشی از دیگر علائمی است که در اثر ترس از دست دادن کنترل و حتی ترس از مرگ در مسافر ایجاد می شود.
درمان های طبیعی

تقریبا بین ۲ تا ۵ درصد افرادی که از سیستم حمل و نقل هوایی بهره می برند، دچار فوبیا و ترس از پرواز هستند. برخی از این مسافران مضطرب سعی می کنند با خوردن داروهای آرامبخش و حتی الکل در طول سفر خود را آرام نگه دارند، غافل از این که این درمان ها خود عاملی در جهت افزایش اضطرابشان خواهد بود.

«درمان شناختی» یکی از بهترین روش های درمانی پایه است که شیوه ای از دانش روان شناسی محسوب می شود. طی این روش درمانگر سعی می کند با تحلیل فرد مضطرب به ریشه های ترس وی از پرواز پی برده و برای رفع آنها اقدام کند. در روشی دیگر به نام vivo فرد در موقعیت مشابه با پرواز قرار گرفته، رفتارهایش تجزیه و تحلیل شده و سپس درمان هایی متناسب با موقعیت مذکور برای وی تجویز می شود.

جدا از درمان های روان شناختی که سعی در حل مشکل به صورت ریشه ای می کند، مسافرانی که دچار ترس از پرواز هستند، می توانند پیش از سفر و در طول آن با انجام چند روش درمانی طبیعی به کم کردن اضطراب و افزایش آرامش و کنترل خود بپردازند. پیش از سفر استفاده از دم نوش های گیاهی که آرام بخش و تسکین دهنده است، می تواند در کم کردن میزان اضطراب شخص موثر باشد. استفاده از عصاره اسطوخودوس و چکاندن چند قطره از آن در آب در طول سفر می تواند به پایین آوردن تپش قلب و لرزش مسافران مضطرب کمک شایانی کند.

گوش دادن به موسیقی های آرام به همراه صدای طبیعت می تواند تا حد زیادی فضای ذهنی شخص را تغییر داده، وی را کم کم وارد مرحله خواب کند. تماشای فیلم و خواندن کتاب از دیگر روش های مشغول کردن ذهن محسوب می شود. مسافرانی که به ترس از پرواز دچار هستند به هیچ وجه نباید از پنجره به بیرون نگاه کنند و بهتر است در تمام طول سفر کرکره ها را بسته نگه دارند. پرهیز از نوشیدنی های کافئین دار از دیگر نکته های مهم درخصوص مسافران مضطرب است؛

زیرا کافئین ضربان قلب را بالا می برد و دگرگونی حال فرد بیمار را سرعت می بخشد. اگر پرواز بعد از وعده های غذایی است بهتر است فرد مضطرب غذایی بخورد که در آرام نگه داشتن وی در طول سفر کمک و در عین حال انرژی مورد نیاز وی را تامین کند. شیر، دانه کنجد، گوشت بوقلمون، کاهو و منابع غذایی دارای کربوهیدرات دار در صورت نداشتن آلرژی های غذایی، می تواند گزینه های مناسبی باشد.

در جریان قرار دادن خدمه پرواز درخصوص ترس از پرواز مهم ترین کاری است که هر مسافر مضطربی باید انجام دهد. اگر هنگام خرید بلیت یا هنگام صدور کارت پرواز خدمه آگاه شوند، این امکان را خواهند داشت تا صندلی های مناسب تری را که به مهمانداران نزدیک تر است در اختیار این دسته از مسافران قرار دهند.

http://www.parsine.com/
پاسخ
تشکر کنندگان: amir82 ، romance33 ، amir0_0amir ، el333 ، behnam88 ، Soap McTavish ، valencia ، shishipapa ، kouroshd ، hana_fd
با سلام به همه دوستان
من تقریبا یکماه پیش بلیط تهران شیکاگو رو به مبلغ ۵,۵۰۰,۰۰۰ تومان از هواپیمایی قطر به صورت آنلاین خریدم و الان همون پرواز با قیمت ۴,۷۰۰,۰۰۰ فروخته میشه, میخواستم بدونم از دوستان کسی هست که تا بحال بلیطش رو پس داده باشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: rira1982
(2013-07-21 ساعت 02:10)ehsanaliani نوشته:  با سلام به همه دوستان
من تقریبا یکماه پیش بلیط تهران شیکاگو رو به مبلغ ۵,۵۰۰,۰۰۰ تومان از هواپیمایی قطر به صورت آنلاین خریدم و الان همون پرواز با قیمت ۴,۷۰۰,۰۰۰ فروخته میشه, میخواستم بدونم از دوستان کسی هست که تا بحال بلیطش رو پس داده باشه ؟
من پرواز دالاس رو کنسل کردم 3 هفته پیش که با ایرلاین KLM بود و نفری 50 دلار (البته با نرخ دلار همون بلیط در زمان خریدش) مشمول ضرر شدم. البته این جریمه برای ایرلاین ها متفاوت هست. می تونید از آژانس پیگیری کنید.
2013AS4xxx
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ehsanaliani ، abbas41 ، mhy_1985 ، سانازی ، MEHDIREZAEI
دوستان کسی در مورد جلو انداختن تاریخ پرواز برگشت از نیویورک هواپیمایی قطر یا شرکت های دیگر تجربه ای داره ؟
تعویض از ایران ارزونتره یا از نیویورک ؟ لطفا با دقت پاسخ دهید ....
اضطراریه .......................... لطفاً...
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-07-27 ساعت 02:08)مرآت74 نوشته:  دوستان کسی در مورد جلو انداختن تاریخ پرواز برگشت از نیویورک هواپیمایی قطر یا شرکت های دیگر تجربه ای داره ؟

سلام دوست عزیز
من بلیط برگشت همسرم رو از ایران عوض کردم به صرفه تر بود ولی این مال شهریور سال پیش بود که دلار اینجا واسه آژانس ها1226 تومان حساب میشد ولی به نظر بنده الان که با دلار آزاد حساب میکنن نباید فرقی بکنه چون مبلغ جریمه به دلاره و تغییری نمیکنه.شاد باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، مرآت74 ، ojee
(2013-07-27 ساعت 09:32)romance33 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 02:08)مرآت74 نوشته:  دوستان کسی در مورد جلو انداختن تاریخ پرواز برگشت از نیویورک هواپیمایی قطر یا شرکت های دیگر تجربه ای داره ؟

سلام دوست عزیز
من بلیط برگشت همسرم رو از ایران عوض کردم به صرفه تر بود ولی این مال شهریور سال پیش بود که دلار اینجا واسه آژانس ها1226 تومان حساب میشد ولی به نظر بنده الان که با دلار آزاد حساب میکنن نباید فرقی بکنه چون مبلغ جریمه به دلاره و تغییری نمیکنه.شاد باشید.

بلیط برگشت ما از نیویوک ( هواپیمایی قطر )برای ماه مارچ سال 2014 است گفتند نفری 500 دلار باید برای تعویض تاریخ به چند روز آینده بدید ! ! که رقم بسیار بالاییه از آژانسی که ایران بلیط گرفته بودم پرسیدم گفتند از دفتر نیویورک انجام بدید بهتره که نمیدونم به چه دلیل ؟ خلاصه نمیدونم چی کار کنم ؟؟؟؟؟
دوستان اگر تجربه ای دارند لطفا راهنمایی کنن
**2013AS36 تعداد نفرات کیس 3 ، پست ابوظبی ، قبولی MAY2012
مصاحبه فوریه 2013 ابوظبی ، مدیکال ان ام سی ، کلیرنس ، اخذ ویزا 18 اپریل ، کل هزینه ها حدود 11 میلیون
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان